Champions League

Μη μου πεις ότι είσαι Άρσεναλ;
Αν είσαι Λίβερπουλ συγχωρείσαι γτ οι Ολυμπιακοί είμαστε αδερφοποιημένοι!

CHELSEA για πάντα…8)

8O :thumbdown: [-X

Μαζί με την Άρσεναλ οι πιο μισητές ομάδες.
Τί ομάδα είσαι είπαμε στην Ελλάδα;

:lol: Έτσι εξηγείται!!!

Αποκλειστηκαμε γαμωτο!!!
Περασε χτες η κωλο Chelsea ελεος!!! Σε παρακαλω Μαντσεστερ παρε την κουπα ή Λιβερπουλ, μην το παρει η Τσελσι τη συχαινομαι αυτη την ομαδα!

Το Champions League θα βαφτεί μπλε φέτος…8) :smiley: :stuck_out_tongue:

Μακαρι να μην γινει αυτο!!!

Πληροφοριακα: Εισαι Τσελσι απο παλια ή εγινες επι Αμπαραμοβιτς???
Ρωταω γιατι πολλοι οπαδοι ξεφυτρωσαν τα τελευταια 3 χρονια, πιο παλια ουτε ταξι δεν γεμιζαν!!!:stuck_out_tongue:

Mια ζωή Τσέλσι είμαι…8) :stuck_out_tongue:

οκ τοτε!!! 8)

Εμενα απο τις ευρωπαϊκες μου συμπάθειες εμεινε η Μπαγερν, αντε και η Ρομα. Οποτε, εμπρος Βαυαρια!!

Παρεμπιπτοντως, οι δυο ομαδες απο τον ομιλο του Ολυμπιακου (Βαλενθια, Ρομα) περασαν σχετικα ανετα στους 8. Λιλ εξω και Μιλαν παρα τριχα με Σελτικ…

Άντε ρε!! Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ του Ράμος για να μας αποκλείσουν!!! Σα δε ντρέπονται!!!:lol: :lol: :lol:

Ο Καπέλο, πράγματι αν φύγει θα φύγει ως αποτυχημένος, αλλά αν μείνει πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να φτιάξει την ομάδα. Πολλές φορές στο παρελθόν κατά την πρώτη του χρονιά σε ομάδα, η ομάδες του δε βλέπονταν, αλλά την επόμενη πέταγαν. Πάντως το πρόβλημα της Ρεάλ δεν είναι τόσο ο προπονητής όσο μερικοί παίκτες…

Το ξυλικι στο Βαλενθια - Ιντερ, ακρως ενδιαφερον, εχει και αντιθετη ληψη.

O Navarro είναι για πολλά μπουκέτα λέμε…

Ποια Τσελσι και ποια Λιβερπουλ ρε αμπαλοι εδω αποκλειστηκε η Σελτικ!!! Η Σελτικ ρεεεε, δεν ειναι δυνατον, απο τους ασχετους του Μιλανο… Και ειχα κανει τοσα ονειρα να δω τον τελικο παρεα με φιλους μου Σκοτσεζους που θα κατεβαιναν :frowning: :frowning: :frowning: Πλακα-πλακα θαυμασατε εξεδρα στο Μεατσα? Αυτα ειναι!!!

Παντως παρ’ολο που η καλυτερη ομαδα του κοσμου (καλα μη βαρατε, ειμαι λιγο υπερβολικος, της Ευρωπης εννοουσα…) δεν θα ειναι στον τελικο της Αθηνας εγω θα ειμαι εκει!! Μολις μου ανακοινωθηκε απο την ΟΥΕΦΑ οτι μου κληρωθηκαν 2 εισιτηριακια των 80 ευρω για τον τελικο!!! =D> :dizzy: :dizzy: :vibrate: :vibrate: =D> και θα παω με κασκολαρα των Κελτων!! Λετε να με περασουν τιποτα οπαδοι της Τσελσι για βαζελο και να φαω ξυλο???:-k

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=785824&lngDtrID=1106

Για να δούμε…:-k Εδώ που φτάσαμε όλοι οι αγώνες είναι αμφίροποι.

Ρε κώλε ατελείωτε, κωλόφαρδε να μας πικράνεις θες;;; :stuck_out_tongue: :lol:

Kala milame gia full abaloths apo pleyra Milan, krima pou den tous vroume brosta emeis oi kokkinoi diavoloi na tis kanoume ton kwlo kokkino, oxi pws tha perasei apo tin Bayern. Chelsea?? Apo pou kai ws pou tha se doune ston teliko aytoi?? Mexri hmiteliko tha pane kai poly tous einai!
(Ti eixe ginei me vazelous-Chelsea???)

Τιποτα, ετσι το εγραψα επειδη ακριβως ειναι εντελως ασχετο!!! :stuck_out_tongue: Καλα, ειμαι και πολυ αστειατορας…:smiley:

Παντως μακαρι να μην παει τελικο η Τσελσι… ετσι, για το καλο του ποδοσφαιρου (και του δικου μου που θα σκασω 80 (= -1 συναυλια) για τον τελικο)!!!

Bαρύς ο πέλεκης της UEFA για τα επεισόδια στο Βαλένθια-Ιντερ