Chevelle - Hats Off to the Bull

6 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει επίσημα o νέος δίσκος των Αμερικανών Chevelle.

Κάποια στοιχεία της νέας αυτής δουλειάς εδώ
Face to the Floor λέγεται το σινγκλάκι. Αναμένουμε

αλλο ενα αγαπημένο group αιντε να δουμε…

πολυ καλη πάντως σαν χρονια το 11…

Το Sci-fi Crimes έφαγε -και τρώει ακόμα- λιώσιμο όσο λίγα… αλλά γενικά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι τόσο πολύ αυτό, γιατί μετά η πιθανότητα απογοήτευσης αυξάνεται κατακόρυφα. Πάντως κάτι λέγανε για επιστροφή στον ήχο του Wonder What’s Next… ενδιαφέρουσα σαν ιδέα, στην υλοποίηση θα δείξει.

Το σινγκλ, ψιλογαμει πάντως. Κολλητικό -όχι σε βαθμό Jars αλλά κάπου κει γύρω- με δυνατή μελωδία και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου κάνει πιο πολύ για κοπάνημα απ’ τα υπόλοιπα “χιτακια” τους.

Το εξώφυλλο του δίσκου μπορείτε να το δείτε [B]εδώ[/B]

ορμάτε… :wink:

το άκουσα 1 φορές χωρις ιδιαίτερη προσοχή…
μου φάνηκε cdαρα για πρωτη ακρόαση θα δείξει!! 8)

Pinata το αγαπημένο μου και μετά Arise
Revenge και Clones επίσης ωραία
Το ομώνυμο το βρίσκω προς το παρόν αδιάφορο.

Δεν με έχει τρελάνει ακόμα. Δεν το έχω ακούσει και πολύ, αλλά με τις πρώτες ακροάσεις δεν μπορώ να πω ότι έπαθα σοκ και κόλλησα :frowning:

Piñata
Same Old Trip
The Meddler
Arise

για μενα…
το ομώνυμο αδιάφορο όντως

Τον άκουσα κι εγώ τον δίσκο… ωραίες μελωδίες, με τον ήχο να πατάει κυρίως στο Sci-fi Crimes, αλλά και με μερικά -λιγότερα απ’ όσα περίμενα- στοιχεία της Wonder What’s Next περιόδου.

Κολλητικά-radio friendly κομμάτια υπάρχουν πολλά, με προσωπικές αδυναμίες τα Face to the Floor και Ruse, χωρίς φυσικά να λείπουν και δυνατότερες στιγμές, όπως το Pinata, που χει μερικά από τα πιο χαρντ-ροκιζοντα στοιχεία του δίσκου, ή το Arise, που φέρνει περισσότερο στον πιο πρόσφατο ήχο τους. Εντύπωση μου έκανε το Envy, που πρέπει να είναι από τα πιο “σκοτεινά” κομμάτια που χουν γράψει. Στα καλύτερα του δίσκου κατα τη γνώμη μου. Υπέροχο επίσης και το ακουστικό Prima Donna -που μου θύμισε συνειρμικά κάτι από τα ακουστικά των Godsmack σε κάποια σημεία, δεν ξέρω γιατί-, ενώ το Clones κλείνει το δίσκο με γκάζια και ξεχωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με εξαίρεση το ομότιτλο, άντε και κανα-δυο διάσπαρτα σημεία, κοιλιά τα δικά μου αυτιά δεν βρήκαν. Σύγκριση με το προηγούμενο δεν τολμώ να κάνω, εξ’ άλλου με τις ακροάσεις θα δείξει το αλμπουμ. Μέχρι τώρα πάντως, οι εντυπώσεις είναι μόνο θετικές.

BUMP !

Aπο Chevelle ειχα ακουσει αρκετα παλιοτερα το Vena Cera και δν ειχα εντυπωσιαστει να πω την αληθεια.

Με αυτο εδω αποφασισα να τους ψαξω περισσοτερο.Μου αρεσε πολυ το καινουργιο και γενικα δν βρηκα αδυναμο κομματι.

Απ οτι καταλαβα παω για Sci-fi Crimes ! :smiley: