Chinese Democracy 23/11/2008

μόνο εγώ βλέπω την ειρωνία που κρύβεται πίσω από το να περιμένεις ένα δίσκο που λέγεται “Chinese Democracy” τη στιγμή που στην Κίνα δεν υπάρχει δημοκρατία?

Λες κι ο Αξλ να περιμενει να γινει δημοκρατικο το κινεζικο πολιτευμα?

Ακριβως, δλδ μονο στον Axl ετυχαν ολα αυτα τα προβληματα μαζεμενα, γιατι κανενα αλλο συκγροτημα δεν ειχε παρομοια κολληματα.:-s

+1 σιγά μη γίνονται όλα αυτά.Δικαιολογίες και πάλι δικαιολογίες…αυτός ο δίσκος έχει καταντήσει έπος !

Τι να φτουρισει ο Ομηρος με την Οδυσσεια και την Ιλιαδα μπροστα στον Axl.:lol: :lol: :lol:

…και ακόμα μεγαλύτερος :!:

Να διαβάσετε αυτό σε περίπτωση που κάποιος δεν το έχει διαβάσει.Πιστεύω πάνω κάτω αυτά θα γίνουν όσον αφορά τον δίσκο…:stuck_out_tongue:

Προτείνεις ένα κείμενο που τα complex δεν έχουν τελειωμό; [-X

No thanks! :wink:

Και στην τελική, αν είναι αυτό humor, τότε δεν έχω humor εγώ… :slight_smile:

Τι να σου πω,εγώ δεν έχω κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον axl αλλά το θέμα πλέον έχει καταντήσει κοροιδία για μένα.Τώρα βέβαια μπορεί να βγει ο δίσκος και να σπέρνει και να μείνω μαλάκας εγώ(μαζί και οι άλλοι “άπιστοι”)…

Δεν μιλάω μόνο για τον Axl (για αυτόν έχω μιλήσει αμέτρητες φορές και εδώ και αλλού και θα το κάνω άλλες τόσες, αν το κρίνω απαραίτητο), αλλά και για πολλά άλλα γραφόμενα του εν λόγω κειμένου…

Προσωπικά όσο το διάβαζα είχα πεθάνει στα γέλια …

+1 δεν καταλαβαίνω γιατί δεν άρεσε…

Δεν πειράζει, είναι βαθύτερα τα αίτια…

Θα το καταλάβεις με τον καιρό…
…και αναλόγως τα ακούσματά σου… και την ηλικία σου…

Να κανω τον δικηγορο του διαβολου?
Καταρχας δε νομιζω να υπαρχει καποιο κομπλεξ απεναντι στους Guns.Απλα η ιδια η μπαντα εχει δωσει το δικαιωμα για κραξιμο με τα καμωματα της.
Αν στη θεση των guns στο εν λογω κειμενο ηταν οι HIM (εχει γραφτει και στο παρελθον καυστικο-χιουμοριστικο κειμενο απο τον ιδιο συντακτη) θα σε ενοχλουσε τοσο?
Προσωπικα καταλαβαινω οτι εχεις τρελο κολλημα με τους Guns,το σεβομαι οπως το σεβεται και ο καθενας εδω μεσα γιατι δεν εισαι γραφικος.Καλο θα ηταν βεβαια (δικη μου γνωμη ε) να μην αρπαζεσαι τοσο με το χιουμορ που κανουν μερικοι.Το χιουμορ δε προκειται να μειωσει ποτε ή να αλλοιωσει την ιστορια μιας μπαντας :slight_smile:

Οι Roses εχουν δωσει δικαιωματα για απλο κραξιμο αλλα και λαβες για παρεξηγηση.Οταν εσυ το ειδωλο σου το βλεπεις να σε δουλευει εμεσως ολη την ωρα τα τελευταια 11 χρονια τοτε μεχρι το τελος αναγκαζεσαι να βρεις “καταφυγιο” καπου αλλου ειτε αυτο ειναι συγκροτημα ειτε καποια λογια πανω στα νευρα.

Δεν νομιζω οτι θα ειμαι ο πλεον αντικειμενικος εδω μεσα για να κρινω τα κομματια που εχουν διαρρευσει ή οτιδηποτε σχετικο με Guns.

Οπως αντιλαμβανεσαι τα λατρευω γι’αυτο και τους ειδα 6 φορες το 2006…

Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Σ’εχω δει να γραφεις πολλα εδω μεσα που δεν ισχυουν και θα σε ρωτησω για να καταλαβω…

Γιατι “το ειδωλο σου σε δουλευει εμμεσως ολη την ωρα τα τελευταια 11 χρονια”?

Τι ακριβως εχει πει ο Axl που σε εκανε να νοιωσεις “κοροϊδο” ή “εξαπατημενος”?

Και σε παρακαλω πολυ πριν γραψεις οτιδηποτε, ψαξε καλα αν οντως το εχει πει ή είναι κατι που γραφτηκε στον Τυπο και εσυ απλα το πιστεψες, γιατι αν ειναι να πεις τα ιδια που εχεις αναφερει και σε αλλο thread καλυτερα να μην απαντησεις…

you 'll hear music this year ! το είπε… εκτός αν έννοουσε τα leaks !
εγώ σητ θέση του θα το έβγαζα Chinese whispers

1η απαντηση)Το Chinese Democracy υποτιθεται οτι ξεκινησε να ηχογραφητε την εποχη που ηταν ακομα ο Duff γι’αυτο και σε μερικα κομματια υπαρχει ακομα η νοτα του μπασου του.Το 97’ εφυγε και οι ηχογραφησεις για ενα δισκο χωρις βεβαια να ξερουμε το ονομα ξεκινησε το 96’.Αν ξερεις αφαιρεση θα καταλαβεις οτι εχουν περασει 11 χρονια αποχης απο μια δισκογραφικη δουλεια απλα λεγοντας οτι θα,θα,θα,θα βγει ο δισκος εν ευθετω χρονω.

2η)Δεν αναφερθηκα οτι ο Axl εχει πει κατι αλλα εχει κανει πραγματα που με νευριασαν και ειπα “Σιγα μην ξανασχοληθω με το δισκο” οπως η φραση του σε συναυλια "I know that all of you have been waiting the new record Chinese Democracy and we thank you about this but we’ll have to wait a little bit more.Hahahahaha."Αυτο το σπαστικο γελακι ελπιζω να καταλαβες οτι σε συνδιασμο με αλλα με εκνευρισαν.

3η)Εσυ τί νομιζεις οτι μπορεις να διασταυρωσεις ολα αν ειναι αληθεια?Αν ναι πες μου κι εμενα απο που.Δεν γραφω κατι που το ειδα μια φορα γραμμενο σε ενα περιοδικο της πλακας αλλα το διασταυρωνω με αλλα.Φυσικα αν κατι δεν με πειθει με τα επιχειρηματα,με τις ομιλιες,με τις εικονες το διαγραφω απευθειας.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά άμα είναι να το ονομάσει τελικά ο axl το album “Greek Bureaucracy” που ταιριάζει πιο πολύ με την πραγματικότητα !

Οκ… Εσυ δηλαδη ακους νοτες του Duff σε μερικα κομμάτια…

Μηπως ακους και φαντασματα τις νυχτες?

Μα καλα, ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα?

Λοιπον, για να σου λυθουν μερικες αποριες… Το Chinese Democracy ακουστηκε πρωτη φορα σαν ονομα δισκου απο τον Axl το 1999. Επισης, με την λογικη σου, οποιος ξερει αφαιρεση μπορει να υπολογιζει και την αμεσως επομενη χρονια απο τοτε που βγηκε το Spaghetti και να λεει οτι ο δισκος επρεπε να εχει βγει εδω και 14 χρονια.

Οι ηχογραφησεις δεν ξεκινησαν το 1998. Το 1998 ξεκινησαν οι πειραματισμοι στο στουντιο. Και θα σου εξηγησω το γιατι.

1ον) Αν νομιζεις οτι αντικαθιστας ολα τα παλια μελη, με ολη την ιστορια των Guns N’ Roses, σε μια μερα εισαι βαθια νυχτωμενος. Ο Axl ειχε την υποχρεωση απεναντι στον εαυτο του και στους fans να βρει μουσικους ανταξιους της ιστοριας των Guns που να μπορουν να γραψουν τραγουδια που οταν κυκλοφορησουν υπο το ονομα των Guns N’ Roses να ξαναδωσουν την χαμενη αιγλη στο ονομα…

Η διαδικασια αυτη ολοκληρωθηκε το 2002.

Μην ανοιξετε συζητηση αν σας αρεσουν ή οχι, αυτο ειναι προβλημα του καθενος.

2ον) Απο το 1998 μεχρι σημερα ο Axl εχει αντιμετωπισει αναριθμητες μηνυσεις και καταστασεις που δεν θα ηθελε κανεις εδω μεσα να αντιμετωπισει απο παλιους του “φιλους”…

Αν εσυ πιστευεις οτι ειναι τοσο ευκολο να γραψεις τραγουδια που θα ανταποκριθουν σε κατι που θεωρειται απο τα μεγαλυτερα comeback στην ιστορια της rock μουσικης μεσα απο μηνυσεις, δικαστηρια, αποχωρησεις και αλλες τετοιες καταστασεις τοτε μαλλον δεν εχεις αισθηση της πραγματικοτητας.

Εγω δεν θα σου πω οτι ηχογραφει απο το 2002 αλλα απο το 2000. Εχουν περασει 7 χρονια απο τοτε που ξεκινησαν οι ηχογραφησεις μεχρι να τελειωσουν και εχουν ηχογραφηθει 3 albums και οχι ενα.

Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα μαθηματικα, υπολογισε 7 δια τρια και θα βρεις τον μαγικο αριθμο.

Αυτο το γελακι στην συγκεκριμενη συναυλια που αναφερεις ηταν ειρωνικο και πηγαινε σε συγκεκριμενο ατομο… Ορισμενες φορες ειναι καλυτερα να γνωριζεις τι ακριβως συνεβη και μετα να κρινεις…

Ειναι κατι που αποφευγω να κανω γιατι δεν μου αρεσει αλλα αφου με ρωτας και νομιζεις οτι τα ξερεις ολα, ναι, μπορω να το διασταυρωσω απ’ευθειας απο το συγκροτημα.

Δυστυχως, τα περιοδικα αντιγραφουν τα “νεα” απο το ιντερνετ. Και δυστυχως το ιντερνετ ειναι γεματο φημες.

Ελαχιστες φορες μπαινουν στον κοπο να διασταυρωσουν αυτα τα “νεα” με αποτελεσμα να τα διαβαζουν fans σαν και σενα και να πιστευουν οτι ειναι αληθεια… Κατι σαν τους Χριστιανους και το Ευαγγελιο…

Το προβλημα ομως δεν ειναι οτι πιστευουν οι fans οτι ειναι αληθεια, το προβλημα ειναι οτι τα ποσταρουν σε διαφορα forums σαν ΔΕΔΟΜΕΝΑ οπως κανεις εσυ εδω μεσα.

Οποιοσδηποτε κατσει να διαβασει τα posts σου που σχετιζονται με τους GN’R εδω μεσα, θα εχει την εντυπωση οτι τα νεα σου ερχονται κατ’ευθειαν απο την πηγη. Δυστυχως ομως και εσυ πεφτεις θυμα παραπληροφορησης…

Τις προαλλες το Avopolis εγραψε οτι ο Axl θελει να κυκλοφορησει τον δισκο σε στυλ Radiohead, παιρνεις δισκο και δινεις οσα θελεις.

Αυτο ηταν μια ιδεα που ξεκινησαν κατι fans στο ιντερνετ και το Avopolis το παρουσιασε σαν ιδεα του Axl, προφανως διαβαζοντας το απο αλλο site του εξωτερικου. Εσυ αν το διαβασεις πιθανοτατα θα το θεωρησεις δεδομενο…

Καταλαβαινεις ποσα τετοια “νεα” και “ημερομηνιες κυκλοφοριας δισκου” εχουν γραφτει για τους GN’R ολα αυτα τα χρονια?

you 'll hear music this year ! το είπε… εκτός αν έννοουσε τα leaks !
εγώ σητ θέση του θα το έβγαζα Chinese whispers

Η προθεση του Axl ηταν ο δισκος να κυκλοφορησει μεσα στο 2006, δεν ανακοινωσε ομως ημερομηνια, γιατι εβλεπε οτι θα πηγαινε για τελος του χρονου. Υπαρχει ενα press release που εξηγει πολλα.

Οταν ομως ειδε οτι λογω διαφορων γεγονοτων δεν ηταν εφικτο να κυκλοφορησει ο δισκος, βγηκε και εδωσε το press release με μια πιθανη ημερομηνια κυκλοφοριας.

Το αλμπουμ, αν ολα πηγαιναν καλα, θα επρεπε να ειχε κυκλοφορησει μεσα στο 2007… Και μετα ηρθε η Universal που ειχε αντιθετη αποψη…