[I]The latest rumor swirling around Guns N’ Roses is that the long over-due “Chinese Democracy” is complete and with the label but a new battle has emerged that is causing further delay.
We don’t know how much stock to put into third or fourth generation rumors, but the word on the street is that Axl has turned in the CD to Geffen at long last but no release date is in sight because Axl and the label can not agree on the marketing of the album. [/I]
Γμ τις δισκογραφικες ρε φουστη, αν το CD ειναι ετοιμο και δεν μπορουν να τα βρουν στις λεπτομεριες ειναι πολυ φουστηδες…[-X
Ποιοι εχουν παψει να ασχολουνται;;;; Μονο εγω και ο Maiden79 φτάνουμε για την Ελλαδα:)
Σοβαρα τωρα, μια βολτα στα forum των gnr θα δεις ποσος κοσμος περιμενει…
Και περισσοτερο απο ολους περιμενουν οι παλιοι 8O φιλοι του Axl για να δουν το CD…Ειδικα μετα τις πατατες που εχουν κυκλοφορησει
Συμφωνα με οτι ακουγεται το CD ειναι στα χερια της εταιρειας και περιμενουμε απο αυτη να κανει την κινηση.
Eπειδη τυχαινει να ειμαι φαν του συγκροτηματος και μελος στο site εδω της Ελλαδος ο Axl Rose καθε φορα που ακυρωνε μια κυκλοφορια εστελνε στο επισημο σαιτ των GnR οτι η καθυστερηση θα αργησει λιγο λογω του προβληματος με τη δισκογραφικη εταιρεια.Αυτο γινεται εδω και 10 κοντα χρονια.
Τα υπολοιπα παιδια λεγοντας οτι δεν ασχολειται πλεον κανενας μαλλον εννοουν οτι πλεον δεν ειμαστε σε εγρηγορση ωστε να βγει ο δισκος και μπαμ!!! να παμε να τον αγορασουμε οπως αμα κυκλοφορουσε στα σιγουρα αυριο ενας των Maiden.
Υ.Γ.Αληθεια ο Rose για ποσο μ@λ@κ3ς μας περναει ομως εδω και καιρο?Που καταντησαμε!!!
Eεεε τωρα θα στην πω δεν αντεχω… Εκει στο site των gnr που εισαι μελος λεει απο το 2006 που τελειωσε η συναυλια των gnr στην Ελλαδα “REVIEW:EΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!” Eχουμε 2008 και review ακομα??#-o :lol:
Πιστευεις ο Axl να μας δουλευει ολους? Ποιος ο ρολος του bach στην ολη ιστορια?:-s
Οχι, αλλα ρε παιδι μου απορω γιατι ολα αυτα που εχει πει σε τοσες συνεντευξεις ο bach για το cd(δλδ, οτι ο Axl εχει ηδη 4 αλμπουμ ετοιμα κλπ) δεν βγαινει να τα πει ο ιδιος ο Axl και μεσολαβει ο bach.:-s
βασικά το μόνο που πιστεύω είναι η εξής εκδοχή… που έχει ακουστεί … τμημάτικα…
απο διάφορες πηγές … και που μαζέβω - και σκηνοθετώ … εδώ./…
ο τύπος έτρωγε μυνήσεις και του χορηγούσαν λήθιο…ενώ οι παλιοί γκάνς διαλύοντουσαν…
οπότε για χρόνια δεν έπαιζε κάτι…
μετά… εκεί που πάιζει ή αρχή … που άρχισε να κάνει κάτι εμφανίσεις και τα λοιπά
εκεί πρέπει να άρχισε να το γράφει …
μερικά απο αυτά που παίζουν… είναι ον δε ρέκορντ… αλλά είναι μετριούμπες…
ο τύπος ακόμα παλέβει… αφού δεν πρέπει να του βγαίνουν και πολλά…
μολίς φέτος κατάφερε να τελείωσει αρκετά τραγούδια … και τα υπόλοιπα είναι μυθεύματα…
λογικά μετά απο αυτό θα κάνει ένα ριγιούνιον για να τα αρπάξουν … και πάπαλα…
ΑΥΤΗ την εντύπωση έχω σχημάτισει …
ο τύπος έχει χάσει τη μπάλα και το ενδιαφέρον για τη μουσική προ πολλού… αλλιώς θα το
κυνήγαγε – δεν θα κλείνόταν στη βιλιτσά του και θα το παιζε μόρφα …
όσο για τη βλακεία του BACH… που τη σώζει ένα κομμάτι του child, μια διασκευή, μια συμμετοχή, μια αντιγραφή μειντεν και ένα καλό κομμάτι και την καταβαραθρώνουν … όλες οι νιούυ αήδιες που έχει μέσα…(αλλά του ξεφτύλισμένου του χρονόπουλου - του ΜΗ κωμμοτηριάκια του ΚΑΝΕΙ !!! )@@ ερμηνία κάνει…o axl- πρέπει να τους είχαν πλακώσει στο auto-tune, και ο θεός βοηθός !!!
πάντως πίσω στο θέμα – μιλώντας με μεγάλη μορφή του ελληνικού εκδοτικού κατεστημένου…
και όχι δεν ήταν κάποιος απο τους ΘΑ/MT μου είπαν οτι παίζει για το επόμενο δίμηνο… για να δούμε … τι θα δούμε …
Παιδια αυτο που εκνευριζει ειναι το ΓΙΑΤΙ δεν βγαινει ο Axl η καποιος απο την μπαντα να πληροφορησει τους φανς ποιος η ποιοι ειναι η βασικοι λογοι που κραταει αυτη η καθυστερηση. Γιατι αποφευγουν να μιλησουν?:-s
εγώ πάντως του έστειλα mail λέγοντάς του ότι μπορεί να καθυστερεί το δίσκο όσο θέλει και ότι το reunion δεν πρέπει να γίνει ποτέ !!
τώρα αν δεν δουλεύει ε δεν βαριέσαι σιγά δεν έχασα και τπτ …
Nα μαζεψουμε υπογραφες και να απαιτησουμε reunion στελνοντας στον Axl επιστολη οτι σε περιπτωση που δεν βγαλει το CD η δεν κανει reunion θα αυτοκτονησουμε ομαδικως ολοι οι φανς στο rocking.gr(Μπλοφα!)#-o :?