Είναι τουλάχιστον κωμικό να υπάρχει σχεδόν πάντα στη πρώτη θέση αυτό το θρεντ εδώ.
ΔΕΝ υπάρχουν G’n’R πια, ούτε δίσκος. Δηλαδή απορώ, πώς δέχεστε να σας δουλεύει έτσι ο Axl, γιατί ασχολείστε, πραγματικά.
αρχίζω από το τελευταίο λέγοντάς σου πως ήταν χιουμοριστικό και όχι για εσένα.
φίλε μου ενδεχομένως να ζεις σε ένα μικρόκοσμο που τα πάντα γυρνάνε γύρω από τον Axl , τους GNR και καλά κάνεις κατά μια έννοια.
αλλά πρέπει να σου πω ότι όταν πάει κάτι λάθος, συνήθως στραβά αρμενίζουμε και δεν είναι στραβός ο γιαλός
μάλλον έχεις δίκιο, όλοι οι υπόλοιποι νομίζαμε ότι θα ακούσουμε το δίσκο, ο ένας στον άλλο έλεγε ότι “φέτος θα ακούσετε νέα μουσική από τους GNR”.
και όταν βγει όλοι, οι προφήτες του Chinese Democracy θα βουλώσετε τα στόματα των άπιστων.
και να με θυμηθείς θα το βγάλετε καλύτερο album της χρονιάς, της δεκαετίαες και της χιλιετίας, λίγο πριν το ακούσετε.
Είτε με πιστεύεις, είτε όχι γουστάρω πολύ περισσότερο Guns από όσο νομίζεις.
Περισσότερο όμως γουστάρω να μην είμαι ούτε το πουτανάκι κανενός (μην παρεξηγηθείς δεν στη λέω), ούτε να υποστηρίζω ότι βλακεία μου πουλάνε, γιατί υποτιμώ τον εαυτό μου. Είτε είναι για μουσική, είτε είναι για πολιτική, είτε για οτιδήποτε άλλο.
Αυτό γίνεται με όλες τις μπάντες, μακάρι να ήταν μόνο οι GnR.
Εγώ το μόνο που ελπίζω είναι ο δίσκος (όταν και άμα βγει) να αξίζει πραγματικά. Μερικά από τα κομμάτια που έχουνε leak-άρει είναι πολύ αξιόλογα, αγγίζοντας εποχές Illusion, άλλα πάλι αδιάφορα. Αν συμβει το αντίθετο, απλά λυπάμαι…
Παλι εβγαλαν ημερομηνια.23/11 ε? ποιου χρονου ομως δε μας ειπε.
Σε καμμια δεκαρια χρονια τα λεμε
To γεγονος οτι προκειται για φημες δεν μας αφηνει και πολλα περιθωρια αισιοδοξιας,γιατι απο φημες εχουμε χορτασει και κοντευουμε να σκασουμε. Απο εκει και περα το οτι καποιοι που προσπαθουν να πεισουν και να δικαιολογησουν καποιες καταστασεις οσο αναφορα ολο αυτο το τραγελαφικο σκηνικο που διαδραματιζεται με το Chinese Democracy και την κυκλοφορια του εδω κ 15 χρονια,νομιζω οτι δεν καταφερνουν κατι.:-s
Και φυσικα αποκλειστικος υπευθυνος για αυτο πρωτα απο ολα ειναι ο Axl ο οποιος ποτε μα ποτε δεν βγηκε να ξεκαθαρισει κ να βαλει τα πραγματα στη θεση τους για να μην παρει αυτες τις διαστασεις το θεμα με τον δισκο.:-k
Δλδ γιατι αυτο που συμβαινει με τον Axl,τους “Nεους” GNR και τον δισκο τους δεν εχει συμβει με κανενα αλλο συγκροτημα στον πλανητη?:-k
βασικα εδω εχεις δικιο…αλλα βλεπεις τον ιδιο τον συμφερει αυτο οσο να 'ναι…εξτρα φημη βλεπεις…βγηκε το 2007 και ειπε μια ημερομινια…απο τοτε ταφος…
και κατι αλλο…το 2006 ηταν και ελεγε οτι ‘μεχρι το τελος του χρονου θα ακουσουνε μουσικη’,και μετα βγηκε και ειπε οτι αυτο ηταν 1 τρικ για να μαζεψουν κοσμο οι συναυλιες του…κι αυτο κατα τη γνωμη μοιυ ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο…
Τρικ που ομως δεν ηταν απο την μερια του Axl.
Δεν νιωθετε οτι καποιος υποτιμαει την νοημοσυνη σας και εσεις συνεχιζετε να ασχολειστε?
Πέστα ρε συ Τόλκη!!!
οκ…θυμαμαι…δεν ηταν του αξλ,αμα του μανατζερ του,τον οποιο μαλιστα εδιωξε(αν θυμαμαι καλα)…αλλα και παλι…μπορει να μην ητα δικη του ιδεα,αλλα δεν παβει να ειναι ατιμια αυτο που εκανε…
ώ…μέγιστε fanboy…ζήτω ο σαχλ.
Αν ο δίσκος αποτελείτε απο τα leaks + Shacklers + 2-3 τέτοια ακόμα, μιλάμε για την πιο καλογυαλισμένη και ακριβή πατάτα όλων των εποχων.
μοντέρνα, άνευρα και απλά κομματάκια, με ωραία αν και κσέμπαρκα σόλο, πολύ καθαρά και χωρίς “εκείνη” τη βρωμια που είχαν στο παρελθόν.
Και επειδή θέλουμε πράγματα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. ΑΚΑΝΤΑΚΑ, που ξέρούμε τί είναι και που ο Τζόνο δεν κανεί γλύφτινγκ και δεν το παίζει τρελοκοτσιδού πολυεκατομυριούχος. Rock n roll, TO THE BONE !
τελικα θα κυκλοφορησει το chinese democracy
απλα οχι απο τον axl!
warrior’s soul ειναι η απαντηση!
και απο τους 2 θα βγεί.
ελα ρε …ποτε ?
Νοέμβρη. Κάνει παραγγελίες γνωστος…
δεν είμαι σίγουρος αν μας έλειψες.
Δεκτον.
Δεν ζω σε κανεναν μικροκοσμο.
Εχω την τυχη να γνωριζω πεντε πραγματα παραπανω για το συγκροτημα αλλά ψυχακι δεν ειμαι. Το γεγονος οτι μιλαω εδω μεσα και υποστηριζω τον Axl σε καποια θεματα εχει να κανει με το οτι δεν μου αρεσει να βλεπω να λεγονται πραγματα που δεν ισχυουν και να επαναλαμβανονται φημες που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Απ’την αλλη δεν θα κατσω να μαλωσω με καποιον που δεν του αρεσουν ή βριζει τους GN’R. Δικο του προβλημα. Το να μην αρεσει σε καποιον ένα συγκροτημα ειναι θεμα γουστου και το να μην βριζει το συγκροτημα θεμα νοημοσυνης. Δεν θελω και δεν μπορω να αλλαξω τιποτα απο τα δυο.
Γνωριζω λιγα παραπανω λογω της ενασχολησης μου με το συγκροτημα και θα πω την αποψη μου οσο βλεπω οτι γινεται μια σοβαρη συζητηση…
Δεν ειπα οτι ο Axl δεν εχει κανει λαθη. Αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι αδικο να λεμε οτιδηποτε πριν ακουσουμε και την δικια του πλευρα της ιστοριας, και πανω απ’ολα βασιζομενοι σε φημες?
Δυστυχως ή ευτυχως αυτό ήταν το σχεδιο τοτε αλλα πηγαν πολλα στραβα. Αφου μεχρι και ο Slash που δεν ειχε σχεση με την ολη διαδικασια δηλωνε οτι ο δισκος θα βγει τον Μαρτιο…
Και παλι ομως ήταν ενα σχολιο και οχι επισημη δηλωση.
Νομιζω οτι οταν βγει να μιλησει επιτελους, θα καλυψει και αυτο το κεφαλαιο…
Τα δυο παραπανω σχολια θα τα χαρακτηριζα ανωριμα. Αν θελεις να συνεχιστει η συζητηση καλο ειναι να τα αποφευγεις… Αν σε ενδιαφερει απλα να κερδισεις τις εντυπωσεις στο forum, συνεχισε μονος σου.
Χαρακτηρισμους του τυπου “κορυφαιο” αλμπουμ της δεκαετιας, της εκατονταετιας τους θεωρουσα παντα λιγο αστειους αλλα αφου περιοδικα του μεγεθους Rolling Stone και αλλα τετοια το χρησιμοποιουν, αναγκαζομαι να τα αναφερω στο site.
Υπαρχει τοση καλη μουσικη που το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο και σε τετοια ζητηματα μπορουμε να μιλησουμε μονο για τον εαυτο μας και το δικο μας γουστο. Αυτες οι “online ερευνες” απο τοτε που δημιουργηθηκαν, εχασε το νοημα της η ερευνα…
Ο καθενας εχει τα πιστευω του και λειτουργει βαση αυτων.
Αν νομιζεις οτι εγω γουσταρω να υποστηριζω οτι μου πουλανε και να γινομαι το πουτανακι καποιου θα σε ενημερωσω οτι δεν ισχυει.
Δεν ασχολουμαι με πολιτικη και με οτιδηποτε περιεχει βρωμια μεσα.
Η μουσικη ειναι κατι αγνο και ισως απο τα τελευταια αγνα που εχουν μεινει στον πλανητη.
Εκτιμω ολους τους μουσικους αλλα δεν συμφωνω με τις πραξεις ολων. Με τους GN’R υπαρχει ενα ιδιαιτερο δεσιμο για προσωπικους λογους.
Υποστηριζω τον Axl γιατι γνωριζω πεντε πραγματα παραπανω και γιατι θεωρω οτι ειναι αληθινος. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει κανει λαθη. Δεν τον θεωρω Θεο. Ειναι ενας απλος ανθρωπος με τρομερο ταλεντο στη μουσικη, ενας ανθρωπος που εχει κανει πολλα λαθη.
Αλλα τον θεωρω ειλικρινη.
Εσυ δηλαδη πιστευεις οτι τοσα χρονια δεν θελει να κυκλοφορησει αυτο το γαμημενο το αλμπουμ?
Νομιζεις οτι το θεωρει ενα μεγαλο αστειο και οτι τοσα χρονια γουσταρει να τον βριζει ο καθε ασχετος χωρις να γνωριζει τι πραγματικα συμβαινει?
Το παρακατω κομματι απο την δηλωση του το 2006 λεει πολλα…
Αν κάποιος έλεγε ότι η δημιουργία αυτού του album ήταν ένα ανυπόφορα μακρύ και ακατανόητο ταξίδι, θα ?ταν λίγο. Το να υπερπηδήσουμε τα ατελείωτα και κατά τα φαινόμενα, παράλογα. πολλά εμπόδια που αντιμετώπισαν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία, (παρά τις συναισθηματικές προκλήσεις που υπέμεναν όλοι και ο καθένας ξεχωριστά – οι fan, το συγκρότημα, οι τεχνικοί και ολόκληρη η ομάδα που μας στηρίζει) φάνηκε πολλές φορές να μοιάζει με ένα κακό όνειρο στο οποίο ξυπνάς μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις ότι εξακολουθείς να ζεις τον εφιάλτη. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ο εφιάλτης διαρκεί περισσότερο από μια δεκαετία στην πραγματική ζωή.
Τα πραγματικά και συνεχιζόμενα κατορθώματα όπως και οι απώλειες πίσω από τα παρασκήνια, είναι καταστάσεις πολύ πιο πολύπλοκες από ότι μπορούν να υποθέσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλες πηγές. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ανέκυπταν διάφορα νομικά θέματα, η καλύτερη τακτική αντιμετώπισης των οποίων ήταν, για να είμαστε ειλικρινείς, να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, ειδικά ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα έθετε σε κίνδυνο το γκρουπ ή το άλμπουμ. Είναι εύκολο να υποδεικνύει ο καθένας πώς αντιμετώπισαν παρόμοιες καταστάσεις άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν ή πώς θα τις διαχειρίζονταν οι ίδιοι αν τους προέκυπταν στη ζωή τους. Αλλά και πάλι, χωρίς πλήρη γνώση των ποικίλλων παραμέτρων και των περιστάσεων, αυτού του είδους τα σχόλια και οι ερμηνείες είναι απλά απληροφόρητα, άσχετα και γενικώς άχρηστες και συχνά παρεμποδιστικές εικασίες.
Ειναι προφανες οτι το να πω πεντε κουβεντες εδω μεσα για τον Axl ή οποιονδηποτε αλλο δεν θα με ανεβασει στα ματια τους γιατι δεν θα το μαθουν ποτε… Αντιθετως μονο εχθρους κερδιζω, αν κρινω απο σχολια ορισμενων, ασχετα αν δεν τα παιρνω ποτε σοβαρα… Μονο χασιμο εχω απο την ιστορια.
Αυτα λοιπον που λεω τα λεω γιατι τα πιστευω. Αν νομιζεις οτι υποτιμω τον εαυτο μου, οκ, κανενα προβλημα… Ασε με να κανω λαθος που λεει και ο Βασιλης…
cool πρώτα γενικότερα και sorry αν φάνηκε να αναφέρομαι προσωπικά.
στην πραγματικότητα είμαι αντίθετος με τον fanboyισμό από ένα επίπεδο και μετά.
fanboyισμός είναι στη μουσική, αλλά δεν διαφέρει και πάρα πολύ από τους οργανωμένους σε ομάδες, κόμματα, ιδεολογίες κ.ο.κ.
η μουσική είναι τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου και όσο και αν νιώθω ευγνώμων σε κάποιους ανθρώπους για τη μουσική που έχουν γράψει δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι πρόκειται για ταλαντούχους μεν, βλάκες ή ακόμα και κατάπτυστους δε.
συγκεκριμένα για τον Axl, λατρεύω τη μουσική του. Ειλικρινά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ψηλά έχω τη μουσική του. Από την άλλη, μην τρελαθούμε. Είναι ένας τύπος που δεν ξέρει τι έχει από λεφτά και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να έχει άπειρες ιδιοτροπίες. Αδικαιολόγητες για ένα σοβαρό άνθρωπο. Συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο νεόπλουτο.
Τώρα για εσένα μπορεί το αν δεν το λέω ο Axl, αλλά ο Χ συνδεδεμένος με τους νέους GNR να διαφέρει. Σε μένα και νομίζω στο συντριπτικά μεγάλο ποσοστό των οπαδών δε λέει τίποτα.
Ρε αδερφέ, ένα δίσκο είναι να βγάλεις. Λες μεγάλες κουβέντες περι τελειότητας και εδώ και 10 χρόνια δεν κάνεις τίποτα.
Τον Axl τον ανέχονται ακόμα οι δισκογραφικές επειδή έκαναν τη βλακεία οι άλλοι (δε μιλάμε και για τέρατα εξυπνάδας) και του έδωσαν τα δικαιώματα για το όνομα.
Επίσης, διέψευσέ με όχι από πληροφόρηση, αλλά από εκτίμιση. Κάνω λάθος πώς όταν κυκλοφορήσει το Chinese Democracy τότε ο Axl θα αρχίσει να σκέφτεται και αυτός σοβαρά το reunion? Νομίζω πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το πείσμα του Αxl το κρατάει. Και δεν του δίνω άδικο. Αν γίνει τώρα το reunion το CD πάει στα σκουπίδια.
Πάντως το άλλο Τσαϊνίζ Ντιμόκρασυ βγήκε.
Axlgreece, με το chinese των Warrior’s Soul τι γίνεται? Επειδή των Offspring πήγε άπατο…