Υου’ve got a point…
σήμερα η Αρσεναλάρα θα νικήσει. Αρσεναλ ή Μάντσεστερ τελικό.
εμενα παντως δεν μου λεει και πολλα η τσελσι…super αμυντικη ομαδα,αλλα δεν εχει δεν εναν παικταρα στο κεντρο,να αυξησει την ποιοτητα της ομαδας…δυνατα χαφ αλλα χωρις super ποιοτητα να δημιουργησουν…καλα που υπαρχει και ο ντρογκμπα που σκοραρει…
π.χ. αυτη η ομαδα με εναν κακα στο κεντρο αντι για τον μπαλακ πιστευω πως θα επαιρνε το champions league για πλακα…στερειτε σιγουρα ποιοτητας σε σχεση με αλλες ομαδες,ακομα και σε σχεση με τη ρεαλ που επαιξε ποιο πριν ο ολυμπιακος…
Α μαλιστα.
Τωρα εγινε μετρια ομαδα η Τσελσι.
Πιο πριν θα ηταν ο δημιος που “θα εριχνε 4 στο γαυρο που παιρνει ολα τα ματς με το διαιτητη”…
Μα τι λές.
Δημιουργικό χαφ δεν είναι ο Λάμπαρντ; ή ο Εσσιέν; ή ο Μπάλακ;
Όσον αφορά τον Θρύλο, πολύ καλή εμφάνιση και μέσα στο Στάμφορντ Μπρίτζ, βέβαια θα κατηφορίζει το γήπεδο),και αν κατεφέρει με Λούα Λούα να δημιουργήσει ρήγματα και ο Γκαλέτι ξεφτιλίσει τον προδοτη, ένα γκολάκι αν έρθει, θα 'ναι ό,τι πρέπει. Δεδομένης της προσοχής στο κέντρο και στο μπετόν αρμέ που θα χτίσει ο σερ.
Κατα τ’άλλα σήμερα:
Go Gunners!
Δημιουργικα χαφ εχει η Τσελσι. Απλως χτες, ο Ολυμπιακος αμυντικα ηταν 200% αριστος…
Αυτό λέμε. Το παραπάνω πήγαινε σε αυτό:
εμενα παντως δεν μου λεει και πολλα η τσελσι…super αμυντικη ομαδα,αλλα δεν εχει δεν εναν παικταρα στο κεντρο,να αυξησει την ποιοτητα της ομαδας…δυνατα χαφ αλλα χωρις super ποιοτητα να δημιουργησουν…καλα που υπαρχει και ο ντρογκμπα που σκοραρει…
Ε ναι ρε, και το δικο μου ποστ σε αυτο του σταρστρακ πηγαινε ως απαντηση…
και γω πιστευω οτι εχει αρκετες ελπιδες για εξω
θα παιζει με το λιγοτερο αγχος
με 0-1 και 1-1 (και γενικα ισοπαλια περναει)
και μεχρι τωρα δειχνει οτι στα εξω παιχνιδια τα χει παει καλυτερα
μετρια ομαδα δεν ειναι σε καμια περιπτωση η τσελσι
Εγώ προτείνω να ρωτήσουμε καλού κακού για οδηγίες και μυστικά τον Μουρίνιο… Νομίζω ότι ευχαρίστως θα μας τις έδινε
Μεγάλη κίνηση η χθεσινή, όπου προσκαλέσαμε τον Πλατινί. Και προσπαθούσα να καταλάβω πώς και ευρωπαϊκή διαιτησία δεν ήταν επιτέλους κόντρα σε εμάς…
δημιουργηκα χαφ ειναι…αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι οι super ταλαντουχοι παικτες…αμυντικα ισως ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο αλλα επιθετικα???
και δεν εννοω σε σχεση με τον ολυμπιακο…αλλα σε σχεση με αλλες ομαδες τις ευρωπης…αυτο ειναι και το μεγαλο λαθος του μουρινιο…δυστυχως η ευτυχως ο νεος προπονητης δεν τολμησε να την αλλαξει την ομαδα και να την εμπλουτισει επιθετικα…
για αυτο και η τσελσι πανω απο 2 γκολ πολυ σπανια πετυχαινει σε οποιδηποτε θεσμο…
δεν εχουν ενα ντεκο,εναν μεσι εναν κριστιανο ροναλντο,εναν κακα,εναν τοτι…η ακομα τα δημιουργηκα χαφ της αρσεναλ η της σεβιλλης η της ρεαλ κ.τ.λ.
για αυτο και στον επαναληπτικο παραπανω απο 2 γκολ δεν πετυχαινουν με τιποτα…ΑΝ ο ολυμπιακος σκοραρει θεωρω πως εχει πολλες πιθανοτητες…αλλα και το δευτερο παιχνιδι σουπα θα ειναι…
Στους ομίλους κέρδισε 1-2 μέσα στη Βαλένθια και 0-4 τη Ρόζενμποργκ στο Τροντχάιμ… Άν ο Ολυμπιακός έδινε χώρους, άνετα θα είχαμε κηδείες χθες…
karvou ειλικρινα πιστευεις αν ο ολυμπιακος επαιζε με μπαρτσελονα μιλαν η αρσεναλ η ρεαλ η μαντσεστερ και εφερνε 0-0 στο πρωτο παιχνιδι θα λεγαμε οτι εχει καποια πιθανοτητα στον επαναληπτικο εκτος εδρας???θα ειχε 10%…
ενω τωρα εχει ενα 30% λογω των παραπανω που ειπα…
βεβαια εσεις πιστευεται οτι τα λεω αυτα για να μειωσω την αξια ενδεχομενης προκρισης του ολυμπιακου…αλλα φιλε μου ειλικρινα δεν το λεω για αυτο…απλα αυτο πιστευω…και θα ναι πραγματικα τεραστεια προκριση αν τα καταφερει…
Οι ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση είναι περισσότερες από τις ελπίδες για νίκη μέσα στην Αγγλία. Με οποιαδήποτε άλλη μη αγγλική ομάδα, θα ίσχυε το αντίστροφο. Όχι όμως για τη Τσέλσι
Εχετε χάσει το νόημα.
Liverpool - Inter: 2-0.
Αυτό μόνο, τέλος.
Α! Ρε παιδιά, τον Λαμπάρντ (που έλεγε και ένας θεούλης) γιατί τον έβαλε στο 85?
Γιατί προερχόταν από τραυματισμό!
Βασικά χτες έβλεπα Ρομα - Ρεάλ που μάλλον ήταν και το καλύτερο ματς. Χαίρομαι να βλέπω Totti. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΑΣΗ. Λίγο στο zapping που είδα Chelsea φάνηκε σαν να μην γούσταρε να κερδίσει και να πήγε χαλαρά για το Χ. Το δήλωσε νομίζω και ο Λαμπαρντ.
το ματς της αρσεναλ με μιλαν ειναι μαπα:(
Ασε ασε καθολου παθος η Τσελσι, ειδικα αυτος ο Αλεξ 0 παθος,μονο 5-6 τακλιν στη καροτιδα εκανε… αδιαφορος τι να λεμε τωρα…
Νομίζω έγινα κατανοητός. Μιλάω για την τακτική της Chelsea.