Chania Rock Festival 5-6 July 2019

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και τα εισιτήρια, σύμφωνα με την σελίδα του φεστιβάλ στο φμπ.

χειρότερη πρώτη ανακοίνωση στην ιστορία των χειρότερων πρώτων ανακοινώσεων

6 Likes

Όντως, πόσους νομίζουν ότι θα δελεάσουν; Εκτός κι αν το κάνουν για να νοιώσουμε καλύτερα όσοι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε εκεί!

Μην είσαστε τόσο μεταλλάδες μωρέ, μια χαρά είναι η ανακοίνωση.

Φιλόδοξη κίνηση, φαντάζομαι ότι 99% από τα επόμενα ονόματα θα είναι πιο ασφαλή/τρου/όλντσκουλ, αλλά kudos στους διοργανωτές όπως και να 'χει.

Αν δεν ήμουν μπλεγμένος με μαμα πατρίδα εύκολα θα ψηνα εκδρομή, και γιατι είναι εγγύηση στα λάιβ της, και (προφανώς) για τη φάση.

3 Likes

Το σολο υλικο της πλην εξαιρεσεων δεν εχει να πει πολλα,νταξει για ενα medley απο 2-3 κομματια nightwish και 3-4 δικα της hitaκια,δεν ξερω αν αξιζει η ολη φαση.Καλως να ερθει,απλα δεν πιστευω οτι πληn των die hard fans που την ακολουθουν οτι θα υπαρξει καποια τρομερη προσελευση.

2 Likes

δυσκολο να τραβηχτει κοσμος,αναλογα κ τη συνεχεια βεβαια

Αν και στην σελίδα υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια, προσωπικά ξενέρωσα με αυτό το “ανοιγμα”. Οκ καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει το μπαντζετ για τους κανονικους Nightwish, αλλά όταν έκαναν το teaser με την Φιλανδική σημαία περίμενα τίποτα Amorphis ή και ακόμα κάτι από τον extreme χωρο. Λογικά δευτερη μέρα θα μπουν headliners τίποτα rotting christ ( βγάζουν και νέο δίσκο), θα κολλήσουν και έναν gus g κάτω απο tarja (λογω fearless) και για τα υπόλοιπα δεν ξέρω

Εντάξει ρε μλκς,χωρίς να θέλω να μειώσω τη φαση,για Χανιά Ροκ Φεστιβαλ μιλάμε,όχι για Βακεν. Μια χαρά προσπαθούν τα παιδιά εκεί να συνδυάσουν τον τουρισμό με το φεστιβάλ. Εγώ αν ήμουν μεταλας κάτοικος βόρειας Ή κεντρικής Ευρώπης,δεν θα με χαλούσε καθόλου να σκάσω Χανιά για διακοπές και να ακούσω Tarja και ότι άλλο ανακοινώσουν.

5 Likes

Ε δεν ειμαστε καλα! Ε τι περιμενατε μερικοι ρε σεις την τρελα μου μεσα, για XANIA ΡΟΚ ΦΕΣΤ μιλαμε, μια χαρά ειναι η Tarja και αν φερουν και Gus ή Rotting θα ειναι καλη φαση!
Ολοι εξω απο το χορο θα πεταξουν την μαλακια τους παρά τις φιλοτιμες προσπαθειες που φαινονται

Τι να πω για μερικους ρε πστ μου…

Προφανώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Τάργια αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη και περιμένουμε και άλλα ονόματα (δεν έχω ιδέα γενικώς τι θα παίξει φέτος στην Κρήτη) - αλλά σίγουρα το όνομα ενδιαφέρει κόσμο, σίγουρα πολύ γυναικόκοσμο και σίγουρα αρκετούς τουρίστες.

Θα είμαι εκεί έτσι κι αλλιώς, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα’χει και για μένα.

2 Likes

Εμένα με βλέπω χλωμό φέτος για Κρήτη, μετά από Ηράκλειο το 17 και Χανιά το 18. Ψήνω Μetallica εξωτερικό και σίγουρα με Tarja δε θα τραβιόμουν ακόμα και αν έψηνα μόνο μπιφτέκια στον ατμό.

3 Likes

…α και μην ξεχνιομαστε, μολις πριν λιγα χρονιακια καποιοι “μεγαλο-διοργανωτες” ανακοινωναν Calexico, Μποφιλου και Χαρουλη με μεγαλα γραμματα στο μεγαλυτερο φεστιβαλ της χωρας και τωρα χαλιουνται μερικοι με την αξιοπρεστατη Tarja, αν ειναι δυνατον!
Οκ , μεγαλος φαν της δεν ειμαι αλλα αντικειμενικα σαν ονομα ειναι πολυ καλο για το φεστιβαλ και μακαρι να ανακονωσουν αναλογα ονοματα και οχι κατι σαν τους vodka juniors ας πουμε

Με το πιστόλι στον κρόταφο θα διάλεγα σίγουρα λάιβ Μποφίλιου - Χαρούλη από Τάργιας. Τραυματική εμπειρία η φόρα που την είδα σόλο σε ένα φεστ Τσεχία πριν κάνα 8άρι χρόνια (με πιο cringe στιγμή το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα του in the still of the night που ήταν ακόμα νέο και είχε όλη τη ζωή μπροστά του). Πιο γρήγορα πέρναγαν οι σκοπιές στην Αλεξανδρούπολη

ΥΓ: Ρισπεκτ σε οποιονδηποτε διοργανωτη δινει χωρο σε οτιδηποτε αλλο (οχι μονο μεταλ) περα απο σκυλαδες, ‘‘εντεχνο’’, Σνικ και κομπανια. Συνεχιζουμε να μπορουμε να σχολιαζουμε τις ανακοινωσεις ειτε του Βακεν ειτε του Διασελου Οπεν Ερ και να κανουμε χαβαλε

xa xa xa , εχεις δικιο για το still of the night !!! Δεν το ηξερα οτι το ειπε και το ειδα youtube… Απλα τραγικη εκτελεση , δεν ειχε κανενα λογο να το κανει , ουτε εδωσε τιποτα στο κομματι αλλα ουτε και πηρε… Απο τα πιο αστοχα cover ever !!
Κατα τα αλλα διαφωνουμε, ασχετως προτιμησης και καθαρα “επαγγελματικα” να το δεις, την θεωρω αξιολογου βεληνεκους ονομα, ειδικα για Χανια…

8 Likes

για άλλη μια χρονιά τα Χανιά στο μέτρο που μπορούν , δείχνουν εξαιρετικά στοιχεία

θα φέρουν σχήμα που θα επισκεφθεί και μεγάλα φεστιβάλ , μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις

8 Likes

Όνειρο ζω…

Τώρα μάλιστα!!! Μακάρι να τα καταφέρω να είμαι κάτω εκείνο το ΣΚ.

Τίμιο. Ομολογώ ότι δεν θα τραβηχτώ μέχρι κάτω, αλλά παραδέχομαι ότι είναι τίμιο…

1 Like

Παρ’ όλο που κι εγώ ούτε καν να το διανοηθώ δεν μπορώ να κατέβω στα Χανιά για τα συγκεκριμένα σχήματα, οφείλω να επισημάνω ότι είναι αρκετά αξιόλογη προσθήκη οι DaW. Εύχομαι να καθιερωθεί το φεστιβάλ και να φέρνει πιο πρωτοκλασάτα ονόματα.

Άλλωστε, αεροδρόμιο υπάρχει στην περιοχή, ο ευρωπαίος fan έτσι κι αλλιώς αεροπλάνο θα έπαιρνε και στην Αθήνα να γινόταν το live, ο προορισμός είναι θελκτικότατος από τουριστικής άποψης, οπότε γιατί να μην μεγαλώσει κι άλλο;