Champions League 2020-21

Τι λες μωρέ, αυτοί οι παίχτες έχουν εμπειρία, έχουν πάρει το Τσου Λου 4 φορές, δε θα χεστεί πάνω του ο Benzema, ο Kroos, ο Modric κι ο Ramos αν μείνουν πίσω στο σκορ.

Πάρτο. Ο Πεπ έβλεπε την ομάδα επί 60 λεπτά και σκεφτόταν “χμμμ ας αλλάξω το μπακ μου, αυτό φταίει”

Οπως δε θα χεστουν επισης ουτε οι μισοι παικτες της Τσελσι, your point?

Καλα δεν ειμαι ULTRAS και στο πεταλο της Παρι που βριζουν μαυρους , χαλαρωσε

Αντιθετα εσυ… παιζει να εχεις διαρκειας στο γηπεδο της Σιτι αν κρινουμε απο τα ποστς σου για αυτην

Καλύτερη η Σιτι πάντως στο ματς άσχετα που το γκολ της ήταν καθαρή τύχη… Το άξιζε

Edit: Το γυρησε κιόλας

Ναι ρε, έχουν κάνει χρόνια πρωταθλητισμό όλοι της Chelsea.

Εγώ δε δήλωσα είμαι φόλα Παρί και 1-2 ενώ το γράφω. Τελικά ο Cancelo έφταιγε, ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΕΠ

Φολα Παρι σημαινει οχι και τοσο Παρι γαμω το Χριστο της κωλοομαδας της Σιτι

Ναι ο Κανσελο εφταιγε, γι αυτο σκοραρε ο Ντε Μπρουινε :joy:

Μη σου πω οτι ο Ντε Μπρουινε εχει εμπειρια απο τετοιους αγωνες λογω Βελγιου γι αυτο εβαλε γκολ

Δεν είναι τόσο καλύτερη, πολύ ισορροπημένο μου μοιάζει. Την περιόρισε πάντως πάρα πολύ στο 2ο ημίχρονο, δεν της έβγαλε ούτε μια φάση η Παρί. Επιθετικά δεν έχει κάνει τίποτα η Σίτι πάντως.

…βέβαια εγώ αυτό που λέω είναι πως αν πάει Ρεάλ-Σίτι τελικός προφανώς και θα έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας η Ρεάλ.

1 Like

Τεσσερα εφαγες, μυαλο δεν εβαλες.

Α μπραβο, και σαν τον Τσουκαλα, τον ειχα ξεχασει

Δεν εννοουσες αυτο, οχι.

Εννοουσες αυτο που εγραψες, οτι δηλαδη ευκολα ή δυσκολα θα περασει την Τσελσι λογω εμπειριας.

Αν εσυ νομιζεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι Playstation, δε θα σου αλλαξω εγω τη γνωμη. Τεσσερα, χωρις Σαλαχ και Φιρμινο. Πες μας κι αλλα για γηπεδα, φανελες, Καισαρη και Γεωργιου.

1 Like

Η Ρεαλ ειναι κυνικη ομαδα. Παρ’ ολη την ισοπαλια, θεωρω οτι εχει πολλες πιθανοτητες να περασει. Η Τσελσι πρεπει να την κερδισει για να την πεταξει εξω, μονο ευκολο δε θα ειναι αυτο.

Μπορεί και με 0-0 :stuck_out_tongue:

2 Likes

Το ποδοσφαιρο δεν ειναι playstation, γι αυτο κερδιζει συνηθως αλλα οχι παντα η καλυτερη ομαδα.
Κατσε απαντα μου εσυ σαν Τακης νουμερο 2, θα απαντησω πολυ σοβαρα :")

Σιγα μην μπηκαν και οι πετρες του Ανφιλντ να παιξουν στο παιχνιδι.

Η Μπαρτσελονα πληρωσε την υπεροψια της και την ελλειψη συγκεντρωσης.

100 φορες να γινοταν αυτο το παιχνιδι ξανα, τις 95 θα ειχε αποκλειστει η κωλοομαδα σου.

Κοιμηθηκε ο θεος και περασατε, καλα κανατε.

Εσύ έβαλες τον Ντε Μπροιν μωρέ γι’αυτό σου έδωσα αυτό το παράδειγμα. Η Τσέλσι δεν είναι τόσο καλύτερη ομάδα της Ρεάλ για να μπει μέσα και να την κερδίσει εύκολα. Η εμπειρία της Ρεάλ σε αυτά τα παιχνίδια της δίνουν προβάδισμα και πιστεύω λόγω αυτού θα την περάσει. Αν είσαι τόσο σίγουρος ότι κάνω λάθος πήγαινε παίξ’το ανάποδα στο στοίχημα να βγάλεις και κανά φράγκο :stuck_out_tongue:

Μην ξεχνάμε ποτέ τη αλανιάρικη μαγκιά του ΤΑΑ και στον τελικό την “εφευρετικότητα” του Μανέ έτσι…

Εννούσε ότι θα σκοράρει σίγουρα ο Benzema με την εμπειρία του, άρα θα χρειαστεί νίκη η Τσέλσι

Μπορει, απλα εγω δε θα στοιχηματιζα σε αυτο το σεναριο :stuck_out_tongue:

Μπορεί να κρατήσει το 1-1 και να περάσει στα πεναλτΟκ σκάω, συνεχίστε

1 Like

Αφού δεν είναι ο special loser στον πάγκο της Ρεάλ, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάει τελικό αφού έφτασε στα ημιτελικά

Ο Θεος ξεκινησε να κοιμαται απο το πρωτο ματς.

Ο ΤΑΑ με ποιον τροπο παρανομησε; Αν υποστηριζεις οτι ο Μανε σημαδεψε επιτηδες χερι, δεν υπαρχει γιατρεια :stuck_out_tongue:

Δε θα μπορουσε να εχει σημαδεψει επιτηδες χερι ο Μανε, αφου αυτο το χερι δεν δινεται, κι ετσι σιγα μην σκεφτοταν οτι μπορει να παρει στημενο σφυριγμα. Too many variables.

Θα το παιξω!

Τις 95 θα περναγε η Liverpool ξεκάθαρα. Στο πρώτο ματς κοιμηθηκε ο θεος και μάλλον δεν ξέρω αμα θυμάσαι τι μπάλα έπαιζε η Liverpool σε εποχή που δεν πηρε το πρωτάθλημα. Εκείνη η Liverpool ήταν η καλύτερη επί εποχή Κλοπ. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορουσε να κάνει κάτι γιατί απέναντι της είχε νέα και διψασμένα παιδια που ήθελαν να παιξουν μπάλα