Ξερει κανεις αν το κομματι “Silkworms” προοριζεται να ειναι στο δισκο? Το εχουν παιξει στο rock in rio 3 το 2001
αν θυμαμαι σωστα… :-s
Yes, it will…Εμενα δεν μ’αρεσει παντως το συγκεκριμενο.
Βασικα δεν το επαιξαν και πολλες φορες ,επιφυλασσομαι να απαντησω για το αν μου αρεσει η οχι γιατι στην αρχη δεν μου αρεσαν και αλλα κομματια που ειχαν διαρρευσει αλλα μετα οταν ακουσα τα τελευταια leaks που ειχαν πολυ καλυτερη ποιοτητα αλλαξα γνωμη. Πχ στην αρχη το chinese democracy δεν μου αρεσε καθολου, τωρα εχει γινει ενα πολυ καλο κομματι. 1-2 φορες που ακουσα το Silkworms φυσικα live γιατι δεν εχει διαρρευσει το κομματι οπως τα αλλα πολυ μπερδεμενο μου φανηκε. Να πουμε οτι ξεκινησε η περιοδεια και ολο sold out κανουν…8O
Με ωραιο στοιχο ξεκιναει παντως το Silkworms:
Listen motherfuckers to this song that should be heard
Thrown down in the gutter, itΆs more than you deserve
Kneeling fucking virgin, you know that’s what you are
Pussy for a maggot, isn’t that a shock
:lol: :lol:
Ναι ισως ειναι καλο κομματακι αλλα δεν “φαινεται”. Εγω το εχω σε κακη ποιοτητα παντως και δεν μπορω να το κρινω σωστα ισως…:-s
K egw kana 2 fores to akousa se live alla dn mou poli arese…dn nomizw na einai k mesa sto Chinese Democracy.
Anyway enhmerwtika exei graftei apo tous Dizzy Reed k Chris Pittman.
GN’R just played NICE BOYS during their show in Sydney.
http://chinesedemocracy.com/index.php?PHPSESSID=d88172ccde876b6845b74aa12baf0af8&topic=28991.0
Ευχαριστη εκπληξη αν οντως επαιξαν το nice boys , μου αρεσει κιολας… 8) Καλο ειναι να κανουν και καμια αλλαγη γιατι ολο το ιδιο setlist δε λεει.
Λοιπόν, εγώ σε αυτό το τόπικ θα μπαίνω μόνο 4 φορές το χρόνο μέχρι να βγει ο δίσκος. Επίσης αν δε βγει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, δε θα μπω ποτέ ξανά στο τόπικ…
Τα λέμε σε 3 μήνες!!!
και λιγα λες φιλε μου…τι 2 χρονια??
:papas: :papas: :papas: [-o< [-o<
Mια από τις τελευταίες τους συναυλίες στην Αυστραλία ήταν αφιερωμένη στον Bon Scott.
Ναι το διαβασα καπου αυτο για τον bon, καλο αυτο που εκαναν , ο axl θα πρεπει να του αρεσουν οι ac/dc, του slash του αρεσουν παντως.
Τους νέους Guns n Roses περιμένει ο Slash
O πρώην κιθαρίστας της αμερικάνικης μπάντας και νυν των Velvet Revolver τόνισε, «Είμαι σίγουρος πως ο Axl ετοιμάζει φοβερό υλικό. Τον ξέρω πολύ καλά και περιμένω το album με ενδιαφέρον, όποτε αυτό κυκλοφορήσει. Και επειδή δεν είμαι πλέον στην μπάντα, έχω την υπομονή να περιμένω».
http://www.cosmo.gr/Music/World/160519.html
Ε αφου εχεις υπομονη να περιμενεις εσυ ρε Slash…θα περιμενουμε κι εμεις…τι να κανουμε…:lol: :lol:
Guns N’ Roses fan goes on a hunger strike
While fans of the rock band Guns N’ Roses await for the release of the long awaited album “Chinese Democracy” one fan of the band going by the name of Billy Adler said today that he would be going on a hunger strike until Axl Rose decides to release the album.
“I refuse to eat until the album (Chinese Democracy) is released.” Meanwhile there is no release date in sight. (The album was due March 6th of this year originally.)
The band has been touring Japan recently and there has been no mention of the album in recent months. When asked what would he do if the album is never released Billy Adler said: “Well I figure that if Axl Rose cares for his fans at all he will release the album, if not I guess I’m a dead man.”
Τι αλλο θα δουμε… :lol: Απεργια πεινας απο οπαδο των GNR γιατι ο Axl δεν βγαζει το album!8O:? :-s
Το θέμα είναι ότι ο Axl έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Προφανώς, όπως έχουν τα πράγματα, ούτε το 2007 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος, ενώ από τις αρχές του 2006 ακούμε πως ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σύντομα…
Περίεργη αίσθηση του χρόνου έχεις ρε Axl!!
Να το ακουγαμε και μονο απο το 2006 καλα θα ταν…
Ton kakomoiro ton fan…malon 8a pe8anei
Αν αναλογιστεις απο ποτε το λενε να μην εχουν πεθανει εστω 2000 φαν απο ατυχηματα!?:lol: :lol:
Με αυτο το καημο πηγαν…
R.I.P. παλικαρι μου!
Aυτο που θα εχει τρελη πλακα ειναι οτι στην επομενη περιοδια των GN’R θα ξανακουσουμε live τα ιδια “νεα” κομματια απο το επερχομενο “καινουριο” album Chinese Democracy:lol:
Ω αγωνια Θεε μου…[-o<
Γινεται απλα να μην το περιμενετε?Lol.
Μην με παρει και μενα η μπαλα εγω δεν το περιμενω χαβαλε κανω!