οχι,δεν ειχα καταφερει να παω στο live στην ελλαδα αλλα απο καποι βιντεο που μου εφερε ενας ‘‘θειος’’ δεν μπορουσε να τραγουδησει καθολου,δεν εβγαινε η φωνη του…
Θα πεσει φωτια να μας καψει…
αν θες μπορω να σου δωσω λινκ…
παντως οτι και να βγαλουν οι νεοι gnr,you could be mine kai paradise city δυστυχως δεν ξαναβγαινουν
Να αλλάξεις ηχεία επειγόντως!
Και μια επίσκεψη στον ωτορυνολαρυγγολόγο δεν θα ήταν άσχημη.
παντως οτι και να γραψει ο καθε ηλιθιος αν ο δισκος ειναι τρομερος απλα δε θα εχουν σημασια…θεματα για τις στηλες τους βρησκουν με αυτα που κανουν…
εγω πχ μεχρι να βγει ο δισκος και τα χειροτερα να εχω ακουσει ποτε δε θα κατσω να βγαλω συμπερασμα απο τη στιγμη που ο αλλος επιμενει οτι αυτα ειναι μισοτελειωμενα…απλα θα περιμενω να ακουσω το δισκο(αν ζω μεχρι τοτε:lol: )
NewGNR.COM_-KROQ_Inland_Invasion-21-_Madagascar
βρες αυτο και βλεπουμε ποιος χρειαζεται ωρυλα
Καλύτερα να μου δώσεις απ’ ευθείας το λινκ αν γίνεται.
Τσέκαρε αυτό: http://youtube.com/watch?v=7Hl5nQ_US7g&feature=related
Τι λες?:-k
δυστυχως δεν γινεται,αυτο και μια σειρα απο αλλα vids που η φωνη του δεν βγαινει τα βρηκα σε ενα σιτε που εκλεισε αρα λινκ δεν παιζει…
καλυτερα ειναι αν και παλι φαινεται να τα παιζει,αμφιβαλω για το αν θα μπορει να τραγουδησει 2 ωρες ετσι
Mηπως εννοεις αυτο?:-s
Ναι, linkin αγόρι μου.
Εσύ που ΔΕΝ ήσουν στο live ξέρεις αν έβγαινε η φωνή του.
Αυτοί που ήταν, δεν ξέρουν…
Ναι αλλα ενα συγκροτημα εξελισετε με καθε δισκο του. Το θεμα δεν ειναι να βαγαζει συνεχεια ιδια ή πανομοιότυπα κομματια. Δεν νομιζω οτι θα πρεπει ντε και καλα να θυμιζει Appetite for Destruction…
Εμενα οσα κομματια ακουσα ( τρελο κολλημα το better ) μου αρεσαν παρα πολυ! Μια χαρα ειναι… Και η φωνη του Axl μου αρεσε πολυ.
To κακο σε αυτη την περιπτωση με τον Axl και το chinese ειναι οτι οταν θα βγει ο δισκος η συγκριση με τα παλια κλασσικα κομματια θα ειναι αναποφευκτη. Δλδ το λαθος που θα κανουν πολλοι fans των GNR για το chinese ειναι να συγκρινουν το νεο υλικο με το παλιο.:-k
Παντα γινονται συγκρισεις ( ενος καινουργιου με ενα παλιο αλμπουμ ενος συγκροτηματος). Και οπως πολυ σωστα λες νομιζω οτι ναι θα ηταν λαθος μια συγκριση στη προκειμενη περιπτωση. Γιατι πολυ απλα το θεμα δεν ειναι στο να θυμιζει τα παλια ετσι?
βρε linkin ημασταν εκει και νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η φωνη του axl ηταν παραπανω απο καλη.αλλωστε εχω και βιντεο και αυτης και πολλων αλλων της περιοδιας και σε ολη τη περιοδια η φωνη του ηταν σουπερ.τωρα αν μιλας για εποχη 2002 ειναι αλλο ζητημα.τοτε η φωνη του ηταν κακη.προπερσι ομως ηταν καλυτερη ισως και απο τα 90s.στο kroq που λες ηταν καποια σημεια που δεν ηταν τοσο καλος ομως ειναι κακη και η ποιοτητα του ηχου
o καθενας κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα,εμενα η φωνη του μου φανηκε λιγη…
και δεν ειπα να βγουν τα ιδια τραγουδια.απλα απο αυτα που εχω ακουσει ειναι πολι λιγα και στερουνται πρωτοτυπιας σε σχεση με τα παλια…
kimi αυτο εννοω
Ποσα κομματια του chinese democracy θα αναφερονται στις πρωην του Axl ? Για την Stephanie Seymour ο Axl στανταρ θα εχει γραψει 3-4 τραγουδια,:lol: μετα απο τοσα χρονια δεν θα το εχει ξεπερασει ακομα…:-k
Παντως μεχρι τωρα η Erin αποτελεσε την καλυτερη εμπνευση του Axl με τραγουδια οπως Sweet Child, Estranged και αλλα…
Για να δουμε αυτη την φορα
Επειδη τα γραφει ο αρθρογραφος του Time δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι…
Το αγνωστου τιτλου τραγουδι π.χ. θεωρω οτι εχει γραφτει για τον Slash αλλα αυτος μιλαει για γυναικες… Νομιζω οτι αν καποιος ειναι λιιιιγο σχετικος με τους GN’R μπορει να καταλαβει πολλα για τους στιχους του Axl.
Δλδ οι στιχοι του Αxl αναφερονται περα απο τις σχεσεις που ειχε με καποιες στο παρελθον και στα παλια μελη? Δλδ στον slash κ τον Duff ας πουμε? :-s Καθολου απιθανο…
Αυτος του Time γραφει αρλουμπες,λεει οτι δεν ειναι καν φαν των gnr,δεν του αρεσει το ροκ,το μεταλ κλπ και υποστηριζει οτι εχει το αλμπουμ κλπ.#-o :?