Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

Cozy και Μπάρμπας δε θα μπορέσουν τελικά :frowning: :frowning:

Αν δε μαζευτούμε πολλοί σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέχω και αν τρέχω ιδρώνω και δε το θέλουμε αυτό… Φέρτε κόσμο. Κερνάμε κουλουράκια πείτε τους!

Tελικα θα ερθει ο Ironboy - 7!!!:slight_smile: :slight_smile:

Ενα hail στους τραυματίες του forum: gigatron, freedomofrock, thorgal
:lol:

Πίνω μπάφους και παίζω προ.

Μαζί με Karvou;

η επιθεση της ομαδας μας πετουσε φωτιες [SIZE=“1”]και μπεκατσες[/SIZE] μας προδωσε το τερμα ομως…και το αδερφιστικο παιχνιδι των αντιπαλων που καθε 5 λεπτα σταματουσαν το παιχνιδι :stuck_out_tongue:

Ημουν ντεφορμε σημερα και επνιξα 4-5 γκολ!!! Τεσπα δεν πειραζει!!! Οι αντιπαλοι επεφταν συνεχως κατω οτι και καλα ποναγαν ενω εγω σαν παλικαρι που ειμαι σε μια συγκρουση με τον Unholy σηκωθηκα αμεσως. Επισης η διαιτησια ηταν τραγικη τους επαιζε 90%-10%. Ζητω συγνωμη απο την κερκιδα μου που την αποτελουσαν οι: OxiOlga και ο Rudolf! Την αλλη φορα φιλαθλοι !!!

Είστε γραφικοί ρε :stuck_out_tongue: σας νικήσαμε με την τεράστια ποδοσφαιρική αξία μας! :smiley:

ΥΓ: Πονάωωωωωωωωωω!!! :frowning:

ποιες ηταν οι ομαδες??ποιος αναδειχθηκε Mvp???:stuck_out_tongue:

Εγω για MVP ψηφιζω τον Therion… Μπορει με βια και με τρομοκρατια να νικησανε, αλλα ο ανθρωπος τα εδωσε ολα… (Και ο ChrisP φυσικα…:wink: )

οι Συνθεσεις:
1η ομαδα

Rychehead (οοοολλεεεε)
Ironboy - 7
Freedomofrock
Poweras
Karvou
Dyingfreedom

και οι αλλοι…

Therion
Gigatron
Thorgal
ChrisP
Unholy Martyr
Dark Of the Sun

καλη φαση…κανονιζετε συχνα για μπαλλα?

Μπα ειναι η 3η φορα που πηγαμε, οι αλλες 2 ηταν τον Οκτωβριο που μας περασε, αλλα αμα κατσει μεσα στο καλοκαιρι ξανα και το ψυσουμε θα ξαναπαμε συντομα (χρωσταω και μια καλη εμφανιση στο κοινο μου)!

Αφού βάλατε το freedomofrock στην ομάδα, επόμενο ήταν να χάσετε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οταν κανονιζατε ψηνομουν τρελα να ερθω αλλα δεν κερω κανεναν σας:(
ειμαι κ μεγαλος μπαλλαδαρος…:stuck_out_tongue:

Μιλας για τον παιχταρα με τα 2 γκολ και τις φανταστικες αποκρουσεις???:-k

Wait a minute…

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήρθες;;; :?

ναι …αλλωστε ρωτησα ποτε θα πατε γιατι ενδιαφερομουν…

Κακως που δεν ηρθες!!! Ειχαμε γραψει το σημειο του ραντεβου θα μας καταλαβαινες ποιοι ειμασταν, την επομενη φορα μην διστασεις!

[SIZE=“1”]Αν εισαι καλος στην ομαδα μας!!![/SIZE]

δεν εχει καταλαβει σε ποιον μιλας…:stuck_out_tongue: …ειμαι τελειος!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

να αναφερω οτι ειμαι κ αριστεροποδαρος…!!!