Ο Λεβαντοφσκι ΔΕΝ ειναι γρηγορος, και ο Φαν Μπουητεν αυτον θα μαρκαρει(βασικα ο Νταντε ειναι το πιο πιθανο να τον μαρκαρει). Η Ντορτμουντ εχει ταχυτητα στα ακρα με Reus και Blasczykowski, αλλα η Μπαγερν εκει εχει Λαμ και Αλαμπα που καθε αλλο παρα αργοι ειναι.
Το επιχειρημα που χρησιμοποιεις ταιριαζει πιο πολυ υπερ της Μπαγερν. Ριμπερι και Ρομπεν στα ακρα ειναι βολιδες, ενω Πιστσεκ και Σμελτσερ οχι.
Και εκτος αυτου, η Ντορτμουντ για να κανει τις αντεπιθεσεις της θελει χωρους οπως ειπα. Τους οποιους η Μπαγερν δεν τους αφηνει με τιποτα.
Ο μονος τροπος για μενα να δουμε ματσαρα ειναι να σκοραρει πρωτη η Ντορτμουντ και να αναγκαστει η Μπαγερν να ανοιχτει και να πιεσει μπροστα. Αμα το βαλει πρωτη η Μπαγερν, αντε ανοιξε της την αμυνα μετα.
Ρεάλ - Βαλένθια 3-0 το 2000, μονόπαντο
Μίλαν - Γιουβέντους 0-0 το 2003, ο χειρότερος ίσως τελικός που έχω δει, το πήρε η Μίλαν στα πέναλτυ
Τσέλσι - Μάν.Γιουνάϊτεντ 1-1 το 2008, μάπα από θέαμα, το πήραν οι του τσίχλα στα πέναλτυ όταν ο Τέρρυ πάτησε σκατά
Για την κυριακη δεν νομιζω να γινει ματσαρα το εχει καθαρισει το πρωταθλημα η Μπαγερν και δεν θα σκοτωθει κι ολας.Παντως ετσι οπως ειδα τις ομαδες λογικα την κουπα θα την σηκωσει η Μπαγερν
επειδη καθαρισε το πρωταθλημα δεν σημαινει οτι δεν θα παιξει
Ειναι οι καλυτερες ομαδες τις γερμανιας οποτε θεωρητικα ειναι ντερμπι.
Οταν ο Ολυμπιακος παιζει μαζι μας,δεν παιζει χαλαρα αλλα για να μας κερδισει.
Με αυτη την εννοια το λεω
Αν μου έλεγε κανείς στην αρχή της χρονιάς πως φέτος θα βλέπαμε γερμανικό τελικό θα είχα φάει την ξενέρα της ζωής μου. Έλα όμως που και οι 2 και ειδικά η Μπαγερν έκαναν αποστομωτικές εμφανίσεις, γιατί οκ και η Ντορτμουντ δεν έπαιξε καθόλου άσχημα στην Ισπανία άσχετα αν τα χρειάστηκε στο τέλος. Εντάξει νομίζω πρώτη φορά ήταν που λυπήθηκα την Μπαρτσελόνα (αν και δεν μπορώ να πω ότι ανήκω στους haters). Σε ημιτελικά δεν θυμάμαι να υπάρχει ομάδα που να έχει αποκλειστεί με τέτοιο συνολικό σκορ.
Με αφορμή το ποστ του Κλέαρχου ήθελα να σχολιάσω λίγο αυτή την παραφιλολογία που τελευταία είναι αρκετά διαδεδομένη. Το να αποδίδει κανείς την απόλυτη επικράτηση των Γερμανών στη ντόπα είναι μια λογική εντελώς απολογητική των υπερτιμημένων μέχρι αηδίας φέτος Ισπανών και είναι λίγο “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”. Λες και δεν μπορεί ας πούμε να εξηγηθεί αυτή η ενέργεια αφ’ ενός της Ντόρτμουντ απ’ το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας των παικτών της σε σχέση με της Ρεάλ, αφ’ ετέρου της Μπάγερν απ’ το γεγονός ότι έχει καθαρίσει το εγχώριο πρωτάθλημα από… πέρυσι. Απλά αναφέρω δύο ενδεικτικούς παράγοντες. Αφήστε που για μένα ο αποφασιστικός παράγοντας υπέρ των Γερμανών στους ημιτελικούς ήταν μάλλον το απίστευτο δέσιμό τους και η ικανότητά τους να ανοίγουν τις άμυνες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα με γρήγορες πάσες σε περιορισμένο χώρο, κάτι για το οποίο δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο φάρμακο, σωστά;
αλλα αν το παμε ετσι και οι παικτες της μπαρτσελονα 2 χρονια πριν τετοια τρεξιματα ειχαν, πιεζανε επι 90 λεπτα σε ολο το γηπεδο, αντιθετα με τους γερμανους που τετοια πιεση δεν ασκουν
θυμαμαι και μια υποθεση ντοπινγκ στην ισπανια πριν 2 χρονια νομιζω ,που αφαιρεσαν το πρωταθλημα του κονταδορ απο το τουρ ντε φρανς και ο γιατρος του λεγανε ειχε παρε δωσε και με μεγαλες ισπανικες ομαδες
τρεχα γυρευε τωρα ,αν το παμε στο ποιος εχει τους καλυτερους φαρμακοποιους, γερμανια η ισπανια, ας αρχισουμε να βλεπουμε κρικετ
Γιατί, είπε κανείς πως οι παίχτες της Μπαρτσελόνα δεν ήταν φαρμακωμένοι? Τίγκα στην ντόπα ήταν. Τώρα τα έκοψαν γιατί ήταν η σειρά των άλλων, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.
Μάλλον γιαυτή την υπόθεση λες.
Πίσω από την υπόθεση με τους αθλητές του ποδηλάτου, βρίσκονται οι ίδιες γερμανικές εταιρίες που έχουν στην φανέλα τους οι Μπάγερν και Ντόρτμουντ, αφού ήταν χορηγοί και εκεί, μόνο που άλλαξαν ονομασία για να μη διαταραχτεί το προφίλ τους.
Δεν είπε κανείς πως αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα μόνο ντόπας, έπαιξαν μπάλα εννοείται. Αλλά είναι αποτέλεσμα [U]κυρίως[/U] ντόπας. Επαγγελματικός αθλητισμός σημαίνει ντόπα, μη γελιόμαστε. 20+ χρόνια βλέπουμε μπάλα, τέτοιο πράμα δεν έχει ξαναγίνει.
Με απογοητεύεις Γράκχο, περίμενα να έχεις πιο πολιτική άποψη επί του θέματος. Αν σου λέει κάτι, έχω κάνει εκτενείς συζητήσεις με το Νίκο Γεωργόπουλο, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει βγάλει η χώρα μας, πριν καταλήξω στην άποψη που έχω.
Πολιτικά δε διαφωνώ καθόλου επί της αρχής, μην ανησυχείς, απλά το θεωρώ λίγο ανούσιο να ασχολούμαστε με ντόπες σε τέτοιο επίπεδο που είναι δεδομένο ότι άπαντες παίρνουν το κατιτίς τους για να αντέξουν στην πίεση και τα απαιτητικά προγράμματα των μεγάλων ομάδων. Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν ήταν η ντόπα που έκανε τη διαφορά υπέρ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν. Ότι ντοπάρονται γενικά οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ε αυτό όποιος αμφιβάλλει σχετικά είναι αφελής (για να είμαι ευγενικός).
παιδιά μπαλάρα παίζει φέτος η Ντόρμουντ με παίχτες απο το μηδέν έχει φτιάξει ομαδάρα δεν ειμαι φαν του Γερμανικού ποδοσφαίρου αλλά η μπάλα που έπαιξε η ντόρμουντ και πέρυσι που την ειχα δει στο καραισκάκη δεν έχει καμια σχέση…δεν ειναι θέμα ντόπας ειναι θέμα νοοτροπίας
και πιστεύω στον τελικό θα πάρει τους Βαυαρούς για πλάκα