Μιας και πλησιαζει η κληρωση και δεν ειδα να ασχολειται κανεις αλλος, ας ξεκινησουμε την σαιζον του ΤσουΛου με τις πατροπαραδοτες προβλεψεις, κυριως για τον ομιλο του Ολυμπιακου. Ποιες αντιπαλους θελετε ή ποιες βλεπετε τελικα να κληρωνονται;
για να περασει πρεπει να εχει και ομαδα…και αυτο που εχει δειξει μεχρι τωρα απεχει παρα πολυ απο το να χαρακτηριστει ετσι…στην καλυτερη 3ος ετσι πως το βλεπω…
Μια φορά ρε μαλάκα γαύρε να σου πέσει δύσκολος από 1ο γκρουπ, καημό το χω:lol:
[SPOILER]Και αυτό από οπαδό ομάδας που η πιο δύσκολη κλήρωση που της έχει τύχει είναι το Villareal-Celtic του 2006, προλαβαίνω τη χολή σας, ευχαριστώ, χαίρετε[/SPOILER]
…υπάρχει ο οδοστροτήρας, Παρί, που θα τα σαρώσει όλα, και πιστεύω ότι φέτος θα το σηκώσει…και μετά, ανάλογα με την ετοιμότητα των άλλων τριών ομάδων, που πάνω-κάτω είναι ίσες, με την Μπενφίκα νά’ναι λίγο πιο ίσια:p…με τον πύργο της Βαβέλ που έχουμε δημιουργήσει, θέλει τεράστια προσπάθεια και τύχη για την τρίτη θέση, και άπειρη κωλοφαρδία για την δεύτερη:):!:
Ευτυχώς δεν ξανά πέσαμε με Marseille/Arsenal όπως προείπε ο Chrisp, θα είχε πλάκα και θα ήταν κουραστικό. Μου άρεσε ο όμιλος μας. Δεν είναι εύκολος όμως, δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τουλάχιστον ακόμη, οπότε δεν είμαστε σε θέση να “χαιρόμαστε”.
Εγώ έχω σκοπό να στηρίξω τον Οκτώβρη με Anderlecht. Τι έχω σκοπό!!!Δεν χάνεται. Και χάρηκα που έτυχε μια Βέλγικη ομάδα για να καταφέρω να πάω ξανά σε αγώνα Champions League και αφού είναι με Ολυμπιακό ακόμη καλύτερα.
εγω παντως αφου περασε η κληρωση και χαρηκα που αποφυγαμε ρεαλ μπαρτσελονα κτλ, θυμηθηκα οτι η παρι σεν ζερμεν εκτος απο τον λουγκρη μπροστα φετος εχει κι αυτο και μου ρθαν κατι σκοτοδινες.