Θα πάρω πίσω όλο το κράξιμο που έχω ρίξει στον κανονισμό αν περάσει η Σίτι στην παράταση μετά από ήττα 1-0 ή 2-1
Αν έρθει τόσο, πάνε πέναλτι ρε
Διάβασε ξανά, να βάλει γκολ στην παράταση εννοούσα προφανώς
Ο Μπενζεμά κάνει τη χρονιά της ζωής του. Πάλι όλα για τη Ρεάλ δουλεύουν, το ξαναλέω.
Το ποιος θα προκριθεί από το συγκεκριμένο ζευγάρι δε θα αλλάξει το ότι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ είναι μια ακόμα “υπηρεσία” προς τους μεγάλους (μαζί με τις 5 αλλαγές). Πόσο δικαιότερη είναι μισή ώρα αγώνα παραπάνω στην έδρα αυτού που από τύχη βγήκε γηπεδούχος στο δεύτερο ματς από τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ δηλαδή;
Σου εβαλα καρδουλα για το εκτος εδρας γκολ και ποιους εξυπηρετει.
Αλλα αυτο δεν ισχυει ουτε κατα το ελαχιστο. Αν παει στον τελικο η Ρεαλ ΦΕΤΟΣ συγκεκριμενα, θα το εχει κερδισει με το σπαθι της. Θα εχει αποκλεισει 3 απο τις 5 καλυτερες ομαδες της διοργανωσης (PSG, Chelsea, Man City), και μαλιστα σχεδον ολες με μνημειωδη ανατροπη.
H ξεκωλιαρα Liverpool απο την αλλη, με ενα απο τα πιο τραγελαφικα γκολ της χρονιας, ειναι με το ενα ποδι στον τελικο, εχοντας αποκλεισει την υπερσαπια Inter, την Μπενφικα που επρεπε να εχει αποκλειστει απο την φαση των ομιλων, και την τιμια μεν, με ταβανι δε Βιγιαρεαλ.
Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι ολα δουλευουν για την Ρεαλ φετος.
Aν είναι δυνατόν να είναι με το ένα ποδι στον τελικό η Λίβερπουλ και να γράφουμε για τυχη. … Αν είναι δυνατόν
Εχεις προμηθευτει καπνογονα;
Δεν ειμαι φανατιλας σαν εσας εδω μεσα.
Τι ακριβως απο οσα εγραψα ειναι λαθος?
Μηπως το εχει δουλεψει το γκολ στην προπονηση ο Χεντερσον?
Δε σε ρωτησα αυτο ομως .
Τιποτα απο οσα εγραψες για τη Ρεαλ δεν ειναι λαθος. Απλως ξεχασες να αναφερεις οτι ουτε απο την ΠΣΖ, ουτε απο τη Τσελσι ηταν καλυτερη. Παρ’ ολα αυτα, τα καταφερε να μπει και μπραβο της.
Ο Μπενζεμα φετος κανει τη χρονια τη ζωης του, τωρα που ο Μεσσι δε βλεπεται και ο Ροναλντο δεν πρωταγωνιστει σε ομαδα που διεκδικει τιτλους ισως μπορει να θεωρηθει σοβαρος υποψηφιος για τη Χρυση Μπαλα.
Το οτι μπηκε με τυχη το γκολ του Χεντερσον σημερα δεν το συζηταμε. Απο την αλλη, με 67-33 κατοχη και με 20-1 προσπαθειες, μαλλον ηταν ψιλοαναμενομενο οτι καποια στιγμη, με καποιον τροπο η μπαλα θα εμπαινε στα διχτυα. Ετυχε να γινει με τον συγκεκριμενο τροπο. Δε χρειαζονται κλαμματα.
Η Ρεαλ πέρασε με τα ψέματα από Παρι και Τσελσι.
Είχε ξεκάθαρα την τύχη με το μέρος της σε δύο σειρες που ήταν χειρότερη. Είναι μεγάλη ομαδα; σαφώς. Αλλά παίζει και στο χειρότερο ίσως πρωτάθλημα στην Ισπανία εδώ και πολλά χρόνια με ψόφιες Μπαρτσα και Ατλετικο.
Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που έχει ήδη κατακτήσει 2 τιτλους φέτος και βρίσκεται 1 βαθμο πίσω από την ομαδαρα του Πεπ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Και περνάει όπως φαίνεται την Βιγιαρεαλ, ας το έκανε και η Μπαγερν αν μπορούσε…
Και όχι δεν είμαι Λίβερπουλ, δεν είμαι με καμία ξένη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι οι δύο αγγλικές ομάδες, Σιτυ και Λίβερπουλ είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρωπη. Δεν υπαρχει θέμα τύχης εδώ.
Ο τίτλος πρωταθλήτρια της καρδιάς μας δεν είναι αληθινός τίτλος, μόνο το Λιγκ Καπ έχει πάρει ως τώρα
Θα πάρει και το FA Cup απεναντι στην Τσέλσι
Μπερδεύτηκα με το 3-2 με την Σιτυ.
Ενώ θα μου άρεσε να τα πάρει όλα η Λίβερπουλ, στο Τσαμπιονς Λιγκ, δε βλέπω καταρχάς πως η Ρεάλ μπορεί να περάσει τη Σιτι, απ’τη στιγμή που ο Πεπ βάζει ορθολογικές 11αδες στα knock out, η Ρεάλ αποκλείεται να παίξει άμυνα και να χάσουν και στο επόμενο τόσα γκολ.
Αντίστοιχα, ενώ θα ήταν ωραία να κάνει ένα 3-0 η Βιγιαρεαλ να πούμε This is Madrigal, δεν το βλέπω να χάνει ο Σαλάχ 3 τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο βρίσκοντας ανοιχτή την άμυνα της. Νομίζω σχετικά άνετα θα περάσουν και οι 2 τελικό.
Εκεί πέρα, μπορεί να κέρδισε 3-2 τις προάλλες στο FA η Λίβερπουλ, αλλά η Σιτι δεν έπαιζε με βασικούς, όπως επίσης και στα 2 μεταξύ τους στην Πρεμιερ φέτος, η Σιτι ήταν πολύ καλύτερη. Μου φαίνεται ότι θα το πάρει η Σιτι φέτος
Δεν το ξεχασα, απλα δεν χρειαζεται, γιατι:
Προφανως και ηταν καλυτερες οι Παρι και Τσελσι, ε ας εβαζαν περισσοτερα γκολ.
Ενταξει Τακη
(σου θυμιζω οτι εχεις πει πως εχεις δει ΕΝΑ ματς της Παρι φετος, φοβερο το συμπερασμα σου)
Πουθενα δεν υπαρχουν κλαματα, απλα μην γραφουμε οτι θελουμε. Αν υπαρχει ομαδα για την οποια δουλευουν ολα φετος, ειναι η Λιβερπουλ, και καμια αλλη. Δεν μπορω να σκεφτω καμια πιο ευκολη πορεια προς τον τελικο του Champions League για μεγαλη ομαδα τα τελευταια 30 χρονια, και με αυτο αναφερομαι προφανως στην δυσκολια των αντιπαλων. 3/3 υπερσαπιες ομαδες αντιμετωπισε η Λιβερπουλ, ειναι η αληθεια. Δεν κλαιμε για αυτο, απλα μην διαβαζουμε σουρρεαλισμους κιολας.
Αυτο καλο θα ηταν να το κρινουμε αν ειχε αντιμετωπισει εστω ΜΙΑ σοβαρη ομαδα στην Ευρωπη η Λιβερπουλ. Αν ειχε κερδισει καποια εκ των Μπαγερν, Τσελσι, Μαν. Σιτι, Παρι Σεν Ζερμεν, ΕΣΤΩ τον Αγιαξ, θα το συζητουσαμε. Το να λεμε οτι ειναι μια απο τις δυο κορυφαιες ομαδες στην Ευρωπη εχοντας παιξει με Ιντερ, Βιγιαρεαλ και Μπενφικα ειναι τουλαχιστον υπερβολικο.
Χαρακτήρισα την Λίβερπουλ την μια από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με την Σίτι να είναι η άλλη , αλλά και εγω πιστεύω ότι η Σιτυ είναι καλυτερη ομαδα γενικά και ηταν καλύτερη και στα μεταξυ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Λογικά θα το πάρει, εχει βατό πρόγραμμα και βεβαια η Λιβερπουλ δεν πρεπει να έχει καθολου απώλειες.
Όσον αφορά το CL, εγώ το βλέπω 50-50 με την Ρεαλ.
Και το αποτελεσμα του πρώτου ματς και όσα έχω δει να γίνονται στα παιχνιδια των Ισπανων φετος δεν μου επιτρέπουν να πω ότι η Σιτυ έχει κάποιο ξεκάθαρο προβάδισμα. Όταν 3 φορές παίρνεις προβάδισμα 2 γκολ και δεν το κρατάς…
Αν τωρα ο τελικός είναι Σιτι-Λιβερπουλ, η όποια παραπάνω ποιότητα της Σιτυ δεν έχει τόση σημασία, το είδαμε αυτό και με την Τσελσι περισυ.
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό να λέω ότι η Λιβερπουλ είναι καλύτερη ομάδα από καποιες απο αυτές που αναφέρεις. Συνολικά σαν ομάδα, σε ότι βλέπουμε όλη τη χρονιά και όχι σε 2-3 ματς.
Είναι σίγουρα καλύτερη από τις Τσελσι, Παρί, Αγιαξ.
Για την Σίτι τα λέω πιο πανω. Οσον αφορά την Μπαγερν οκ, ας πούμε ότι παίζεται εκεί.
Το ότι παντως δεν παίζει τώρα με την Μπαγερν, δεν φταίνε σε κάτι οι reds για αυτο
Ας πρόσεχαν οι Γερμανοί που σε δύο ματς δεν μπορεσαν να περάσουν την Βιγιαρεαλ.
Εγώ, αυτό που είδα απόψε είναι μια ομάδα που ξέρει ότι θα βρει τρόπο να πάρει το ματς. Και όχι μόνο να πάρει το ματς, αλλά να κάνει και διαχείριση δυνάμεων. Σιγουριά, αυτοπεποίθηση, κυριαρχία, χωρίς να υποτιμάς τον αντίπαλο, αλλά ξέροντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση, εφόσον κανείς το παιχνίδι σου, να σου ξεφύγει το καθαρό αποτέλεσμα.
Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η Liverpool σήμερα
Μπάγερν και Παρί πληρώνουν το γεγονός ότι στην ουσία στο πρωτάθλημά τους κάνουν τουρισμό. Όταν καλείσαι να μπεις στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, το να το έχεις ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν σε βοηθάει πάρα πολύ. Καμία από τις δύο δεν το χρειάζεται ουσιαστικά στο πρωτάθλημά της.
Υπάρχουν, αλλά δε χρειάζονται. Τη Μπάγερν την περιμέναμε, ας ερχόταν στο ραντεβού . Η Βιγιαρεάλ πέταξε έξω Γιουβέντους και Μπάγερν, ας την περνούσανε αφού είναι τόσο φοβερές.
Μέσσι 9 γκολ σε 30 ματς, Ρονάλντο 22 γκολ σε 35 ματς, Μπενζεμά 41 γκολ σε 41 ματς. Αυτούς τους τρεις παίχτες ανέφερα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δω και πάρα πολλά παιχνίδια του Μέσσι για να βγάλω το φοβερό συμπέρασμα που έβγαλα. Μην κάνεις σαν οπαδός των Maiden σε δημοψήφισμα του Metal Hammer (γιατί έτσι ακριβώς κάνεις).
Σωστότατος η μπάγερν γενικά φέτος έχει θεματάκια κάτι που φάνηκε και στην Γερμανία που έκανε παραπάνω γκέλες απ ότι συνήθως ε έκανε άλλη μια με την Βιγιαρεάλ δεν της φταίει κανένας.
Σε γενικές γραμμές αν και Άρσεναλ ομολογώ πως χαίρομαι που βλέπω τέτοιες τιτανομαχίες στο αγγλικό πρωτάθλημα τα τελευταία 3-4 χρόνια από 2 ομαδάρες. Anyway δεν είδα το ματς δεν έχω άποψη για κάτι περεταίρω σήμερα.
Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν ήταν για κάτι παραπάνω η Βιγιαρεάλ σήμερα. Όχι το καλύτερο φετινό ματς της Λίβερπουλ, αλλά έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Αν η Λίβερπουλ προκριθεί στον τελικό του ΤσΛ, θα φτάσει να παίξει όλα τα πιθανά ματς που μπορούσε φέτος. Προφανώς χρειάζεται και διαχείριση, ειδικά σε αυτό το σημείο της σαιζόν που πια κάθε βδομάδα έχει 2 ματς (και σχεδόν όλα είναι χωρίς αύριο).