Champions League 2022-2023

Για να μαζευόμαστε, σήμερα πιθανότατα η μέρα που ένα παιδί θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, η ομάδα που υποστηρίζε από μικρό παιδί παίζει για το πρώτο της Τσάμπιονς Λιγκ, με αυτόν να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, τι παραμυθένια ιστορία.

Για δώστε προβλέψεις

• Σίτι
  • Ίντερ

0 voters

Όλο το ζουμί είναι να μπορέσει η Ίντερ να χαλάσει τον ρυθμό γιατί αλλιώς θα έχει την τύχη της Ρεάλ.

Δυστυχώς για μας τους ουδέτερους δεν το βλέπω και θα πω σίτι με 3-1

Ευχομαι η Ίντερ να ανταποκριθεί… Για να ράψει το 4ο

Ένα ενδιαφέρον tweet, για να μην ξεχνάμε πως καταφέρνουν μερικές ομάδες να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται…

Αναγκαστικα στηριζω ελαχιστα Manchester City, καθως δεν μπορω να στηριξω τους κλεφταραδες απο το Μιλανο που εκλεψαν 5 σερι πρωταθληματα λογω του Calciopoli κι ενω υπηρχαν αποδειξεις και για δικη τους εμπλοκη, και που στο τελος αυτου του σερι εκλεψαν κι ενα Champions League με εγκληματα στους αγωνες απεναντι στην καλυτερη ομαδα που εχουμε δει στην ζωη μας.

Απο κει και περα, οποιος και να το παρει ψιλο-αδιαφορο μου ειναι, δεν μου αρεσει κανενας απο τους δυο συλλογους, αλλα τουλαχιστον η Σιτι παιζει μπαλαρα και συμπαθω πολυ τον Haaland.

Πολύ ξύλο οι Ιταλοί, θα φάνε καμία κόκκινη και θα κλαίνε

Απο τη μια ειναι ξενερωτο το οτι καθομαι και βλεπω τελικο Champions League στις 3 το μεσημερι, απο την αλλη παλι καλα, γιατι παιζει να ειχα κοιμηθει μεχρι τωρα… Η Ιντερ ειναι λες και βλεπω ομαδα Μουρινιο.

Θα έχει και half time show για τα αμερικανάκια που βαριούνται

Αυτο κι αν θα ειναι χαλια… ειδα οτι ειχε μια τραγουδιαρα πριν την εναρξη, αλλα ηταν στο mute.
Μαλλον καλυτερα αν κρινω απο τις κινησεις της και των χορευτων της. NFL το κανατε εκει στας Ευρωπας…

Παιξτε πρωτο γκολ Μπερναρντο Σιλβα, βλεπω τη φωτια στα ματια του :fire:

Αγχωμένη και σε καμία περίπτωση η Σιτυ που ξερουμε, πρόβλημα ο Walker, πρόβλημα ο De Bruyne, το πραγμα δείχνει που θα πάει…

Γιατι γλιστρανε μονο οι παικτες της Σιτι?!

Τι πουστια εκαναν οι φροντιστες του χορταριου στην Πολη για να το παρει ο Τσαλανογλου?!

Πω ρε, πολύ κρίμα για τον De Bruyne… Είχε πρόβλημα από πρίν, δεν είδα κάτι στο παιχνίδι

Το ειπαν και οι σχολιαστες στο broadcast που βλεπω εγω, αλλα νομιζω κι εγω θυμομουν οτι ειτε ειχε βγει αλλαγη ειτε δεν ειχε ξεκινησει σε προσφατο ματς της Σιτι. Νομιζω εχει τραυματισμο που τον ταλαιπωρει εδω και κατι βδομαδες.

Κρίμα για KDB.

Βλέπω από μέγκα, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ίντερ παίζει μπαλάρα, πλάκα έχει.

Για πες ονοματα.

Θαναηλακης? Σωτηρακοπουλος? Κανας αλλος?

Βερνίκος, Κατσαρός (ο μικρός) :joy:

Και εγώ εκεί το είχα και εκνευρίστηκα και έβαλα Cosmote, ο Τσώχος είναι πιο συμπαθητικός.

Και μόλις είπε ότι και το 2021 βγήκε ο KDB τραυματίας απ’ τον τελικό

1 Like

Κριντζ και με τους δυο ε.

Αυτοι που εγραψα υπαρχουν ακομα ή οχι?

Θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα. Πουρουπουπου.

Μια ο Μπροζοβιτς πριν, μια ο Νταμφρις τώρα, δύο φορές που χτύπησαν εκτός φάσης μετά από φάουλ…