Chinese Democracy 23/11/2008

Ναι, οπωσδήποτε!

Αποκλειστική πληροφορία : “There are only 345 Tuesdays left…”.

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς οι περισσότρεοι αν ήμασταν στη θέση του Axl στο Playboy Mansion θα τη βγάζαμε. Εγώ σίγουρα πάντως…

Έτσι κι αλλιώς, υπάρχει κόσμος που τρώει το κουτόχορτο…

Θα το πάθω το εγκεφαλικό! 8O

Δεν ξέρω αν η “Chinese Democracy starts now!”, αλλά με νοιάζει πολύ περισσότερο που ο Steven Adler “τα βρήκε” επιτέλους με τον Axl ύστερα από 17 χρόνια! :smiley:

Ο Steven μιλάει για τον Axl, τον Izzy και πολλά άλλα ενδιαφέροντα! :twisted:

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=102667321&blogID=229822415&MyToken=912cd33c-e95a-4396-98ee-1c605b9a4457

Κάντε το ρε και θα γυρίσει ο πλανήτης ανάποδα! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

http://www.pop-rock.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=78&NEWS_DATA_ID=57610
Λετε ρε ***στη? Πολλα εχουν ακουστει στο παρελθον και ηταν παπας αλλα ξερω γω,μηοως παιζουν με
τον κοσμο για να αυξησουν το ενδιαφερον για να αγορασουν ολοι το νεο αλμπουμ?
Μακαρι να γινει (ω ρε φιλε και ο στιβεν αντλερ? **ματο θα ηταν):-k

Τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς τα είπε ο Steven Adler!
Οτι δηλαδή ο Izzy θέλει reunion, όπως και ο ίδιος! :twisted:
Τη γνώμη του Axl δεν την ξέρουμε “He just grinned and giggled a little bit…”, και ούτε φυσικά του Duff και του Slash… :-k

Tο ποπ + ροκ πού είδε ότι “…Ο Αντλερ αποκάλυψε πως ο Slash, ο Νταφ ΜακΚάγκαν και ο Ιζι Στράντλιν σκέφτονται να επιστρέψουν στους Guns N’ Roses…” είναι άξιο απορίας…
Μόνο για τον Izzy ισχύει…
Με την αγωνία μας παίζουνε; :evil:

Πάντως, αφού τα βρήκε ο Steven με τον Axl το reunion είναι περισσότερο πιθανό από οποιαδήποτε στιγμή των τελευταίων 10 ετών! :yes:

Εχεις δικιο για τον αντλερ, αφου τα βρηκε αυτος ολα ειναι πιθανα και αυτο γιατι οσες συνεντευξεις εχω διαβασει του αντλερ ολο μπινελικια εριχνε στον Αξλ, τωρα ξαφνικα μιλαει με καλα λογια!!!
Εγω νομιζω αν επιστρεψει ενας απο αυτους μετα θα ακολουθησουν και οι αλλοι γιατι οπου παει ο σλας πανε πακετο με νταφ κλπ.Μονο μην ειναι παραμυθια της και ναχαμε να λεγαμε …

Χαλαρά προτιμώ Matt Sorum από Steven Adler.

Και αν γίνει το reunion με τον Matt πρέπει να γίνει…

Σεβαστό, αλλά δεν έχει σημασία τι προτιμά ο καθένας.
Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος που θα προτιμάει τον Gilby από τον Izzy… :eek:

Αν γίνει το reunion, με τον Adler θα γίνει, γιατί πολύ απλά ο Matt είναι φίλος του Slash και του Duff μόνο!
Μόνο αυτοί τον βλέπουν σαν “ισότιμο” μέλος!
Για τον Axl δεν είναι παρά ένας “former employee”… :stuck_out_tongue:
Ενώ αντιθέτως, με τον Steven ξεκίνησαν μαζί από το μηδέν και κατέκτησαν την κορυφή!
Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες προστριβές και αν δημιουργηθούν, την αρχική πεντάδα θα την δένουν πολύ δυνατοί δεσμοί…
Και ας μην το παραδέχονται ούτε οι ίδιοι…

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.
Από το 1990 και μετά ο Steven Adler κατηγορούσε και αναφερόταν στον Axl με τον χειρότερο τρόπο!
Το έχει κάνει ακόμα και μπροστά μου! Όσοι ήταν στη Βαβυλωνία του Μύλου στις 07-07-2004 θα το θυμούνται!

-Hey guys! What’s the greek word for asshole?
-Μαλάκας!
-Oh right! Axl is big malakas! Huge malakas…

…και άλλα τέτοια γραφικά! :oops:

Ταυτόχρονα, στα μέσα του 2000 στα πλαίσια της προώθησης του “Ain’t Life Grand”, ο Slash είχε δώσει μια συνέντευξη που μεταξύ άλλων ανέφερε:

“…If someone comes up to me and asks me if G. N.’ R. is going to get back together, I say that if it was the original band and if everybody could straighten their heads out enough to be in the same room to do it, then I would do one show if the situation was right. We ‘ve been offered millions of dollars to re-group.
Originally, I thought ‘Shit! A couple of days of rehearsal and then go out and play in front of a really excited, enthusiastic audience? Might be fun.’
But when we recorded 'Sympathy for the Devil’ Axl didn’t even show up. So everybody lost interest.
If it was the original band, and Steven could get his shit back together, which I know he’s been trying to do since time began, since I still talk to him all the time. But the chances of that happening pretty much nil…”

Δηλαδή ο Slash το συζητούσε μόνο αν είναι μέσα και ο Steven, ο οποίος ούτε την λέξη “Axl” δεν μπορούσε να ακούσει χωρίς να πετάξει μπινελίκι! :x

Τώρα ομώς αυτό άλλαξε…\:D/
Ο Izzy θέλει, ο Steven παρομοίως, ο Duff θα κάνει ό,τι πεί ο Slash, o Slash το συζητούσε το θέμα αν είναι μέσα και ο Steven, ακόμα και η ίδια η μπάντα του Axl το θέλει…
Μένει να δούμε αν το θέλει και ο Αρχηγός! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα ο Adler δε μου γέμιζε ποτέ το μάτι. Μπορεί να ήταν στην αρχική σύνθεση και να έπαιξε στο Appetite, αλλά ως drummer προτιμώ 10 φορές των Sorum. Άσε που πιο κάτω δε γίνεται να πέσει στην υπόληψη μου με αυτά που κάνει τα τελευταία 1-2 χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε ](*,).

Και φυσικά πρώτα να βγει ο δίσκος και μετά να κάνουν ότι είναι να κάνουν :D.

Σε αυτό συμφωνούμε! :yes:

Αυτή τη φορά, σας έχω νέα για το “Chinese Democracy” και όχι για το reunion! :smiley:
Το official site των Guns N’ Roses δια στόματος Del James (μεταξύ άλλων κολλητού φίλου του Axl, συγγραφέα και εμπνευστή του κεντρικού θέματος του November Rain video clip, για όσους τυχόν δεν τον ξέρουν) μας ενημερώνει ότι:

“The good news is that all of the recording for the album has been completed. Drummer Frank Ferrer and guitarist Ron “Bumblefoot” Thal integrated themselves into the recordings seamlessly and will have their presence felt.
There is no official release date, as the band is currently mixing, but after some delays and scheduling difficulties, things appear to be moving along.”

http://web.gunsnroses.com/news/article.jsp?ymd=20070222&content_id=a1&vkey=news&fext=.jsp

Τουλάχιστον ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις και μένει το μιξάρισμα… :thumbup:

Το έχω ξαναπεί! Μου φαίνεται ότι o Axl περιμένει να το κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το “Libertad” των Velver Revolver… :yes:
…παρεμπιπτόντως, οι ηχογραφήσεις του οποίου προχωράνε κανονικά…

http://media.velvetrevolver.com/vlog4.mov

συμφωνώ…

επίσης, δεν μας είπε πόσες φορές έχουν ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις του εν λόγω δίσκου…

μη ξεχνιόμαστε … there are only 666 Tuesdays left.

και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψαρώνουν.

Άπειρες! :metal:
Τον γράφει και τον σβήνει κάθε μέρα! :twisted:
Τι πρόβλημα υπάρχει;

Έχεις επανηλλημένα εκφράσει την γνώμη σου για τις επιλογές, τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του Axl τα τελευταία χρόνια! Και καλά κάνεις! :wink:
Όπου θέμα για Guns N’ Roses, αμέσως απαντάς με αρνητική κριτική (συνήθως)!
Πραγματικά, κανένα πρόβλημα! :thumbup:
Από την απέναντι μεριά όμως θα βρίσκεις τουλάχιστον εμένα, όχι τόσο επειδή εγώ συμφωνώ με τις επιλογές του Axl, αλλά γιατί μου αρέσει να “συζητάω” με άτομα που ενώ τον αντιπαθούν, συνεχώς ασχολούνται μαζί του! 8)

P.S. Έχει πλάκα το εξής: Τα 2 πιο αγαπημένα μου groups είναι οι Iron Maiden (στο metal) και οι Guns N’ Roses (στο hard rock)!
Για τους πρώτους ξέρω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία και είμαστε και οι 2 από αυτούς που τους υπερασπίζονται συνεχώς (βλέπε A Matter Of Life And Death διαμάχη και όχι μόνο)!
Για τους δεύτερους όμως, είμαστε σαν το μαύρο με το άσπρο… :wink: :lol:

μα είναι και οι Guns μέσα στα ΠΟΛΥ αγαπημένα μου συγκροτήματα.

Ο Axl το ξεφτυλίζει όμως. Ειλικρινά, αν το έλεγε Axl Rose Band παίζει να ήμουν και ενθουσιασμένος.

Και το ότι ψαρώνουν κάποιοι δεν είναι κακία είναι γεγονός. Δεν θυμάσαι να μπαίνουν μέσα στο forum και να λένε “κάντε μια βόλτα από το δισκάδικο της γειτονιάς σας” ή ότι “θα βγει σίγουρα μέσα στο 2006”…?

Δλδ οκ μακάρι ο δίσκος να είναι καλός και super κλπ.

Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος πως τόσοι μουσικοί στη σκηνή είναι αχρείαστοι και κάνει σε θίασο. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κανείς που ο κιθαρίστας με τα μούσια (δεν θυμάμαι πως τον λένε) είναι λίγος και γίνεται γραφικός. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος πως όσο καλοί κιθαρίστες και να είναι κάτι Bumblefoot και Buckethead δεν “κολλάνε” στους GNR. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι τις μισές φορές που θα ανοίξει το στόμα του ο Axl θα πει κοτσάνα.

Οι GNR πάνω από όλα είναι συνδυασμός image και μουσικής. Καλώς ή κακώς γράφουν στον φακό.
Καλώς ή κακώς για εμένα GNR είναι με Axl, Slash και Duff τουλάχιστον.

Και για να έχουμε καλό λόγο, τους Velvet Revolver τους πάω με χίλια. Ε, τουλάχιστον στην Ελλάδα η εμφάνιση των τωρινών GNR ήταν 2 κλάσεις ανώτερη των VR.

Anyway, το ότι σε άλλα συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε μόνο θετικό μπορεί να είναι…

O Slash και ο Duff “καίγονταν” εκείνη τη “μαύρη” άνοιξη του 1993 να του πουλήσουν το μερίδιο από τα δικαιώματα του ονόματος… :cry:
Του το πουλήσανε, γιατί να μην το χρησιμοποιεί;

Το 2001 που είχα δεί (σε video) τους “νέους” GN’R με το νέο (τότε) image, “έφαγα” την “ήττα” της ζωής μου… :frowning:
Το ίδιο και το 2002…
Πέρσι όμως ήταν η πρώτη φορά που τους παραδέχτηκα!
Και μου άρεσαν και σαν image!
Δεν είναι Slash και Duff, δεν “κολλάνε” σαν αυτούς εννοείται, όμως πιστεύω κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους!

Είναι τελείως υποκειμενικό αυτό!
Αν με ρωτάς, όχι, δεν έχω “καταλάβει” κάτι τέτοιο…
Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Axl όχι μόνο από τους δίσκους και τα περιοδικά, αλλά και μέσα από αμέτρητες συνεντεύξεις, πολλά βιβλία, documentaries, άπειρα unofficial videos κ.τ.λ.
Όσο και αν σου φανεί αστείο, τον θεωρώ πολύ σοβαρό και πολύ σωστό στα αυτά που λέει και κάνει!
Σαφώς και έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας…
Τον Slash που τον θεωρούν οι περισσότεροι τον σωστό και τον σοβαρό της υπόθεσης, να δείς κάποιες φορές όταν άνοιγε το στόμα του τί πέταγε ή γενικότερα τί έκανε…

Συμφώνω απολύτως! Μέχρι τότε όμως, οι “new” GN’R αποτελούν πολύ καλό υποκατάστατο!

Καλοί είναι, αλλά δεν τρελαίνομαι! Με χαλάει απίστευτα ο αντιπαθέστατος Weiland!
Αυτός ο τύπος με νευριάζει από το 1992 (λόγω των Stone Temple Pilots) και εκεί που τον ξεχάσει τελείως, τον ξαναβρήκα μπροστά μου ύστερα από χρόνια! :evil:
Για μένα η εμφάνιση των Guns ήταν τουλάχιστον 10 φορές ανώτερη από των VR και το λέω με μεγάλη λύπη! :frowning:

Έτσι ακριβώς! :bye:

Ξερετε αυτο που μου κανει εντυπωση σε αυτην τη φημη ειναι το timing, μηπως υπαρχουν διαφορες σκοπιμοτητες για να προωθησουν το CD και σου λεει κατσε να βγαλω εγω οτι θα γινει reunion για να ενθουσιαστει ο κοσμος και να αγορασει το CD.Αλλα απο την αλλη αν γινει αυτο το reunion θα ενδιαφερθει κανεις για το ποσο καλο η κακο θα ειναι το CD?Τι θα απογινουν οι VR,ετσι ξαφνικα θα τα βροντηξουν μια μερα για να επιστρεψουν στους gnr τη στιγμη μαλιστα που προκειται να κυκλοφορησουν το libetard?
Δεν ξερω υπαρχουν πολλα ερωτηματικα που αιωρονται.:? :-k

Νομιζω οτι ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που δεν γουσταρουν τους GNR(ναι υπαρχουν και αυτοι),
μονο καλο στη μουσικη μπορει να κανει ενα GNR reunion γιατι τα χρειαζομαστε τετοια συγκροτηματα
τη σημερον ημερα και αλλωστε ενα ακομα APFD η UYI μπορουν να βγαλουν , ποτε δεν ειναι αργα.
GET IN THE RING MOTHERFUCKER!..

Μακαρι να γινει το reunion!

Αυτο που με πειραζει περισσοτερο στον AXL ειναι οτι ενταξει μπορει να εφυγαν ο slash , o duff, o izzy,
αλλα βρε αδερφε φερε καποιους της προκοπης, δλδ ο gilby για παραδειγμα μπορει ναμην ηταν izzy αλλα
ηταν στο επιπεδο του,ενω οι buckethead, ron thal περα του οτι δεν τους ξερει κανενας ειναι πολυ λιγοι για
το βεληνεκες ενος συγκροτηματος σαν τους GNR.Αν εφευγε ο slash και μου εφερνες για αντικαταστατη πχ.
εναν zak wylde(τυχαια επιλογη) που η αξια του θα ηταν δεδομενη και θα μπορουσε να αντισταθμισει μια μεγαλη απωλεια σαν αυτη του slash δεν νομιζω να ελεγε κανεις τπτ στον AXL.

EXCUSE ME 8O

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ BUCKETHEAD ΚΑΙ ΤΟΝ RON THAL???

Έχεις ακούσει projects του buckethead???

Sorry κιόλας, σιγά το όνομα που έχει ο Ron Thal…

Όσο για τον Buckethead, καλός κιθαρίστας αλλά εντελώς εκτός ύφους των GNR. Αν δεν κάνω λάθος κολλητιλίκια έχει με τον Serj Tankian των SOAD που συμμετάσχει και στο τελευταίο του cd.

Επίσης, να προσθέσω ότι δεν είναι το όνομα που θα κάνει τους μουσικούς να “δέσουν”. Είναι αν το έχουν ή δεν το έχουν… Για μένα οι υπάρχοντες ΔΕΝ το έχουν.

Όπως λες Maiden1979 είναι υποκατάστατο. Καλό ή κακό είναι υποκειμενικό. Όσον αφορά τα λεγόμενα του Axl θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. Δεν παρακολουθώ και φαντικά δηλώσεις αλλά όσες φορές έτυχε να διαβάσω ο Slash ήταν πολύ πιο μετρημένος και σωστός.

Κάθε μουσικός έχει την αξία του. Επειδή ο KIMI ή ο οποιοσδήποτε δεν γνωρίζει τις δουλειές του Ron Thal ή του Buckethead δεν σημαίνει πως δεν τους ξέρει κανείς. Ο Buckethead είναι εξαιρετικός κιθαρίστας αλλά συμφωνώ πως δεν έδενε με τους GNR. Παρ’ όλα αυτά το group σήμερα - ακόμα κι αν το βλέπετε σαν υποκατάστατο - είναι δεμένο και το έχουν. Μπορεί να μην είναι η αρχική σύνθεση αλλά ξέρω πολλούς που έτσι και γίνει reunion πάλι θα αρχίσουν την γκρίνια… π.χ. όλα γίνονται για τα λεφτά και άλλα τέτοια.

Δεν έβγαλε ο Axl αυτή τη φήμη, αλλά o Steven Adler!
Kαι δεν είπε κανένας ότι θα γίνει reunion οπωσδήποτε!
Απλά το γεγονός ότι αυτοί οι 2 τα βρήκαν, μας κάνει να ελπίζουμε ότι ίσως γίνει κάποια στιγμή αργότερα!
Τουλάχιστον τώρα οι ελπίδες μας είναι πιο βάσιμες!

Συμφωνώ με την blueheart!
Και προσθέτω ότι ο και ο Gilby τότε ήταν παντελώς άγνωστος! Ποιός ήξερε το 1991 τους Kill For Thrills; Κανένας σχεδόν! Μπορεί εσύ να μεγάλωσες έχοντας ως δεδομένο ότι ο Gilby ήταν κιθαρίστας των Guns και γι’ αυτό τον αποδέχεσαι! Τότε όμως είχε φάει απίστευτο κράξιμο!
Όσο για τον Zak Wylde είχε πράγματι περάσει από τους Guns για λίγο το 1994, αλλά δεν προχώρησε η φάση! (ευτυχώς για 'μένα). Ξέρεις τι αρνητικές κριτικές υπήρχαν τότε για αυτό!
“Τί; Πήγε στους Gunners ο φλωράκος από τους Pride & Glory; Δεν τον θέλει πια ο Ozzy και θα τον πάρουν αυτοί;” και πολλά τέτοια!
Άσχετο, αν μετά από χρόνια τα περιοδικά “ανακάλυψαν” την αξία του και τον έχουν κάνει θεό…
Σαν “παίκτες” οι Βuckethead (αν και τον τον συμπαθώ καθόλου) και Ron Thal (αυτός είναι συμπαθέστατος) είναι τουλάχιστον ισάξοι με Gilby kai Wylde!

Θα έτυχε…
Μάλλον έχω τα ακριβώς αντίθετα ντοκουμέντα! :lol: