Τι λες μωρέ, αυτοί οι παίχτες έχουν εμπειρία, έχουν πάρει το Τσου Λου 4 φορές, δε θα χεστεί πάνω του ο Benzema, ο Kroos, ο Modric κι ο Ramos αν μείνουν πίσω στο σκορ.
Πάρτο. Ο Πεπ έβλεπε την ομάδα επί 60 λεπτά και σκεφτόταν “χμμμ ας αλλάξω το μπακ μου, αυτό φταίει”
Δεν είναι τόσο καλύτερη, πολύ ισορροπημένο μου μοιάζει. Την περιόρισε πάντως πάρα πολύ στο 2ο ημίχρονο, δεν της έβγαλε ούτε μια φάση η Παρί. Επιθετικά δεν έχει κάνει τίποτα η Σίτι πάντως.
…βέβαια εγώ αυτό που λέω είναι πως αν πάει Ρεάλ-Σίτι τελικός προφανώς και θα έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας η Ρεάλ.
Αν εσυ νομιζεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι Playstation, δε θα σου αλλαξω εγω τη γνωμη. Τεσσερα, χωρις Σαλαχ και Φιρμινο. Πες μας κι αλλα για γηπεδα, φανελες, Καισαρη και Γεωργιου.
Η Ρεαλ ειναι κυνικη ομαδα. Παρ’ ολη την ισοπαλια, θεωρω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να περασει. Η Τσελσι πρεπει να την κερδισει για να την πεταξει εξω, μονο ευκολο δε θα ειναι αυτο.
Εσύ έβαλες τον Ντε Μπροιν μωρέ γι’αυτό σου έδωσα αυτό το παράδειγμα. Η Τσέλσι δεν είναι τόσο καλύτερη ομάδα της Ρεάλ για να μπει μέσα και να την κερδίσει εύκολα. Η εμπειρία της Ρεάλ σε αυτά τα παιχνίδια της δίνουν προβάδισμα και πιστεύω λόγω αυτού θα την περάσει. Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι κάνω λάθος πήγαινε παίξ’το ανάποδα στο στοίχημα να βγάλεις και κανά φράγκο
Μην ξεχνάμε ποτέ τη αλανιάρικη μαγκιά του ΤΑΑ και στον τελικό την “εφευρετικότητα” του Μανέ έτσι…
Εννούσε ότι θα σκοράρει σίγουρα ο Benzema με την εμπειρία του, άρα θα χρειαστεί νίκη η Τσέλσι
Δε θα μπορουσε να εχει σημαδεψει επιτηδες χερι ο Μανε, αφου αυτο το χερι δεν δινεται, κι ετσι σιγα μην σκεφτοταν οτι μπορει να παρει στημενο σφυριγμα. Too many variables.
Τις 95 θα περναγε η Liverpool ξεκάθαρα. Στο πρώτο ματς κοιμηθηκε ο θεος και μάλλον δεν ξέρω αμα θυμάσαι τι μπάλα έπαιζε η Liverpool σε εποχή που δεν πηρε το πρωτάθλημα. Εκείνη η Liverpool ήταν η καλύτερη επί εποχή Κλοπ. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορουσε να κάνει κάτι γιατί απέναντι της είχε νέα και διψασμένα παιδια που ήθελαν να παιξουν μπάλα