Μας κάλεσαν σε κόντρα. Μπαλαδόροι και cheerleaders του φόρουμ ενωθείτε!

Λοιπόν… Μόλις μου ήρθε μία πρόσκληση σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των χρηστών του φόρουμ του electric requiem (με αρχηγό τους τον Unholy_martyr) και των δικών μας χρηστών, για έναν αγώνα ποδοσφαίρου 8Χ8 (!). Το αποτέλεσμα δε μας ενδιαφέρει, αφού από τη στιγμή που θα παίζω εγώ στη μία ομάδα, η νίκη θα είναι δεδομένη!!! 8) 8) 8) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Όσοι θέλουν να με βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα για παγκόσμια επικράτηση του rocking.gr ας δηλώσουν συμμετοχή. Ώρα και μέρα θα βγουν με βάση πότε μπορούν οι ενδιαφερόμενοι. Όσοι ψήνονται να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά δεν έχουν διάθεση για ποδόσφαιρο, θα χαρούμε αν έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μας υποστηρίξουν φανατικά και μείνουν και στις μπύρες που ακολουθούν κατά παράδοση τέτοιου είδους αναμετρήσεις…:wink:

ΥΓ. Led, ξανακατέβα Αθήνα!! Τώρα που έχεις βρει και σπίτι στην Αθήνα, δεν ακούω δικαιολογίες!!! (φήμες λένε ότι είσαι 10αράκι, Σικαμπάλα φάση!!!)

Εγω ειμαι μεσα!!! Μπορω καθημερινες μετα τις 8.30 το βραδυ και Σαβ/Κο ο,τι ωρα ναναι…

σε πρώτη πανελλήνια εμφάνιση η blackwitch cheerleader!!!
lets get together!:smiley: :naughty:

Και σε επανεμφάνιση ο λευκός χιονούλης (c’est moi και τέτοια)

Το λεπόν, οι υποψήφιοι μονόκανοι μπορούν να κανονίσουν λεφτομέρειες, αν μαζευτείτε παραπάνω ουδεμία ευθύνη φέρω, απλά θα παίζετε με αλλαγές και θα πληρώσετε λιγότερα κλπ. Επειδή είμαι γαμάτος και έριξα την ιδέα αποφασίζω το ματς να γίνει είτε την Πέμπτη τη μεθαυριανή, ή -το πιο πιθανό- από βδομάδα, όρεξη για άγχος κλπ δεν έχουμε, θα χάσει τη γεύση του ο καφές έτσι. Και όπως γνωρίζετε πολύ καλά, αυτό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, είναι; μμμ;

Θα παρακολουθάω τις εξελίξεις και θα εξαπολύω απειλές που και που, να με συμπαθάτε για την εισβολή ως τότε.

Τσιρζ.

Eίμαι μέσα αλλά για ποιά μέρα?:-k

Μέσα και το γλυκό δεξί μου πόδι. Σιγά μην αφήσω τον τρυφερό μόνο να τον φάνε τα θεριά !

Θέλω και κόζυ τέρμα. Μην ξεχνιόμαστε, έτσι !!!

Από βδομάδα όμως ρε παίδες, ε ???:rockon: :lightsabre:

όπως είπε και ο αντίπαλος Unholy που ως αντίπαλο τον σεβόμαστε ( :har: :dizzy: :x :lightsabre: ) ή Πέμπτη ή από την άλλη εβδομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, η άλλη εβδομάδα μου φαίνεται πιο θελκτική γιατί τώρα έχω φάει κάτι Πιτσίνια και δεν είμαι σε φόρμα… Ας πει έκαστος πότε μπορεί και το κανονίζουμε μετά!

Πάμε για μπάλα!!!

:drunk: :drunk: :drunk:

Ε από βδομάδα, βρείτε πότε βολεύει πολλούς και τα βρίσκουμε. Απλά μιλάμε για απογευματάκι πάντα. 7-8 μπλα μπλα. Γήπεδο υποθέτω πως θα αναλάβουμε να βρούμε εμείς, έχετε υπ όψιν ότι μια καλή πιθανότητα είναι στον Κολωνό, άρα ετοιμαστείτε για ταξίδια και θυσίες, όπως θα κάνατε και για το μαίταλ μας.

Πσ. λίγο χρόνο που τον έχω , ας σπαμμάρω ξέρω γω να πούμε.

την άλλη παρασκευή λέω εγώ για να φρεσκάρω και το σπαγκάτο μου [SIZE=“1”](ή πως στο καλό λέγεται)[/SIZE]:stuck_out_tongue:

τι, θα μαγειρέψεις κιόλας;

αμα θέλεις θα φτίαξω γλυκό!
[SIZE=“1”]το σπαγκάτο δεν είναι φαγητό μανάρι μου![/SIZE]

ανοίγει την όρεξη όμως :stuck_out_tongue:

όρεξη για φαγητό???8O :-s :-k #-o :?

Αααα, δε μπορώ να ξέρω… Εγώ είμαι λούτρινος…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Έχει και άλλες επιλογές?

ανάλογα την 'ορεξη, άλλοι έχουν για φαγητό … άλλοι για …ποδόσφαιρο!:stuck_out_tongue:

Ετοιμάζομαι να φύγω για το θέατρο. Όταν επιστρέψω, θέλω να έχει γεμίσει με ποστ ατόμων που έχουν διάθεση για λίγη μπαλίτσα και να γνωριστούμε μεταξύ μας (άσχετα από το αν θα παίξουν μπάλα). Άντε, μόνο για τους Maiden ξέρετε να μιλάτε!!! (τη λέξη Maiden την έβαλα για να μας δούνε και μέσω google!!! 8) )

Μέχρι στιγμής μέσα είναι :

εγώ
ChrisP
monte
Davidian

Εννοείται ότι και πολύ παραπάνω από 8 να μαζευτούμε θα τα βρούμε εύκολα (θα κάνετε αλλαγές για να ξεκουράζεστε και να μπορείτε να φτάσετε τους ρυθμούς μου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: )

χεχε. θα ρθω εξεδρα κι ετς με καδρονια. χουλιγκανισμος κι ετς:lol:

η νικη ειναι δικη μας…8) 8) 8)

Ρε τρελός είσαι;;; :lol:

Δε θα παίξεις μπάλα ρε ρούλη εσύ;;; :stuck_out_tongue: :lol:

:roll:

Κανονίστε λοιπόν.

It’s alive!