Chania Rock Festival 29-30 June 2018


Από την Παρασκευή 23.03.2018 αρχίζει η διάθεση των early-bird vouchers 2ημέρου από επιλεγμένα σημεία προπώλησης στην τιμή των 45 ευρώ!

Τα vouchers είναι περιορισμένα και θα διατίθενται στα εξής σημεία

No Remorse Records (Athens)
Sirens Records (Athens)
Nathan’s Saloon (Athens)
Avalon Rock & Metal Cafe Chania (Chania)
Monsterville Chania (Chania)
Route 66 Heraklion Crete (Heraklion)
Dark Tales (Heraklion)
Πολυτεχνειο καφε μπαρ (Heraklion)
Chaplinspubcafe (Rethymno)
Beatnik Rock Bar - Rethymno (Rethymno)
The Nephilim Metal Musicstore (Thessaloniki)
GoldPhoenix Tattoo Studio (Ierapetra)
Yannis Rock and Blues Bar(Agios Nikolaos)

Μπορείτε να προμηθειτείτε online εισιτήρια στο https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

κουραστικά πραγματά και φτηνά λαικά πράγματα. με την καμία όμως. αν δεν είχα δει moonspell ίσως αλλα μες το λιοπύρι ΟΧΙ.

To βάζω και εδώ για την συνάφεια του πράματος…

Καλά ρε Primal… Φτηνός ο Udo που παίζει Accept; Δεν τα ξέρεις τόσο καλά… Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι αλλά Udo να λέει Accept όχι μόνο με ενδιαφέρει, θα ετοιμάζομαι για κόμπους στο λαιμό. (τα γράφαμε…)

Και οι Rock n Roll Children είναι πάντα γαμάτοι - αλλά κυρίως είναι η βολτάρα στα Χανιά και οι παρέες που μετράνε. Κρήτη ρε!

Ακριβο το εισιτηριο…

οταν τον εχεις δει 2-3 φορες να κάνει το ίδιο. όπως και οι axxept. ε κουράζει. το δε RnR children αυτό πλεον κι αν με έχει κουράσει.

1 Like

1st this run o UDO paizei ligotero clasics kai pio poli 90’s songs. 2nd oles oi bands pano kato ta clasics tous paizoun me liges diafores (if new album they play some new songs, if best tour vazoun kana diaforetiko alla oxi da kai terasties diafores) eite einai oi Accept eite oi Metallica/Maiden apla einai to ti varitita dineis stin ka8e band, dioti den nomizo na min pigenes se live ton Metallica/Maiden kai as tous exeis dei pano apo kana 2 fores. 3rd me autin tin logiki den 8a prepei na pigeneis se kanena live bandas pou xeis 3anadei pano apo 2 times dioti se xei kourasei (vasika tipota den 8a prepei na kaneis pano apo kana dio fores dioti meta se kourazei, oute gia kafe, oute sex, oute tipota). 4th me autin tin logiki pote sas den 8a pate se megala festival tou e3oterikou gioti to ena sas vromaei to allo sas 3inizei to allo to xete 3ana dei ktl. to na peis den me pernei oikonomika to katalaveno (os ena va8mo kai auto) alla to to xo 3anadei kai pipes einai apla dikaiologia. oso gia to group me tis diaskeues ekei sostos.

1st of all. τον εχω δεί 3 φορές παλιότερα σαν UDO, 3 σαν DIRKSCHNEIDER, 3 με ACCEPT, 3 φορές τους ψευτοaccept. Ναι, δεν καίγομαι να τραβιέμαι στην Κρητη για αυτό.

2Metallica εχω δεί 5-6 φορές και δεν καίγομαι να ξαναδώ,
maiden 15 και θα δώ 16η στην Φιλλιπούπολη, γιατι δεν καίγομαι να ακουσω τα alternative που βαλε η ντίντι.

3 απο το 1990 πηγαίνω σε δεκάδες live + φεστιβάλ.

4 παω σε λιγότερα γιατι αμα το έχεις δει 100 φορές κατι δεν καιγεσαι να το δεις 101. θες να δείς κατι πιο δύσκολο, κάτι αμερικάνικο, που να μην έχει περιοδευσει ευρώπη για χρόνια κτλ κτλ κτλ. δεν θέλω να δω sabaton και doro κ accept και τα ίδια.

  1. διασκευές κοιτα, καντο μία, δύο, τρείς. αμα το κάνεις 10 φορές … το κάνεις και λίγο για την πόζα. ο άλλος δεν τα είχε παρατήσει τα εγκόσμια για το θείο ? μετά δεν του καλάρεσε και το ξαναγύρισε. Επανένωση “Ελευθερών” τώρα. Τσιπάκι και τριπάκι !

Ήταν να μην επιστρέψει ο @PrimalRager666, τώρα θα τα πει ΟΛΑ!

Πάντως έχει ένα δίκιο: κι εγώ, όσο κι αν αγαπάω Udo, δύσκολα θα τραβιόμουν στην Κρήτη για χάρη του (για τους άλλους ούτε λόγος), ακόμη κι αν δεν τον είχα δει live. Είναι και ακριβός προορισμός η Κρήτη.

Μακάρι βέβαια να στηριχθεί το φεστιβάλ και να μακροημερεύσει, γιατί φέρνει καλά συγκροτήματα και δείχνει σοβαρή προσπάθεια. Φαντάζομαι, περα από το ντόπιο κοινό, να υπάρχει και κόσμος που θα θέλει να το συνδυάσει με διακοπές.

μα και στο πρώτο έκει ήμουν. που έπαιζε ο udos. Ειδικά οταν τον εχω δεί 2 φορές περυσι. Θέλω κατι διαφορετικό. Είναι σαν το φάι, αμα τρώς καθε μέρα μακαρόνια μπουχτίζεις, στο σεξ αμα είναι συνεχεια ιεραποστολικό θες να γίνει ενα reverse cowgirl. κτλ κτλ. Κοιτά τα προηγούμενα χρόνια (που ηταν καλυτερο) δεν πήγα γιατι συμπίπτει με Barcelona Rock Fest άλλα και πάλι απο ότι μου έλεγαν γνωστοι και με kreator και guardian, πηγε μετριότατα. Μακάρι να το κάνουν, αλλά και πάλι Barcelona φέτος γιατι συμπίπτει με Guns (κοντά)

Έκλαψα με escalation παραδείγματος :")

1 Like

Axxept! :stuck_out_tongue: Δεν γίνονται αυτά ρε…

Εν πάση περιπτώσει, αν έχεις δει 9 φορές Udo και άλλες τρεις τους Accept με τον Μαρκ, OK, προφανώς λογικό είναι να μην ενθουσιάζεσαι. Προφανώς για μένα που τον έχω δει μία φορά μόνο (και συγκλονίστηκα) είναι εντελώς αλλιώς, συν το γεγονός ότι είναι η τελευταία φορά που θα πει τα Accept, από του χρόνου τα δικά του πάλι (και πιο φτηνά - τα ξέρω γιατί τα λέγαμε με τους διοργανωτές γενικά για τις ταρίφες αυτές), που για μένα είναι ιστορικό γεγονός. Αυτά ως προς τις προσωπικές μας φάσεις.

Για τους Rock n’ Roll Children διαφωνώ (και με τους 2 σας), πρώτον γιατί παίζουν εκπληκτικά κατά την γνώμη μου και δεύτερον το λάιβ τους έχει καθιερωθεί σαν έθιμο το οποίο ξεχνάτε ότι βγάζει σεβαστά ποσά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δηλαδή μου βγάζει μιζέρια να έχεις παράπονο από αυτό και ακόμα περισσότερο να το κρίνεις ως “ποζεριά”, δηλαδή γιατί να είσαι κακοπροαίρετος για κάτι που ομολογουμένως όσοι πάνε περνάνε ζάχαρη και η κληρονομιά του Dio παρουσιάζεται πολύ καλά; Τώρα τα σχόλια για τον Γιάννη τα θεωρώ πραγματικά μικροπρεπή, έχεις τώρα και θέμα με τις αποφάσεις (που καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι δεν είναι απλές…) που πήρε στην ζωή του για να κρίνεις μια μπάντα tribute στον Dio; Το να έχει βαρεθεί να τους βλέπεις είναι προφανώς απολύτως σεβαστό αλλά εγώ αναφέρομαι και στα λοιπά σχόλια.

Για Κόρονερ που έλεγες στο άλλο, δεν ξέρω τι να σου πω. Τους είδα στο Gagarin και χέστηκα πάνω μου από την καύλα, την πόρωση και την συγκίνηση, ο Βέτερλι είναι ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-ΟΣ και η μουσική της μπάντας ακούγεται ολόφρεσκη 30 χρόνια μετά και λάιβ ακόμα περισσότερο άμεση.

Από εκεί και πέρα όμως προφανώς τα φεστιβάλ στην Κρήτη (και τα 2) δεν είναι μόνο η μουσική φάση που τα κάνει ελκυστικά αλλά και το μέρος και ο συνδυασμός με διακοπές. Για μένα είναι ιδανικά γιατί εντός έδρας ζω την φεστιβαλική εμπειρία και μάλιστα με σοβαρά ονόματα και κάθε χρόνο αυξάνεται και ο κόσμος από Αθήνα, Θεσ/νίκη κλπ και είναι πραγματικά πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι σου είπαν οι γνωστοί σου για Kreator και Guardian (ειδικά), πολύ καλά πήγαν, Guardian ήταν sold out, πόσο καλύτερα να πήγαινε δηλαδή;

3 Likes

εκλεισα ψες με 4 άλλους barcelona rock fest + GNR.

Μία βδομάδα διαφορά δεν έχουν αυτά; από έξοδα πόσο βγαίνει; (διαμονή ξενοδοχεία κτλπ;)

Ημέρα δεύτερη: InnerWish, Phil Campbell and the Bastard Sons και Warlord μαγεία.

300 αερι, 40 καμπινγκ φεστ με λεωφορεια, 30 αλλο για 1-3. 150 φεστ, 90 γκανζ. αλλα είναι ΜΠΟΜΠΙΤΣΑ.

Θα δώσει κανείς από εδώ πέρα το παρόν;

Yeapp!!!

Μυρίζω ήδη Κρήτη και μέταλλο…

2 Likes

Για πείτε εντυπώσεις μάγκες… πρώτον,από λαό πως είναι??

1 Like

Πως ηταν το φεστιβαλ? Γραψτε κανα review.

1 Like