Giai to xrwstaei…? Uposxethike tipota… Oloi oi opoadoi perimenoun giati theloun kai perimenoun… O Axl den exei pei sas uposxomai oti tha bgei…
Exeis dikio entaxei den to yposxe8hke!!alla otan eisai ena megalo sygrothma san toys guns kai oloi lene oti 8a vgei to chinese democrasy kai den vgainei tote ayth den einai dhsfimish gia thn mpanta?Prepei gia toys opadous na to vgalei kai gia na voulwsei ta stomata asxeta an den htan sxediasmeno na vgei!H Gnwmh mou!
Ολα θεμα μαρκετινγκ ειναι. Και σε 10 χρονια να το βγαλει, παλι κερδισμενος θα ειναι.
Εξαλλου δεν εχει σημασια τι περιμενουμε εμεις, και reunion μπορει να περιμενουμε, δεν σημαινει πως ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν.
Μπορει ο Axl να μην εχει υποσχεθει τιποτα και σε κανεναν αλλα το αφηνει να εννοηθει, πχ.“φετος ο κοσμος θα ακουσει μουσικη”, και ναι το χρωσταει πρωτα στον εαυτο του και μετα στον κοσμο.Δεν ειναι θεμα αν το υποσχεθηκε η οχι αλλα επιβαλλεται να βγει ο δισκος μετα απο τοσα που εχουν γινει και ακουστει για το CD.
Αλλωστε δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ακομη και πρωην μελη των GNR(βλεπε gilby η adler) απορουν και
αναρωτιουνται το “γιατι” δεν εχει βγει ακομα ο δισκος. Επειδη ομως απο οτι φαινεται πλησιαζει ο καιρος(ιουλιο θα ειναι…???,παντως εντος 2007 εκτος συγκλονιστικου απροοπτου) κυκλοφοριας του CD δεν θελω να ξυνω πληγες.:-# :-#
Ας περιμενουμε λοιπον και οτι ειναι να γινει ας γινει.:papas:
Συμφωνώ με όλους σας πάνω κάτω!
Πάντως, όταν ο Axl (τον Ιανουάριο του 2006) είπε “People will hear music this year”, γιατί να εννοούσε απαραίτητα τον νεό δίσκο και όχι τα επερχόμενα lives που θα έκανε αργότερα μέσα στη χρονιά; :-k
Bασικά έτσι κι αλλιώς δεν λέει ότι θα ακούσετε από τους GNR μουσική.
Πολυ σωστος!!!
Ναι, αλλά τελικά ακούσαμε…
Σιγουρα θα ειναι γνωστο στους περισσοτερους οτι πριν λιγες μερες κυκλοφορησαν στο διαδυκτιο καποια λεγομενα " new version leaks" απο το επερχομενο δισκο των GNR, ετσι λοιπον βρηκαν καποια περιοδικα που θελουν να λεγονται μεγαλα και σοβαρα την ευκαιρια να τα σχολιασουν…, και το rollingestone ειπε με λιγα λογια οτι ειναι “αθλιο” και ισως το χειροτερο αλμπουμ τους. #-o :? http://new.e-go.gr/music/article.asp?catid=6486&subid=2&pubid=489216
Σχολιασμος απο RS
Σχολιασμος απο metalsuck.net
Oκ θα πει καποιος who gives a shit τι λενε τα χαζοπεριοδικα αφου παντα υπερβαλουν, αλλα μου τη δινει οταν
βγαινει ολοκληρο RS και λεει οτι ειναι “ενα ματσο χαλια” χωρις να εχει ακουσει την τελικη εκδοση των νεων κομματιων και γενικα ολου του αλμπουμ και μετα να κρινει, εχοντας ακουσει μονο κατι leaks που υπαρχουν στο
internet.:? :evil: Τελοσπαντων…:-#
ha- twra gia na leme kai tou strabou to dikio.
den einai kai oti pio Rock n roll … miso rock, miso emo, miso hes mes einai, leipei i spirtada,
i to polydaidalo alla gamato psilo gamata enorxhstrwmeno stylaki pou eixan ta illusion songs…
to kourazei. as me parei womanager, mono me 10000 to mhna, kai se 4 mhnes tha tou bgalw ena disko mourlia !
kai mono me 130.000 gia to studio. poly apla - tha krataga 2 kommatia tha ta ksanagrafa kai tha egrafa alla 10.
i tha agoraza alla 10…xaxa !!!
an den exei kana tragoudi kalytero apo auta, pou kopanaei edw kai 12321321 xronia… den tous blepw kala…
:-k
Χαχα! Πλάκα έχει το Rolling Stone! :lol:
Πέρσι την άνοιξη, το ίδιο περιοδικό έγραφε διθυραμβικές κριτικές για τα “I.R.S.”, “Τhere Was A Time” και “Better”! :yes:
14 μήνες μετά έβγαλε το συμπέρασμα ότι “the songs mostly suck…” #-o
Ασχολίαστο! :?
Επίσης, κανένα αυτά δεν είναι καινούργιο τραγούδι!
Eίναι όλα τους γνωστά εδώ και χρόνια, με ιδιαιτερότητα αυτή τη φορά, ότι πράγματι αυτές οι συγκεκριμένες εκτελέσεις δεν ήταν διαθέσιμες στο κοινό…
Έχουμε λοιπόν, unreleased demos, άγνωστης ημερομηνίας ηχογράφησης… :-k
Κάποια είναι αρκετά καινούργια, καταλαβαίνω ότι παίζει ο Ron “Bumblefoot” Thal σε αυτά, αλλά δεν ξέρω αν συμμετέχει σει όλα…
Το ομώνυμο “Chinese Democracy” έχει μετατραπεί σε πάρα πολύ καλό κομμάτι με συνεχόμενα σολαρίσματα! 8)
Το “There Was A Time” έχει υποστεί μικρές αλλαγές σε σχέση με τη version του 2006!
Ομοίως και το “I.R.S.”
Το “The Blues” είναι κομματάρα, αλλά μάλλον το προτιμώ στην live εκτέλεση του 2002!
Το “Madagascar” είναι επίσης κομματάρα, αλλά το έχω συνηθίσει στα περσινά lives και δεν ξέρω ακόμα ποιά εκτέλεση προτιμώ… :dunno:
@karja_kurunen: Φιλαράκι, αν θέλει manager ο Axl ξέρει πού θα με βρεί… :lol:
Γιατί να πάρει εσένα δηλαδή;
Mικρες;;; Εμενα μου φαινεται πολυ πιο heavy… Το λατρευω ακομα περισσοτερο τωρα.
Σαν ενορχήστρωση δεν έχει σημαντικές διαφορές! :-k
Στον τομέα της παραγωγής, όντως είναι πιο heavy!
g@mw tin tuxi mou de mporw na ta vrw pouthena…#-o #-o #-o
Check your p.m.
padia to solo sto the blues einai tou buckethead…esti den einai???
ti tromero solo…
Από τα κομμάτια που έχω εδώ και αρκετούς μήνες (δεν ξέρω τι παίζει τελευταία) το madagascar είναι πάρα πολύ καλό…8)
τρομερο avatar φιλε:lol: :lol: :lol: ο buckthead να πουμε βασικα γιατι εφυγε?? ητανε καλος.
Robin Finck
ok…rwtisa giati kapou eixe eipothei oti parolo pou o buctethead apoxwrise tha itan kalo na afairousan to solo tou apo to the blues…
@KIMI:o buckethead ferthike polu poustika…xwris kapoio sugkekrimeno logo apoxwrise…fainetai oti to mono pou ton enoize itan ena sumvolaio me mia diskografiki(pou itan mesa sti sumfwnia tou me ton axl…toulaxiston auto exw diavasei(an thumamai kala)…
kai kati asxesto…exw ena bootleg tou buckethead(sto opoio emfanizetai o tragoudisis twn soad),2 cam mix,ama endiafereste se mia vdimada tha to anevasw…