ματσαρα εγινε σημερα
Μπορει να υποστηριζω Ρεαλ αλλα ειμαι φαν της Ντορτμουντ και μαρεσε πολυ η εμφανιση της σημερα.
Απο ισπανικο εμφυλιο που υπολογιζαν γυρισε μπουμερανγκ και εγινε γερμανικος.
Φυσικα η ρεβανς στη Μαδριτη μπορει να αλλαξει αν η Ρεαλ παιξει μπαλα και σκοραρει γρηγορα.
Δεν υπαρχει περιπτωση η Ρεαλ να μην φαει γκολ με την αμυνα που εχει.Η προκριση εχει τελειωσει απο σημερα
με τη σημερινη εμφανιση εγω δεν πιστευω οτι μπορουν να βαλουν 3 γκολ
αλλα μπαλα ειναι.Κραταω μικρο καλαθι.
πιστεύω οτι και η μπάγερν και η ντόρτμουντ έχουν πάρει δυνατό προβάδισμα αλλά σε τέτοιο επίπεδο αν χαλαρώσεις θα την πατήσεις.μην ξεχνάμε οτι η μπάγερν χαλάρωσε με την άρσεναλ και παραλίγο να την πατήσει.επίσης η μίλαν κέρδισε 3-0 την μπαρτσελόνα και στην ρεβάνς αποκλείστηκε.οπότε ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο.
2-0 κέρδισε η μίλαν…
το 4-0 της μπάγερν είναι απίστευτο να γυρίσει… θα μιλάμε για ανατροπή της ιστορίας…
το 4-1 σε τσου-λου νομίζω μόνο η μεγάλη τότε ντεπορτίβο λακορούνια είχε γυρίσει το 4-1 του μιλάνου με 4-0 στην ισπανία…2003 πρέπει να ταν…
Πω πω κάτι κάβλες κι απόψε.
Έτσι, πούλο και στα έτερα σιχάματα της ιβηρικής!
Να ποιοι είναι οι γερμανοτσολιάδες :!:
Τελικά υπήρχε “συνωμοσία” για να πάνε τα σιχάματα τελικό ? :-k
Υπήρχε, αλλά παρενέβη ο Σόιμπλε.
Η Μπάγερν δεν είναι Μίλαν όμως… 8)
:lol::lol::lol:
:D:D:D
Καλά ρε, γιατί είστε τόσο πρηξαρχίδες. Όχι, δεν υπήρχε προφανώς συνωμοσία, και κανείς δεν ήταν τόσο καμένος ώστε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η UEFA εδώ και δυο χρόνια θέλει τελικό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Το ότι στο γήπεδο τα ιβηρικά σιχάματα αποδεικνύονται κατώτερα των περιστάσεων και δεν παίρνει σάρκα και οστά ο κρυφός πόθος του Μισέλ είναι απλά το ευτυχές της όλης υπόθεσης.
Ναι, ο Μισέλ θα ευνοήσει τους …Γερμανούς, τι λες μωρέ :lol::lol:!
3 της ριξαμε περσι της ντορντμουντ ρε!!! :D:D
[I][B]Cristiano.R : Θα τα πουμε στον τελικο.
Messi: βεβαια, θα τον δουμε σπιτι σου ή σπιτι μου?[/B][/I]
Λέγεται απλά “σαρκασμός” και το κάνουν όλοι εδώ μέσα. :razz:
Κατά τ’ άλλα με βάση τις διαιτητικές αποφάσεις (4 άκυρα γκολ της μπάγερν, ανύπαρκτο πέναλτι ντόρτμουντ κτλ) και λαμβάνοντας υπόψη τον γαλλογερμανικό άξονα που ρουφάει το αίμα του ευρωπαϊκού νότου, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι ο μισέλ ήθελε γερμανικό τελικό φέτος, για να αποδειχτεί η άρεια γερμανική ανωτερότητα.
ανεξήγητο, πέρσι την είδα αυτή την ομάδα στο Καραϊσκάκη, ήταν ακριβώς ίδια + Καγκάβα, καλή ομάδα δεν λέω αλλά τότε δεν έδειχνε κάτι εξαιρετικό. Πραγματικά έτσι όπως παίζει της αξίζουν πολλά
Με τον Πολωνό Λεβαντόφσκι :p:p:p
Και οι Πολωνοί άρειοι είναι, απόγονοι της Υπερβόρειας Φυλής.