Champions League

Nαι…:roll: :papas:

Και ο Ρονι δεν εκανε τιποτα χθες γαμωτο, ολα απο τον Ντεκο τα περιμενανε…
Γινε καλα ρε Ετο παιχταρα. Α και ο Σαβιολα ξερει να κανει ενα καλο κοντρολ η τσαμπα παιζει?
Ο Μεσι δικαιολογιμενος, ηταν τοσο καιρο τραυματιας. Αλλα ο Μαρκεζ τι δικαιολογια εχει να παιξει τοσο χαλια?:-k

Ετσι μωρη Αρσεναλ, θα παρουμε φετος αυτο που μας εκλεψαν περισυ!

Η Αρσεναλ εχει ΦΟΒΕΡΟ κεντρο.
Ειδα τις φασεις απο το ματς με την Αιντχοβεν(καλα 10 ευκαιριες η Αρσεναλ,2-3 η Αιντχοβεν και εχασε γμτ…).
Ο Rosicky μοιραζε απιστευτα το παιχνιδι και οι υπολοιποι βρισκονταν μεταξυ τους με κλειστα ματια.
Κ δεν επαιζε κ ο Van Persie…
Αν δεν περασει ειναι για φαπες.

Παντως αυτη η ομαδα εχει πολυ μελλον.

Η Αρσεναλ εχει γενικα παιχταραδες, Χλεμπ, Ροζιτσκι, Φαμπρεγκας, Βαν Περσι. Και η λιστα δεν εχει τελειωμο, εχει και το καλυτερο δεξι μπακ κατα τη γνωμη μου, τον Εμπουε.

Tι κανουν τα πατατακια…

Mηπως κανει πολυ παρεα με τον Ροναλντο…??:-k

Χοντρος-ξεχοντρος, μαγεψε παλι το Σαββατο, μετα απο πολυ καιρο.

αχ αυτά τα πατατάκια…

Den kserw se pion agwna…tin proigoumeni evdomada ida stin tv ta goal tis mpartsa kai sto telos edikse ton roni gimno na katevazei to sortsaki mexri na min fenete to prama tou kai leei o ekfwnitis oti afto itan i apadisi se aftous pou lene oti o roni exei paxinei…

Pados oi photos alla lene :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ROMA GERA STON TELIKO =D> =D> =D> =D>

Kι ενω οι δικοι μας τσακωνονται για το αν θα φιαχτουν γηπεδα στο Βοτανικο στα Φιλαδελφεια ή στον Α του Κενταυρου δειτε γηπεδακι που χτιζει η Σαχταρ http://newstadium.shakhtar.com/cgi-bin//index.pl?lang=en

Πω μαλάκα γηπεδάρα λέμε!!!

Κλείστε τα σύνορα… Αν δε γίνουν σοβαρές αλλαγές βλέπω τους Ελληνικούς αγώνες να παίζονται στάνταρ στο Προπογκόλ… Διαγωνισμός ποιος θα φάει μονοψήφιο αριθμό γκολ…

Σημερα εχει ματσαρες.
Προβλεπεται μεγαλη η νυχτα!

Βαλενθια - Ιντερ (2-2)
Λιβερπουλ - Μπαρτσελονα (2-1)
Τσελσι - Πορτο (1-1)
Λυων - Ρομα (0-0)

Με εξαιρεση την Τσελσι,σε ολα τα αλλα ματς δεν υπαρχει μεγαλο φαβορι για προκριση και ολα ειναι ανοιχτα.
Ολα τα ματια στραμμενα στο Ανφιλντ βεβαια,αλλα και στο Μεσταγια θα γινει μεγαλη μαχη.

Λοιπόν Λυών 1,Βαλένθια 1.Τσέλσι 1 και η Παναγιά μαζί μας…:lol: (Το ντέρμπι στο Ανφιλντ ούτε που το ακουμπάμε)

Nα σ’ εμπιστευτώ ή είσαι κουβάς;;; :lol:

Do what thou wilt…:lol:

Θα συμφωνησω στους ασσους της Λυων και της Τσελσι,αν δεν βγουν κ αυτοι ελεος…
Αλλα για τη Βαλενθια δεν ειμαι τοσο σιγουρος.Η Ιντερ δεν εχει μεν Βιειρα και Καμπιασο,αλλα θελει νικη αλλιως χανεται.
Εχει εξασφαλισει ουσιαστικα το Καμπιονατο,αρα το μυαλο της τωρα ειναι μονο στο Τσαμπιονς Λιγκ.Εχει παρα πολυ καλη ομαδα και ειναι η ευκαιρια της να κανει το κατι παραπανω στο CL.
Αν και ο Αντριανο νομιζω δεν θα ξεκινησει παλι…Τον χασογκολη τον Κρεσπο δεν τον εμπιστευομαι,μπορει να βαλει 3 γκολ,αλλα μπορει κ να χασει 10.Βασιζομαι στον Ιμπραιμοβιτς.
Θα ελεγα οτι το ματς τεινει προς το Χ2(κυριως προς το Χ ομως,το οποιο πιθανως να επιδιωξει η Βαλενθια αφου περναει κ με 0-0 η 1-1).To under ισως να το βαλω,αλλα αμα μπει γρηγορο γκολ μετα θα γινει της ποπης…
Εγω θα παιξω και το 2 της Μπαρτσα.Εστω και 0-1 θα το παρει νομιζω το ματς,ασχετο αν θα προκριθει η οχι.
Εξαλλου μου το χρωσταει απο το πρωτο ματς,που με εστειλε κουβα.

Επισης ωραια ακριβη σκορ κατα τη γνωμη μου ειναι 0-1 ή 1-2 για Μπαρτσα και 2-0 για Τσελσι.
8)

Kαλά κέρδη να έχουμε όλοι…:slight_smile:

Mπας και βγει καμμιά συναυλία… #-o

Τι 2 γκολ ρε, θα βαλει ενα απο κορνερ και μετα θα κρεμαστουν ολοι απ’τα δοκαρια μην τυχον και φανε.