Αυτο τα λεει ολα-> http://liveu-57.vo.llnwd.net/vidilife/image/2006/11/17/965803/1083257L.jpg 8)
Τρίτη 6 Μαρτίου 2007!!!
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=63831 8O 8O
Πάει και ο Merck… 8)
Και ενώ ο Axl και η παρέα του ακυρώνουν το ένα live μετά το άλλο για να τελειώσουν με το (σύμφωνα με τους οπαδούς) καλύτερο album που ΔΕΝ έχουμε ακούσει, τα χαρμόσυνα νέα έρχονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα από τον ίδιο τον Axl. Ναι μίλησε…(συγκίνηση).
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΤΡΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2006…
περάστε μια βόλτα από το δισκοπωλείο της γειτονιάς σας…
μπορεί να σας περιμένει μια έκπληξη…
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BEST OF…(νέα συγκίνηση / δική μου υπόθεση).
Γιατί λέει ο Axl ήταν trick της εταιρείας οι 13 Τρίτες για να πουλήσουν εισιτήρια για το υπόλοιπο tour (από πίσω ακούγεται ο Μιλιώκας σε γνωστό άσμα).
ΚΑΙ ΟΜΩΣ…
Η νηστεία μπορεί να αρχίσει. Ο ίδιος ο Axl παρέκαμψε και τους 665 managers και είπε ο ίδιος ως πιθανή ημερομηνία την 6η Μαρτίου.
Φήμες που θέλουν τον τίτλο του album να αλλάζει σε Chinese Hypocrisy κρίνονται ως αναληθείς και μάλιστα κακεντρεχείς.
Μέχρι τότε στο internet υπολογίζεται να έχουν leakάρει τα 28 από τα 65 πιθανά κομμάτια του δίσκου.
Πάντως όταν βγει (Λέω όταν) θα πουλήσει τα μαλλιοκέφαλα του…Ξέρει τι κάνει η κουφαλίτσα ο Axl… :lol:
" In the end, it?s just an album, but it?s one that I, the band, our record company and all involved believe and feel is a true Guns N? Roses album. [b]Ultimately the public will decide, and regardless of the outcome, our hearts, lives and our passion has been put into this project every step of the way. If for no other reason, we feel those elements alone merit your consideration. We do hope you can hold on just a bit longer, and if not, please take a break and we?ll be more than glad – if you so choose – to see you again later.
Once again, we offer our sincere apologies and our deepest thanks. Guns N? Roses also would like to thank all the fans who attended the 70 concerts in 21 countries for their support in 2006. All the best to each and every one of you over this holiday season, thank you and God bless."[/b]
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
niwthw mia anatrixila stis patouses ! 8O :lol:
Συμφωνα με το www.avopolis.gr/metal O mainman των GUNS N’ ROSES, Axl Rose ανακοίνωσε την ακύρωση την ακύρωση τεσσάρων συναυλιών στις Η.Π.Α, όπως επίσης και την απόλυση του για πολλά χρόνια manager του, Merck Mercuriadis. Παρακαλεί επίσης τους φίλους της μπάντας να έχουν λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να ανακοινωθεί η ?τελική? ημερομηνία κυκλοφορίας του θρυλικού πια ?Chinese Democracy?.
Τα ιδια παντελακη μου , τα ιδια παντελη μου…,
ρε axl ,“νιος ημουν και γερασα”, παντως μεγαλυτερο παπατζη δεν ξερω απο τον
axl.Κατα τα αλλα τπτ δεν εχει αλλαξει, τι κι αν ο θειος AXL ειπε για μαρτιο 2007,
αφου δεν τον εμπιστευεται κανεις πλεον με οσα λεει.“Καντε λεει λιγο υπομονη ακομα…”,καλα κρασια θα πω εγω. :?
[quote=“KIMI”]τι κι αν ο θειος AXL ειπε για μαρτιο 2007,
αφου δεν τον εμπιστευεται κανεις πλεον με οσα λεει [quote]
Πρώτη φορά αναφέρει ημερομηνία ο Axl.Αλλά είμαι σίγουρος οτι με τόσους ανάποδους που υπάρχουν,ακόμα και 13 Μαρτίου να βγει (μια Τρίτη καθυστέρηση) πάλι θα πέσει κράξιμο.
Off topic :
Θυμήθηκα τώρα κάτι τύπους στη συναυλία…
Ανάμεσα στα κομμάτια λέγαν : Άντε,κωλόχοντρε,α,ου κλπ γκρίνιες και βρισιές.
Και όταν ξεκινούσε το επόμενο κομμάτι χτυπιόνταν σα διάολοι.
Ταγάρια,έ ταγάρια…
Έχει βουίξει ο πλανήτης από τις 15 του μήνα και το avopolis το δημοσιοποιεί σαν “νέο” 3 - 4 μέρες μετά, απλά αντιγράφοντας το blabbermouth… :?
Ασ μην βγει ποτε αυτος ο δισκος. Ας ερθει το reunuion να τελειωνουμε…
Η επιθυμια σου διαταγη… :lol: :lol: :lol:
Ενάμιση μήνα πριν την “κυκλοφορία” του δίσκου και τίποτα ακόμα. Έχω μεγάλη περιέργεια για το πότε τελικά θα κυκλοφορήσει…η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας… :lol:
Φέτος θα ακούσεις μουσική… Και αυτό είναι δέσμευση!
πάντως εγώ τον έχω παραγγειλει τον δίσκο από το play.com…Λέει 5/3 που είναι λογικό γιατί στην Ευρώπη κυκλοφορούν μία μέρα πριν από την Αμερική…Αντε να δούμε πότε θα ρθει…
Κάτσε να βγει…
Δεν βγαίνει με τίποτα στις 5 Μαρτίου!
Έχω την εντύπωση οτι ο Axl περιμένει να μάθει πότε θα κυκλοφορήσει το “Libertad” των Velvet Revolver, για να κυκλοφορήσει το "Chinese… " την ίδια μέρα! 8)
We’ll see, απλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε…
:twisted:
Einai sxedon adinaton na vgei 5 h 6 martiou… 8a eprepe na exei anakoinw8ei kati hdh.
Alla epeidh ton aprili arxizei tour…e pisteuw prin to tour na exoume to cd sta xeria mas!!!