Champions League 2012/13

Σόρι για το double post, αλλά μήπως έχει κανείς κανένα σωστό λινκ για το Ντόρτμουντ-Μάλαγα; Εξυπηρετήστε με κάποιος οκπλζθνξ.

TRIPLE POST αλλά αυτή τη φορά στον πούτσο μου:

[SIZE=“7”][B]BEST CHAMPIONS LEAGUE MATCH EVER!!![/B][/SIZE]

Θέε μου τι έκανε η ντόρτμουντ!

γκαβλα και τα 2 ματσακια σημερα,ειδικα απο το 70 και μετα

Tι καύλα ήταν το Ντόρτμουντ-Μάλαγα; 8O

Καταργηθηκαν τα οφσαιντ στο Ντορτμουντ - Μαλαγα.

Πω ρε πουστη, επεσε το λινκ μετα το 1-2 και πηγα να φαω …εχασα ολη την καυλα. :frowning:

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!

Προβλεπω κληρωση με “εμφυλιους”

Ρε, είναι απίστευτο. Ετοιμαζόμουν να ρθω να γράψω κάτι σε στυλ κρίμα να κρίνονται τέτοιες ματσάρες από διαιτητικές αποφάσεις, βλ. το εξώφθαλμα offside δεύτερο γκολ της Μάλαγα. Και μετά τα πάνω-κάτω! Περιμένω πώς και πώς να δω ποστ Άιρον Άρη πλέον. Αν έχει επιζήσει του πανικού στις καθυστερήσεις. :p:D

Γίνεται ρε γαμώτο να το σηκώσει η Ντόρτμουντ να τους ξεράνει όλους;

έντιτ
Α, μάλιστα. Χμμμμ… πολύ κατώτερος του αναμενομένου. :stuck_out_tongue:

Απίστευτο ματς. Τεράστια πρόκριση η ντόρμουντ. αν και το δευτερο γκολ μου φάνηκε οτι το έπνιξαν οι ισπανοι.

*δεν είναι οφσαιντ το γκολ της μάλαγα ρε.

Αφου εχασα την καυλα λαηβ, πως να ανταποκριθω στις προσδοκιες;;; :frowning:

Υποσχομαι να καλυψω το χαμενο εδαφος στις ψωλες σε Ρεαλ ή Μπαγερν. 8)

Μετά το απαραίτητο φιξάρισμα :p, λέω: με την ευχή μου! Από τα βάθη της καρδιάς μου για τους μάγκες του Βεστφάλλεν!

Μωρε μαζι σου, απλα εγω λεω πού θα ειναι πιο γλυκες. :smiley:

Παρεπιπτόντως, αν και προφανώς δεν είδα καθόλου το άλλο ματς, ένα μεγάλο μπράβο στα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ όνομα και πράμα απ’ την Πόλη για την παλικαρίσια τους προσπάθεια, απ’ ότι φαίνεται, κόντρα στους πουτάνας γιούς Καστιλιάνους. Τέλος, ένα χειροκρότημα παρακαλώ για την υπέροχη Μάλαγα για τον τρόπο με τον οποίο αποχαιρέτισε τη διοργάνωση!

έπαιξε καλά ο weidenfeller 8O

κατα τ’άλλα, απλά Reus…η ασσίστ στην ισοφάριση δεν υπάρχει

offside γκολ μαλαγα, 2 offside στο 3ο της ντορτμουντ, ε ελεος ρε παιδια να πουμε…νταξει χτυπιομασταν και μεις στο τελος αλλα ξεφτιλισαν τον κανονα …

Τι ματσαρες εχασα ρε πουστη μου

Ισχύει. Βέβαια για τους ανεκδιήγητους επόπτες δε φταίνε ούτε στη Ντόρτμουντ, ούτε στη Μάλαγα. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν το ματς έληγε με το δεύτερο γκολ της Μάλαγα θα είχε χαλάσει, αλλά τελικά έτσι όπως εξελίχθηκε (έστω και με γύρω στις 500 παραβιάσεις υπέρ της Ντόρτμουντ στο τρίτο γκολ!) κατά έναν παράδοξο τρόπο η ανεπάρκεια των linesmen συνέβαλε στο συγκλονιστικό του αγώνα.

Συμφωνώ, ακριβώς όπως και το γκολ του Ινιέστα το 2009.

Πρέπει πάντα να έχεις τον τελευταίο λόγο, έτσι;