Chinese Democracy 23/11/2008

Δεν πειραζει, συνεχιζουμε την συζητηση σαν να μην συνεβη ποτε…

Δεν εχεις αδικο, απλα θεωρω οτι δεν εχω καμια σχεση με τα παιδια και τους “μεγαλους” που γυρνανε στα ξενοδοχεια και παρακαλανε για ενα αυτογραφο.

Οπως εγραψα και πιο πανω το δεσιμο που εχω με τους GN’R οφειλεται σε πιο προσωπικους λογους τους οποιους δεν θα ηθελα να αναπτυξω εδω.

Δεν εχεις κανενα αδικο αλλα αυτο το εχουν ολοι οσοι εκαναν ξαφνικα λεφτα. Δεν παραβλεπω το γεγονος οτι ο Axl ηταν ενα χωριατοπαιδο απο την Indiana που επιασε την καλη λογω του ταλεντου του.

Απλα υπαρχουν χωριατοπαιδα που μενουν χωριατοπαιδα και χωριατοπαιδα που εχουν καποιο οραμα. Θεωρω οτι ο Axl ανηκει στη δευτερη κατηγορια.

Αν ψαξεις και διαβασεις λιγο παραπανω για τους GN’R θα δεις οτι ο Axl ηξερε απο την αρχη που ηθελε να βρισκεται το συγκροτημα μετα απο 5-10 χρονια… Εχει για ολα ενα πλανο. Ακομη και τα δεκα χρονια για ενα δισκο δεν ισχυουν. 10 χρονια με πολλα εμποδια για τρεις δισκους ειναι η αληθεια. Με λιγα λογια 1 δισκος ανα 3 χρονια και 4 μηνες… Ο ανθρωπος εβλεπε και βλεπει λιγο πιο περα απο ενα μπουκαλι ουισκι και μια δοση κοκα…

Σου ειπα οτι σε αυτο με καλυπτει η δηλωση και περιμενω την συνεντευξη που θα δωσει ή το βιβλιο που θα βγαλει και θα τα εξηγει ολα. Πιστεψε με, κραταει σημειωσεις εδω και ατελειωτα χρονια για τα παντα, ακομη απο τις περιοδειες με τα Illusions… Ισως να ειναι και ο μοναδικος απο το συγκροτημα που εχει ξεκαθαρη αποψη του τι συνεβαινε τοτε, γιατι οι αλλοι με τις καταχρησεις που εκαναν δεν νομιζω οτι εχουν ιδιαιτερη συναισθηση του τι γινονταν γυρω τους.

Ο Slash τα περισσοτερα απο αυτα που εγραψε στο βιβλιο του τα εμαθε ρωτωντας αλλους… Μεχρι και πριν κλεισει την συμφωνια για το βιβλιο ελεγε σε ολους πως δεν θυμαται το 75% απ’οσα συνεβαιναν τοτε και ξαφνικα γραφει ενα ολοκληρο βιβλιο με τις αναμνησεις του…

Ο Axl σταματησε τα σκληρα το 88-89 οταν τον απελυσαν απο το συγκροτημα και τον ξαναπηραν…

Σε αυτο, sorry αλλα τον παραδεχομαι γιατι για μενα γαμησε το συστημα οταν ειχε την ευκαιρια. Επειδη τις εχω σιχαθει τις δισκογραφικες, χαιρομαι πολυ που τους το εκανε αυτο… Οποιοσδηποτε γαμαει τις δισκογραφικες, για μενα αξιζει ενα μπραβο… Αν ειχαν μυαλο ας μην οδηγουσαν τις εταιρειες τους στην αυτοκαταστροφη…

Παρ’ολα αυτα θα σου επαναλαβω: Πιστευεις πραγματικα οτι δεν θελει να κυκλοφορησει τον δισκο? Ειναι δυνατον να δουλευει ενας ανθρωπος τοσα χρονια και να μην θελει να το βγαλει προς τα εξω? Ή οπως πεταγονται καποια τζιμανια εδω μεσα και μιλανε, να μην εχει κανενα κομματι γραμμενο και να μας δουλευει ολους?

Ξαναδιαβασε προσεκτικα το κομματι που παρεθεσα παραπανω απο την δηλωση που εκανε το 2006 και θα με θυμηθεις οταν αποφασισει να μιλησει για ολους και για ολα…

Κοιταξε, θεωρω οτι το Chinese οτι και να γινει θα πουλησει τα αντερα του. Λογω ονοματος, λογω ιστοριας δεν ξερω, αλλα θα ξεσκιστει να πουλαει. Αυτο το ξερει η δισκογραφικη και γι’αυτο εδω και σχεδον δυο χρονια γινεται πολεμος οσον αφορα τα χρηματα και δεν κυκλοφορει ο δισκος.

Οποτε αν γινει reunion, θα γινει αφου βγει ο δευτερος δισκος και δεν πουλησει.

Οι αλλοι παρακαλανε. Ο Slash μολις πατωσαν οι Velvet ξεκινησε το γλυψιμο. Μεχρι τοτε εχωνε αβερτα και αφηνε τον Weiland να βριζει ανοιχτα τον Axl… Απο την ημερα που πηρε χαμπαρι οτι το πραγμα με τον Weiland δεν προχωραει και θα κανει reunion με τους STP, ξεκινησε και αυτος τις καλες κουβεντες για τον Axl και θυμηθηκε οτι εχει κανει και αυτος λαθη… Ισως να μην παρακολουθεις τοσο πολυ, δικαιολογημενο αλλα εγω λογω και της ενασχολησης μου με το site τα παρακολουθω ολα και προσεχω ολες τις αλλαγες…

Anyway, τα βασικα μελη του reunion, αν και οταν γινει, θα ειναι Axl, Slash, Duff.

Ο Izzy θα σκαει μυτη σαν guest οπως το 2006, ο Adler δεν την παλευει και τον Matt τον κοβω χλωμο γιατι εχει πει πολλες μαλακιες για τον Axl…

Αυτη ειναι η πεποιθηση μου. Θα δειξει ομως η νεκροψια…

Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να τελειωσει και αυτο αδοξα…

Οπως ειπα και πιο πανω, η νεκροψια θα δειξει…

Λόγω μάρκετινγκ… :roll:

Αποψεις… Και οπως λενε οι Αμερικανοι, σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουμε απο μια… :lol:

Αποπειρα χιουμορ ηταν και οχι προσβολης, προς αποφυγη καθε παρεξηγησης…

Οτι θα πουλησει, θα πουλησει…Ειδικοτερα εαν πετυχει και το trick που θελουν να τα βγαλουν στην ημερα του Thanksgiving is historically the best time for superstar releases, and high expectations have been pinned on the long-gestating “Chinese Democracy,” which Interscope is releasing.

Επιπροσθετα, 1 βδομαδα πριν την κυκλοφορια του CD θα βγει σε Limited edition το Appetite, οπου κανεις ακομα δεν ξερει τι θα υπαρχει στο limited και για να γ@@@σω τελειως το thread, υπαρχει η τρελη τρελη φημη οτι θα υπαρχουν 4 διαφορετικα serial number για το CD. Τωρα εαν θα ειναι 4 διαφορετικα εξωφυλλα, cd+bonus Cd, ή κατι που οσο το σκεφτομαι τοσο με τρελλενει , θα το δουμε συντομα :wink:

Αμα δεν πουλήσει το πιο πολυ-αναμενόμενο παγκοσμίως άλμπουμ της τελευταίας 10ετίας (τουλάχιστον), ποιό θα πουλήσει?

Και είναι απολύτως θεμιτά (για μένα) αυτά τα tricks από τη δισκογραφική. Οι τύποι έχουν στα χέρια τους το πιο ακριβοπληρωμένο άλμπουμ όλων των εποχών. Έχουν μπει μέσα τρελλά με τα “τσαλιμάκια” του Axl, και κάτι πρέπει να κάνουν για να βγάλουν τα σπασμένα… :wink:

Δεν ισχυει αυτο το “εχουν μπει μεσα” γιατι τα (τονιζω) ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ποσά, εχουν πληρωθει για υλικο που αντιστοιχει σε 3 δισκους και οχι εναν.

Το πλανο ειναι αφου κυκλοφορησει ο πρωτος δισκος, καθε δυο χρονια να βγαινει αλλος ενας. Προκειται για μια τριλογια που θα ολοκληρωθει σε 4 χρονια…

Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Απλά στη σημερινή εποχή, είναι κίνηση-αυτοκτονία για μια δισκογραφική να έχει πληρώσει την παραγωγή 3 άλμπουμ (με εμπορικές προοπτικές) και να τα κρατάει ακυκλοφόρητα (και άρα να μην έχει πουλήσει ούτε ένα αντίτυπο). ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, έχουν όντως μπει μέσα, γιατί έχουν πληρώσει 3 παραγωγές, χωρίς να υπάρξει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ κάποιο αντίκρυσμα…

Το Greatest Hits εχει πουλησει πολυ περισσοτερο απο το μεσον ορο των κυκλοφοριων ολοκληρης χρονιας:roll:
Και λογικα, χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος για αυτο που λεω, η περιοδεια 2006-07 ηταν 100% επιτυχια…Δεν ξερω εαν κερδη απο τις περιοδειες παιρνει και η δισκογραφικη…
Αρα κατι …εχει παρει πισω:wink:

Εχω την εντύπωση όμως, ότι η συγκεκριμένη τουρ είχε κλείσει αρχικά με τους Guns SUPPORT στους Rolling Stones. (Άσχετα αν τελικά βγήκαν μόνοι τους…) Οπότε κράτα μια πισινή… :wink:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνήθως, όταν κλείνει μια περιοδεία, η support μπάντα πληρώνει κάποιο ποσό στη headline. Πράγμα λογικό, γιατί το κοινό των Stones π.χ. είναι ένα target-group στο οποίο ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει πρόσβαση για να προωθήσει το προϊόν του, οπότε καλείται να πληρώσει για να την αποκτήσει (την πρόσβαση αυτή). Δεν μπορώ να ξέρω τι οικονομικές συμφωνίες μπορεί να έγιναν μεταξύ των 2 management, αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη τουρ να είχε και ελάχιστο ή μηδαμινό κέρδος… Φυσικά μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, έτσι?

[QUOTE=Bleedin History;462918]Εχω την εντύπωση όμως, ότι η συγκεκριμένη τουρ είχε κλείσει αρχικά με τους Guns SUPPORT στους Rolling Stones. (Άσχετα αν τελικά βγήκαν μόνοι τους…) Οπότε κράτα μια πισινή… :wink:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνήθως, όταν κλείνει μια περιοδεία, η support μπάντα πληρώνει κάποιο ποσό στη headline. Πράγμα λογικό, γιατί το κοινό των Stones π.χ. είναι ένα target-group στο οποίο ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει πρόσβαση για να προωθήσει το προϊόν του, οπότε καλείται να πληρώσει για να την αποκτήσει (την πρόσβαση αυτή). Δεν μπορώ να ξέρω τι οικονομικές συμφωνίες μπορεί να έγιναν μεταξύ των 2 management, αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη τουρ να είχε και ελάχιστο ή μηδαμινό κέρδος… Φυσικά μπορεί να είμαι και τελείως λάθος, έτσι?[/QUOTE

Support ηταν σε 2-3 συναυλιες των Rolling Stones που ΕΥΤΥΧΩΣ ακυρωθηκαν και τους ειδαμε ΕΛΛΑΔΑ
το tour ηταν αποκλειστικα των GNR

Οκ, γράψε λάθος σ’αυτό.

Πάντως το γεγονός παραμένει, (όσο greatest hiτs και αν πωλήθηκαν), ότι η εταιρία έχει πληρώσει για την παραγωγή ενός τριπλού -ουσιαστικά- δίσκου, χωρίς να τον έχει κυκλοφορήσει, κάτι που ισοδυναμεί με οικονομικό χαρακίρι σήμερα.
Και φυσικά, στην σημερινή show-biz, όλοι ξέρουμε ότι η έννοιες “ζημιά” και “κέρδος” είναι πολύ διαφορετικές από το πως το αντιλαμβανόμαστε εμείς, έτσι? :wink:
Γι’αυτό ξαναλέω ότι η δισκογραφική τους έχει το “δικαίωμα” να κάνει ό,τι μπορεί για να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα αντίτυπα…

Λοιπον για 3 ημερες το thread μπορει να ηρεμησει καθως απο εναν insider…
“As I said before, 11/23 is the plan, but I am told that no official announcements are expected before Thursday. I will update then if I can”

Παντως το παραρτημα της Universal στην Ολλανδια επιβεβαιωσε για 23 Νοεβρίου8):p:wink:

Δεν ειναι απλα ενας insider, ειναι ισως ο μονος αξιοπιστος insider στη “πιατσα”…

Άμα βγει όμως 23/11, δε θα έπρεπε ήδη να υπάρξουν κάποιες επίσημες ανακοινώσεις και τα σχετικά?

xe,xe Ο Mysteron ειναι οντως η καλυτερη πηγη που εχουμε:wink::-k

Και απο την στιγμη που ο φιλος σου ο Jarmo το αφησε να το πει στο forum του ειναι 100% σιγουρο:wink:

Δηλαδή αν δεν κυκλοφορήσει ούτε 23/11, ο Axl πάλι δε θα έχει μερίδιο ευθύνης… Ωραίο trick! Κάνει το επικοινωνιακό του παιχνίδι, αλλά μέσω τρίτων ώστε αυτός να έχει νίψει τας χείρας του και να μην μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς για ψεύτη… :thumbup:

Επίσης, αν έχει έτοιμους τρεις δίσκους μετά από δέκα χρόνια, δεν καταλαβαίνω το πλάνο για την κυκλοφορία της τριλογίας ανά δύο έτη.

Παει ετσι:

Δισκος - Tour - Δισκος - Tour - Δισκος - Tour

Aha! Ok! :wink:

Ακομα και τωρα δεν το πολυπιστευω

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=106897