Όντως και εγώ που έχω ακούσει το ΙRS ήταν γαμάτο αλλά του έλειπε η χαρακτηριστική βραχνάδα.Από τα άλλα δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν τα έχω ακούσει.Καλύτερα όμως γιατί θα τα απολαύσω όταν βγει ο δίσκος(αμήν και πότε:p ) περισσότερο
Φιλε Maiden1979 σιγουρα ισως να μην ειναι σε τελικη μορφη αυτα τα κομματια,εχω να κανω καποιες παρατηρησεις στα κομματια.
[ol]
[li]ΤWAT,μεχρι να αρχισουν τα σολος ειναι καπως βαρετο,δλδ μεχρι να περασουν τα πρωτα 2,30" ειναι βαρετο,απο εκει κ περα το outro σολο ειναι παρα πολυ καλο και απογειωνει το κομματι.[/li]
[li]Τhe Blues,ξεκιναει καπως ασχημα το κομματι με εναν Axl που η φωνη του ακουγεται λες και ειναι κλαμμενο μωρο, ωραιο σολο στην συνεχεια και καλο τελειωμα,απλα πρεπει ο Axl να διορθωσει αυτη την κλαψιαρικη φωνη στην αρχη.[/li]
[li]Βetter,πολυ ωραιο κομματι,δεν μου αρεσουν τα vocals στην αρχη κ το τελος,δλδ οταν λεει “No one ever told me when I was alone,They just thought I’d know better… better…”,καπως “φλωρικα” ακουγονται τα vocals σε αυτα τα 2 σημεια.:-s[/li]
[li]Μadagascar,εξαιρετικο κομματι,το μονο μελανο σημειο ειναι ισως τα quotes που ακουγονται απο martin luther king.[/li]
[li]IRS, καλη ροκια,δεν εχει και τους καλυτερους στοιχους.:?[/li]
[li]Rhiard σιγουρα ακουγεται καλυτερα studio version,αρκετα μπερδεμενο κομματι μουσικα.[/li]
[li]Ιf the world,θελει αρκετα ακουσματα,ειναι οντως παραξενο,εχει καλο σολο ομως.[/li]
[li]This i love(?),ισως το κομματι που εντυπωσιαζει περισσοτερο μεχρι στιγμης,θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα illusion κομματι.:)[/li]
[li]Chinese democracy,oσο παει γινεται κ καλυτερο,πιστευω στην τελικη του version και εαν ειναι οπως το επαιξαν live οπου ο bumblefoot προσθεσε καποια ωραια σημεια τοτε θα ειναι killer κομματι.[/li][/ol]
Η φωνη του Axl ακουγεται στα περισσοτερα κομματια κρυσταλο.
ΥΓ Ο buckethead εκανε καλη δουλεια…
Απο το να περιμενεις ποτε θα βγει ο δισκος καλυτερα να τα ακουσεις,οχι τπτ αλλο για να παρεις μια γευση.
Ειμαι σιγουρος , οτι o AXL μας δουλευει κανονικα…Δεν το εχει σε τιποτα στο album που θα βγει να υπαρχουν τα μισα κομματια απο αυτα που εχουμε ακουσει…Εχω την υποψια οτι ολες οι κινησεις του ειναι μελετημενες μεχρι τελευταια λεπτομερεια και οτι με αυτο που θα ακουσουμε στο τελος θα παραμιλαμε ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
Edit : με τα quite τα μπερδεψα λιγο…το σχολια τα δικα μου ειναι κατω απο τα bullet του Maiden
Κατ’αρχας να ξεκαθαρισω οτι ολες οι κριτικες και οι παρατηρησεις ειναι λογικο να γινονται με βαση τα κριτηρια του καθενος.
Απο κει και περα να κανω καποια σχολια και εγω με την σειρα μου.
Οι περισσοτεροι κρινουν τα κομματια βασισμενοι στην μουσικη και οχι στον στιχο. Αν ο Axl διακρινεται για ενα πραγμα (για μενα παντα) αυτο ειναι ο στιχος που γραφει.
[/li]
Αυτο ειναι ενα παραδειγμα σχετικο με αυτο που σχολιασα μολις τωρα. Αν δεν παρεις υπ’οψιν σου τον στιχο, ισχυει αυτο που λες, οτι το κομματι ειναι βαρετο και απογειωνεται οντως στο σημειο που λες. Αν ομως δωσεις λιγη παραπανω σημασια στον στιχο (φυσικα αυτο ειναι η δικη μου αποψη) νομιζω οτι θα το εκτιμησεις πολυ περισσοτερο το κομματι.
Επειδη ομως στην περιπτωση σου (τουλαχιστον αυτο συμπερανα απο αυτα που γραφεις) βλεπω οτι προσεχεις τους στιχους, στο συγκεκριμενο τραγουδι να εχεις υπ’οψιν σου οτι κατα 99% γραφτηκε για την Stephanie Seymour. Οποτε ο στιχος της ταιριαζει απολυτα…
[/li]
Το συγκεκριμενο τραγουδι το λατρευω λογω στιχων και παλι. Και μενα μου κακοφανηκε το πως ακουγεται ο Axl στην αρχη αλλα μετα συνδιασα τον στιχο με τον τροπο που τραγουδαει την καθε φραση και ειδα οτι ειχε λογικη και βασιζεται στα συναισθηματα που βγαζει η καθε προταση. Αυτο φυσικα ο καθενας δεν θα κατσει να το σκεφτει και ειμαι σιγουρος οτι ο Axl το ξερει.
[/li]
Οταν το πρωτοακουσα ειχα την ιδια αποψη αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι δεν με χαλαει καθολου το οτι ακουγεται φλωρικο, οπως και οτι ο Axl ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που φοραει ροζ πουκαμισα, κιλτ και see-through μπλουζακια και κανενας δεν τον ειπε ποτε αδερφη… :lol:
[/li]
Γι’αυτα τα quotes εχει καθυστερησει ο δισκος παρα πολυ γιατι ο Axl ΑΠΑΙΤΕΙ να ειναι μεσα. Ο δισκος και ολη η τριλογια (οι τρεις δισκοι που εχει ανακοινωσει οτι ειναι ολο το project) περιγραφουν μια ιστορια και απ’οτι φαινεται γι’αυτον ειναι ΠΟΛΥ σημαντικα τα quotes του MLK.
[/li]
Συμφωνω απολυτα.
[/li]
Πολυ μπερδεμενο αλλα μου αρεσει πολυ.
[/li]
Το συγκεκριμενο κομματι ειναι η αποδειξη αυτου που ειχε πει ο Axl το 2006:
Ο πασίγνωστος μοναχικός rocker μιλάει φυσικά για το νέο άλμπουμ των Guns N’ Roses (που χρειάστηκε 10 χρόνια για να γίνει) Chinese Democracy, χωρίς αμφισβήτηση το πιο πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ στην ιστορία του rock & roll. “Είναι ένας πολυσύνθετος δίσκος,” λέει ο Rose, ο καλεσμένος-έκπληξη στο πάρτι για την πρεμιέρα της περιοδείας “See You on the Other Side” των Korn. (Άλλοι καλεσμένοι στο πάρτι: Jessica Alba, μέλη των Linkin Park, των Good Charlotte και των Used.) “Προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Μερικά τραγούδια θυμίζουν λίγο Queen. Κάποιοι θα πουν ότι δεν ακούγεται σαν Axl Rose, δεν ακούγεται σαν Guns N’ Roses.’” Γελάει και προσθέτει, “Αλλά θα σας αρέσουν σίγουρα κάποια τραγούδια.”
[/li]
Δεν λεγεται This I Love, το επιβεβαιωσε η Patti Hood η οποια παιζει Άρπα στο This I love.
Γαμω τους στιχους, πολυ πιθανον να εχει γραφτει για τον Slash το κομματι… Φημολογειται οτι λεγεται Prostitute.
Δυσκολο τραγουδι αλλα αν του δωσεις μερικες ευκαιριες θα το λατρεψεις. Εχω ενα φιλο ο οποιος λατρευει τον Slash, εχει τατουαζ Snakepit. Τελευταια φορα που μιλησαμε μου ειπε οτι οσο περναει ο καιρος τεινει να γινει το αγαπημενο του…
Δεν ξερουμε σε ποσα κομματια θα ακουγεται ο Buckethead. Ο Bumblefoot εχει προσθεσει πολλα στα τραγουδια, αλλα μεχρι να βγει ο δισκος δεν θα το μαθουμε γιατι ολα τα demos που κυκλοφορουν ειναι πριν το 2006.
Το προβλημα με αυτες τις διαρροες ειναι οτι πανε πισω την κυκλοφορια του δισκου.
Προσωπικα, η μονη λυση που βλεπω ειναι να “σπασει” τα κομματια σε διαφορους δισκους, 3 στον πρωτο, 3 στον δευτερο, 3 στον τριτο για να μην φανει οτι τα 9 απο τα 12 τραγουδια ειναι αυτα που γνωριζουμε εδω και πολυ καιρο και ατονισει το ενδιαφερον.
Αλλα ο ανθρωπος εχει ενα σχεδιο στο μυαλο του τοσο αναλυτικο που οσοι το ακουν παθαινουν πλακα. Αν γινουν ολα οπως τα σκεφτεται θα εχουμε 3 δισκους σε 6 χρονια (1ος το 2008, 2ος το 2010, 3ος το 2012).
Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα…
Λοιπον, ας πω και 'γω το μικρο μου μυστικο! Ειμαι πιστευω ενας απο τους λιγους εδω μεσα που δεν εχει ακουσει ΟΥΤΕ ΝΟΤΑ απο τα καινουργια τραγουδια. Δεν μ’αρεσουν οι γκανς? Φυσικα και μ’αρεσουν και μαλιστα πολυ! Αλλα το εχω σαν παγια τακτικη να μην ακουω κομματια χωρις να ξερω οτι ειναι στην τελικη τους μορφη. 'Η πολλες φορες δεν ακουω καν ενα ολοκληρωμενο κομματι προκειμενου να αγορασω και να ακουσω ολο μαζι το αλμπουμ και να παρω μια πληρη εικονα του μωσαϊκου που εχει συνθεση ο εκαστοτε καλλιτεχνης μαζι με artwork και τα λοιπα.
Το θεμα ειναι απο που προερχονται αυτες οι διαρροες και τι σκοπο εξυπηρετουν, γιατι ενταξει για τους fans σιγουρα τα leaks ειναι κατι απο το τιποτα,ειναι λογικο δλδ να θελει ο καθε οπαδος των GNR να παρει μια γευση απο το τι ετοιμαζε τοσα χρονια ο Axl εστω και απο διαφορα demos τα οποια δεν ειναι στην τελικη τους μορφη,ποιος κανει τις διαρροες και τι εχει να κερδισει απο ολο αυτο?:-k Βεβαια εδω που τα λεμε παλι καλα που υπαρχουν κ καποια leaks κ ακουμε…:roll:
Αφου καποιος περιεργος εδινε λεει ταχα μ δηθεν λεφτα στους GNR για να τους δωσουν ενα ολοκληρωμενο demo του δισκου.:lol: #-o #-o
YΓ Το catcher in the rye δεν θα ειναι στο album?:-s
Λες και ξερουμε το τρακλιστ…
Ελα ντε ειναι κ αυτο…#-o #-o #-o
Πλάκα πλάκα στο Catcher In The Rye πολλοί λίγοι αναφέρθηκαν.
Το φινάλε του είναι απλά συγκλονιστικό.
Επειδη ξερω λιγα πραγματα παραπανω, το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οσοι διαρρευσαν αυτα τα τραγουδια θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Παντα φτανεις στην πηγη οταν ξερεις ποιο site τα διερρευσε πρωτο…
Ουδεις γνωριζει. Αν θυμαμαι καλά ο Axl το 2002 είχε πει σε καποια fan (αν βεβαια ελεγε αληθεια) οτι το Catcher In The Rye δεν προοριζεται για τον πρωτο δισκο…
GUNS N’ ROSES ‘Chinese Democracy’ Leaker Gets FBI Visit - June 24, 2008
RollingStone.com reports: Last week, the Internet was rocked when California blogger Kevin Skwerl posted nine newly leaked “Chinese Democracy” tracks, including three previously unheard songs allegedly from GUNS N’ ROSES’ long-awaited album. Skwerl — who used to work in the distribution department of Universal Music and is now a Web designer — runs the blog elsewhere, and says he received the tracks from “an anonymous online source.”
Yesterday Skwerl was surprised to find himself face to face with two FBI agents who paid a visit to his day job. “It was kind of an ambush,” Skwerl tells Rolling Stone. “When I came back from lunch they were waiting in the lobby for me. It’s a little creepy they know where I work.” Two young FBI officers, who Skwerl describes as “Mulder and Scully types,” questioned him for 15 minutes about where he got the tracks and made plans to visit his house at 7:00 a.m. this morning.
I wasn’t sure if they were going to come by with a warrant and trash the place, like in the movies,” he says. “It was nothing like that.” The FBI officials wanted to see the original files, but Skwerl erased them last week per instructions from Axl Rose’s attorneys. Skwerl ultimately gave them second-hand files that are now widely available on the Internet.
Last week Skwerl’s blog crashed from the traffic flood that resulted from his controversial posting. “My host contacts me and says, ‘What the fuck did you do?’” I go, “Uhhhh. I posted some music.” He goes, “What exactly did you post?” I go, “Uhhhh. [Meek voice] New Guns n’ Roses.” He goes, “Motherfucker.” Before long his cell phone rang with an unfamiliar 323 number. “It was a really cool guy from the Gn’R camp that was a middle man between someone who was very angry and me. He was trying to reach out and see if I’d go without a fight, which is more or less what I did.”
Skwerl agreed to take them down, but a cease-and-desist letter soon followed threatening possible legal action. “I’m not so worried about that,” Skwerl says. “It’s a legal grey area since it wasn’t for download, it wasn’t a finished product. We aren’t sure who owns the recordings. I feel like I might survive this.”
Οχι νομιζε οτι θα τη γλιτωνε…:lol: :lol: :lol: Αμα τα παρει ο Axl γλυτωνεις?δεν γλυτωνεις με τιποτα…:lol: Get in the ring mother fucker…#-o #-o
$1,000 For ‘Sorry’ Demo
Hello. I am currently looking to obtain a studio demo of the song ‘Sorry’. I am willing to prepay $1,000 via paypal in advance to a “charity” of your choice for this song. I am also willing to negotiate a trade if that is something that you might be interested in.
If you have the ‘Sorry’ studio demo and are interested - please contact totalgunshead@yahoo.com. I want this song for personal listening only and promise that it will go no further than me and my hound dog.
** There’s a fairly decent possibility that it will leak within the following weeks anyway, so you mine as well let some “charity” cash in while you are able to.
Naturally, this is strictly being offered to GN’R or their management. (This is my maximum offer)
Ρε τι γινεται…#-o #-o :lol: Χαμος για ενα leak…
Χειρότερος κι απ’το Ζαμπιδη ο Axl…δεν υπαρχει σωτηρια αν τα παρει στο σκαλπ…
[QUOTE=axlgreece;386961]Επειδη ξερω λιγα πραγματα παραπανω, το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οσοι διαρρευσαν αυτα τα τραγουδια θα τρεχουν και δεν θα φτανουν. Παντα φτανεις στην πηγη οταν ξερεις ποιο site τα διερρευσε πρωτο…
Εσυ πολλα ξερεις :roll: …
Και για να λες οτι θα υπαρχουν 3 κομματια μονο απο τα γνωστα στο 1ο cd κατι παραπανω θα ξερεις…
Υπαρχει εντονη φημη οτι το sorry θα διαρευσει συντομα…Για να δουμε , μετα την παραπανω εξελιξη θα διαρευσει ή οχι;
γιατι μου εχει καρφωθει οτι στο the blues μερικα απο τα μερη της κιθαρας ειναι του buckethead???ισχυει κατι τετοιο???
Μεχρι και στο sky news εφτασε το θεμα με τα leaks…#-o #-o
GN’R ‘Chinese Democracy’ Leaker Speaks To Sky News
http://video.news.sky.com/skynews/video?videoSourceID=1320038&flashURL=feeds/skynews/latest/flash/guns_roses_new_250608_1200.flv
Κι εγω αυτη την εντυπωση εχω,οχι μονο για το the blues και για αλλα κομματια οπως το madagascar,twat κλπ.Το σολο εχω την αισθηση οτι ισως ειναι του buckethead…η οχι?:-s
[quote="“gore,post:633,topic:7586”]
Εσυ πολλα ξερεις :roll: …
Και για να λες οτι θα υπαρχουν 3 κομματια μονο απο τα γνωστα στο 1ο cd κατι παραπανω θα ξερεις…
Υπαρχει εντονη φημη οτι το sorry θα διαρευσει συντομα…Για να δουμε , μετα την παραπανω εξελιξη θα διαρευσει ή οχι;[/QUOTE]
Να ξεκαθαρισω οτι αυτο ηταν απλα μια σκεψη μου για να σωθει η κατασταση με τα leaks.
Δεν γνωριζω αν το εχει στο μυαλο του ο Axl.
Οσο για αλλα leaks, δεν νομιζω οτι θα διαρρευσει το Sorry. Οι ηχογραφησεις του τελειωσαν το 2007 με τις προσθηκες του Sebastian Bach και απλα αναφερεται και το εκμεταλλευονται καποιοι γιατι το εκανε γνωστο ο Bach.
Προσωπικα θεωρω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο κακο κανουν τα leaks. Οποτε, μην χαιρεστε οταν κυκλοφορουν leaks γιατι ακουτε ενα demo και οχι το τραγουδι που ο καλλιτεχνης θεωρει οτι πρεπει να ακουσετε.
Ξερω οτι οι περισσοτεροι ειστε της λογικης “ας ακουσουμε εστω και demos και δεν πειραζει” αλλα σκεφτειτε ποσο κακο ειναι για εναν ανθρωπο να δουλευει τοσα χρονια και να κρινεται απο την πλειοψηφεια του τυπου, των fans και ασχετων απο μερικα demos και οχι απο ολοκληρωμενα τραγουδια οπως θα επρεπε…
Τελικα βρεθηκε και αλλος που συμφωνει με εμενα οτι το IRS ειναι κομματαρα:wink:
http://www.time.com/time/arts/article/0,8599,1818247,00.html
Track 1: Better
This does not sound like 1994. The first 30 seconds are like a Rihanna song with this woman singing the chorus. Then Axl and the guitars break in, hard. It’s catchy and rocking and modern sounding, and his voice sounds all over the place, in an impressive way. The chorus is from the woman, and there are some sound effects ? like a rap song. And there are two short guitar solos, either from Slash, Buckethead or Bumblefoot ? the first of which has a silly, fun Eddie Van Halen quality. All I get from the lyrics is that, apparently, Axl is upset about the way an ex treated him. She, apparently, is “crazy.” I’m guessing she has a different take. I totally like this song. Grade: A
Track 2: Chinese Democracy
This is what took 14 years. The song actually starts with every person in China talking before there’s any music. Then it starts with a riff that sounds a lot like “Rock You Like a Hurricane” by the Scorpions. But then it gets a lot more interesting and catchy and rocks pretty hard. At first, you think it’s about democracy in China ? and it might be ? but I’m guessing it’s about a woman who changed for the worse and pissed him off. I like it, but not as much as Better. Grade: B+
Track 3: IRS
This is a really good song. Like this could sneak into a GnR Greatest Hits album and no one would notice. It starts with a sweet little wail about how a woman has changed to be no good. Then, to resolve this matter, he says he’s “gonna call the President/ gonna call a private eye/ gonna get the IRS/ gonna need the FBI,” which I can’t get out of my head. It interrupts its super-rockingness with little bits of mellowness to keep me interested, and then some weird named guitarist rocks out and Axl’s right back to calling the President. I play this all the time. I would love it a lot more if some band that wasn’t heavy metal played it. Grade: A+
Track 4: Madagascar
This is that crappy song the band played when I was at the 2002 MTV Video Music Awards and they sucked and he was fat and out of breath and I kept saying I was pretty sure it was a fake Axl Rose. It’s Axl’s attempt to do Led Zeppelin’s Kashmir. It’s vaguely Middle Eastern and slow and bombastic and a little trippy. But it’s boring. And why does it end with all those clips of Martin Luther King Jr.? Grade: C
Track 5: Rhiad and the Bedouins
This song, oddly, starts with him wailing almost exactly like Robert Plant in Kashmir. Then Axl sings really fast. Kind of a nicely sung and interesting chorus, but the rest of it sucks. Slash/Buckethead/Bumblefoot seems to get to do whatever they like. Grade: C+
Track 6: New Song #2
Skwerl didn’t know the name of this song, but I’m guessing its “Message For you” because Axl sings it more clearly than any thing else. And I’m guessing the message is “You done me wrong, girl.” It’s not a bad song, but it’s very serious about itself and a little boring at the same time. It sounds like if it had come out earlier, Michael Bay would have used it for the soundtrack for the Transformers. Grade: B
Track 7: If The World
Pretty good for a metal ballad. I can almost picture the hot, big-haired, leather-pants girls I went to high school with having sex to this. With me. Because I have Chinese Democracy. Grade: B+
Track 8: The Blues
I’m pretty sure this is a song from some upcoming Broadway show: it’s mostly just a piano and lots of emotive singing. Axl should totally be a Broadway singer. He’s got the range and the histrionics. Picture Mandy Patinkin singing this: “So now I wander through my day/ Tried to find my way/ To the feelings that I felt/ I saved for you and no one else/ And though as long as this road seems/ I know it’s called the street of dreams/ But that’s not stardust on my feet/ that leaves a taste that’s bittersweet/ That’s called the blues.” Again, Axl thinks some woman he loved has turned into a real bitch. Grade: B+
Track 9: There Was a Time
Again, an artsy intro. Then a ballad that kind of swings, if heavy metal ballad can swing. Oddly the verse is catchier than the chorus. And the guitarwork is kind of pretty and bluesy and mournful, as if it were hurt by a woman it trusted but then went and did it wrong. These guitars are so hurt the song lasts almost seven minutes. Grade: A-
Overall grade: B+
Αν και στο κειμενο υπαρχουν πολλα λαθη το γενικο συμπερασμα ειναι κατι παραπανω απο θετικο:)
Δεν ειναι τραγικο ομως που ενας “δημοσιογραφος” του Time Magazine παρουσιαζει οτι εχει το Chinese Democracy ενω αυτο που εχει ειναι μερικα παλια demos?
Αυτα ειναι τα ασχημα που συμβαινουν με τα leaks…
Α, και για οποιον διαβαζει τα σχολια μου εδω και αποφασισε να στειλει ανωνυμο email με ολες τις μαλακιες και βρισιες που κατεβαζει ο “εγκεφαλος” του (ο Θεος να το πει εγκεφαλο), να’σαι καλα αδερφε, θα τα παρω πολυ σοβαρα υπ’οψιν μου… NUTS!!! (Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε… )
ακουσα τα τραγουδια που διερευσαν…ως φαν των παλιων gnr τα μονα που με εντυπωσιασαν ηταν τα better και madagascar.ειδικα το better και στο σημειο με το σολο ειναι εκπληκτικο…
το ζητημα ειναι ομως κατα ποσο θα μπορει να τραγουδησει live o axl…
ακομα,ποσα τραγουδια θα εχει το chinese democracy και ποσα εχουν διαρευσει??
Φανταζομαι δεν ησουν στο Live που εδωσαν στην Ελλαδα…
Η φωνη του ειναι καλυτερη και απο την περιοδεια του Illusion τις περισσοτερες φορες.
Το ποσα κομματια θα εχει το chinese democracy ειναι αγνωστο…Εαν το παρουμε με την λογικη( δηλαδη 79 λεπτα μουσικης , ) θα εχει γυρω στα 13 κομματια… Για το ποσα εχουν διαρευσει δες το review απο το TIME αλλα ακομα δεν ξερουμε κατα ποσο θα ειναι αυτα τα κομματια στο album