Chinese Democracy 23/11/2008

Βλεπω οτι οσος καιρος και αν περασει το tread αυτο εχει κοσμο αρα φαντασου ποσοι ειναι αυτοι που περιμενουν να βγει ο δισκος.Axlgreece κυκλοφορησε καμια καινουργια ημερομηνια περι εκδοσης του δισκου?

Καπου γραφτηκε στα διαφορα GNR fan site για ενα νεο κομματι με τιτλο “Shacklers Revenge” και οτι παιζει ο buckethead κλπ,τι ειναι αυτο το κομματι ξερει κανεις,ειναι των GNR η οχι?

Υπαρχει η φημη οτι θα ειναι στο παιχνιδι Rock Band…

Στα διαφορα forum των GNR υπαρχει ενας τυπας με το ονομα Mysteron…ειναι insider και πολλες φορες λεει πραγματα που βγαινουν οτι ειναι αληθινα…Ο Mysteron επιβεβαιωσε οτι ειναι κομματι των GNR:wink: …Τωρα για παραπανω πληροφοριες πρεπει να περιμενουμε για να δουμε:roll:

Αδυνατώ πλέον να παρακολουθήσω τον παραλογισμό γύρω από την κυκλοφορία του δίσκου.

Πλέον δεν με απασχολεί.
Τα 9 τραγούδια είναι πολύ όμορφα σε μελωδίες.
Η παραγωγή χωλαίνει, αλλά ίσως αυτό διορθωθεί στο τελικό της στάδιο.
Κανένα τραγούδι δεν συγκλονίζει, αλλά ίσως τελικά είναι λάθος να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.
Και το Better είναι πολύ δυνατό τραγούδι (ειδικά το riff στο κόψιμο), και το IRS έχει ωραίο groove, και το There Was A Time μελωδία, και το Madagascar συναίσθημα, όλα έχουν κάτι να πουν.
Τα περί 3-4 δίσκων μου ακούγονται τραγελαφικά.

Το ότι ο Axl είναι ξεχωριστός το ξέρουν όσοι έχουν ασχοληθεί ελάχιστα και τους αγγίζει ο μουσική των GNR.

Από την άλλη, ο “ραγιαδισμός” των ταγμένων στον Axl οπαδών μου προκαλεί, ακόμα, περιέργεια. Από την άλλη αν αυτό σας γεμίζει, οκ, πάσο…

Οπως το λες,παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο,ο δισκος ειναι ετοιμος απο τον δεκεμβρη του 2007,εχουν περασει 6-7 μηνες και δεν κινειται φυλλο,ενημερωση καμια απο το συγκροτημα η τον Αxl η το μανατζμεντ,εστω μια ανακοινωση για το που κολλαει η κυκλοφορια του αλμπουμ,τιποτε απο ολλα αυτα.Ειναι εντελως παραλογο αυτο που συμβαινει,ρε παιδι μου οι metallica για παραδειγμα ειπαν οτι το αλμπουμ θα βγει τον σεπτεμβρη,εδωσαν και αυτα τα βιντεακια να ασχολουναι οι fans,τελοσπαντων υπαρχει μαι τυπικη ενημερωση.Απο τους “new GNR” η απολυτη σιωπη…:-s

Εχει γινει πλεον κλασσικη η φραση “θα βγει οτι ειναι να βγει”…:lol: #-o #-o

Ετσι οπως παει το πραγμα οταν θα βγει ο δισκος δεν θα απασχολει κανεναν πλεον. Ο bach συνεχως δινει συνεντευξεις και επαναλαμβανει τα ιδια και τα ιδια,δλδ ποσο φοβερο ειναι το αλμπουμ,οτι ο Axl εχει ετοιμα 3-4 αλμπουμ που ειναι φοβερα,οτι ο Axl ειναι φοβερος,τρομερος,απιστευτος etc etc.Επι της ουσιας τιποτα δλδ.:?

Μιλάς για παραλογισμό, αλλά καθε 1 - 2 μέρες όλο και κάτι ποστάρεις σε αυτό thread… :wink:

#-o

Εδώ γελάμε…

Το οτι ποσταρω συχνα τι σχεση εχει με τον παραλογισμο? Η μηπως διαφωνεις οτι δεν ειναι παραλογα οσα γινονται?:-k Για την ταμπακερα ομως δεν λες τιποτα…

Ε κοιτα αν βγει το 2020 δεν ξερω ποιος θα ενδιαφερεται ακομα…:-s Εσυ αμα θες γελα,εαν σου φαινεται τοσο ξεκαρδιστικο και αστειο…#-o :? Aμα τους πηρε 14 χρονια για να κανουν το CD,ποσα χρονια θα χρειαστουν για να διαπραγματευτουν με τη universal για τα λεφτα??:? :-s

Βασικα με το θεμα τσαινιζ ντιμοκρασι ασχολουνται πλεον μονο οι φανς των γκανς και οχι οι μουσικη κοινοτητα στο συνολο της. Εχουν περασει τοσα πολλα χρονια που … παντως τα λικς και ολα αυτα ηταν ενα καλο τεχνασμα (νταξ παιζει και να μην ειναι) για να ξαναγραψουν γιαυτους “μαιηνστριμ” σαιτς. Παντως εγω αλλο αναρωτιεμαι… πως γενεν (ογκουνσοτο θεος) κομματια που εχεις γραψει πριν απο 10 χρονια να τα βαζεις σενα νεο σου δισκο ??? δλδ σε γεμιζουν ακομα ? ποσο φρεσκα μπορει να ακουγονται? αντε το πολυ να χουν καινουργια παραγωγη αλλα δε παυει να ναι ενα κομματι 10 ετων. η μουσικη εξελισσεται και δε περιμενει κανεναν αξλ. καλυτερα ας το βγαλει ως δισκο με ακυκλοφορητα μπας και το σωσει.

Καλα ετσι όπως παει το βλεπω ή να μας φερουν το αλμπουμ στον ταφο μας ή να διαρευσουν τα κομματια στο διαδικτυο…

Το November Rain και το Don’t Cry ξεκινησan να γραφεται το 1985 οπως και το You Could Be Mine (αντε αυτο να ηταν το '86).

Αν ανοιξεις το booklet του Appetite θα βρεις μεσα στιχους του You Could Be Mine.

Το November Rain οταν πρωτογραφτηκε ηταν 20λεπτο. Μεσα στα χρονια εξελιχτηκε στο “αριστουργημα” που εχουν αγαπησει πολλοι… (οσο και αν δυσαρεστει καποιους…)

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι σχεδιαζεται να κυκλοφορησει φετος. Ελπιζω να μην μεινουν στα σχεδια…

Το θεωρω προφανες. Ενας ανθρωπος που γραφει στιχους βρισκει πηγες εμπνευσης παντου.

Πολυ περισσοτερο σε ανθρωπους με τους οποιους εχει περασει πολλες καταστασεις και εκεινος θεωρει οτι τον προδωσαν. Ασχετα αν προκειται για σχεσεις ή για φιλιες…

περαν του ποτε εγινε η συλληψη μιας ιδεας, κυριο ρολο παιζει ποτε εγινε το arrangement. Εγω αυτα που ακουσα μου ακουστηκαν σαν ξεχασμενα σκονισμενα τραγουδια που βγηκαν απτο συρταρι 10 χρονια μετα και δε προσφερουν τπτ στη μουσικη περαν του οτι να ακουσεις τον αξλ σε κατι αλλο απαυτα που εχει συνηθησει καποιος. Ουτε ανηκει στο hype της σημερινης ροκ και ΚΥΡΙΩΣ δε προκειται να το αλλαξει κιολας ουτε να του δωσει καποια φρεσκαδα. θα μου πεις, και λοιπον?
απλα αυτην την αισθηση εχω εγω αποτι ακουσα. Μου φανηκαν τελειως αδιαφορα.

παντως αν το βγαλει και ειναι αποτυχια απλα εγινε ρομπα και θα θαμπωσει μεγαλο μερος απτη παλια του λαμψη, αν ο δισκος σκισει τοτε θα ειναι ο πιο μαγκας. θα δειξει… αν ξεμεινει απο φραγκα παντα εχει και την επιλογη του ριγιουνιον, χλρ οι αλλοι τον παρακαλανε.

oυαου ασχολείται ακόμα ο κόσμος με αυτό το ανέκδοτο???

Ακόμα μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι όταν ασχολούνται άτομα που δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο δίσκος ούτε η μπάντα.

πω πω εχουνε φορτωσει ασχημα μερικοι.παιδια οπως λεει και ο σεβαστιανος ο αξλ εχει υλικο για 15 δισκους.μολις κυκλοφορησει θα προσκυνησουμε ολοι.οι κατσικες θα βγαζουνε μιλκο αντι για γαλα και θα πεσουν οι ελιες τοθ λεμμυ.εγω προβλεπω 2010 θα συζηταμε ακομα το ιδιο.8)

ανέκδοτο λέμε κάτι όταν δεν έχει εκδοθεί…μάθε ελληνικά και μετά κρίνε.

Μεά θα κρίνω

τι ωρα???εχει μπαγατεψει το ολο πραγμα…το better το εχουμε ακουσει 562 φορες,ποιον θα συγκινησει οταν βγει?

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η συμμετοχή των Guns N’ Roses στο παιχνίδι Rock Band 2 με το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι “Shackler’s Revenge”!!!

Αναλυτικά στο www.gnr.gr!!!

Aυτο οντως ειναι πραγματικο νεο,επιτελους νεο official κομματι απο τον Axl και την παρεα του.Τον σεπτεμβρη βγαινει το game ε? Αντε να δουμε…Φαινεται οτι σιγα σιγα τελειωνει το μαρτυριο αυτου του δισκου και ειμαστε κοντα(?),(καλα δεν βαζουμε κ το χερι στο ευαγγελιο)…:wink:

στο αρθο λεει

Μετά από 14 χρόνια από την τελευταία επίσημη κυκλοφορία των Guns NΆ Roses, ο Axl Rose επιλέγει το Rock Band 2 για να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το νέο επίσημο τραγούδι “Shackler’s Revenge” από το πολύ-αναμενόμενο άλμπουμ Chinese Democracy.

δλδ πρωτη φορα μιλαμε για τελειωμενο τραγουδι 100% και οχι για καποιο ντεμο…?