Chick Corea, Stanley Clarke & Lenny White, 9 Νοεμβρίου Στο Παλλάς

Οι Chick Corea, Stanley Clarke και Lenny White (οι Return To Forever πλην του Al DiMeola δηλαδή) έρχονται για συναυλία στις 9 Νοεμβρίου στο Παλλάς.
http://ccwtrio.chickcorea.com/index.php?option=com_content&view=article&id=114&Itemid=117&lang=en

(Δεν μπορουσαν να τους φέρουν πέρσι με τον Meola ως Return To Forever?:frowning: )

Eίσαι ο νέος μου αγαπημένος χρήστης ανοίγοντας αύτό το θρεντ, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία αναφέρεται ήδη στο “Jazz συναυλίες το φθινόπωρο στην Αθήνα” που είχα ανοίξει από τις περυσινές συναυλίες (SMV, 5 Peace Band, Hancock) και έκανα bump φέτος το καλοκαίρι αναφέροντας αυτή τη συναυλία και μερικές ακόμα (Branford Marsalis, Holland κλπ.)

Tεσπα, υποθέτω πως δεν βλάπτει να έχουμε και ένα θρεντ για αυτή τη συναυλία μόνη της…
Εκτός και αν διαφωνούν οι μοδεράτορες :roll:

Eπίσης να προσθέσω πως σύμφωνα με το pollstar στην συγκεκριμένη συναυλία θα παίξει και ο βιρτουόζος του banjo (και συνεργάτης του Chick Corea) ο Bela Fleck με την μπάντα του τους Flecktones!

Δεν είχα υπ’οψιν το σχετικό thread!

Αναφορικά με τον Bela Fleck, το διάβασα πρόσφατα σε κάποια εφημερίδα αλλά μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν βρήκα και τα tour date του οπότε είπα να μην κάνω άδικα θέμα. Αλλά όπως βλέπω αφού το αναφέρεις κι εσύ ισχύει οπότε…SUPER.

Έχω ένα dvd του και ομολογώ ότι κάθε κομμάτι ήταν τελείως μοναδικό. Ας μη μιλήσω για τους μουσικούς που τον πλαισιώνουν! (Victor Wooten, Futureman κτλ).

το event τελικα ειναι διπλο. θα παιξουν οι Clark, Corea, White, και οι Bela Fleck 7 the Original Flecktones. τωρα το original αν σημαινει χωρις τον Jeff Coffin στο σαξοφωνο αλλα με τον παλιο θα ειιναι κριμα γιατι ειναι ενας απιστευτος οργανοπαικτης με πολυ ιδιαιτερο παιξιμοκ φρασεολογια.

θελουμε πολύ να πάμε

αλλά θέλουμε να ξέρουμε κ τιμές…

Θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως Corea και Fleck θα παίξουν και μαζί. :wink:

Μόλις μάθω θα ποστάρω. Παραδοσιακά το Παλλάς είναι ακριβό, αλλά επειδή δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιους μουσικούς σε αυτή τη χώρα αξίζει να δώσεις και κάτι παραπάνω θεωρώ. :wink:

Προσωπικά θεωρώ πως “ρεφάρω” για το Παλλάς με τα -αντικειμενικά- φτηνά εισητήρια των jazz συναυλιών στο Μέγαρο: Ηancock και Shorter με 28? ο καθένας; 8O

παίζει φέτος ο hancock στο μέγαρο ? που σκατά ζω ?

λινκ ?

Σορρυ αν σε ξεσήκωσα, αναφερόμουν στο πόσο κόστισαν οι περυσινές συναυλίες εκεί… #-o
Για φέτος το μέγαρο έχει Holland στο πρόγραμμα, 29/11 και ελπίζω και ο DiMeola να παίξει εκεί :roll:

Φιλε Mule,ο Βολος δεν ειναι μακρυα οπως λες κι εχω κανει για συναυλιες και για αγωνες ουκ ολιγες τρελες,αλλα η φυση της δουλειας μου ειναι τετοια που σχολαω αργα,δλδ στις 22:30 και γι αυτο καλιω και χτυπιεμαι που θα χασω αυτες τις δυο συναυλιαρες(RTF και MEOLA).ZZ TOP ομως θα κατεβω σιγουρα.

Set list από Detroit 4 Σεπτεμβρίου:

500 Miles High
I Mean You
After the Cosmic Rain
I Loves You Porgy
Straight, No Chaser
Matrix(?)
Spain

Πως σας φάινεται;