Children Of Bodom - 15/11/13 Thessaloniki, 16/11/13 Athens

καλα οκ

Αν θυμηθώ ότι μετά τους ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ Ensiferum έβγαλα όλο το λαιβ στα σκαλάκια… σίγουρα δεν θα ξαναπάω να τους δω, έχει περάσει προ πολλού η μπογιά τους για μένα. Εκτός βέβαια και αν φέρουν κανα συγκρότημα της προκοπής για support μιας και λέει special guests (:bow2::bow2::bow2::papas::papas::papas: ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ INSOMNIUM!!!)

Σιγά ρε Μartian μεταλλοπατέρα που δεν έχουν τίποτα αξιόλογο οι Bodom :pΠροσωπικά τους γούσταρα όταν ήμουν μικρότερος. Κατά κοινή ομολογία έβγαλαν 2-3 δισκάρες, αν και εγώ τους άκουγα άνετα μέχρι το “Are You Dead Yet?”. Όσο για το λάιβ η αλήθεια είναι πως μάλλον δε θα πάω γιατί θα έχουν και κανένα εισιτήριο 30 ευρώ άνετα.

βάλτε Finntroll για σαπορτ ρεεεεεεεεε

OXI ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΑ!

Αντεξαμε το ENSIFERUM support (!!!) και το children of boredom headliners,στο ενδεχομενο FINNTROLL σαπορτ θα υπαρξουν εξεγερσεις:!:

το ξέρω φίλτατε Τζοκερ οτι ειναι συναυλιακο έγκλημα, αλλα αλλιως Φιντρολ στην Ελλαδα δεν βλέπουμε!

Υπό άλλες συνθήκες θα στήριζα Martian. Αλλά το ότι είχα 3 σινδι τα οποία πούλησα, μπορώ να πω ότι γι’ αυτό θα τους άκουγα καθαρά από περιέργεια αν ήταν τσάμπα και δεν έτρωγα σπρωξίδι από 5389384 γκόμενες. Πλέον αντιπαθώ το συγκεκριμένο στυλ. Για πλάκα λαιβ, ούτε ένα ευρώ!

Δεν ειναι θεμα μεταλλοπατεροσυνης ρε συ Αξελ, απλα τους θεωρω τρομερα υπερτιμημενη μπαντα, οτι κομματι εχω ακουσει απο CoB δεν μου εχει προσφερει τιποτα απολυτως. Σορρυ αν ημουν καπως απολυτος, αλλα πραγματικα δεν την παλευω με δαυτους.

Εβαλα και λιγο το λινκ του SavatageOrDeath, ε ακουσα τα δυο πρωτα και το εκλεισα, απλα δεν.

Βρε το καταλαβαίνω πώς το εννοείς, με τον τρόπο διαφώνησα. Παράδειγμα μιας και το έφερε η κουβέντα, κι εγώ Queensryche που έχεις στο avatar σου δεν παλεύω, αλλά δε θα αναιρέσω την πορεία τους και ότι έχουν κάποιες αξιόλογες κυκλοφορίες :wink:

Ξερεις ποια ειναι η διαφορα; Οτι εγω θεωρω πως οι CoB απλα δεν αξιζουν τον ντορο γυρω απο το ονομα τους και πραγματικα δεν τους θεωρω τιποτα ιδιαιτερο, ενω στην περιπτωση των Ryche μιλαμε για μια μπαντα που αντικειμενικα εχει αφησει το στιγμα της σε αυτη τη μουσικη ακομα και αν δεν την παλευεις με τη μουσικη τους.

αν κάποιος δεν την παλεύει με τη μουσική των queensryche βέβαια, ξέρεις τι άποψη έχει για το “αντικειμενικά” που πετάς εκεί πέρα

οντόπικ, με έχει μπριζώσει η mererfin και κάνω προσευχές να δούμε insomnium για support :’)

Γενικοτερα Something Wild ειναι πολυ κομπλε γι’αυτο που ειναι.Junk food metal οι CoB, ο,τι πρεπει για οταν αρχιζεις να πρωτοκαφριλιαζεις εκει στο Γυμνασιο(δε το λεω ειρωνικα), θα γινω γραφικος στο τελος περι σκαλοπατακιων.Ε τωρα λαιβ τι περιμενετε, εδω στο επισημο dvd τους παιζουν σκατα.

Ρε παιδι μου, πως να στο πω. Εγω πριν λιγα χρονια δεν μπορουσα μεν να ακουσω Motorhead (αμε), αλλα σεβομουν και εκτιμουσα οσα εχουν κανει και το στατους τους.

Anyway.

Συμφωνω με τη θεωρια των σκαλοπατιων και οι Μποντομ μια χαρα πλατυσκαλο ηταν στα ντουζενια τους, οπως και οι Μποργκιρ και τοσοι αλλοι. Ομως για καθε εναν που προχωρησε σε διαφορετικους ηχους, υπαρχει καπου στη Φινλανδια ενα ιμο μεταλλοπαιδο που καθεται διπλα σε μια λιμνη και κλαιει για την αποπειρα αυτοκτονιας του Λαιχο προσεχωντας μην του φυγει το αιλαινερ. Γι’ αυτους οι Μποντομ εχουν γραψει ιστορια και ειναι κορυφη στο μεταλ που γουσταρουν, δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι’ αυτο, ποσο μαλλον να πουμε οτι δεν ειναι ‘αντικειμενικο’ συμφωνα με τη δικη μας υποκειμενικοτητα. Αυτο που μπορει να ειπωθει αντικειμενικα, μαλλον, ειναι οτι λαιβ δεν το εχουν και τοσο και επειδη εχουν να βγαλουν καλο δισκο απο το Follow The Reaper για μενα, δεν πιστευω οτι θα συντρεξουν τα πληθη σε αυτη τη συναυλια.

Επισης συμφωνω με τoν φιλο πιο πανω, εχει παραγινει το κακο με τις γκομενες στις συναυλιες. Πισω στις κουζινες σας ναπουμε.

Χαχαχαα,και εγώ που το είπα κοπέλα είμαι αλλά εμένα θα με δεις ας πούμε να χτυπιέμαι Disgorge. Εκεί δεν είμαστε πολλές να ενοχλούμε :stuck_out_tongue:

Το ξερω, ακριβως γι’ αυτο ηθελα να τονισω το οξυμωρο της δηλωσης. Αυτες γκομενες, εσυ κοπελα, ποια η διαφορα;

Ελπίζουμε σε ένα καλό support, όπως τότε με τους ensiferum.

Ου τρόλ, με δούλεψες!

Δεν απάντησες όμως.

Τι να απαντήσω? Να θεωρήσεις ότι το παίζω γαμάτη ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο και σε άκυρο θρεντ?
Απλά οι περισσότερες δεν διαφέρουν από τα κοριτσάκια που τσιρίζουν και κλαίνε για το Ρουβά. Τα ίδια κάνουν για Laiho, Satyr, Amon Amarth, τραγουδιστή Enforcer και δεν ξέρω τι άλλο. Ε, αυτό το βρίσκω γελοίο, μου τη σπάει. Πως το λένε, καγκουριά να γουστάρεις φάτσες τραγουδιάρηδων και γι’αυτό να τρελαίνεσαι στα λαιβ ή κατ’ επέκταση να ακούς τη μουσική τους.
Δεν έκραξα τα γούστα melodic, progressive death.