Chinese Democracy 23/11/2008

Γιατι η δισκογραφικη να μη θελει να κυκλοφορησει ενα αλμπουμ απο τη στιγμη που ειναι καλο?Μηπως δεν ειναι καλο?
Αφου λοιπον λες οτι ξερεις μεσα απο την μπαντα πες μας ποτε κυκλοφορει ο δισκος να μας φυγει η καβλα ολων!

1ον)Kαταρχας να σου πω οτι ενημερωνομαι πολυ περισσοτερο απ’οτι νομιζεις και δεν τρωω κουτοχορτο οχι μονο οτι εχει σχεση με το συγκεκριμενο συγκροτημα αλλα για τπτ και για κανενα.

2ον)Αυτο που ειπες οτι μπορεις να διασταυρωσεις τα παντα μεσω του συγκροτηματος ειναι τοσο πιθανο οσο και το να ξαναζωντανευσει ο Χριστοδουλος(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ).Θες να μας πεις οτι εισαι στην ομαδα του new guns n roses.Αμα ειναι ετσι φυσικα και θα σε παραδεχτο ειδαλλως οχι.

3ον)Οπως ειδες ποτε δεν ειπα οτι το Chinese Democracy κατονομαστηκε ως η επομενη κυκλοφορια του συγκροτηματος αλλα αναφερθηκε το 99’ οπως λες εσυ και μπορει να ειναι σωστο.Εγω νομιζα το 00’.Δηλαδη ολα τα υπολοιπα τραγουδια που γραφονταν για το συγκροτημα θα πανε χαμενα;Οχι γι’αυτο και ειπα οτι σε μερικα θα υπαρχει και η νοτα του μπασου του Duff και εσυ κατευθειαν γελοιοποιησες την κατασταση με το αν βλεπω φαντασματα και αλλα.

4ον)Tollki ειχα πει σε ενα αλλο thread νομιζω οτι υπαρχει ενα προβλημα με τη Universal η οποια και στεκεται εμποδιο στην κυκλοφορια του αλμπουμ.Αν κανω λαθος εδω Axlgreece να μας πεις εσυ απο τις πηγες για ποιο λογο δεν κυκλοφορει το αλμπουμ και ποτε επιτελους θα κυκλοφορησει.

5ον)Ποτε δεν θεωρησει οτι τα ξερω ολα γι’αυτο αν δεις απευθυνομαι σε μερικα thread των οποιων τα θεματα γνωριζω και επετρεψε μου να εχω γνωμη και σε αυτο και να μην ειμαι αβουλο ων.

Το εχω εξηγησει παραπανω αυτο. Το προβλημα ειναι οτι ο Axl θελει μεγαλο promotion και η δισκογραφικη για να το κανει ζηταει εσοδα απο merchandise, περιοδειες, εσοδα απο τα publishing rights.

Αφου ειναι σε διαπραγματευσεις για τους λογους που μολις προανεφερα, αντιλαμβανεσαι οτι κανεις αυτη τη στιγμη δεν γνωριζει ημερομηνια κυκλοφοριας. Υπαρχει πλανο αλλα αν δεν καταληξουν σε τελικες αποφασεις δεν ισχυει τιποτα.

Δυστυχως απο την σιγουρια με την οποια γραφεις πραγματα που “συνδιαζεις” δεν το εχεις αποδειξει μεχρι στιγμης.

Σε ρωτησα και εδω:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=289817&postcount=176

να μου πεις που τα διαβαζεις αυτα αλλα δεν μου απαντησες ποτε…

Η γιαγια μου ελεγε “μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες…”. Βεβαια θα χαρει πολυ αν μαθει οτι εξαιτιας μου μπορει να αναστηθει ο Χριστοδουλος, αλλα επειδη το να γνωριζω καποιον δεν ανασταινει ανθρωπους (απ’οσο ξερω τουλαχιστον) μαλλον δεν θα δουμε τον Χριστοδουλο ζωντανο ξανα.

Εγω θα σου πω οτι εχω πει και στο παρελθον. Στο Ιντερνετ δεν ξερεις ποτε με ποιον μιλας γι’αυτο προσεχε τι λες.

Το ονομα μου ειναι Χρηστος και ειμαι μελος της ομαδας του Heretodaygonetohell.com εδω και 6-7 χρονια. Εχω το www.gunsnroses.gr και εχω προσωπικη φιλία με τωρινα και πρωην μελη των Guns N’ Roses.

Στο παρελθον εχω φερει καποιους απ’αυτους στην Ελλαδα για live και θα φερω και στο μελλον, ισως και στο αμεσο…

Αν με το new guns n roses, εννοεις το newgnr.com, τοτε να σε ενημερωσω οτι η πηγη του Sladdi (το παιδι που εχει το site και προσωπικος μου φιλος) για αρκετα πραγματα ήταν ενας roadie και (μεχρι να απολυθει) ο πρωην μανατζερ του συγκροτηματος. Αυτα γνωριζω…

Δεν θα μιλησω για το heretodaygonetohell.com και τις πηγες του… Εχει αποδειχθει πολλακις οτι υπαρχει απ’ευθειας επαφη με το συγκροτημα…

Ειπες οτι σε μερικα ΥΠΑΡΧΕΙ AKOMH η νοτα του μπασου του Duff.

PROOF:

Οταν διαβαζω τετοιες ατακες, συγγνωμη αλλα μου φαινονται αστειες… Δεν ειμαι στο μυαλο σου για να ξερω αν άλλα γραφεις και άλλα εννοεις…

Το εχω ηδη εξηγησει δυο φορες σ’αυτο το thread. Στην τριτη καιγεσαι.

Πανε στην σελιδα 46. Στις 17/01/2008 γραφω αναλυτικα για το προβλημα που προεκυψε. 8 μερες μετα το αναφερεις εσυ αποκλειστικα… στην σελιδα 50…

Ειναι κατι που ηξερα εδω και πολυ καιρο και το ελεγα σε παιδια του fan club που γνωριζα καλυτερα.

Κανεις δεν ηθελε να το πιστεψει… Δυστυχως εχει καθυστερησει τοσο ο δισκος που κανεις δεν θελει να πιστεψει την αληθεια. Μολις το εβγαλε το rolling stone, το πιστεψαν ολοι…

Δεν θα στα ελεγα ολα αυτα γιατι δεν μου αρεσει η μοστρα, αλλα καλο ειναι να μην εισαι προκλητικος γιατι ποτε δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου…

Γνωμη ειναι καλο να εχεις οταν γνωριζεις πως εχει πραγματικα μια κατασταση.

Το να αναμασας μια φημη σαν να ειναι δεδομενο, δεν κανει καλο σε κανεναν, πολυ περισσοτερο στο συγκροτημα που σου αρεσει…

λοιπον ειμαι τρελος φαν των γκανς αλλα δεν ασχολουμαι και εχω βαρεθει να παρακολουθω τις εξελιξεις και ποτε θα καυλωσει του αξελ να βγαλει τον δισκο…μολις βγει θα τον ακουσω με χαρα και μακαρι να ναι κ καλος!8)

“προσέχε με ποιόν μιλάς” wow, αρκετά έντονο το κλίμα…
ο αξλ, με αυτή την στάση δεν κάνει τπτ άλλο απο να εξευτελίζει ενα εδραιωμένο brandname.
βγαίνουν πολλοί και καλύτεροι δίσκοι, απο το vapor-disk, αν αυτό τελικά περιλαμβάνει τα 5-6
leaks που έχουμε ακούσει…
επειδή λοιπόν δεν έχουν όλοι εδω μέσα την ίδια $#@!πιλάλα με τον σαχλ και τους roses σε σημείο
του να αυθυποβάλονται σε ότι βλακεία, είτε έχει πεί είτε φέρεται να έχει πεί ο σαχλ…αστο…
όταν είναι να βγεί… θα βγεί… λές και δεν θα τα σκάσει η universal για promotion ε ? Τα merch rights,
why not, θα του σκάσουν πιό πολλά και ήδη αν πιστέψουμε τα $$ που ακούγωνται, έχουν πληρώσει πολλά για ένα δίσκο που μέχρι και 2-3 μήνες πρίν ακουγώταν σαν demo… τα leaks !

Μην βαζεις λογια στο στομα μου. Δεν ειπα προσεχε με ποιον μιλας, ειπα προσεχε πως μιλας γιατι δεν ξερεις με ποιον μιλας και τι ιδιοτητα εχει… Σχολια τυπου “θα αναστηθει ο Χριστοδουλος” ειναι αστεια, εγω τουλαχιστον γελασα αρκετα γνωριζοντας οσα γνωριζω…

Το να λεει ο καθενας οτι του κατεβει και να το παρουσιαζει σαν δεδομενο (οπως εκανες εσυ μετα την συναυλια της Αθηνας που ελεγες οτι ο Axl ζητουσε ελικοπτερα και δεν ξερω και γω τι αλλο, επειδη σου το ειπαν απο την Didi για να κανουν εντυπωση) δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας…

Μα ηταν demo τα leaks… Δεν ηταν τελικες εκδοσεις που θα βρισκονταν στον δισκο…

Τελος παντων, οταν ειναι να βγει θα βγει, αλλα οταν διαβαζω πραγματα που δεν ισχυουν, οσο ειναι στο χερι μου και εχω διαθεση να απανταω, θα λεω αυτα που γνωριζω…

Πρωτα απ’ολα φιλε μου axlgreece αμα ισχυουν ολα αυτα που λες το οτι εχεις τετοια ποστα συγχαρητηρια.Ποτε δεν ηξερα οτι εγραψες κατι σχετικα με αυτο που αναφερθηκα κι εγω στη σελιδα 50.Πρεπει ομως αυτα που λεει η γιαγια σου να τα τηρεις.Και μαλλον ουτε εσυ ξερεις σε ποιον μιλας και απορω γιατι με εχεις υποτιμησει πριν καν με γνωρισεις.

Να συστηθω κι εγω.Με λενε Αρη και μεγαλωσα απο τα 10 μου μεχρι τα 17 και κατι στο Houston της Αμερικης.Ειχα κανει καποιες προσφορες μαζι με τα ξαδερφια μου στο αν εχεις ακουστα ΜΒD το οποιο πριν 2 χρονια δυστυχως εκλεισε.Η εταιρεια αυτη ηταν αυτο που λεμε τα ψηλα γραμματα σε διαφορα περιοδικα τοπικα και μη της Αμερικης. Ηταν μια “εταιρεια” στην οποια ειχα παρακοληθησει σχολιασεις δισκων παλιων και καινουργιων κ παλιων δισκων αλλα και ημουνα βοηθος σε διαφορες συνεντευξεις.Ημουνα παρων σε συνεντευξη του Izzy Stradlin στα 16 μου και ακουσα πραγματα που μαλλον εσυ δεν θα τα ξερεις η μπορει να τα ξερεις κιολας(ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΩ).Επισης ειχα την τεραστια τιμη διοτι περι τιμης προκειται να ειναι καλεσμενοι σε μια εκπομπη ο Steven Adler οπου και εμαθα κατι δηλαδη “Να μην εμπιστευεσαι κανεναν ακομα κι αν σου εχει δειξει δειγματα καλης θελησεως”.Αυτο το λεω διοτι εγραψες οτι πως ειναι δυνατον ο Αξλ να βγαλει ενα δισκο οταν πολιορκειται απο μηνυσεις κ.α.Να ξερεις οτι ο ανθρωπος που λεγεται Αξλ ηταν ενα “μικρο” ρεμαλι συμφωνα με τα λεγομενα του Adler τα οποια ποτε δεν παρουσιαστηκαν δημοσιως.Επισης ο προισταμενος απο τον ξαδερφο μου ειχε ασχοληθει με συνεντευξεις απο Slash’s Snakepit και οταν ακουσα δια μεσω του ξαδερφο μου λογια του Slash οπως "Εφταιξα για τη διαλυση του συγκροτημας αλλα και ο Αξλ.Καλο ειναι επιτελους να το παραδεχτει."Αυτο ειναι κατι το οποιο εσυ μπορει απλα να το μαθεις απο τη βιογραφια του Σλας.

Γιατι τα λεω ολα αυτα?Διοτι παρολο που αν και εχασα και τα 2 ξαδερφια μου σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα φετος κραταω επαφες με ατομα τα οποια απολυθηκαν και πηγαν στα δικαστηρια για ενα ειδος σκανδαλο που εγινε στην εταιρεια γι’αυτο διαλυθηκε,ετσι καταργηθηκαν ακομα και τα αρχεια κ οτι αλλο θες που υπηρχαν στο ιντερνετ.Με αυτον το τροπο θελω να σου δειξω οτι οταν λεω κατι εχω τις πηγες μου οι οποιες ειναι αναμφιβολα αξιολογοτατες.

Επισης θελω να πω οτι ειναι καλο το θεμα να ληξει εδω και να παραδεχτεις κι εσυ οτι δεν ειμαι κανας τυχαιος οιτε φαφλατας οπως δεν εισαι κι εσυ.Σεβομαι οτι εχεις κανει αλλα πρεπει κι εγω να δω ανταποδωση.Τελοσπαντων ας βγει ο δισκος να ηρεμησουμε.

I don’t need your civil war που λέει και ο Αxl:p

Ηρεμία παίδες, time will tell…

Ναι, αλλά ποιός είναι καλύτερος φαν των Guns από τους δύο; :stuck_out_tongue:

Δεν ξερω ποιος ειναι ο καλυτερος παντως το να εισαι φαν των Guns ειναι τελειο!!!

Σπάνια με έχουν ?σβήσει? τόσο όμορφα! Cheers mate!

Δεν υπαρχει καλυτερος ή χειροτερος fan των GN’R…

Η μουσικη ειναι μια… Στο τελος της μερας ολοι αυτην ακουμε.

Ενιγουεϊ, συγγνωμη αν σε προσεβαλλα.

Απλα βλεπω οτι εισαι πολυ αρνητικος απεναντι στον Axl. Ποτε δεν θα ελεγα οτι ο Axl ειναι το καλο παιδι της υποθεσης, αλλα για να κρινεις μια κατασταση δεν νομιζεις οτι ειναι καλο να ξερεις και τις δυο οψεις του νομισματος?

Τελος παντων, ας το αφησουμε εδω το θεμα γιατι καποια πραγματα ειναι καλο να μενουν off the record…

Σ’αυτο εχεις δικιο.Μερικες φορες δεν εχω μετρο.Πριν δυο μηνες τον εκανα “διαφημιση” σε ολους τους φιλους μου.Τωρα πηρα την αλλη ακραια πλευρα λεγοντας οτι με μερικες πραξεις του ειναι ο κακος της υποθεσης.Παντως οπως και να εχει τον θεωρω τον τρελο με την καλη την εννοια γι’αυτο και ειναι τοσο καταξιωμενος.

Να και μια άλλη “άποψη”:

According to The Pulse of Radio, recent reports have indicated that GUNS N’ ROSES’ long-awaited new album, “Chinese Democracy”, is finished and the group’s frontman W. Axl Rose is negotiating for more money with his record label before he will release the masters.

The ever-shifting GUNS N’ ROSES lineup began working on “Chinese Democracy” sometime in the mid-'90s, and has reportedly spent $13 million recording the effort. Promised release dates in 2006 and 2007 did not materialize.

Για τα λεφτα τα κανεις ολα…Gun$ n Ro$e$

Η φραση “recent reports” δεν σας λεει οτι διαβασαν 10 φημες και εβγαλαν το συμπερασμα?

Τα πραγματα εχουν οπως τα περιεγραψα. Τωρα αν επιλεγετε να πιστεψετε οτι βρισκετε στο ιντερνετ, αυτο ειναι δικαιωμα σας.

Γιατί εσένα και εμένα, που μας βρίσκουν? :lol: :lol:

Κοιτα, αν επιλεγεις να πιστευεις οτι κυκλοφορει στο ιντερνετ χωρις να αναφερει πηγες, τοτε θα πιστεψεις πολλα ψεμματα…

Το ιντερνετ εχει τα καλα του, εχει και τα κακα του.

“recent reports have indicated” δεν μου ακουγεται για αξιοπιστη πηγη εμενα…

Θα βγει καμια ανακοινωση απο τον Axl η τη μπαντα για να μαθουμε νεα? Φρουδες ελπιδες εχω μαλλον…:-s Πως την πατησε ετσι ο Axl με την δισκογραφικη και κανουν οτι θελουν αυτοι ειναι απιστευτο…