Champions League 2023-24


Για πάμε…

8 Likes

group f ωραιος ομιλος , για να παρει πουλο και η Pari …

Εγώ πάλι θέλω να πάρουν πούλο Νιουκάστλ και Μίλαν.

Θέλω να περάσουν Παρί και Ντόρτμουντ.

Αν Παρι, Νιουκαστλ, Σιτι και καθε αλλη ομαδα που εχει σχεση με το sportswashing της Μεσης Ανατολης εξαφανιστουν απο τον χαρτη οριστικα και αμετακλητα, θα ηταν για εμενα το ιδανικο σεναριο. Αν εξαφανιστουν και ολες εκεινες οι ομαδες που εχουν καταφερει να bend the rules και να μην σηκωνεται ουτε φρυδι, θα ειμαι ευτυχισμενος. Δεν ειμαι θιασωτης του against modern football, ξερω καλυτερα απο πολλους τι σημαινει επαγγελματικος αθλητισμος, αλλα αυτο ειναι ενα πραγμα και το ξεπλυμα ειναι ενα αλλο.

Στα του νηματος, βλεπω οτι (θεωρητικα) Πανατα και ΑΕΚ θα επεφταν με Ρεαλ και Μπαρτσελονα. Χαθηκε ωραια ευκαιρια.

3 Likes

Με βάση τα γκρουπ δυναμικότητας γίνονται αυτά ρε

1 Like

Καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντως δεν βλέπεται η Ντόρτμουντ μέχρι τώρα και δεν την έχω για πολλά

Η Σίτι θα ξεκουράζει παίχτες σε όλη τη φάση των ομίλων

Καλά, έτσι όπως έχασε πέρσι το πρωτάθλημα, για ψυχοθεραπεία είναι, όχι για να βλέπεται.

1 Like

Ουφ ναι μωρε, σωστα. Μπακαλης εγινα.

1 Like

Στο Group G η Manchester City θα κάνει τις προπονήσεις της

  • Γλεντι εκανε η Λειψια μεσα στην παντοτε υπολογισιμη εδρα των Young Bous, και παλι καλα που κερδισε δηλαδη τελικα, γιατι στο 1-1 αρνηθηκαν πεντακαθαρο πεναλτι στους Γερμανους, και εδωσαν και κιτρινη καρτα στον επιθετικο που ειχε περασει τον τερματοφυλακα και ανατραπηκε πριν σκοραρει.

  • Η Μιλαν εκανε πλακα στην Νιουκασλ και εχασε καπου 15 ευκαιριες για γκολ, 4-5 εκ των οποιων θα ελεγε κανεις οτι κανονικα δεν χανονται. Τελικο αποτελεσμα 0-0, απο τα πιο αδικα αποτελεσματα που εχω δει τωρα τελευταια. Καθε χρονο στην Ευρωπη εντωμεταξυ οι ιταλικες ομαδες κοντραρουν τις αγγλικες στα ισα τις περισσοτερες φορες (και καποιες φορες τις ξεσκιζουν, και καποιες φορες ξεσκιζονται φυσικα), αλλα για καποιον λογο “πρεμιερ λιγκ και αγιος ο θεος”. Mmmmmk.

  • Παλευει η City να κερδισει τον Ερυθρο Αστερα, 1-1 στο 60’ προς το παρον και τα σουτ των δυο ομαδων ειναι 23-1, Α ΟΧΙ επρεπε να μιλησω, εγινε το 2-1 και τα σουτ στο 26-2. Χωρις να το βλεπω, παω στοιχημα οτι ειναι απο αυτα τα ματς που εχουν κανει κοσμο να σπασει το laptop λογω football manager.

  • Φωτια η Μπαρτσελονα, εχει (ξανα)φτιαξει πολυ καλη ομαδα. Για πρωτη φορα μετα την φυγη του GOAT.

Ε καλα, ολες τελικες ειναι, τι μας λες ποσες δε χανονταν;

Ρε συ, άλλο ευκαιρία και άλλο ευκαιρία “που δεν χάνεται”

Σαν του Λουίς Γκαρσία το 2005 ένα πράγμα

Ας υποκριθουμε οτι δεν καταλαβες τι εννοω, και ας εξηγησω :stuck_out_tongue:

Η Μιλαν ειχε καμια δεκαρια σουτ υπο καλες προυποθεσεις εξω απο την περιοχη ή και μεσα σε αυτην, τα οποια κατεληξαν ειτε στον τερματοφυλακα ειτε λιγο αουτ. Εκτος απο αυτα τα σουτ, ειχε 4-5 ευκαιριες που ηταν ειτε σχεδον τετ-α-τετ , ειτε χαος μεσα στην περιοχη με τον αμυντικο να αποκρουει σχεδον πανω στην γραμμη, ειτε κεφαλιες/βολε μεσα στην μικρη περιοχη που πηγαν λιγο αουτ.

Ωωωω επιβαλλεται να δειτε το γκολ της Λατσιο… δε λέω τιποτα αλλο :sunglasses:

:100: :100: :100:

4 Likes

Η κίνηση φορ που κάνει το παλικάρι είναι υποδειγματική. Και να μην το κάρφωνε, θα του βγαζα το καπέλο.

2 Likes

Εγω του δινω και τα ευσημα που αντισταθηκε στο ενστικτο του να πιασει την μπαλα με τα χερια, καθως η κινηση που κανει θα μπορουσε καλλιστα να τον οδηγησει σε κατι τετοιο :joy:

4 Likes

Καταλαβα τι εννοεις. Ρωτα τωρα τον @nnnkkk να σου πει τι εννοω κι εγω :stuck_out_tongue:

Ωραιο το γκολ του τερματοφυλακα της Λατσιο, βρηκε διαδρομο και κινηθηκε σαν τανκ. Αντιπαθω και τις δυο συγκεκριμενες ομαδες και μπροτιμουσα να κερδισει ο Σιμεονε τους κωλοφασιστες, αλλα ΟΚ, καλη και η ισοπαλια.

2 Likes

Οχι μονο αυτο, αλλα η αμυνα της Ατλετι δεν ηξερε πώς να τον αντιμετωπισει. Στην εκτέλεση του κόρνερ υπήρχε πλάνο, υπάρχει ένας κοντούλης (μάλλον επιθετικό; δεν ξέρω ποιος παίκτης είναι εκεί) για να καλύψει τον διπλάσιο σωματικά Προβελέρ.

Η μπάλα απομακρύνεται και το στημένο τελειώνει, οπότε ο κοντούλης που μαρκάρει τον Προβελέρ φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει πώς να μαρκάρει και πάει απλώς κοντά στον γκολκίπερ. Ε, ο ψηλός δεν έμεινε εκεί :rofl: Φοβερή κεφαλιά μάλιστα, πολύ ωραίο σεντερφορίσιο γκολ. Εγώ πιθανώς δεν θα την πετύχαινα ή θα σκόραρα (απο τύχη, λόγω απόστασης χαχαχα) με καμία μύτη.

Στις φάσεις με υπεραριθμία αυτού του είδους (τερματοφύλακα) δεν είναι εύκολο να έχεις λύση, είναι θέμα συγκυριών. Ενώ στα στημένα, οι ομάδες έχουν λίγα δευτερόλεπτα χρόνο για να οργανωθούν, αφού οι σοβαροί σύλλογοι δουλεύουν και αυτό το σενάριο, στην εξέλιξη της φάσης είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Πάντως με μεγάλη χαρά θα έβλεπα τη Λάτσιο να έτρωγε 32 γκολ σε κάθε αγωνιστική του Τσ Λ, για τον λόγο που ανέφερε ο Π.

2 Likes