Και να κυκλοφορησει ποτε, να το παρετε.Εγω δεν ξοδευω λεφτα για κοροιδιες και καραγκιοζιλικια.Oi GNR εχουν πεθανει.Σιγα μην καθομαι να ασχολουμαι ολη την ωρα με το ηλιθιο εγωκεντρισμο του Axl και τις γελοιοτητες του.Over(καποτε περιμενα και γω πως και πως σαν το μλκ να βγει αυτη γελοιοτητα[-X )
Βέβαια τώρα -και εύλογα- θα σε ρωτήσουν οι φανμπόυδες πότε ακριβώς περίμενες πως και πως, όντας 18 ετών;
Επίσης, άσχετα αν το έχει ξευτελίσει τελείως ο Axl, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα είναι ο δίσκος. Αν είναι αριστούργημα θα λες πάλι “Εγω δεν ξοδευω λεφτα για κοροιδιες και καραγκιοζιλικια”;
19 Το περιμενα απο δευτερα γυμνασιου μεχρι πρωτο ετος,δεν ειναι και λιγο(θα μου πεις τι να πουν αλλοι).Και ναι οντως δεν μπορω να ξερω τι θα ειναι ο δισκος και καλλιστα μπορει να ειναι παρα πολυ καλος.Τα λογια μου ηταν προς την συμπαριφορα και τη σταση του Axl απεναντι στους υπολοιπους GNR,tous Fans και το ιδιο το Alboum.Γιαυτο και οτι και να ειναι δεν προκειται να το αγορασω.
Εdit:Και γω ειμαι φανμποις των GNR αλλα των πραγματικων
Παιδιά μάλλον το Chinese θα συμπέσει με το τέλος του κόσμου! Τέσπα, ακόμη κι αν ζήσουμε την κυκλοφορία του (χλωμοοοοό) δεν παίζει να 'ναι καλό. Έχει γίνει υπερβολικός ντόρος, άρα το κόφτω για μάπα. Θα τον λιντσάρει το πλήθος τον Αξλ…
Λένε οτι το αλμπουμ θα βγει ,οταν η Κινα αποκτησει οντως δημοκρατια!!!:lol:
Τα κομματια που εχουν διαρευσει αν είναι οντως με στο αλμπουμ ,δε με τρελαναν…Αλλωστε μονο 2 κομματια (μεταξυ τους to chinese democracy) γραφτηκαν πριν το 2000,κ αυτό τα λεει όλα…Ωστόσο η τοση καθυστερηση για μενα δεν είναι μονο θεμα ελλειψης οργανωσης αλλα είναι επισης κ τριπακι μαρκετινγκ…κ σιγουρα θα μείνει στην ιστορια γι αυτό…αν η ποιοτητα του αλμπουμ δεν ειναι η αναμενομενη…
Oλοι εχουν κουραστει να περιμενουν να βγει αυτο ο δισκος.Βγηκε μια βρωμα για Μάιο και μαλιστα απο site σοβαρο(δεν μπορω να θυμηθω ποιο).Κατι μου λεει ομως οτι παλι τα ιδια θα εχουμε.
Παντως ο Axl οταν διελυε τους GNR δυστυχως δεν φροντισε να αντικαταστησει τους slash ,duff etc με αναλογου επιπεδου και αξιας μουσικους. Δλδ ειναι σαν να ειχε στην ομαδα του ο Αxl τον ροναλντινιο, τον ετο και τον κακά & να τους εδιωξε φερνοντας στην θεση τους τον χαριστεα, τον μπασινα και τον δελλα.
Τον finck τον θεωρω ας πουμε απιστευτα αντιπαθητικο τυπο…
Η διαφορα των τοτε GNR με των τωρινων φαινεται ακομα και οταν οι νεοι GNR παιζουν τα παλια κομματια που δεν μπορουν να τα αποδοσουν πιστα. Πχ.στο scom οταν το παιζουν live ακουγεται διαφορετικα, ειδικα το σολο… Μηπως πρεπει το αλμπουμ να μετονομαστει σε Chinese Damnocary…?
Ο νεος χρονος να φωτησει τον Axl Rose να βγαλει το επι χρονια και πολλα υποσχομενο δισκο η δισκους του
δεινοντας ενα αισιο τελος στην αγωνια και την υπομονη που τοσα χρονια εχουν οι φανς των GNR. Επισης
ας φωτησει το νεο ετος να καταφερουν να λυσουν τις διαφορες τους(μουσικες η οτιδηποτε αλλες) τα παλια μελη με τον Axl Rose ετσι ωστε να ερθει καποια στιγμη το πολυποθητο reunion. Αιντε καλη χρονια Axl και με το CD
στα ραφια των δισκοπωλιων.[-o<
Το madagascar παντως οταν θα κυκλοφορησει θα ειναι φοβερο κομματι. Eιδικα αν τα φωνητικα του Axl ειναι καθαρα και οχι σε στυλ βραχνο θα ειναι κατσε καλα.
[I] * Καλύτερος δίσκος του 2007 το Chinese Democracy!!!
Καλύτερος δίσκος του 2007 σύμφωνα με το Αγγλικό περιοδικό Classic Rock είναι το Chinese Democracy!!! Η κριτική είναι βασισμένη στα λίγα demos που διέρρευσαν.
Το άρθρο κλείνει με την φράση “Δεν θα το λέγαμε με τίποτα αυτό ένα χρόνο πριν, αλλά με αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να είσαι τρελός για να στοιχηματίσεις εναντίον του Axl”!!![/I]