Champions League 2012/13

Mε τη δικη μου λογικη, παντως, αν ημουν Γκετσε οντως πλουσιος απο τα 20 μου θα προτιμουσα να εχω ενα τσ.λ. παρα καποια εκατομμυρια παραπανω, ασχετα του τι θα κανω απο του χρονου και μετα.

Καθαρα συμφεροντολογικα το λεω, χωρις συναισθηματα για φανελες κτλ.

Τωρα, το θεμα ειναι σε τι μοιρα βαζει κανεις τη δοξα σε σχεση με τα φραγκα.

Δεν υποτιθεται οτι ειναι ακομα τραυματιας απο το ματς με τη ρεαλ που βγηκε αναγκαστικη αλλαγη. Δε νομιζω να υπαρχει παιχτης τοσο χαζος που να μη παιξει τελικο CL γιατι θα αγωνιστει απεναντι στην μελλοντικη ομαδα του

…αυτό πιστεύω κιεγώ…χαζομάρα θά’κανε:):!:

[U]Mikkey Dee & Schweinsteiger[/U]

Και ο τελικός ξεκίνησε…

Ελπιζω να δουμε ματσαρα σημερα και στο τελος να το παρει η Μπαγερν γιατι την εχω παιξει και στο στοιχημα :smiley:

Έτσι, ματσάρα ε και επειδή είμαστε αδιάφοροι ας κερδίσει και ο φίλος απο πάνω το στοίχημα

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

εγώ να πώ την αλήθεια θα θελα να κέρδιζε η ντόρτμουντ.

κι εγω!!Να κερδισει οχι να κερδιζε.
Δεν εγινε ακομα :stuck_out_tongue:

…κάτι μου λέει, ότι θα ευχαριστηθούμε μπαλάρα, απόψε:):!:

Εγώ όπως πάντα με το αουτσάιντερ, ψηφίζω Ντόρτμουντ

Διδάσκουν πολιτισμό οι Γερμανοί

Kαλα κανανε, εσενα τι σε πειραζει?

εσένα τι σε πειράζει που τον πείραξε?

Φατε την γλωσσα σας ρε θελω να παω ταμειο γι αυτο σημερα ειμαι αρρωστος Μπαγερν!!!

ποσα επαιξες πια?

Αρκετααααααααα!!!

Καυλωμενα μπηκαν τα παλικαρια μας, το κεντρο δεν περναει η Μπαγερν μεχρι τωρα, με εκπλησσουν.Παμε ρε Μπορουσια γαμω.

Οντως εχει μπει πολυ καλυτερα η Ντορτμουντ και αν δεν ητανε και ο Νοιερ που εβγαλε το σουτ στην γωνια θα ειχε προηγηθει κι ολας

…καλά πάει το παιχνίδι μέχρι τώρα:):!:

Oι δυο τερματοφυλακες ειναι οι πρωταγωνιστες μεχρι στιγμης.Εχουν βγαλει τα απιαστα μιλαμε.Γενικα ωραιο πρωτο ημιχρονο καλυτερη η Ντορτμουντ μεχρι το 25 ισορροπησε η Μπαγερν μετα