Δεν έχω καταλάβει καν τι έγινε εκεί, ας μου εξηγήσει κάποιος…
Και κάπως έτσι και πάλι, με κάποιο τρόπο πήραν το ματς.
Και κάπως έτσι και πάλι, με κάποιο τρόπο θα πάρουν την κούπα.
Δεν έχω καταλάβει καν τι έγινε εκεί, ας μου εξηγήσει κάποιος…
Και κάπως έτσι και πάλι, με κάποιο τρόπο πήραν το ματς.
Και κάπως έτσι και πάλι, με κάποιο τρόπο θα πάρουν την κούπα.
Βρήκε λέει την μπάλα πρώτα με το αριστερό ο Άλβαρες πριν εκτελέσει με το δεξί
Και απαγορεύεται
Απίθανο το τι κανονισμοί επιστρατεύονται για να ευνοείται η Ρεάλ
Είναι υπαρκτός κανονισμός και τον έχω δει να εφαρμόζεται και άλλη φορά. Δυστυχώς. Δεν αντέχεται πια αυτό με την Ρεάλ, φτάνει.
Μλκς, μερικες φορες αποδεικνυετε οτι βλεπετε μπαλα, αλλα οχι ποδοσφαιρο.
Τι ακριβώς δεν αντέχεται;
Απλά θα ήθελα να δω την Ρεάλ να διαλύεται, τίποτα παραπάνω. Όλα καλά, μακάρι σε ένα μήνα να έχει επιστρέψει κανάς τραυματίας από εμάς για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες γίνεται να προκριθούμε.
Να αλλαξουμε κανα κανονισμό να βολευτεί το ρ…
Σήμερα ήταν μέγιστη κωλοφαρδία της Ρεάλ και αντίστοιχη ατυχία της Ατλέτικο η φάση αυτή.
Φαντάσου να πας πέναλτι με Φιορεντίνα, να κάνει το ίδιο κάποιος από δαύτους και να το μετρήσει.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν θέλω να περάσω έτσι ε
Ξανάβλεπα το ριπλέι τώρα. Γελάει ο κόσμος. Ούτε χάδι με το αριστερό δεν φαίνεται.
Αλλά, Ρεάλ.-
Παω να γραψω κατι στο ροκιν τζι αρ για το ματς και μενω μλκς. Ο Q ειδε για διαιτησια υπερ Ρεαλ σε αυτο το παιχνιδι. Ενας κακος Μαρτσινιακ και για τις δυο ομαδες, εγινε οπαδος της Ρεαλ.
Ρε Μανο, σοβαρα τωρα, υπαρχει ενας γαμημενος κανονισμος. Καποιος εντοπισε οτι εγινε παραβαση. Δεν πρεπει να εφαρμοστει διοτι ειναι “υπερ της Ρεαλ”; Δλδ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Πραγματικα, ασχολειστε με το ποδοσφαιρο ή να παραγγειλουμε πρωτα εναν διπλο γλυκυ βραστο και να το συζητησουμε μετα;
Νεαρε Ατλαντα, η ομαδα εχει νικνειμ “Ατλετι”. Χρησιμοποιειται κατα κορον στην Ισπανια. Γιατι τοσο μπινελικι για ενα υποκοριστικο;
Ελπιζω τουλαχιστον οταν χαλαρωσετε, να γραψετε καμια αναλυση για τους 10 παικτες της Ατλετι στο 1/3 του γηπεδου της απο το 15ο λεπτο. Κατοχη μπαλας 63-37 και εμφανιζεται ευνοημενη η Ρεαλ. Στο μεταξυ, τα μισα σουτ στο τερμα της Ατλετι ειναι στα χερια του Κουρτουα. Ζητω το ροκιν.
Αυριο μπορει να γραψω κανενα κειμενο για το ματς. Ειναι κριμα για την Ατλετι (ναι), ηταν αποψε καλυτερη ομαδα αγωνιστικα και τακτικα. Και γενικα εξαιρετικη ομαδα φετος. Ειναι γνωστο οτι αγαπαω την τακτικη και δεν αντιμετωπιζω το ποδοσφαιρο σαν θεατρο, οποτε ειναι πραγματικα κριμα που δεν τα καταφερε. Μεγαλο ρολο επαιξε η ατυχια, αλλα και μερικα τακτικα λαθη. Το πισωγυρισμα και οι χαμενες ευκαιριες κοντρα σε μια ομαδα που εχει μεγαλα αμυντικα κενα και πολλες απουσιες στην αμυνα, δεν ειναι δικη μου αποφαση. Εχει το ονοματεπωνυμο του προπονητη. Θα μπορουσα να σκεφτω και τους παικτες, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι τρομαξαν απο το πρωτο ημιχρονο. Τα αλλα ισως αυριο, για την ωρα βαζω να βρασει μια κατσαρολα με νερο, οποιος θελει ερχεται να παρει μια τζουρα.
Εγω τονεπίνω σκέτο
Άσε μας ρε Γιάννη, “ο κανονισμός”
Λες και αν δεν το κοίταζε το VAR (ψάχνοντας να βρει κάτι, θα έλεγα αν ήμουν καχύποπτος) υπήρχε περίπτωση να προσέξει ποτέ κανείς τέτοιο πράγμα.
Αλλά αυτή είναι η (ελάχιστη) τιμωρία όσων ακατανόητα έχετε επιλέξει να υποστηρίζετε αυτή την ομάδα: Έχετε αποκλείσει τη μία από τις δύο μεγαλύτερες αντιπάλους σας αλλά δεν μπορείτε να το ευχαριστηθείτε, αντίθετα εκνευρίζεστε με τους υπόλοιπους που σας κράζουν, επειδή ξέρετε ότι περάσατε μπαμπέσικα.
Ναι, σε κανένα από τα 2 ριπλέι δεν είναι ξεκάθαρο. Τώρα τα ξανάδα. Να γινε τέτοιο σκάνδαλο; Μπορεί να σκάσει κανά άλλο που να φαίνεται πιο καθαρά.
Σε αγαπαω, σε εκτιμαω, αλλα λες βλακειες. Δεν εφαρμοζεται ο κανονισμος, “η Ρεαλ εχει τη διαιτησια”. Εφαρμοζεται, “η Ρεαλ εχει τη διαιτησια”. Μλκ, αληθεια, πες ο,τι εγραψε ο Αρειανος επανω και το δεχομαι. Αλλα να διαβαζω απο ΕΣΕΝΑ οτι θελεις να ΜΗΝ εφαρμοστει ενας κανονισμος, επειδη το ειδε το βαρ ή εγω απο το σπιτι μου ή η Μπαμπα Βανγκα ή ο Αγιος Παϊσιος, ειλικρινα με ξεπερναει.
Οσο για το αν χαιρομαι ή οχι, εγραψα δυο λογια για την Ατλετι. Μου αρεσε πολυ, κριμα που δεν περασε. Αλλα συγγνωμη κιολας, η Ρεαλ δεν βλεπει κανεναν. Γραφει 15 στο μανικι και για να φτασει η επομενη ομαδα σε αυτο το νουμερο, θα θελει μια 20ετια. Τι να μην χαρω δλδ; Βαστα λιγο
EDIT: τωρα διαβασα οτι εγραψες τη λεξη “μπαμπεσικα”. Σταματαω, με διελυσες
Σπρωξιμο και με τα δυο χερια απο τον Μπραχιμ σε αμυντικο της Ατλετικο, τιποτα.
Περιπου 3 κορνερ της Ρεαλ που ηταν αουτ, και 1 αουτ της Ατλετικο που επρεπε να ειναι κορνερ
Λουκας Βασκεζ και Μπραχιμ επρεπε να ειχαν παρει καπου 2.5 κοκκινες καρτες συνολικα
Φαουλ απο τους λευκους μαδριλενους στους κοκκινολευκους μαδριλενους δινονταν με το σταγονομτερο, ενω το αντιστροφο οχι. Βασικα σε καποιες φασεις φωναζε ο διαιτητης και στον παικτη της Ατλετικο που τολμησε να πεσει κατω μετα απο εμφανες φαουλ.
Το αποκορυφωμα? Ενα πλαγιο που ο εποπτης εδωσε υπερ της Ατλετικο, αλλα ο διαιτητης ειπε στον εποπτη να αλλαξει το σημαιακι προς την αλλη και το πηρε πανω του αν και ηταν 3 παικτες μπροστα του (!)
Τωρα θα μου πεις οκ, γκρινιαζω για πλαγια, κορνερ και κατι φαουλ στο κεντρο? Ναι, γκρινιαζω, γιατι πρωτον ολοι γνωριζουμε πως η Ατλετικο δεν θα ειχε παρει τα αντιστοιχα σφυριγματα αν ηταν με την πλατη στον τοιχο, και δευτερον γιατι γενικα οταν ενας διαιτητης θελει να βαλει μια ομαδα στην αντιπαλη περιοχη, θα δωσει και πλαγια, και κορνερ, και ανυπαρκτα φαουλ, και θα χαρισει και κιτρινοκοκκινες καρτες. Ε αυτο εγινε σημερα. Δεν μιλησα πουθενα για εγκληματικο σφυριγμα σε πεναλτι ή κατι αλλο.
Τωρα οσον αφορα την ακυρωση του πεναλτι του Αλβαρεζ επειδη “βρηκε” την μπαλα και με τα δυο ποδια, οκ, ισως να μην εχω δει κατι πιο γελοιο σε τετοιο επιπεδο ποδοσφαιρου, αλλα ομολογω οτι δεν ειδα την Ρεαλ του Φρανκο και ποτε. Καταρχας δεν φαινεται πουθενα καμια επαφη με το αριστερο ποδι πριν την βρει με το δεξι. Δευτερον, ο κανονισμος θα επρεπε να μην ισχυει αν ο παικτης βρει την μπαλα απειροελαχιστα ουτως ή αλλως, αφου η μπαλα δεν κουνηθηκε καν.
Μου φαινεται οτι δεν βλεπεις ποδοσφαιρο, αλλα μπαλα οπως την θελεις εσυ.
Τεσπα, και κατι “ποδοσφαιρικο”: Αδιανοητο να μην ξεκινησει ο Καμαβινγκα το ματς. Με το που μπηκε, αλλαξε ολος ο αγωνας και η Ατλετικο κοβοταν στο κεντρο 2 στις 3 φορες. Τα κενα υπηρχαν ακομα, απλα πριν μπει ο Καμαβινγκα η Ατλετικο περνουσε 3 στις 3. Διχως καμια αμφιβολια, ο παικτης λογω του οποιου η Ρεαλ περασε στον επομενο γυρο. Αν δεν ειχε μπει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα, το 2-0 ηταν θεμα χρονου.
Φανταστικη ποδοσφαιρικη αναλυση
Από το βίντεο που ανέβασε ο otto, και καλά πρώτα χτύπησε με το δεξί και μετά βρήκε το αριστερό, αν και πιθανό είναι να χτύπησε το πόδι του μόνο, χαχα
Αν δεν είσαι 1000% σίγουρος, δεν το σφυρίζεις. Εκεί είναι η ένσταση.
Ειναι θετικο οτι αυτο το εγραψες στο τελος του κειμενου σου και διαβασα ως εκει. Καλο απογευμα (στις ΗΠΑ).
Η “ποδοσφαιρικη αναλυση” ηταν απαντηση στον Γρακχο, αλλα ισως ετσι σε βολεψε. Ακομη κι αν εγραφα ομως αναλυση, δεν ξερω αν θα ειχε σημασια, οποτε κρατησε αυτο που quotαρες
Αυτό ακριβώς λέω Γιάννη μου. Έχεις 15, πας για το 16ο και αυτή τη στιγμή τι κάνεις; Βράζεις που πέρασες έτσι όπως πέρασες και όποιος δεν είναι Ρεάλ ρίχνει καντήλια. Σου φαίνεται άδικο, σου φαίνεται αντι-Ρεάλ κόμπλεξ, σου φαίνεται όπως σου φαίνεται. Αλλά είναι αυτό ακριβώς που αξίζει ο οργανισμός Ρεάλ: Αγνό μίσος.
Άντε, καλά γλέντια με το 16ο
Μεχρι οπου θελεις, και οτι θελεις μπορεις να διαβαζεις. Δεν αμφιβαλλω πως διαβαζεις επιλεκτικα, οπως δηλαδη ειδες και το ματς