:papas: :papas: :vibrate: :vibrate: :vibrate: ! Ερωτηση,Chinese democracy starts now? :-s
Καλο νεο οπως και να εχει…
Το υφος της μουσικης ολων των κομματιων εχει αλλαξει οπως ολοι περιμεναμε.
Προς το καλο η το κακο, θα το δειξει ο καιρος…
Οσο κ αν ακουστει καπως παραξενο,σε αυτα τα νεα 2-3 νεα κομματια που διερευσαν η φωνη του Axl θυμιζει σε καποια σημεια geof tatte!:-s Eτσι μου φανηκε εμενα τουλαχιστον…:?
ΥΓ Η φωνη του Axl εχει αλλαξει προς το καλυτερο,μπορει να τραγουδησει…
If it?s just another batch of demos, then they?re perhaps the most well-produced and complete demos in the history of the industry. And damn, they?re really pretty good.
ο Bumblefoot επιβεβαιωσε οτι ειναι demos, διχως ομως να διευκρινιζει εαν αναφερεται στο παλια ή στα καινουρια κομματια…
Τωρα , περιμενετε ειτε απο εμενα ειτε απο τον αγαπητο maiden κριτικη για τα κομματια:wink:
Για τα παλια τα εχουμε πει κατα κορον, οσο για τα καινουρια…
Θα το θεσω αλλιως, σε συνομιλια που ειχα με αγαπητο συντακτη του site μεσω msn μου ειπε οτι το 1 κομματι του φανηκε κομματαρα, ενω για το αλλο που δεν εχει ακομα ονομα, χαρακτηριστικα ειπε οτι ο AXL εχει α@@@@δια… Τι εννοει με αυτο;;; Οτι ειναι το πιο διαφορετικο κομματι που εχουμε ακουσε μεχρι τωρα απο τους GNR…Το εαν αρεσει ή οχι , αυτο ειναι μια αλλη ιστορια…
Τα υπολοιπα εν καιρο
Αυτό ακριβώς. Δεν μπορώ να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου με τα κομμάτια (πάντως ένα από τα καινούργια είναι σούπερ), αλλά ο τύπος (ο Αξλ) προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό, και όχι να επαναλάβει τον εαυτό του. Μπράβο για αυτό και μόνο!
Ολα ειναι παλια demos, πριν ηχογραφησει ο Bumblefoot με το συγκροτημα.
Δηλαδη μιλαμε για πριν το 2006…
Πόσο μου έχει λείψει η φωνή αυτή??
8O 8O 8O
Ρε δεν λεμε παλι καλα που βγαινουν και αυτα τα εστω παλια demos…:papas: :papas: :papas:
:lol:
Το Rhiard and Bedouins το οποιο ηταν ενα απο τα κομματια τα οποια διευρεσαν και ειναι η πρωτη φορα που ειναι σε studio μορφη,γιατι μεχρι τωρα μονο σε live εκτελεση υπηρχε, πως σου φανηκε?
Καπως μπερδεμενο κομματι θα ελεγα,προσπαθει ο Αxl να “παντρεψει” διαφορα ειδη μουσικης σε ενα,συνθετος και αποβλεπτος φαινεται πως θα ειναι ο δισκος,για παραδειγμα σε ενα απο τα κομματια τα νεα που βγηκαν για πρωτη φορα, υπαρχει flamengo! Σε ενα αλλο κομματι ακουγεται και προφανως ειναι αληθεια οτι παιζει αρπα μια ονοματι Patti Hood.:-s
Παντως ειναι καποια solos που θυμιζουν slash…ετσι μου φανηκε… Kαλα κομματια,σιγουρα οχι κατι το τρομερο αλλα καλα.
Rhiad And The Bedouins
If The World
New song#2
Τι λετε?:-k Σιγουρα αρκετα διαφορετικος ηχος απο οτι ειχαμε συνηθησει απο τους old GNR.
Σατανική σύμπτωση!!! :lol::lol::lol:
Όντως ωραίο ν’ακούς αυτη τη φωνή πάλι.
Πράγματι έχουν νέο ήχο, δεν ενθουσιάστηκα με αυτά που άκουσα μέχρι τώρα… (επεται συνεχεια), αλλά αυτό σίγουρα είναι θετικό! Χμ. Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να τους ακούσω πια ως GnR… Όχι σκόπιμα, αλλά νιώθω σαν να ακούω άλλο συγκρότημα -αν και υπαρχει αυτό το δέσιμο…
εκπληκτικα ενα προς ενα τα καινουργια 3 με αποκορυφωμα το αριστουργημα που καποιοι λενε οτι λεγεται this i love. if the world επος και το rhiad πολυ ανωτερο απο τις live εκτελεσεις του 2001/2002. για τις ακομα πιο απιστευτες απο πριν εκτελεσεις των TWAT, the blues, madagascar, chinese democracy, better και irs τι να πουμε. και ετσι οπως ειναι χωρις να ειναι ολοκληρωμενο ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει εδω και πολλα χρονια. μπραβο ρε AXL!! μακρυα απο reunions και αηδιες.
Το “This I Love”, αν όντως έτσι λέγεται, είναι πολύ ωραίο. Το φλαμενκιάρικο δε μ’άρεσε, το “Rhiad” κάτι γίνεται, σαφώς πολύ πολύ ανώτερο από τα live.
Το “This I Love” πάντως έχει εκπληκτικά ξεσπάσματα. Και φοβερά πλήκτρα. Δεν ξέρω αν με χαλάει ακριβώς, αλλά σαν πολύ ψηλά δεν τραγουδάει ο Axl; Τα “χωσίματα” φέρνουν κάτι και από “Better” μου φαίνεται.
Σίγουρα είναι διαφορετικά από το παλιό τους ύφος, αλλά μεταξύ τους έχω την εντύπωση ότι ψιλομοιάζουν. Δηλαδή κινούνται σε παρόμοιο στυλ.
Τέσπα.
Το solo του if the world δεν θυμιζει αρκετα solo slash?:-k Ετσι μου φανηκε εμενα…
Studio…studio…studio…οποτε θα εχει πεσει τρελη τεχνολογια στα φωνητικα…καλως η κακως…στα λαιβ θα δειξει…,
Oσο τεχνολογια και να βαλει καποιος αν η φωνη του ειναι χαλια παλι θα ακουγεται χαλια, εχει βελτιωθει η φωνη του Αxl,δλδ δεν ειναι εκεινη η φωνη αλα μικι μαους,η το νιαουρισμα που δεν ηταν παντα κακο γιατι ταιριαζε σε καποια κομματια(βλεπε you could be mine) αλλα οπως κ να το κανουμε ηταν καπως… Στα live νταξει θα δειξει…:-k
Χμ. Αυτο το θεμα εχει ενδιαφερον. Το ποτε δηλαδη μεταβαλεται μια χαρακτηριστικη φωνη προς το καλυτερο. :-s
Στο live του 2006 παντως μου αρεσε πολυ.
η φωνη του ειναι σαφως παρα παρα πολυ καλη και εχω ακουσει πολλους να το λενε…εχω διαβασει επισης πως φτανει την φωνη του στα 80’s και ξεπερνα κατα πολυ τα 93 ας πουμε… ειναι θεος
Καλή μεν, αλλά που 'ναι η χαρακτηριστική βραχνάδα;
Εμένα αυτή μου λείπει.
Τις τελευταίες 4 μέρες τα ακούω ασταμάτητα! :walkman:
Δεν με νοιάζει αν είναι παλιότερα ή πρόσφατα demos ή τελικές εκδόσεις κ.τ.λ.! [-X
Από τη στιγμή που έχουν τόσο καλό ήχο, η ακρόασή τους είναι απολαυστική!
[ul]
[li]Το “Rhiad…” είναι αισθητά καλύτερο από το live του 2001, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο μουσικά! :-k [/li]
[li]Το “Chinese…” κάθε χρόνο και καλύτερη ενορχήστρωση και εκεί που δεν μου άρεσε καθόλου πριν 7 χρόνια, τώρα το βρίσκω πολύ καλό! :thumbup: [/li]
[li]Τα “Better” και “There Was A Time” μπορεί να μην θυμίζουν τους Guns με τους οποίους μεγάλωσα, αλλά είναι πάρα πολύ καλά κομμάτια και όσο περνάει ο καιρός “μεγαλώνουν” μέσα μου! :bounce: [/li]
[li]Τα “The Blues”, “IRS” και “Madagascar” είναι έπη! :vibrate: [/li]
[li]Το “If The World” είναι πολύ παράξενο! Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά με τις ακροάσεις ανακαλύπτω μέρη του που μου αρέσουν! Eντελώς prog φάση! :-s [/li]
[li]“This I Love” ή όπως αλλιώς (θα) λέγεται: Τουλάχιστον 50 φορές αυτές τις μέρες, παίζει συνεχώς στο repeat, πολύ μεγάλο κομμάτι, μαζί με το “The Blues” επιπέδου Illusions για μένα! Έπαθα μεγάλη πλάκα, βγάζει πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με τα ξεσπάσματα, τα χωσίματα, τα “αγχωτικά” πλήκτρα και τις αλλαγές στην φωνή του Axl! Αυτή ήταν έκπληξη! :yes:[/li]
[/ul]