Champions League 2024-2025

Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε…

Υπαρχει λυση, να βαλουμε βαρ για τους βαριστες. Ετσι θα ειμαστε σιγουροι οτι το γρασιδι δεν κουνηθηκε.

θα ευχόμουν να χάσει η ομάδα σου με φάση καρμπόν αλλά είμαστε γαύροι και οι 2

1 Like

Απλά εσύ είσαι γαύρος μίας χώρας μόνο :innocent:

Good on ya I guess

3 Likes

Ελάτε τώρα, μην κοροϊδευόμαστε. Τσάμπα ακυρώθηκε το πέναλτυ, σάπια απόφαση ποδοσφαιρικά. Με τον χάρακα στο χέρι μπορεί και να έπρεπε. Από ουσία όμως, μηδέν. Και να υπήρξε “διπλή επαφή” μετά από ενδελεχή εξέταση, η επίδρασή της στο αν μπήκε το πέναλτυ και στο αν μπέρδεψε τον τερματοφύλακα ήταν μηδενική.

5 Likes

Good point. Ωστοσο, δεν με ενδιαφερει και καθολου. Αν ειναι στον κανονισμο, bad luck. Δεν παιρνω πριμ, δεν με ζει το ποδοσφαιρο, δεν ειμαι ιδιοκτητης ομαδας, οποτε δεν μου καιγεται καρφακι.

Παντως στο ορκιζομαι, αν κουνηθει το γρασιδι μονο του, θα πεσω στα γονατα και θα πιστεψω στον υψιστο. Διοτι αν συμβει δυο φορες το ιδιο πραγμα, δεν θα ειναι θαυμα. Ως τωρα εχω τρεξει αμετρητα χιλιομετρα γηπεδων και γρασιδι να κουνιεται μονο του, δεν εχω δει. Συγγνωμη.

Στο μεταξυ εχει αρκετη πλακα που καποιοι ισως φανταζονται οτι ειμαι κανενας ultra ξερω γω, ενω οταν ο Ολυμπιακος επαιζε το μεγαλυτερο παιχνιδι της ιστοριας του, εγω κατ’ επιλογη εβλεπα λαιβ Μεταλικα σε αλλη χωρα. Και σημερα θα παω στο Καραϊσκακης για πρωτη φορα επειτα απο 15-16 χρονια, επειδη με προσκαλεσαν με δωρεαν εισιτηριο. Για τοσο φανατικο πρεπει να με (υπο)λογιζεις.

Καλημερες σε ολους, δεν ευχηθηκα πριν.

Και, κυρίως, υπέρ καμίας μα καμίας άλλης ομάδας δεν θα παιρνόταν ποτέ τέτοια απόφαση.-

1 Like

Πριν πάντως δεν είπα πουθενά για γρασίδι που κουνιέται μόνο του. Είναι τόσο κοντά το αριστερό πόδι στη μπάλα και στραβοπατάει τόσο που θα μπορούσε να σπρώξει ένα κομμάτι πάνω στη μπάλα… τεσπα λεπτομέρειες. Η ουσία είναι αυτό που γράφει ο @pantelis79.

Η ουσία μπορεί, λέω τώρα έγω, να είναι και ο κανονισμός.

Γρασίδι που κουνιέται έχω δει σε κάτι θρίλερ που από κάτω βγαίνει ο μεταλλαγμένος κορκόδειλας και τρώει τον πάσα ένα άτυχο.

Mono opadoi tis Real tha isxurizontan kati tetoio entometaksy… kai oxi oloi opos eidame.

100% olosostos, akrivos ta idia pou eipa ki ego.

Ο κανονισμός λέει ότι προκρίνεται η ομάδα που θα βάλει τα πιο πολλά γκολ. Στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι. Είναι όμως αυτή η ουσία του κανονισμού; Ή θα έπρεπε να περνάει η ομάδα της καρδιάς μας; Ή να αποκλείεται αυτή που δε γουστάρουμε;
Και γιατί να μην το παίζουμε στο πέτρα-ψαλίδι-χαρτί;;

Υγ. Στο μεταξύ πουστομπούτσο το είδε ο Εμπαπέ, ρε πστ. Εκτός αν ήταν στημένος. (Κιλιάν στο δεύτερο πέναλτι, αν μπει, κάνε αυτό, είναι μιλημένοι οι πλαϊνοί…)

1 Like

Καποιοι τα γραψαμε χθες. Και καποιοι μας χλευασαν. :stuck_out_tongue:

Ελπιζω τωρα που εκαναν εξεταση της ιδιας προτασης με μενα οι “επαγγελματιες”, να μην την βρισκουμε και τοσο γελοια την προταση. Κοινη λογικη, και αλλα τετοια.

Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις.

Ειπε η ΟΥΕΦΑ οτι ο διαιτητης σφυριξε σωστα, αλλα οτι μαζι με τη ΦΙΦΑ θα κοιταξουνε να αλλαξουνε τον κανονισμο και να μην ξανασφυριχτει τετοια γελοιοτητα.

2 Likes

Ναι, αυτο το ηξερα απο το μεσημερι. Και τι;

Επισης, το quote μου δεν ξερω πού κολλαει και βαριεμαι να παω επανω στο νημα για να κανω συνειρμους.

Δλδ θα επιτρέπει την διπλή επαφή;;;

Δλδ, όπως έγραψα, λογικά θα κοιτάξουν να μην ξανασφυριχτεί τέτοια γελοιότητα.

2 Likes

Δε θυμάμαι τέτοια ζέση πέρσι για τους κανονισμούς που ο linesman σήκωσε τη σημαία απευθείας όταν πήγαινε να βάλει γκολ η Μπάγερν στις καθυστερήσεις

1 Like

ή για τη σφαγή της Παρί στο 6-1…σωστός ο από πάνω.