Champions League 2025-2026

Οκ παιδιά, δεν εχω κάνει έρευνα ουτε εχω επίσημα στοιχεία, ειχα την εντυπωση οτι η PSG ειναι πολυ πολυ πλουσιοτερη ομαδα κι ότι έχει ξοδεψει δισεκατομμυρια τα τελευταια δεκα χρόνια. Αν αυτο που λεω ειναι ανακριβές, απολογουμαι και αποσυρω την δήλωση.

Σιγα ρε, κουβεντα κανουμε. Η Παρι παλιοτερα ξοδευε αλογιστα. Τα τελευταια χρονια ξεφορτωθηκε Νεϊμαρ, Μεσι και Εμπαπε που ηταν τελικα βαριδια, εχει αγορασει τρομερους παιχτες χωρις να δινει 100 εκατομμυρια, εχει σοβαρο προπονητη και σοβαρο ατομο για μεταγραφες κλπ (τον Πορτογαλο Λουϊς Καμπος, ο οποιος πηγε εκει το 2022) και απο εκει εχει προελθει η επιτυχια της. Προφανως εχει και το Καταρ απο πισω και τα λεφτα ειναι ατελειωτα, αλλα πολλες καλες αγγλικες και η Μπαγερν ειναι καπως ετσι.

1 Like

Ολες οι καλες αγγλικες :stuck_out_tongue: Ακομα κι η Αστον Βιλλα.

Παραλιγο να κανει το θαυμα και να βγει Champions League η Bournemouth, αλλα ηταν μια λαμπερη εξαιρεση. Που κι αυτηνης το ροστερ κοστολογειται σε πανω απο 350 μυρια ευρω.

Καλα, το προβλημα στην PSG ποτε δεν ηταν οι Neymar, Messi και Mbappe. Ειδικα ο δευτερος απο τους τρεις, εμεινε μολις 2 χρονια εκει περα. Δεν εμποδισε σε τιποτα ο ερχομος του στο να χτισουν μια καλη ομαδα. Ακομα κι ο Mbappe που δεν τον παω, ηταν υπαιτιος για τεραστιες επιτυχιες της PSG και για την ανοδο της στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο, οπως ηταν φυσικα και ο Neymar, που ειναι παιχτουρα, αλλα και ο Ibrahimovic. Μεχρι να παιξουν αυτοι οι παικταραδες στην ομαδα αυτην, η PSG ειχε ΔΥΟ (2) πρωταθληματα Γαλλιας στο παλμαρε της, και στο Champions League ηταν ανεκδοτο.

Απλως ο Ενρικε και το απιστευτα πληρες ροστερ που εχει τα τελευταια 3 χρονια την ανεβασαν απο τα σαλονια του Ch. L. στον θρονο.

Γελαω με Mbappe παντως που εφυγε απο Παρι και οι αλλοι πηραν δυο σερι :sweat_smile:

Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω σταματήσει να βλέπω ποδόσφαιρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια; (με μόνη εξαίρεση τη χρονιά που ο Ολυμπιακός πήρε το Κόνφερενς και μοιραία είδα όλα τα ματς από Μακάμπι και μετά)

Στο πρώτο ημίχρονο σχετικά νωρίς κάπου στο 20λεπτο, μετά το γκολ Άρσεναλ γίνεται μια αποτυχημένη απόπειρα να διώξει ο αμυντικός της Άρσεναλ τη μπάλα μέσα στην περιοχή τους, η μπάλα σκάει εμφανώς στα χέρια του μετά από αναπήδηση στο έδαφος και μετά κάνει διωξιμο

Αυτό γιατί δεν είναι πέναλτι;

Δεν έχει σχολιαστεί πουθενά εν τω μεταξύ, λίγο στη μετάδοση από ΜΕΓΚΑ

Κατανοώ ότι αν δεν βλέπει κανείς ποδόσφαιρο για χρόνια έχει χάσει την επαφή με το άθλημα και τους κανόνες αλλά αν έχουμε φτάσει σε σημείο αυτά να μην είναι παραβάσεις καλά έχω κάνει :stuck_out_tongue:

1 Like

Και που να δεις αυτα που ειναι παραβασεις :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δε θυμαμαι την φαση, αλλα εγω πλεον αντιδραω οπως ο Μουρινιο με τα ακουστικα στο διασημο meme οταν βλεπω τα χερια που πλεον δινονται. Οπως λεει κι ο Παντελης, αυτα που πλεον δινονται ως χερια ειναι γελοια. Ετσι ειναι ο κανονισμος δυστυχως. Χρειαζεται τεραστιες αλλαγες ΙΜΟ.

1 Like

https://youtube.com/shorts/BQet0LKVH7A?si=TDDmTa7RRWMAsP75

Είπα να ρωτήσω γιατί μου φάνηκε περίεργο :sweat_smile:

Κυρίως που δεν το είδε στο VAR

Εν τω μεταξύ παίζει και να μην είναι τελικά και να είδα την ύποπτη θέση των χεριών του (σα να βρίσκει στήθος - μασχάλη )

Ενιγουει μικρή σημασία έχει. Ούτε Μουντιάλ δεν βλέπω καλά καλά ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν :stuck_out_tongue:

Αγαπάμε Λουίς Ενρίκε που είναι και γαμώ τους ανθρώπους και μέχρι εκεί

Ξέρω θα φανεί πολύ “γαυρικο” αλλά αποφάσισα ότι αυτό το άθλημα δεν είναι πια για μένα και δεν το κατανοώ σε εκείνο το ματς Γουλβς Ολυμπιακός 1-0 πριν 6-7 χρόνια που βάλαμε γκολ με τον Καμαρά και ακύρωσε τον Ελ Αραμπι οφσάιντ που στα δικά μου μάτια δεν το έβλεπα ούτε στο VAR και είχα καθίσει να δω την φάση 10 φορές χωρίς να βγάζω νόημα

Ε, μετά είπα δεν αξίζει τον κόπο να ασχολουμαι και να αναλωνομαι για μια φάση να βλέπω 10 Ρίπλεϊ ( καλή ώρα σαν σήμερα με το χέρι της Άρσεναλ που φάνηκε να είναι με γυμνό μάτι και από το ριπλει άρχισα να έχω αμφιβολίες) :joy:

Τον Γιάνναρο τον είδατε που έδωσε το βραβείο MVP στον Βιτίνια ε; :grinning:

3 Likes

:point_up_2: Δεν είναι από το χτεσινό αγώνα τα πανό.

Μην πιστεύετε ό,τι ανεβάζουν άκριτα διάφορες σελίδες στο ίντερνετ.