Children of Bodom - Halo of Blood

  1. Waste of Skin
  2. Halo of Blood
  3. Scream for Silence
  4. Transference
  5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
  6. The Days Are Numbered
  7. Dead Man?s Hand on You
  8. Damage Beyond Repair
  9. All Twisted
  10. One Bottle and a Knee Deep

7 Ιουνιου.

Ελπιζουμε σε ανάκαμψη.

ελπιζω να επιστρεψουν στον παλιο καλο τους ηχο … οχι πως τα τελευταια (για μενα μιλαω παντα) ηταν και μαπες… αλλα λειπει κατι που ειχαν οι παλιοι bodom… :-k

ε ναι μαπες δεν ηταν αλλα οταν ακους το hatebreeder μετα τι να σου πουν τα τελευταια…μακαρι να κανουν κανα θαυμα και να βγαλουν κανενα οπως τα παλια αλλα δυσκολο το κοβω…!!!
γενικα αυτη η μπαντα ειχε παρα πολλα να δωσει με απογοητευσαν πολυ οι τελευταιες κυκλοφοριες τους…

Πραγματικά το artwork μου θυμίζει τις καλές παλιές εποχές (μέχρι Are You Dead Yet). Είμαι περίεργος για το άλμπουμ και πραγματικά ελπίζω να γυρίσουν στον παλιό τους ήχο, αλλά από την άλλη έχουν να βγάλουν καλό άλμπουμ από το 2005, 8 χρόνια δεν είναι λιγα…

…ωραία εξώφυλλά έχουν αυτοί, και οι δίσκοι τους, μέτριοι, αλλά ακούγονται αρκετά ευχάριστα…κάπως έτσι περιμένω κιαυτόν…πάντως live τα σπάνε:):!:

CHILDREN OF BODOM - Halo Of Blood (TRAILER I: First Impressions)

Δεν εχω ασχοληθει πολυ με αυτους, αλλα καποια σημεια στο trailer μου αρεσαν πολυ.

ασχολεισου οτι εχουν βγαλει μεχρι το are you dead yet ειναι πολυ αξιολογα και τα πρωτα 2 κατι παραπανω απο πολυ αξιολογα…:wink:

Θα το κανω, οι δισκοι τους που εχω ακουσει ολοκληροι, τα Hatebreeder και Follow the Reaper μου αρεσουν, απλα απο τα υπολοιπα εχω ακουσει μονο σκορπια κομματια.


Καλή φάση!

Γενικα οι Bodom δε μου φαινονται κατι το ιδιαιτερο, αλλα αυτος ο δισκος ειναι γαματος. Αψογο heavy metal, αν παιζανε γενικα ετσι πιστευω θα μ αρεσαν πολυ περισσοτερο.

Κάτι μου λέει ότι αυτός ο δίσκος θα είναι το μεγάλο comeback των bodom…:!:
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, περιμένουμε!!


Βρήκα το halo of blood στο youtube! Η ποιότητα δεν είναι πολύ καλή και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι up το link, ακούστε όσο προλαβαίνετε! :stuck_out_tongue:
Black metal riffάκι :slight_smile:

μμμμμ… ωραιο ακουγεται για να δουμε…

Children of Bodom - Transference

Νομίζω είναι πολύ καλό…ας το ξανακούσω μία…

πωωω μετα απο χρονια μου αρεσει πολυ τραγουδι Bodom και ο ηχος θυμιζει λιγο τις παλιες καλες μερες…!!! :D:D

Αν ξαναβάλουν δύο καλά support ,όπως την προηγούμενη φορά που είχαν Ensiferum και Leprous ,θα είναι και γαμώ τον Νοέμβριο…

ακουσα το αλμπουμ νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο τα τελευταια προσπαθησαν να επιστρεψουν στον παλιο καλο τους ηχο και μεχρι ενα σημειο τα καταφεραν…εχει καλες στιγμες και περναει ευχαριστα…εχει πολλες δυνατοτητες αυτη η μπαντα μακαρι να επιστρεψουν στις καλες κυκλοφοριες μετα τις τελευταιες παπαριες που εβγαλαν…