Champions League 2016-2017

Νωρίς ξεκινάει φέτος το topic :grin:. Ρε σεις, τι κέρασμα έφαγε η Μπαρτσελόνα;;;;

1 Like

Ναι, αναπαντεχο λιγο, αλλα δε βαριεσαι. Τελος το Champions League για την Μπαρτσελονα φετος. Ελπιζω να μη δουμε τη Ρεαλ παλι στον τελικο, δεν αντεχεται αλλο. Μακαρι να το παρει η Παρι που νομιζω οτι αξιζει ενα για την ομαδα που εχει τα τελευταια 10 χρονια.

Το contra εντωμεταξυ λεει για εντυπωσιακο γκολ Μητρογλου, και βαζω το βιντεο να παιξει και ειναι μια μαλακια και μιση :joy:

Κανα τρολλ απο εδω μεσα θα τον εγραψε τον τιτλο. Οντως μια μαλακια και μιση ειναι.

Εγω προτιμω Ρεαλ απο καμια Μπαγερν.
Αν το παρει βεβαια καμια Ντορτμουντ ή καμια εκ των Γιουβεντους - Ατλετικο με χαρα να το δω.
Τελος και η City οσο σπαστικη και αν ειναι, παιζει δυνατα για τελικο.

1 Like

Καλό ήταν ρε το γκολ του Μήτρογλου, σεντερφορίσιο.

Έφυγε ο loser από την Παρί και φαίνεται να βρήκε την υγειά της :grin:.

Μεταξυ μας, και ενας αμυντικος των Γιαννιτσων θα επρεπε να μπορει να κανει κοντρολ οταν η μπαλα ερχεται στα ποδια του, και μετα να βαλει γκολ οταν βρισκεται μεσα στη μικρη περιοχη.

1 Like

ναι κανουμε θεμα οτι δεν μπερδεψε τα ποδια του και τελικα σκοραρε μονος του.

Ακομα και σεντερφορισιο γκολ που λεει ο παντελης να ειναι σιγουρα δεν ειναι Γκολαρα οπως γραφει ο τιτλος του contra.

H Παρι και αλλες φορες ειχε πλησιασει στην προκριση . Καιρος ηταν να τα καταφερει. Οσο για την Μπαρτσα… χωρις αμυνα δεν πας πουθενα. Ασε που πλεον εχουν μαθει και οι αλλες ομαδες τον τροπο παιχνιδιου της.

Καλα ενταξει, 100 φορες να παιξουν, 4-0 μπορει και να μην ερθει ουτε μια φορα απο τις 100. Ειναι και τυχερο το ποδοσφαιρο. Καλυτερη η Παρι, αξιζε καθαρα τη νικη, το σκορ ηταν υπερβολικο. Αλλα αφου της εκατσαν οι ευκαιριες για γκολ, καλα εκανε και τα εβαλε.

Ετσι οπως τα λες . Αλλα καλο ειναι να ξεβρακωνεται και η Μπαρτσελονα γιατι εχει παραγινει και με αυτη το κακο.

Εδω εχουμε την Λεστερ που φετος προσπαθει να σωθει απο τον υποβιβασμο αλλα δεν ειναι και απιθανο να καταφερει να περασει στους 8.

Ετσι μου αρεσει το Τσου Λου , Χωρις ξεκαθαρο φαβορι. 'Η ακομα και αν υπαρχει να παρει το τριτο το μακρυτερο .

Δε με πειραζει να παιρνει τιτλους η Μπαρτσελονα κι ας μην ειναι η ομαδα μου, γιατι η τριαδα Messi - Neymar - Suarez ειναι ισως και η καλυτερη τριπλετα επιθετικων στην ιστορια του ποδοσφαιρου, και μπορεις να τους χαζευεις για πολλη ωρα οπως παιζουν. Στην πραγματικοτητα προτιμω να το παρει η Juventus που ειναι η ομαδα μου, αλλα απο το να το παρει καμια Bayern ή καμια Real, χιλιες φορες η Μπαρτσελονα… Και ενταξει, αυτο που εχει παθει η Atletico 2 φορες σερι απο Ρεαλ ειναι πραγματικος εμετος.

σε αυτο το επιπεδο ολα ειναι μεσα στο κολπο.

Δεν μου ειναι αντιπαθητικη η Μπαρτσα. Απλα δεν γινεται να παιζεις με τον ιδιο τροπο και να εχεις τοσο χτυπητες αδυναμιες και να νομζεις οτι θα τα κατεφερνεις παντα.

Ισως φετος να τους γινει μαθημα και του χρονου αυτη η εκπληκτικη τριαδα που λες και εσυ να εχει αντιστοιχη υποστηριξη και απο τις υπολοιπες γραμμες του γηπεδου.

Εδω και καμποσα χρονια εχω αρχισει να ξεπερναω τα " η ομαδα μου". θελω να βλεπω ωραιο ποδοσφαιρο . Οχι οτι δεν εχω και τις συμπαθειες μου (σιγουρα η Γιουβε ειναι μια απο αυτες) αλλα αν δω την Ντορτμουντ , την Λεστερ , Την Σεβιλλη , την Αρσεναλ (εδω γελαμε) , Την Παρι να προχωρανε θα το σκασω το χαμογελακι μου.

Αν πχ το παρει η Μπαγερν και μπαλαρα να παιξει θα μου φανει ψιλο αδιαφορο. Τωρα για την Ρεαλ… ισως επειδη γουσταρα μικρος κατι Μπουντραγκενιο , Μιτσελ,Ζαμορανο, Ουγκο Σαντσεθ και αργοτερα παιχτες τυπου Ζινταν, Ρομπερτο Καρλος, Φαινομενο κτλ δεν μου ειναι αντιπαθητικη (οκ πχ τον Ραουλ τον βαριομουν αλλα δεν ηταν ικανος να με κανει να την αντιπαθησω).

Καλα, αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Μακαρι να το ειχε παρει η Ντορτμουντ το 2013 που ηταν καλυτερη γενικα απο τη Μπαγερν, και μακαρι να το ειχε παρει η Ατλετικο και τις 2 χρονιες που επαιξε με τη Ρεαλ, και μακαρι να ειχαμε δει και Παρι Σεν Ζερμεν στον τελικο εστω μια φορα. Και η Αρσεναλ πολυ συμπαθης φυσικα.

Για Ρεαλ δε συμμεριζομαι την αποψη σου, σορρυ, μου ηταν παντα αντιπαθης :stuck_out_tongue: Η Μπαγερν μου ηταν συμπαθης οταν ηταν λουζερ, αλλα αυτο που γινεται στη Γερμανια τα τελευταια 10 χρονια ειναι λιγο αισχος, αφου παει και αγοραζει οτι παικτη καταφερνει να βγαλει και καμια αλλη ομαδα για να ειναι ανταγωνιστικη. Χειροτερη κι απο τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα εχει καταντησει. Τουλαχιστον σε Ισπανια υπαρχει ανταγωνισμος.

1 Like

Το δεχομαι οσο δεν φανταζεσαι αυτο για την Ρεαλ . επαιξε ρολο και το σουμπουτεο ρε φιλε. Τι να κανω κανω τωρα ; χε χε χε χε.

Συμφωνω και για την Μπαγερν . Ειχε το χαβαλε του οσο ηταν λουσερς (δεν με χαλασε καθολου που το εχασε τοτε απο την Τσελσι).

Ειναι ωραια τα αουτσαιντερ . Αλλα αν ειναι να το παρει καμια πολυ ισχυρη ομαδα ας ειναι τουλαχιστον λιγο συμπαθητικη οπως ειναι η Μπαρτσελονα (απλα μετα ειναι βαρετο ολο αυτο το σουσουρο - μοδα που γινεται γυρω απο το ονομα της) . Για Ρεαλ μπορει να ειμαι και εξαιρεση αλλα δεν τρεχει και μια. Δεν ειναι και Metallica για να αρχισω τα κατεβατα ! :stuck_out_tongue_closed_eyes: (μα , καλα!! παντου πρεπει να τους αναφερεις ρε αρρωστε αυτους ; Νισαφι! )

1 Like

Ωραία τα πρώτα ημίχρονα των σημερινών παιχνιδιών!

Τα δευτερα ομως?

Τι σε χαλάει ; το γκολ της ρεαλ ;

Είπαμε δεν μιλάς με τον κατάλληλο άνθρωπο .

Οταν εκανα το ποστ δεν ειχαν ξεκινησει καν :stuck_out_tongue: Δεν παρακολουθω καν τα ματς. Επεσα πανω σε αυτο ομως, που με εξαιρεση τον Dani Alves, εχει πεσει 100% μεσα στους υπολοιπους 10.

1 Like

Σωστό . Αν και υπάρχουν και κάμποσοι ακόμα . Και εγώ θα έβγαζα τον Αλβες από τη 11αδα.

Προπονητή σε αυτή την ομάδα ποιον θα βάζαμε; τον Αλσατο ; τον Πεπ ;

Ακομα καλυτερα τα δευτερα.

1 Like

Αμάν αυτή η αρσεναλ !

Επίσης στην από πάνω λίστα ο Μπουσκετς που είναι ; ή έχω χάσει επεισόδια;

Τον παλιάτσο Νεϊμάρ έχει ξεχάσει.

Τον Πορτογάλο. Κι ας μη παίζει CL φέτος.