Champions League

Οι μεταξυ σας απαντησεις ειναι τα μονα κατεβατα που διαβαζω(συνηθως βαριεμαι) και μαλιστα λιωνω στα γελια…

Στανταρ ακουτε ολοι fight club τρυφερουληδες :lol:

Και Fight club ακούμε και MAXIM αγοράζουμε… Μήπως τελικά τα δύο πάλικάρια από πάνω είναι το ίδιο το fight club;

:lol:

Παιδιά, εμένα τουλάχιστον με τσακώσατε. Δεν είμαι κάποιος από το Fight Club, αλλά έχω σπουδάσει 3 χρόνια δίπλα στον μεγάλο Love Doctor,τον άνθρωπο που έφερε τον όρο guest star στο fight club σε άλλο επίπεδο, τον τριμέγιστο ΠΑΥΛΟ ΚΟ-ΝΤΟ-ΓΙΑΝ-ΝΙΙΙΙΙΔΔΔΔΗΗ!!! :smiley:

Α, και κάτι ακόμα, γιατί όλοι ξεχαστήκαμε:the first rule of fight club is:
We do not talk about Fight Club…:wink:

ΥΓ1: Ρε πατριώτες εκεί ψηλά στα Γιάννενα, διώξτε τον Κούγια, μας έχει κάνει πιο γραφικούς και από το Μουρίνιο…

Second rule of fight club is:We do not talk about the fight club

Λες ;;;;; 8O Χμμμμ… :-k

Karvou με έχει πιάσει η κατάρα του Peter (Pan) και ανασυντάσσω τις δυνάμεις μου για να επιστρέψω με κείμενο-καταγγελία, που θα σου βάλει φωτιά σε όλα τα πατζάκια των άμπαλων που έχεις στην ομάδα (:wink: σου…

Την ίδια ώρα, η αρμάδα του καρπουζ…εεεε, του Santos συνεχίζει να ρίχνει τριπλέτες μπαλάκια στους άπιστους, και μάλιστα χωρίς τους θεούληδες Λόλο και Μπρούνο…

Karvou έρχεται και άλλη μια αγωνιστική… Αν δεν νικήσεις και τον Απόλλωνα, δεν σε βλέπω καλά…

Ότι και να λέτε βαζελοχάνουμα του Fight club προσκυνώ Νέρι… Γεμίζει τις άδειες μέρες της ζωής μου… Αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή μέλος του Fight club… Η απόπειρα καρατιάς στον Γιάγια αποτελεί το ύψιστο παράδειγμα ηρωισμού των απανταχού 1 κι 60… Στα μελλοντικά βιβλία των ηρώων των “κοντών” θ’ αποτελέσει το σύγχρονο “Ηρακλή”… Θ? αποτελέσει το Κολοκοτρώνη των κοντών?. Αυτός και ο Ναιμ Σουλειμάνογλου θα κατακλείσουν το βιβλίο με τις ηρωικές πράξεις τους… Συγνώμη ξέχασα το θεό του «μυτιά μπολ» Ντιέγκο «είμαι ψηλός όταν βάζω γκολ με το χέρι» Μαραντόνα… Αν και αυτός θα γίνει αριστίνδειν μέλος… Προτείνω ο Νέρι να ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα εναντίον όλων των ψηλών και αερόμυαλων… Να γίνει ο σύγχρονος Προκρούστης… Πας μη κοντός, του αξίζουν κομμένα πόδια… Πρώτα θύματα ο Κίνγκ του Ιωνικού, ο Κυργιάκος “πρώην του βάζελου και σε λίγους μήνες του γαύρου” και βέβαια πάνω απ? όλους ο Γιάγια «με το μεγάλο παλαμάρι κατά δήλωση Γεωργάτου» Τουρέ, ο οποίος δεν θα γίνει ποτέ Τραορέ?
Σέβομαι και τιμώ το Fight club, αλλά αν ξαναλοιδωρήσουν τους Europe για τα υπέροχα και πάνω απ? όλα φυσικά μαλλιά τους, θα φωνάξω το Νέρι και τους υπόλοιπους από το «short club» να τους κάνουν «club sandwich»?
Αααααα ξέχασα… Θα φωνάξω για συμπαράσταση σε όλους τους ταλαντούχους και όμορφους αυτού του κόσμου (στους οποίους αντικειμενικά πρέπει να ανακυρηχθώ πρόεδρος) τον ποδοσφαιριστή μοντέλο, από την Ουρουγουάη… Τον γητευτή της μπάλας… Τον γύπα των 00’s που επινόησε το κοντρόλ “Ελευθέριος Βενιζέλος”…
Την Αυτού Μεγαλειότητα που ακούει στο όνομα Γκαμπριέλ Άλβεζ…

Sainio rules!!! :lol:

Που πρέπει να απευθυνθώ, έτσι ώστε την Τρίτη στη συναυλία του Phil Collins,να δείχνουν στη γιγαντοοθόνη τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λυών; Εξάλλου και αυτό Farewell Tour είναι κατά κάποιο τρόπο…

Μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση του θρυλέοντα εντός των συνόρων, θα σας αναπαράγω κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις από το site www.touxronouteliko.gr το οποίο ρώτησε τους πρωταγωνιστές για όλα…

Τρόντ (η άμυνά μου δεν είναι καθόλου) Solid : Πρέπει να πω πως το κλίμα στον αγώνα του Καραϊσκάκη ήταν πάρα πού εχθρικό. Ξέραμε ότι πολλοί Γάλλοι είχαν γίνει μέλη για να απολαμβάνουν την ομαδάρα μας να συντρίβει τις Καλιθέες και τα Αιγάλεα, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι όλοι αυτοί θα είχαν οργανωθεί ώστε να καταλάβουν το Καραϊσκάκη, και να κάνουν προβοκάτσια. Μα να βρίζουν τον κ. Κόκκαλη ?? Τόσα λεφτά δεν έχει δώσει ο άνθρωπος ;; Δεν τους έφερε Μπουλούτ, Κούζμπα, γερό-Ρίμπο, Οφορίκουε, Αμποάγκουε και όλους αυτούς για τους οποίους σφάζοταν οι ομαδάρες της Ευρώπης ;; Τί άλλο θέλουν ;; Δεν τους πήρε καλά καλά τα λεφτά, με το μέλι, και μετά τους έχει αφήσει όλους εκτός Καραϊσκάκη ;; Τί μιλάνε ; Δεν βλέπουν την Αεκ που παίζει με Μάλπμπασα, Λόλο και Γεωργέα ;; Υπάρχουν και χειρότερα… (Και αναφορικά με τις σημειώσεις στο περίφημο μπλοκάκι είπε ) : Καλά εσείς sudoku δεν παίζετε ;; Τί ρωτάτε ;; Εγώ ήμουν ήσυχος, η ομάδα κέρδιζε 1-0, είπα να λύσω και το υπόλοιπο. Τώρα που να ήξερα ότι στο 65 που ξανάριξα μια ματιά στο γήπεδο, θα χάναμε με 4-1 ; Αλλά απ’ότι μου είπε και ο Τσουκαλάς, πήραν τέσσερα πέναλτυ !!!Επίσης προβοκάτσια !!! Να επέμβει το Υπ. Εξωτερικών !!!

Οκκάς : Ξέρω ότι δεν ήμουν καλός. Η ομάδα μπήκε γερά και εγώ προσπάθησα να επαναλάβω την δέσμευσή μου για ποοολλλάααα γκολ, αλλά να ξέρετε, το πρωϊ στο Θέατρο με Μουστάκα, Ψάλτη, το απόγευμα στα γυρίσματα του Καλημέρα Ζωή, ε τί να κάνω ;; Κουράστηκα ο άνθρωπος… Άσε που αν ξανασκοράρω μετά την ΑΕΚ (όπου έπιασα απόδοση 20ετίας) θα λιποθυμίσω απ’την παραζάλη. Και αν δεν παίξω και εγώ τώρα που ο κουμπάρος είναι τραυματίας, ποιός θα παίξει ;; Ο Ντάνι ;; Ο άνθρωπος που δεν σκοράρει ούτε στα ξύλινα ποδοσφαιράκια ; Ο άνθρωπος που ήρθε να αναμορφώσει την επιθετική μας εικόνα ;; Ή ο τρισμέγιστος δ-αγκόλ (-ος) ;;;

Γεωργάτος : Α… Να με συμπαθάτε. Εγώ έκανα ότι μπορούσα. Περπατούσα, χαμογελούσα στον φακό, χτύπησα και 1-2 φραπέδες στο ημίχρονο. Μια χαρά απόδοση είχα. Όμως σημειώστε ότι όποιος με ξαναβρίσει τόσο χυδαία, θα τον πετάξω στο Πασαλιμάνι να τον δέρνουνε οι λιμενεργάτες νύχτα-μέρα… Ακούς εκεί… Να με πουν εμένα, τον μέγα-Γέω, τον άνθρωπο για τον οποίο πέταξε δύο φορές τα λεφτά της η Ίντερ, “αριστερό μπακ” ??? Αιδώς !!!

Ρίμπο : Ε εντάξει τι να γίνει, χάσαμε. Εγώ όμως αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλεί ο εκλέκτορας στην Εθνική… Τί του έχω κάνει ; Επειδή λένε ότι είμαι πιο αργός και από τον Επιτάφιο και επειδή μαρκάρω με τα μάτια ;; Τρίχες. Χωράω άνετα στην βασική εντεκάδα της Βραζιλίας. Του χρόνου στον τελικό θα δείξουμε σε αυτά τα πιτσιρίκια ότι η γριά κότα έχει το ζουμί… Ακόμα και τώρα με την γρίπη των πουλερικών… Α και για να μην το ξεχάσω… Από αυτό το βήμα θέλω να στείλω συγχαριτήρια στο μεγαλύτερο ταλέντο της γης όλης, τον Υπερμέγα Καστίγιο, ο οποίος μετά από δοκιμασικά μίας βδομάδας, κατάφερε επιτέλους να υπογράψει στον Φωστήρα !!! Μπράβο ρε μεγάλε !! Τώρα θα δείξεις τί αξίζεις !!!

Το νέο ΚΟΥΙΖ του FIGHT CLUB…

Πότε κέρδισε τελευταίο φορά η ΑΕΚ στο CL;

Οι νικητές κερδίζουν μπαίνουν σε κλήρωση για μια βραδια στην Πέγκυ Ζήνα…

:stuck_out_tongue: :twisted: :stuck_out_tongue: :twisted:

Άλλο ένα κουίζ : Ποιά ομάδα είναι πολύ πιθανό να τελειώσει την χρονιά με 0 (διαβάζεται “μηδέν”) βαθμούς στο CL ??? Ηιnt : Είναι η ίδια ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό, την ίδια ώρα που η Αρτμέντια πήρε διπλό στο Οπόρτο και η Αεκ Χ στο Μπερναμπέου, και μάλιστα με μπαλάρα…

Karvou σε περιμένω… :twisted:

Να το πω, να το πω;
Τι κερδίζω όμως;

Εγώ δεν θα βάλω κουιζ γιατί το θεωρώ ηλίθιο(λουκιανέ για σένα πάει αυτό :twisted: ). Απλά θα πω πως ο Ολυμπιακός που έχασε από την Λυών 1-4 μέσα στην έδρα του κέρδισε εκτός έδρας και Αεκ και Πάο. Και αυτά μόνο φέτος. Εξάλλου το 1-4 κάτι θυμίζει στους πράσινους και το 6-1 κάτι στους κίτρινους αν θέλετε να μιλήσουμε για πολύ πρόσφατη ιστορία.
ΌΤΑΝ και ΑΝ λοιπόν αεκ,βαζελοι και λοιποι μας κερδίσετε ελάτε να γράψετε και εσείς κάτι στο φόρουμ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Υπαρχουν στιγμες που ο οπαδος παρ οτι εχει προκληθει νωριτερα πρεπει να σιγησει και να μην κανει καζουρα στον αντιπαλο γιατι η στιγμη ειναι πραγματικα τραγικη…το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο στον παο που αντεξε 47 δευτερολεπτα… :roll:

Ναι αλλα ο ΠΑΟ θα κουναει το σεντονι και τον Νοεμβρη και τον Δεκεμβρη, καποιοι αλλοι θα βλεπουν τα ματσακια απο τον καναπε…Και το απολυτο ρεκορ τα τελευταια χρονια το εχει ο Ολυμπιακος…και με αντιπαλο την Γιουβε, οποτε ας μην ξεχναμε τοσο ευκολα και ας μην λυπομαστε, γιατι υπαρχουν και χειροτερα.

Και ενα quiz ετσι για ποικιλια…
Τι ειναι αυτο που μπαινει με “σπρωξιμο” Σεπτεμβριο και βγαινει με την αξια του τον Νοεμβριο;

ΚΟΥΙΖ 2: Ποια ομάδα κατάφερε να φάει μόνο 5 γκολ, όταν ο αντίπαλος βάσει της επίσημης στατιστικής έχασε σχεδόν 28 σίγουρα γκόλ…
Επίσης η μεγάλη Ισπανική εφημερίδα As έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μακράν η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει ΠΟΤΕ απ’ το Καμπ Νου…
Δεν είναι τυχαίο ότι ο φετινός γηρασμένος Ολυμπιακός έκανε πλάκα σε βαζέλια και χανούμια…
Που κατάντησε το Ελληνικό ποδόσφαιρό… Παρασύρει τον Θρύλο στη μιζέρια του…

ρε πουστη μου να πεις να μας τη λενε οι βαζελοι να πω ντα3ει αλλα να μιλανε τωρα και τα χανουμια που εκτος το οτι αποκλιστηκαν απο τη ζενιτ εχουν ποσο 2(?) συμετοχες στο champions league,ουτε μια νικη,15 χρονια να δουν πρωταθλημα και τωρα 8α επρεπε να ειναι στην 4η εθνικη…παραπάει…

Είναι που δεν έχει παίξει ο γάβρος με την Μπαρτσελόνα ακόμα!!! :lol: :lol:

Τα κατορθώματα του γάβρου στην Ευρώπη:

? Έχει νικήσει σε φιλικό αγώνα τη Σάντος του Πελέ! Και ο πιο
εµπαθής αντιλαµβάνεται πόσο σηµαντική είναι αυτή η
χιλιοτραγουδισµένη νίκη ?άλλωστε, αν δεν ήταν σπουδαία, δεν θα
είχε επιλεγεί αυτή ανάµεσα σε τόσες διεθνείς επιτυχίες για να
µνηµονευθεί στον ύµνο του ολυµπιακού. Και πράγµατι, όπως λέει ο
ύµνος, «ακόµα τον θυµούνται η Σάντος κι ο Πελέ»! (Ο Πελέ θυµάται
κυρίως τον Κώστα Πολυχρονίου, τότε τσεκούρι των γηπέδων και
σήµερα ξεσκονόπανο γ ’ του κόκκαλη.)
? Έχει κατακτήσει το βαρύτιµο Βαλκανικό Κύπελλο! Τουλάχιστον
έτσι ισχυρίζονται οι οπαδοί του και ο έγκριτος Μπαρµπής, καθότι
ουδείς άλλος γνωρίζει έστω την ύπαρξη του εν λόγω θεσµού.
? Έχει καταφέρει να κάνει (µόνο) µία εκτός έδρας νίκη, από το
1960 µέχρι σήµερα, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών! Και
µάλιστα, µία νίκη µα τι νίκη: επί της πανίσχυρης Ανόρθωσης, στη
µακρινή και αφιλόξενη Κύπρο. Ήταν µία (και µοναδική) νίκη, η
οποία δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα της γης?
Ιδιαίτερα στο Champions League όµως, ο ολυµπιακός έχει εξελιχθεί σε
έναν πραγµατικό Θρύλο της διοργάνωσης, καθώς:
? Είναι η οµάδα µε τους περισσότερους αποκλεισµούς από την
πρώτη φάση (6) και το µικρότερο ποσοστό προκρίσεων στη δεύτερη
φάση (1 πρόκριση σε 7 συµµετοχές, δηλαδή 14%).
? Έχει το µεγαλύτερο σερί κατάκτησης της επίζηλης 4ης θέσης
στον όµιλό του. Φέτος τα κατάφερε για τρίτη συνεχόµενη χρονιά και
συνεχίζει?
? Κατέχει το απίστευτο ρεκόρ των 0 (µηδέν) νικών και µόλις 3
(τριών) κερδισµένων βαθµών σε 22 (εικοσιδύο) εκτός έδρας
αγώνες. Είναι αυτονόητο ότι αυτό ειδικά το ρεκόρ είναι ακατάρριπτο
από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή οµάδα, µόνο ο ίδιος ο ολυµπιακός
µπορεί να το διευρύνει ?στις επόµενες συµµετοχές του, αφού είναι
δεδοµένο ότι θα κατακτήσει, µε το γνωστό τρόπο, και τα επόµενα
πρωταθλήµατα.
2
? Από τις 18 οµάδες που έχει αντιµετωπίσει στο θεσµό, έχει
χάσει από τις 17! (Εδώ αξίζει να γίνει ιδιαίτερη µνεία και σε µία
άλλη µεγάλη οµάδα, τη σπουδαία Κροάσια του Βέλιµιρ Ζάετς, η
οποία είναι η µόνη οµάδα που κατόρθωσε να ΜΗΝ κερδίσει τον
ολυµπιακό στο Champions League.)
? Έχει τις περισσότερες ήττες από οµάδες που δεν είχαν άλλη
νίκη στη διοργάνωση µέχρι τότε (ορισµένες δεν ξανανίκησαν
ούτε µετά) : Μόλντε, Χέρενφεν, Λιλ, Μακάµπι Χάιφα, Σοσιεδάδ.
? Πρόσφατα απέκτησε το ιστορικό ρεκόρ της µεγαλύτερης
ήττας στην ιστορία της διοργάνωσης. (?εν γράφω το σκορ από
σεβασµό στους οπαδούς του ολυµπιακού, είναι πολύ πρόσφατο
ακόµα το γεγονός? Πάντως ο αριθµός των γκολ είναι ίσος µε τον
αριθµό των πρόσφατα κλεµµένων πρωταθληµάτων ?Θεία ?ίκη;)
? Είναι η µόνη οµάδα που κατάφερε σε ολόκληρο αγώνα ο
αντίπαλος τερµατοφύλακας να µην ακουµπήσει ούτε µία
φορά την µπάλα! Ο άτυχος τερµατοφύλακας που σκυλοβαρέθηκε
επί 90’ ήταν ο Φαµπιάν Μπαρτέζ (απόδειξη του πόσο σηµάδεψε αυτό
το παιχνίδι την καριέρα του είναι ότι από τότε άρχισε να χάνει τη
θέση του) στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ? ολυµπιακός 3-0.
Χαρακτηριστικό του ειδικού ευρωπαϊκού βάρους του ολυµπιακού
είναι ότι ακόµα µέχρι σήµερα οι οπαδοί του µνηµονεύουν αυτό το
παιχνίδι ως µία σπουδαία εµφάνιση της οµάδας τους!
? Είναι, επίσης, η µοναδική οµάδα που κατάφερε να βγάλει ένα
ολόκληρο ηµίχρονο χωρίς να κάνει ούτε ένα φάουλ! Στο
πρόσφατο παιχνίδι µε τη Γιουβέντους, τα παλληκάρια του θρύλου
έκαναν το πρώτο φάουλ τους στο 60’.
Αξιοσηµείωτο είναι και ότι ο ολυµπιακός έχει κάποιες πιο εξειδικευµένες
διεθνείς διακρίσεις, οι οποίες είναι µοναδικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
? Είναι η µοναδική ελληνική οµάδα που δεν κατέβηκε να παίξει
σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συγκεκριµένα, το 1962 κληρώθηκε στο
Κύπελλο Κυπελλούχων µε την περίφηµη µαλτέζικη Χιµπέρνιανς
Πάολοα, αλλά αποχώρησε από τη διοργάνωση χωρίς να αγωνιστεί.
? Είναι η µοναδική ελληνική οµάδα που έχει αποκλειστεί από
οµάδες προερχόµενες από τη Μάλτα, την Τουρκία και το
Ισραήλ (Χιµπέρνιανς, Γαλατά και Μακάµπι αντίστοιχα).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: