ναι αλλα μετα θα ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα για την Barca …
Πεστα!
Τι μου βαζει το νεογνο σε τετοιο ματς?
Σε ο,τι κατασταση κι αν βρισκεται ο Ανρι, για τετοια ματς ειναι απαραιτητος.
Μη σου πω οτι επρεπε να ξεκινησει κιολας…
Κοιτα.
Γενικα μιλωντας τα 0-0 ειναι πολυ υπουλα αποτελεσματα.
Πχ, η Μαντσεστερ σημερα με 10 παικτες πισω απο τη σεντρα και 2 ζωνες αμυνας δεχτηκε 16 σουτ απο τη Μπαρτσελονα, η οποια ειδικα στο Α’ ημιχρονο εμπαινε στην περιοχη για πλακα.
Στο Ολντ Τραφορντ (οχι δα κι η πιο καυτη εδρα της Ευρωπης) η Μαντσεστερ θα πρεπει να ανοιχτει για να σκοραρει. Γι αυτο ολα παιζονται. Αρκει η Μπαρτσα να κλεισει τον Ροναλντο τοσο καλα οσο σημερα που τον εξαφανισαν (κυριως ο Ζαμπροτα).
οντως ο Zambrotta σημερα πηγε πολυ καλα (οπως στα περισσοτερα match) ας ελπισουμε οτι θα παει το ιδιο καλα και στο ετκως εδρας παιχνιδι…
To 0-0 ειναι το πιο φουστικο σκορ για πρωτο αγωνα. Ειναι πολυ ευκολο να παρει την προκριση η ομαδα που παιζει φιλοξενουμενη στο δευτερο ματς χωρις να το παρει κανεις χαμπαρι κιολας.
Καλα, ο Ζαμπροττα ειναι ουτως ή αλλως παιχταρας, απ’τα αγαπημενα μου πλαγια μπακ.
Πάντως η Μάντσεστερ δεν δικαιολόγησε με τίποτα τον θόρυβο που γίνεται όλη την χρόνια για αυτήν. Επαιξε απίστευτα αμυντικά, ακόμα πιο αμυντικά και από την Τσέλσι πριν 2 χρόνια . Δηλαδή εάν είχε βάλει το πέναλντι στο 3ο λεπτό, τι θα έκαναν οι παίκτες της? Όλοι μπροστά από το τέρμα?
Τελικός ανάμεσα σε τσέλσι και μπαρτσελόνα να γουστάρουμε 8)
Η Μανστεστερ είχε κατέβει για τη λευκή ισοπαλία, σύμφωνα με τον τρόπο που έπαιξε και πήρε αυτό που ήθελε.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι η Μπαρτσα θα πάρει την πρόκριση μέσα στην Αγγλία και ότι θα σώσει κάτι από την φετινή απαίσια χρονιά.
εγω εχθες ξενερωσα…περιμενα να δω ματσαρα απο δυο ομαδαρες,και με πηρε ο υπνος…η μαντσεστερ 90 λεπτα αμυνα…πολυ τακτικη ρε μαγκες,σκοτωνουν το ποδοσφαιρο…
μαλακια του ραικαρντ που εβγαλε τον μεσσι…αλλα και παλι η μαντσεστερ εχει κορυφαιους αμυντικους με σωστη καλυψη και σωστα τακλιν,λιγο δυσκολο να σκοραρε η μπαρτσα…
οποια απο αυτες τις δυο παει τελικο θα την υποστηριξω…
Εγω πιστευω οτι αυτο το ασχημο ποδοσφαιρο της Μαντσεστερ ειναι αποτελεσμα…σοφιας μετα τα τελευταια χρονια. Μετα το '99, αρκετες φορες επαιξε μπαλαρα αλλα πηρε την…μπαλαρα…! Κατι χρονιες τυπου 2002 θα σκεφτεται ο Φεργκιουσον και παιζει αναλογα. Βλεπει τα συμπατριωτακια Τσελσι και Λιβερπουλ ποσο χαλια παιζουν και πανε μπροστα και αυτο ειναι ενα επιπροσθετο πειστηριο!
εχεις δικιο…και πονταρει και στην κακη αγωνιστικη κατασταση της μπαρτσα για να την παρει μεσα στο old trafford…βεβαια αν πιασουν καλη αποδοση τα ατου της μπαρτσα μπορουν να παρουν τον οποιαδηποτα αντιπαλο…αλλα φαβορι ειναι η μαντσεστερ σιγουρα…
εγω ενα ξερω ο δηθεν καλυτερος παιχτης της ευρωπης Ροναλντο δεν την παλευε καθολου χθες
Ολη την ωρα τον εκοβε ο Ζαμπροττα και επεφτε στην μεγαλη περιοχη συνεχεια μπας και κερδιζε κανα μουφο πεναλτυ γιατι αλλιως ηταν απιθανο για αυτον να σκοραρει. Αλλα και παλι στο δευτερο min που το εχασε με ακουσε ενα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο απο τα γελια:lol: :lol: :lol:
Να δουμε την ρεβανς 1 γκολ θελει η Barca εξω!!!
Γαμω,παλι πισωγλεντικο τελικο θα εχουμε…Αυτος ο Ροναλντο ουτε με 20 Perrier δε χωνευεται…
Και ξαφνικα απο 1 παιχνιδι βγαλαμε ολοι οι μεγαλοι σκαουτς της Ελλαντας τον Ροναλντο αχρηστο παιχτη.
Δεν την παλευετε ε.
παιδες ο Ronaldo ειναι μια χαρα παιχτης δικαιουτε πιστευω να μην παιξει και ενα καλο παιχνιδι ε?
anyway Ετο’ο θα το καρφωσει
Γιατι δεν μπορουσε το τωρινο παιχνιδι να ειναι σαν εκεινο??
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=7368
Δεν το είχα δει…
8O 8O 8O 8O
ειπαμε δεν ειμαι Μπαρτσα αλλα την στηριζουμε και σημερα!!
θα ναι δυσκολα λογω εδρας , ελπιζω ο Ραικαρντ να μην κανει μαλακιες παλι
VAMOS καμαρι της Καταλωνιας!!!
Ραικαρντ κοψε τα πειραματα με τους Μπογιαν και χωσε Ανρι/Ετο/Μεσι.
Ευτυχως το δειχνει το SuperSport, γλιτωσαμε απο τις βλακειες του Βερνικου!
Τα πάθη του χριστού περάσαν.Τα πάθη της καταλανικής ομάδας έρχονται κ αυτά στο τέλος τους…
Σήμερα 21:45 είναι η σταύρωση.Η ανάσταση αναβάλλεται για του χρόνου…Το πτώμα θα ναι πολύ βεβηλωμένο για να αναστηθεί φέτος
Παει η μπαρτσα… Η Μαντσεστερ σε τελικο μετα απο 9 χρονια.Αρα δεδομενος ο αγγλικος τελικος.