Champions League 2012/13

νομίζω οτι η Μπαρτσελόνα πάντα ήταν ένα μύθος ομάδα του κατεστημένου στην Uefa και φέτος έπαθε αυτό που της άξιζε τώρα πιστεύω στα δικά μου μάτια οτι η ντόρμουντ ειναι πιο ομάδα μου θυμίζει την Λίβερπουλ του 2005 που ηταν outsider και το πήρε…κάπως έτσι θα γινει και φέτος
Χωρίς μεγάλα ονόματα αλλά με καλό δέσιμο

Δυο ερωτησεις μονο:

1. Αν εισαι γυρω στα 30, που το θυμασαι το [B]“παντα”;[/B] Η Μπαρτσελονα μεχρι και το 2005 ηταν ενα πολυ μεγαλο σωματειο που ομως ηταν εντελως ανυπαρκτο σε κουπες και διακρισεις. Ξεχνας, ή δε γνωριζεις, νομιζω, τι φαπες μαζευαμε επι εποχες Κλαιφερτ, Γκουαρντιολα Λουις Ενρικε, Ριβαλντο, Φαν Γκααλ και Φιγκο;
  2. Η ομαδα του 2008-2009 (με Ετο, Τουρε, Ανρι), που κατεκτησε ο,τι τιτλο υπηρχε, ριχνοντας παραλληλα 6αρα στη Ρεαλ, κερδιζοντας για πλακα τη Μ. Γιουναιτεντ (του τεραστιου Σερ Αλεξ) στον τελικο και σκορπωντας τον τρομο σε καθε αντιπαλο παιζοντας παραλληλα το τελειοτερο ποδοσφαιρο που εχουν δει τα ματια των 30αρηδων, ηταν κατα τη γνωμη σου “[B]ενας μυθος του κατεστημενου της Uefa[/B]”;
    Αν διαβασεις οποιαδηποτε συνεντευξη παικτων ή προπονητων εκείνης της περιοδου ολοι εκθειαζουν την ομαδα και παραδεχονται την σαφη ανωτερωτητα της.

έχει δίκιο ο φίλος απο πάνω, όσοι ξέρουν απο Ισπανικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν οτι απο εποχής Di Stefano η Barcelona ακόμα και σήμερα ήταν ανέκαθεν η αδικημένη ομάδα, είναι στο αίμα τον Καταλανών λένε χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει το κατεστημένο για αυτή. Όπως βεβαίως κανένα κατεστημένο δεν μπορεί να κάνει χωρίς να “δείχνει” μια ομάδα να παίζει στο ψηλότερο επίπεδο και να σαρώνει τα πάντα επί 4 χρόνια. Λογικά να σκεφτούμε, παίκτες που παίζουν στο μάξιμουμ συνεχόμενα χρόνια και με euro - mundial ενδιάμεσα με +1 χρόνο κάθε φορά στην πλάτη τους δεν είναι ρομποτάκια.

Κάθεστε και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον ΡΟΜΑΝΤΙΚ ε.
Τροφή για σκέψη.

κουβέντα να γίνεται

Τον ξαναβριζεις ομως. :!:

Εγώ; Τον Ρομαντικούλη μου; Jamais!
Απλά δε θέλω να του πρήζουν τα συκώτια οι άσχετοι από πάνω.

κάποιος με μπερδεύει με κάποιον άλλον εδώ μέσα…πρέπει να το κοιτάξει αυτό
#-o

θεικη διαφημιση της heineken!!

ρε μαλάκα ο άλλος ειπε στην δικιά του οτι θα πάρουν φθηνότερο νυφικό?? δεν παίζει :lol:

κι ομως το ειπε!! :D:D

θεοι,ο ενας λεει δεν θα χρειαζεται να ανησυχεις μην τις μασησει ο σκυλος και ο θεουλης ο μαυρος οταν τον ρωταει η γκομενα “can you put stuff in it” λεει απολυτως φυσιολογικα MY BUTT

:’)

Θεική διαφήμιση ρε :lol:
Οι δύο παρουσιαστές στο τέλος όταν σχολιάζουν το πως την έπεισε το καλύτερο σημείο.

Αντε μωρη φακλανα θες και 4 χιλιαρικα νυφικο.

Μεγαλη πειθω ειχε ο σχιστοματης!

Δεν παίζει ο Γκετσε στον τελικό ; Περίεργο …:-k

Kατα την γνωμη μου και αυτος να επαιζε δεν το χανει με τιποτα η Μπαγερν φετος εχει πολυ καλυτερη ομαδα

Δεν εχει σημασια ποιος εχει καλυτερη ομαδα. Ενα παιχνιδι ειναι ποτε δεν ξερεις. Αλλα το παιδι εχει ηδη συμβολαιο με την Μπαγερν οποτε ειναι λογικο να βρισκουν δικαιολογιες για να μην παιξει στον τελικο του C.L.

Αυτο ακριβως!!!Παντως καλα κανουν και δεν τον βαζουν

Θα προτιμουσα να παιξουν επι ισοις οροις και να μην παιξουν το ρολο τους τα συμβολαια και οι μανατζαρεοι στο τελικο του C.L.