ρουδόλφε φάουλ ε. και να προσέχεις. κ ο κάρβου στηρίζει Λάζιο κανονικά. δεν μάρεσες. σαγαπώ όμως.
οι λατσιάλοι είναι σε μεγάλο ποσοστό φασίστες - ρωτήστε όποιον Ιταλό θέλετε. αυτό όμως δεν κάνει κ τους Έλληνες οπαδούς τους το ίδιο.
ρουδόλφε φάουλ ε. και να προσέχεις. κ ο κάρβου στηρίζει Λάζιο κανονικά. δεν μάρεσες. σαγαπώ όμως.
οι λατσιάλοι είναι σε μεγάλο ποσοστό φασίστες - ρωτήστε όποιον Ιταλό θέλετε. αυτό όμως δεν κάνει κ τους Έλληνες οπαδούς τους το ίδιο.
εγώ όμως τάσσομαι και υπέρ του μην καταργηθούν οι παρελάσεις… Μη το ξεχνάμε! :lol:
Η Λάτσιο σήμερα δεν υπάρχει στην καρδιά μου. Μόλις την αποκλείσουμε τότε θα φτάσει και αυτή εκεί ψηλά στο βάθρο που έχω όλες τις ομάδες της Ρώμης!!! 8)
ενα ποστ για τον σαρουμαν έκαμα κι εγώ…πφ
αυτό για τους ελληνες φοιτητές πρώτη φορά το ακούω. 2 ομάδες στην ίδια πολη που τις χωρίζει το μίσος λόγω κομματων (Λατσιο δεξιοί για αυτό κ το μπλε χρώμα και ο αετός φυσικά) και (Ρόμα αριστεροί για αυτό κ το κοκκινο χρώμα).
όντως, έχει πάρει τα χρώματα της από την Ελληνική σημαία. Αυτό είναι αλήθεια. Απλά στην πορεία εξελίχθηκε ως η ομάδα της αριστοκρατικής Ρώμης (άρα δεξιάς) και η Ρώμα η ομάδα των εργατικών στρωμάτων της πόλης.
ε ρε γλεντια αν βαλει γκολ αυτος ο φασιστας που χαιρεται ετσι,να το καμει να το καψουν το σταδιο οι γαύροι:lol: :lol:
Ψήσου…
το ανάποδο θα γίνει…Τζόλε κ Γκαλέτι τα γκολ
κλασσική συμπεριφορά γαύρων σήμερα,γελάνε και τα μουστάκια τους,είναι σίγουροι για τη νίκη αλλά δε το λένε παραέξω γιατί αν γίνει καμιά στραβή,ποιος τους ακούει τους βαζελοχανούμηδες…:lol:
αν πάρει το διπλό,θα είναι η 3η κατά σειρά καλύτερη εμφάνιση ελληνικής ομάδας (οι 2 πρώτες έγιναν φέτος,από το γαύρο πάλι) στην ευρώπη,ενώ θα γραφτεί σίγουρα ότι πρώτη φορά περνάει ελληνική ομάδα στους 16,όπως νόμιζε πέρσι ο Σορεντίνο…
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.Και είμαι ΑΕΚτζής,μα θέλω να περάσετε,το αξίζετε φέτος.
[SIZE=“7”]ΕΛΑ ΜΩΡΗ
ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE]
2 εκτός νίκες. Σε Ρώμη και Βρέμη. Τι διάολο. Κλάμματα και υπερηφάνεια.
Δίκαιη νίκη του γαύρου στη Ρώμη,ώριμο παιχνίδι.
(όλε από τους γαύρους?εμετός)
Κριμα που δε θα δειχνει το επομενο ματς η νετ.Τι μλκια…
ακομα να το πιστεψω…
ρε τους βρωμογαυρους… #-o
τεραστεια επιτυχια για τα δεδομενα του ολυμπιακου!!!πραγματικα μου φαινεται απιστευτο αυτο που εγινε!!!
Aφιερωμενο στον Νight*Sky
ηταν εμφανες παντως οτι η lazio δεν ηταν ομαδα της προκοπης.χαλια επαιξε
ειμαι ομως σιγουρος οτι ο θρυλος στο τελευταιο παιχνιδι δεν θα μας απογοητευσει!!!τα καλυτερα τα κραταει παντα για το τελος…
η Λάτσιο όντως δεν έπαιξε καλά,δεν είναι καμιά ομαδάρα,αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να παίρνεις τέτοια κρίσιμα ματς.
Τρέχα να το παίξεις διπλό από τώρα, μην πέσει η απόδοση ε!