Γράφω. Θα το έχω μέσα στην εβδομάδα. Αυτού του μήνα. Αυτού του χρόνου!
Επί τροχάδην έγραψα αλλού:
Πρώτη μέρα: αέρας (επηρέασε αρνητικά την φάση αλλά όχι να την χαλάσει ευτυχώς) Gravestone Ιταλοί που παίζουν ντεθ μέταλ με πλήκτρα (…), μέτρια. Μπα.
Ροκενρόλ Τσίλντρεν: καλούτσικοι, στο Ηράκλειο ήταν καλύτεροι, ειδικά ο Γιάννης τα έλεγε πολύ κοφτά, ευχάριστοι πάντως.
Μουνσπελ. Καλή μπάντα, ο κόσμος μπήκε στην φάση, εγώ στο τρίτο κομμάτι την έκανα για φαγητό.
Σεπτικ Φλες, δεν υπάρχουν παλιοί Σέπτικ Φλες, μόνο από τα τελευταία (καλύτερα), γαμώ τους ντράμερ, καλά παίξανε, εγώ πιο πολύ διασκέδαζα με τον Σεθ που έχει ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας.Μέρα δεύτερη: Πάλι αέρας αν και λιγότερος, ήρθα και προετοιμασμένος με μπαντάνα (πολύ βολικιά, θα την έχω υπόψιν και όταν καραφλιάσω!) δεν ήταν πρόβλημα για μένα, λίγο στον ήχο συνέχισε να είναι.
Γάλλοι Looking for Medusa, ορισμός συμπαθητικής βήτα εθνικής, are you ready for jump, διασκευή στο Σαντεγστγακ (Thunderstruck), πολύ συμπαθητικοί μου φανήκανε. Δεν τους έψαξα μετά να ακούσω κανονικά πάντως.
Η.Ε.Α.Τ.: οι νικητές του φεστιβάλ σίγουρα, εξαιρετική εμφάνιση, τρομερός φραντμαν, καλά κομμάτια, τα μισά μου αρέσανε κιόλας. Κανονικά ήταν ώρα φαγητού αλλά κάτσαμε σε όλο το λάιβ γιατί ήταν τόσο καλοί. Δεν το περίμενα, ήταν απίθανοι.
UDO: Υποτονικότερος από ότι συνήθως κατά γενική ομολογία, ήθελα κιθάρες πιο δυνατές αλλά τα έπη είναι τόσο έπη και η μπάντα επαρκέστατα καλή που μια χαρά γάμησε. Το μεγαλύτερό μου παράπονο δεν ήταν η απόδοση αλλά το πολύ προβλεπέ ωωω και παιχνίδι σε κάθε μα κάθε κομμάτι, κόψε κάτι, καταντάει κούραση και γραφικό. Αλλά τι να λέω τώρα, πάλι στο Princess τσίτωσα επικίνδυνα, πάλι Metal Heart, έπη λέμε, ε, αυτά.Κατά τα άλλα Προμαχώνας γαμάει, είναι πανέμορφο μέρος ρε γαμώτο και όταν χαζεύεις από τα τείχη το τοπίο και συνειδητοποιείς ότι βλέπεις μέταλ φεστιβάλ, ε, είναι για μένα τουλάχιστον πολύ γαμάτο σουρεάλ συναίσθημα. Για σας τους ξένοι, είναι μανίκι το ταξίδι και παίζουν ρόλο τα ονόματα αλλά για μένα είναι ντιφώλτ επίσκεψη και γαμάτο διήμερο ακόμα και με μάπα ονόματα. Πάντως, είδα αθηναϊκές παρέες που λογικά κάνανε και τις βολτάρες σε θάλασσες και Χανιά οπότε γενικώς αξίζει η φάση.
Κόσμος θα έλεγα καμιά 500άρα κάθε μέρα. Λιγότερα από πέρυσι σαφώς που ήταν sold out. Προφανώς έχασα κάποιες μπάντες, την δεύτερη μέρα έβλεπα τον αποκλεισμό της Αργεντινής και έχασα κάτι female fronted Ιταλούς και παραδόξως δεν με πείραξε καθόλου…