Champions League 2012/13

ούτε η μπαρτσελόνα είναι άρσεναλ όμως που παραλίγο να γυρίσει το μάτς στο μόναχο λόγω χαλαρότητας της μπάγερν.οι 2 γερμανικές ομάδες πρέπει να μπούν με στόχο να βάλουν ενα γκόλ γιατί αν μπούν χαλαρά προσπαθώντας απλά να αμυνθούν μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

@radical

ναι έχεις δίκιο 2-0 κέρδισε η μίλαν.λάθος μου.

Το 4-1 και με 3-0 γυρνάει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Για το 4-0 ναι δεν γίνεται, η μπαγερν είναι στον τελικό :stuck_out_tongue:

…είναι δύσκολο, το πρώτο, αλλά όχι ακατόρθωτο; σαν αυτό του Μπαρτσελόνα- Μπάγερν:):!:

Tην γλιτωσε η Μπαλοτελαινα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.Αν και απο απο το 88 μεχρι το 96 θα την ειχαν ζωσει τα φιδια!!!

βουτα ροναλντο στο τελος ολα τα λεφτα

Ευτυχώς ο Ζοζέ την ετοίμασε την ομαδάρα με βάρος στο τσουλου. Δεν πήγαν και χαμένα τα 11 ποντάκια που είναι πίσω.
Σε άλλα νέα
[B]BREAKING NEWS: Jose Mourinho was about to admit that the Copa del Rey was the true objective. Champions League was their practice match.[/B]

[SPOILER][/SPOILER]

:lol::lol: χαχα στεναχωρηθηκε η κοπελα τελικα…

Πως και δεν παιζει το βυσμα; Τιμωρημενος;

Παμε ρε Σονγκ…

Το πρωτο ημιχρονο,θυμιζει εντονα το ματς με την Παρι ή ειναι η ιδεα μου;

Πολυ ανωτερη η Μπαγερν μαγκες

Όχι απλά ανώτερη, σε ποιότητα στην άμυνα, σε πλάνο, σε φόρμα. Εντάξει είμαι περίεργος να δω πως θα πάει ο τελικός, αν είναι δυνατόν να γίνει αύριο.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

πολυ ανετα ρε γμτ, τους λυπηθηκα …κανενα σημειο ζωης

Αν ο καλύτερός σου παίκτης είναι ο Πικέ και βάζει και αυτογκόλ τότε δεν χρειάζεται να ρωτήσεις πως πήγε η βραδιά.

Δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί ομάδα να φτάνει το 10, ακόμη και η Μπάρτσα στην καλύτερή της στιγμή είχε τα μειονεκτήματά της που ποτέ δεν απέβαλε (Βαλντες πχ).

Από την μια θαυμάζουμε την αψεγάδιαστη Μπάγερν, από την άλλη αν και μιλάμε για τέλος εποχής γιατί χρειάζονται δραστικές αλλαγές, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα που όσο και να μισούν κάποιοι (εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο οπαδικά, όπως και το αντίπαλο δέος Ρεάλ) που έπαιξε εξωγήινο ποδόσφαιρο μέχρι πριν από δύο χρόνια.

Η Μπάρτσα ούτε προπονητή με προσωπικότητα έχει, ούτε τερματοφύλακα, εξαρτάται σε τρομερό βαθμό από τον Μέσι και είναι εξωφρενικό όταν έχει Τσάβι και Ινιέστα που μοιάζουν κουρασμένοι - κορεσμένοι και αυτό είναι θέμα προπονητή, έχει άμυνα της πλάκας, ο Φάμπρεγκας δεν έχει βρει ρόλο και προτίμησε να γίνει εργαλείο της Μπάρτσα και να παίξει στο safe mode παρά βασιλιάς στην Αρσεναλ, ο Ντανι Αλβεες είναι σκιά του καλού παλιού, ο Σάντσες είναι η χειρότερη μεταγραφή μετά τον Κάρολ στην Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια αν σκεφτούμε το ποσό που δόθηκε.

Ο τελικός λογικά θα ναι ο πιο συναρπαστικός που θα γίνει τα τελευταία χρόνια.
Οπως και πέρσι, μπούλο οι ισπανικές προς απογοήτευση του Πλατινί.

Συμφωνω οτι μαλλον θα δουμε εναν απο τους πιο εντυπωσιακους τελικους εβερ.Η Μπαγερν ηταν τουλαχιστον μια ταχυτητα πανω απο Μπαρτσα,η οποια ηταν φανερο οτι δεν ειχε ουτε φρεσκαδα ουτε δυναμεις να αντιμετωπισει τους Γερμανους.

Για τον Φαμπρεγκας,ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο,οτι ηθελε να φυγει,ακριβως γιατι δεν εχει βρει ρολο και δεν εχει και πολυ χρονο συμμετοχης.

Εγω θεωρω οτι η Μπαγερν θα κερδισει σχετικα ευκολα τον τελικο, η Ντορτμουντ απεναντι σε ομαδες που δεν αφηνουν χωρους ζοριζεται παρα πολυ, και η Μπαγερν δεν πιστευω οτι θα τους αφησει κενα για τις αντεπιθεσεις τους. Συν του οτι η Μπαγερν ειναι γεματη εμπειρους παιχτες, ενω η Ντορτμουντ βασιζεται κυριως σε μικρους.

Μακαρι να δουμε ματσαρα και να το σηκωσει η Ντορτμουντ, αλλα προσωπικα δεν το βλεπω.

Σκεψου ομως την ταχυτητα των παιχτων της Ντορτμουντ και σκεψου οτι η Μπαγερν εχει ΦΑΝ ΜΠΟΥΗΤΕΝ για σεντερ μπακ.Μεγαλο ντισαβανταζ για τους Βαυαρους.Θα μου πεις γιατι και η Μπαρτσελονα δεν ειχε ενα σκασμο κοντα και γρηγορα μπροστα?Ναι,αλλα η Ντορτμουντ ειναι και τιγκα διεισδυτικη,οχι τικι τακα στα 40 μετρα,για αυτο πιστευω θα τους χτυπησουν στα ποδια και θα το σηκωσουν.Το οτι θα γινει ματσαρα ομως αυτο ειναι αδιαμφισβητητο:!: