Champions League 2012/13

Το κινητό σκριν στο τρίτο γκολ ήταν επιπέδου Μπατίστ

:!::!::!::!:8Oa:wink:sdfsdfcsvzxcv8O

α ναι? δεν το πρόσεξα . το εχω και στα ρωσικα.
δεν πειράζει. καληνύχτα ζωή

*μπατιστ λεει :lol:

Αυτο σκεφτηκα κι εγω:p

Νταξει,η πληρης αποκαθηλωση μιας τεραστιας ομαδας με τον πλεον εμφατικο τροπο.Σημερα τα παντα συντελεσαν σε αυτην την καταστροφη,απο τη φορμα και τις ικανοτητες των παικτων της Μπαγερν,μεχρι την απουσια των αμυντικων μας,τον τραυματισμο του Μεσσι,την ελλειψη προπονητη και τη διαιτησια.Λυπαμαι ομως,γιατι αυτη η ομαδα ηθελα να φυγει οπως της αξιζε,μαχομενη,οχι με τετοιο τροπο.

Ξεφτίλισέ τους μωρή αρρώστια!!! Ρουφήξτε καυλέτο Καταλανάκια!!!

ΚΕΝ, νομίζω οι ισπανικές ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται για διαιτησίες…έστω κι αν όντως υπάρχουν λάθη πχ το φάουλ στο 3ο γκολ της Μπάγερν…:slight_smile:

2 πετσινα γκολ, δεν ειμαι οσο ευχαριστημενος θα επρεπε, αλλα μπραβο τους

Γελάει ο κόσμος με το σκιρν στο τρίτο γκολ αλλά δεν θα γελάει και πολύ αφού η Μπάρτσα ήταν τραγική. Η απουσία Πουγιολ (και Μασεράνο που έπαιζε στην θέση του) αλλά και τα καθήκοντα τροχονόμου που ανέλαβε σήμερα ο Βαλντες καθοριστικά για το μεγάλο σκορ.

Και τα καρούλια μέσα λέμε 8)

Η δικαίωση του Ζοτς, περί του τι είναι κινητό σκριν, όπως γράφτηκε πριν. Δε λέτε που δεν έδωσε και βολή…
Αλλά δεν μπορεί να μιλάει η ομάδα που η μόνη σχέση που έχει με το πρόσφατο παρελθόν της, είναι η παραμικρή…

Τα ‘πατε ήδη οι περισσότεροι αλλά ok ρε σεις μετριάστε κάπως το κόμπλεξ. Πάντως και που έφαγε μόνο 4 σήμερα η Μπαρτσελόνα υπό όλες αυτές τις συνθήκες (άδειος πάγκος = τακτική πανωλεθρία στο γήπεδο/παιδική χαρά/κλπ, διαιτησία, χαμένες ευκαιρίες Μπάγερν, Κουμπαράς χάρμα οφθαλμών) πάλι ευτύχημα είναι γι’ αυτήν.

[SPOILER]

Αν έχεις πρόβλημα να ξεμοναχιάσεις γκόμενα, πάρε τηλέφωνο τον Χάινκες να σου δείξει το isolation game

:lol:[/SPOILER]

Εντάξει, πολλές στιγμές απόψε οι Βαυαροί δίδασκαν τόπι. Και στο πρεσάρισμα και στην ανάπτυξη ήταν εξαιρετικοί. Χάρμα ιδέσθαι, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν στο παιχνίδι.

Ναι ήταν το δεύτερο οφσαιντ, ναι ήταν φάουλ που στεγνά δεν σφυρίχτηκε στο τρίτο αλλά η νίκη πέρα για πέρα δίκαιη.
Δεν την ξεγράφεις την Μπάρτσα αλλά νομίζω τα μηχανάκια και η σοβαρότητα της Μπάγερν υπερτερούν όλων.

Αν το πάρει η Μπάγερν πάντως ο Γκουαρντιόλα θα χει κάνει το λάθος της ζωής του χωρίς να το ήξερε. Δεν αναλαμβάνεις μια ομάδα που έχει κάνει τρεμπλ. Βλεπε Μπενίτεθ.
Ααααν…

Γιατί δύο;

Ήταν; Για δες και πες. Το σκρίνσοτ είναι τη στιγμή που κάνει την κεφαλιά ο Μίλερ.

Από την κάμερα του κορνερ πάντως που έδειξε στον αγώνα φάνηκε να ναι λιιιιιγο πιο μπροστά. Προηγουμένως δεν είχε δώσει και χέρι εις βάρος της Μπάρτσα βέβαια.

Άμα θέλεις 5 κάμερες για να αποφασίσεις για ένα οφσάϊντ, εγώ νομίζω ότι δεν είναι. Εντάξει, δεν πρέπει να παίρνουμε και το υποδεκάμετρο, ήμαρτον.

Στο τρίτο γκολ ο Μίλερ κάνει σκριν, απορώ πραγματικά με τον βλάκα τον διαιτητή. Τα χέρια είναι δύο, αλλά εγώ νομίζω ότι δε θα έδινα κανένα από αυτά.

Το σκορ πάντως αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.

Και το πρώτο το γκολ είναι επιθετικό φάουλ στον άλβες. Αλλα μικρη σημασια έχει όταν δεν εχεις κάνει σουτ εκτος εκείνο του μπάρτρα και όταν ο αλλος στον πάγκο κοιμάται και σου κάνει την πρώτη αλλαγή στο 4-0 στο 82. Μάλλον τότε παρατήρησε οτι κάτι έφταιγε στην ομάδα. Και ναι. Ηταν ο πέδρο.:!:

Ε μυρωδιάδες , έχουμε και επαναληπτικο ε;

Θα βγει και ο Αλέφαντος αυριο και θα λέει τις παπαριες του .

Μια Ζωή κωλο ομάδα η μπαγερ, αλλα δεν ξεχνά ποτέ το λουκουμι στον τελικό του 99

Εχουμε και επαναληπτικο το τονίζω !!!

Καλά κρασιά. Τι ακριβώς διεκδίκησε ο Άλβες στο πρώτο γκολ;

“Μπάγερ” είναι άλλη γερμανική ομάδα, από την πόλη Λεβερκούζεν ρε “μυρωδιά”. Η Μπάγερν έχεις δίκιο, δεν ξεχνάει ποτέ το 1999 γιατί είχε τσούξει πολύ. Ούτε η Μπαρτσελόνα θα ξεχάσει αυτή την τεσσάρα της αποκαθήλωσης. Στον επαναληπτικό δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι άξιο λόγου, διαδικαστικός θα είναι.

Μισέλ ούτε φέτος ρε :bye:

Aν δεν κολλουσες τοσο στην αντιπαθεια σου για την Μπαρτσα,θα εβλεπες οτι ειδικα φετος δεν υπαρχει κανενα σπρωξιμο(μην πω και το αντιθετο)προκειμενου να φτασει στον τελικο μαζι με τη Ρεαλ.Δεν καταλαβαινω το λογο να ψαχνουμε ιστοριες εκει που δεν υπαρχουν.Αφου δε σας αρεσει το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα,χαρειτε την πτωση της και μπορειτε να το κανετε για αρκετους ποδοσφαιρικους λογους και οχι συνεχιζοντας να βγαζετε κομπλεξ ακομα και τωρα.