Champions League 2012/13

Μισό μέτρο καθαρό οφσάιντ είναι το 2ο. Απορώ που δεν το βλέπετε μερικοί.
http://www.youtube.com/watch?v=UnPU3KglN-A

Πάντως χάρηκα γιατί η μπάλα που παίζει η Μπαρτσελόνα δεν μου αρέσει καθόλου. Μπορεί να είναι υπεραποτελεσματική, αλλά τους αγώνες της βαριόμουνα να τους βλέπω.

Εσύ βλέπεις ότι είναι μισό μέτρο οφσάϊντ; Εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα πάντως από αυτές τις λήψεις.

Κι εμένα οφσάιντ μου φαίνεται αλλά είναι δύσκολο να το δεις, μόνο με ριπλέι στην ευθεία θα φαινόταν καθαρά… είναι και o Μαρτίνεθ (:wink: που κρύβει τον Γκόμεζ απ’ την οπτική γωνία του επόπτη. Δύσκολη φάση.

Μην ασχολείστε με τη διαιτησία.

Μία ομάδα χτές είχε προπονητή και μία δεν είχε.
Αυτό ήταν όλη η ουσία του παιχνιδιού.

Μπαρτρά λέει και πρώτη αλλαγή στο 4-0 :lol:

ψ. Τσώχο σου ζητώ συγγνώμη, δεν είχα υπολογίσει την παράμετρο βιλανουέβα.

νταξει το χθεσινο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω, τοσο καλη αμυντικα μπαγερν δεν εχω ξαναδει (τοσο καλη γενικοτερα, απο αποψη τακτικης )
μια λαμπαδα στο φαν χααλ που μας εκανε ομαδα να αναψουν μονο και τωρα με τον χαινκες βρηκαν προπονητη που τους κραταει πειθαρχημενους, αλλα και ευχαριστημενους (να βλεπεις το ρομπεν να κυνηγαει τον ντανι αλβες με λυσσα και να τσιμπιεσαι)
επισης χθες ειδα πρωτη φορα το μαρτινεθ να παιζει σαν πραγματικο αμυντικο χαφ

και αμα σκεφτεις πως ελειπε ο πιο σημαντικος παικτης της μπαγερν, ο κροος, ειναι να τρελαινεσαι ακομα περισσοτερο. τωρα αν η λουζερια ξεπερναει την αρτιοτητα αυτης της ομαδας, μενει να το δουμε, αλλα το φοβαμαι παααρα πολυ

τεσπα για το σημερινο, φοβαμαι πως η ιστορια με τον γκετζε θα τους επηρεασει πολυ, ειμαι πολυ περιεργος πως θα τον αντιμετωπισουν οι οπαδοι και αν θα τον ξεκινησει ο κλοππ, μεγαλο διλημμα. γιατι νταξει δε μιλαμε για οποιονδηποτε παικτη της μπορουσια, ουσιαστικα αντιπροσωπευε την αναγεννηση της (παικτης απο ακαδημιες, δηλωσεις πιστης κτλ)
κριμα παντως γιατι ειχαν πολλες ελπιδες απεναντι στα ξερασματα

Τι να σου πω Κουινάκο, μπορεί. Αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω ο πούστης. :smiley:

Α και πες και το “αντίθετο” έτσι να ευθυμήσουμε. Βρήκατε στη Μπάρτσα το δικό σας Δούρο;

Τέλειωσε τη “δουλειά” απόψε μωρή Ντορτμουντάρα!

ομοφυλόφιλα παναθηναϊκά σύνδρομα καταδίωξης λοιπόν :p.

Mόνο που δεν τον γάμησε δηλαδή.

[SPOILER][/SPOILER]

κοιτα αμα σφυριζονται και αυτα φαουλ τοτε ας το κλεισουμε το μαγαζι…ας εδινε και 2 χερια πεναλτι στη μπαγερν και ας σφυριζε καθε 30 δευτερολεπτα…ειπαμε το 3ο ηταν κινητο σκριν, αλλα μη το παραχεσουμε

bayren fan :stuck_out_tongue:

Το 3ο ήταν σκριν το 2ο μαλλον οφσαιντ και στο πρώτο απορώ γιατι συνεχίζετε να λέτε οτι δεν ήταν τίποτα. Δηλαδή τι άλλο να κάνει? Και τα δύο χέρια τα έχει πάνω του. Γιατί δεν είναι φάουλ? Και για τα πέναλτι που λες μόνο το πρώτα το πικέ ηταν. Το αλλο ούτε για πλάκα. Η ομάδα όμως ηταν τραγική οπότε δεν έχει σημασία.

με πνιγει το δικιο μου ντουντ :stuck_out_tongue:

βρε καλε μου ανθρωπε ναι ξερω γω ετσι οπως το βλεπεις εκει ειναι φαουλ. αλλο λεω, τετοιες φασεις γινονται δεκαδες σε ενα παιχνιδι, δηλαδη μια τετοια φαση υπηρχε ποτε περιπτωση να σφυριχτει πεναλτι? εχω δει να σκιζονται φανελες και να μη δινεται τιποτα.
καλως δε σφυριχτηκε για μενα και καλως δεν εδωσε πεναλτυ στα χερια… αμαν πια μη δουμε διαιτητη χαλαρο με τα φαουλ, μπας και δουμε κανα παιχνιδι της προκοπης, το θελουμε με τη σφυριχτρα στο στομα και με το βιβλιαρακι στα χερια

Ο langgg έχει ένα δίκιο όμως. Μη συγκρίνουμε τώρα τους παίκτες της Μπαρτσελόνα με τους υπόλοιπους. Δείτε π.χ. τον Άλβες στο πρώτο γκολ. Πονάει το παιδί. Ή θυμηθείτε τον άλλο στο “σκριν”. Μπορεί να ήθελε και νοσοκομείο έτσι όπως έπεσε. Τι δυνατές διεκδικήσεις και κουραφέξαλα μου λέτε. Αυτά είναι για τους άλλους, τους ξυλοκόπους. Η Μπαρτσελόνα αντίθετα είναι η Κορωνίς του Ποδοσφαίρου. Ε να μην πονάει/πέφτει λίγο παραπάνω;

συνοπτικά, η μπάγερν νίκησε χτες υπερδίκαια, παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι κρυφτό (όχι πως με τέτοια μπαρτσελόνα χρειαζόταν το τελευταίο…). επίσης, το σκορ θα έπρεπε να είναι 2-0, άντε 3-0. το άδικο 4-0 είναι μάλλον ταφόπλακα. εγώ αν ήμουν οπαδός της μπαρτσελόνα, μάλλον θα προτιμούσα το 4-0 στην παρούσα συγκυρία.

γράκχε, το όμορφο και δομημένο σου λέγειν ξοδεύεται ασκόπως όταν επιχειρείς να παραφράσεις κατά το δικό σου δοκούν τα λεγόμενα των άλλων και να τα φέρεις στα μέτρα σου.

Θενξ μαν :smiley:

Λέγεται απλά “σαρκασμός” και το κάνουν όλοι εδώ μέσα.

Σόρι αν γίνομαι εκνευριστικός για κάποιους αλλά ακόμα κι όταν η Μπαρτσελόνα αδικείται (που ΟΚ στη φάση του 3ου ξεκάθαρα αδικείται, ενώ η φάση του 2ου είναι οριακή, για το 1ο ούτε λόγος) δεν μπορώ να κρατήσω τα γέλια με το πόσο σοφτ και ποδοσφαιρικά [U]φλώροι[/U] είναι.

Πράγματι χθες η Μπάρτσα ήταν σοφτ και άξιζε την ήττα. Αλλά θα ήταν δίκαιο να μην είχαν μετρήσει τα δύο αντικανονικά γκολ και να είχε την ευκαιρία να επαναλάβει την ανατροπή που έκανε κόντρα στη Μίλαν, όσο δύσκολο και να ήταν αφού η Μπάγερν είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη Μίλαν.
Αλλά χθες για άλλη μία φορά σε κρίσιμο παιχνίδι Τσου-λου είδαμε διαιτησία που αν είχε γίνει στην Ελλάδα μόνο για τον διαιτητή θα ακούγαμε επί μία εβδομάδα…
Για το μαγαζί του Πλατινί επικρατεί ασυλία και μούγγα, όλοι δηλώνουν μαγεμένοι από το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα… [-X

Ποιό είναι το μαγαζί του Πλατινί;

Όπως κατεβαίνεις την κατηφόρα, δεξά, μετά το μπακάλικο του κυρ-Σωτήρη, απέναντι από το σπίτι της κυρα-Μαριγώς της μαμής, ντε…εκείνο το μικρό με τα τελάρα απόξω και το τρίκυκλο. Έχει και ταμπέλα: “Το στέκι του Πλατινή”

Κάτσε γιατί εδώ μάλλον θα πέσει (πάλι) γέλιο.

Φτου, πρέπει να βγήκε. Άντε τώρα μέχρι να ξαναμπεί.