Chinese Democracy 23/11/2008

Oταν λεεω οτι ο thal και ο buckethead δεν ειναι γνωστοι δεν εννοω οτι ειναι ασχετοι μουσικα κτλ,
πχ αν ο buckethead επαιρνε τη θεση αντι του gilby τοτε, σημερα ο gilby θα ηταν οχι και τοσο γνωστος ενω
ο backethead θα ηταν ποιο γνωστος.

Επισης το οτι δεν ξερω τις δουλειες που εχει κανει ο thal(και τις ξερεις εσυ κάλυτερα) δεν σημαινει και πολλα,
γιατι σε εσενα μπορει να ηταν γνωστος ο thal αλλα οταν μπηκε στους GNR ολοι ρωτουσαν να μαθουν
ποιος ειναι αυτος.#-o

Τεσπα εγω λεω να συνεχισω τα …βουντου που κανω για …reunion.:lol:

Μαζί σου! :papas:

Ο Thal παρεμπιπτόντως είναι ΠΟΛΥ πιο συμπαθητικός τύπος από τον Buckethead. Δεν ξέρω εγώ τον πάω με τα 1000, low profile, καλός παίχτης, χωρίς καραγκιοζιλίκια. :walkman:

Viva Ron Thal!

Re paidia, plaka kanoume twra?? Se kathe sygrotima o kitharistas prepei na eixei to katalallilo image, attitube kai mia apla kali ektelestiki deinotita(eksartatai apo to sygrotima). O Axl eprepe na koitaksei pws itan aytos kai ta ypoloipa “remalia” sta '80s kai efoson oi ypopsifioi plirousan kai to ektelestiko meros, syberilamvanontas fysika kai to feeling, h mousikh den einai apla paizw tis notes) tote tetoious na tsibouse. Fysika h magiki leksi einai to “itan” giati pleon o Axl einai kati pio konta se “Clean buddy” para se “Animal on the loose”.

Japanese Tour

The following information is from Creativeman, the Japanse promoter:
April 14th - Chiba @ Makuhari Messe
April 15th - Chiba @ Makuhari Messe
April 18th - Nagoya @ Rainbow Hall
April 21st - Osaka @ Intex
April 22nd - Osaka @ Intex

Tickets for all shows go on sale March 18th.

source : http://www.creativeman.co.jp/

Makari na exei vgei k to Chinese Democracy ews tote :-k

Το έχει ήδη αναφέρει η blueheart εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3249 :wink:

In the ongoing saga of when the world will finally see the release of GUNS N’ ROSES forever-in-the-making new studio album, Chinese Democracy, BW&BK sources have learned that a representative of Universal Music has CONFIRMED that said album is “no longer on the schedule”.

αχαχαχαχαχαχαχχαχα…

οσον αφορα για thal και buckethead ότι δε τους ξερει κανεις…

παιδια μη λεμε οτι θελουμε. ο buckethead μπορει μεν να πουλα μουρη, μπορει πριν τους guns να μην τον ηξερε το ευρυ κοινο, αλλά ο τυπος βγαζει ενα καρο μουσικη. εχω ασχοληθει λίγο. σιγουρα δε μπορουμε να τον πουμε λιγο. το ότι δε κολλάει με τιποτα με το βαρυ όνομα guns’n’roses όμως σιγουρα…

φίλε KIMI αν ερχοταν όπως λες πχ ενας zakk wylde στους guns, πάνω απο μηνα δε θα καθόταν. πρωτον ο τυπος ειναι αμερικανια, αλητεια και βρωμια. παρολα αυτα, το στυλ ειναι ακομα πιο ακυρο. ο τυπος ειναι με λιγα λογια “μεταλο”…

δευτερον, η ιστορια μας εχει διδαξει οτι οταν σε ενα γκρουπ υπαρχουν πολλες σημαντικες προσωπικότητες, κάπου θα χαλασει το πραγμα…ειναι καλυτερο να εχει ικανους μεν, αλλα πιο αγνωστους παιχτες, με τους οποιους θα εχει ενα συγκεκριμενο κλιμα στα εσωτερικα του γκρουπ (στην περιπτωση του axl να τους κουμανταρει) και αν ειναι και καλοι θα γραψουν και τιποτα ρε αδερφε… :wink:

Πού είναι το παράξενο;
Με βάση τις δηλώσεις Δεκεμβρίου, είχαν βάλει το "Chinese… " σε καποιο schedule.
Τώρα, που τελειώνει ο Φεβρουάριος “κατάλαβαν” ότι δεν βγαίνει στις 6 Μαρτίου και το έβγαλαν από το πρόγραμμα… :slight_smile:

1. Ο Slash και αν είναι αμερικανιά, αλητεία και βρωμιά… και
  2. Είχε πάει ο Zakk Wylde στους Guns στις αρχές του 1994, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία! #-o
    Όπως είχε δηλώσει και ο Axl την επόμενη χρονιά:

“When I tried to bring Zakk and Slash together, that didn’t go too well. It was like watching a giant snake with a tyrannosaurus rex.
So it was pretty exciting, I mean we had a good time, I don’t know if they did…” :lol:

Μπορεί εντός συγκροτήματος να μην τα βρήκαν, αλλά εδώ και χρόνια είναι πολύ καλοί φίλοι οι 2 κιθαρίστες…:slight_smile:

Αποτελει ειδηση οτι ο δισκος αναβαλεται ξανα?ΟΧΙ,Αποτελει ειδηση οτι ολοι θελουν ενα GNR reunion
αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο μιας και δεν μπορεις να βασιζεσαι σε κατι που απλα συζητιεται στα παρασκηνια και
ενω το θελει ολος ο κοσμος δεν ξερουμε αν θα μας …κανουν τη χαρη?ΟΧΙ
Τι μπορουμε να κανουμε εμεις οι οπαδοι?Υπομονη , υπομονη και παλι υπομονη…#-o [-X

Αφιερωμένο στον Outshined! :slight_smile:

Αυτή τη φορά γελάω και εγώ μαζί σου με τα παρακάτω νέα! :lol3:
Σύμφωνα με το HMV (από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Βρετανίας), το “Chinese Democracy” προβλέπεται να κυκλοφορήσει στις … 17 Σεπτεμβρίου!!! #-o

http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;-1;-1;-1&sku=527255

Χαχαχα! :lol: :lol:

Προλαβαίνουν να κάνουν reunion μέχρι τότε! :-k :papas:

καλά να είμαστε, στις 17 του Σεπτέμβρη, να ξαναγελάσουμε…

εσύ δλδ χάρηκες? σου είπαν για ένα δίσκο που έπρεπε να είχε βγει πριν … (κενό πεδίο) ότι θα βγει σε 7 μηνες. ουαου.

Το Libertad πάντως Μαϊο - Ιούνιο βγαίνει.

αλήθεια πόσες Τρίτες είναι από εκείνη την περίφημη ανακοίνωση?:lol:

και αύριο να βγει ο δίσκος και θα τον αγοράσω, θα τον ακούσω και αν ειναι καλός θα το πω. Αυτό δεν αναιρεί το αστείο του “ψαρώματος” που τρώνε κάθε τρεις και λίγο οι πορωμένοι από τον Axl και το τσίρκο του.

Ότι χάρηκα κατάλαβες; :?
Κοροϊδευτικά ήταν τα γέλια!

Για ποιό λόγο να χαρώ;
Δεν με ενδιαφέρει το “Chinese…”!
Τα live με ενδιαφέρουν, γι’ αυτό και τους είδα 2 φορές πέρσι! :yes:
Αν είναι να βγεί ας βγεί, αν όχι το ίδιο μου είναι!

Εγώ χαίρομαι με το “χαμό” που γίνεται ύστερα από κάθε δήλωση του Axl!
Που βγαίνουν οι “πολέμιοι” κ.τ.λ. :twisted:

Και, φυσικά, περιμένω αιωνίως το reunion! :papas:

Τα περί τσίρκου, τα αφήνω ασχολίαστα… :expressionless:

μάλλον ότι κατάλαβες χάρηκα :?

και εγώ μαζί σου για ριγιούνιον. Δε σούνερ, δε μπετερ.

Ο Axl καλά κάνει! Οι άλλοι ψαρώνουν…χεχε

:stuck_out_tongue:

Μάλλον ότι χάρηκα κατάλαβες… :? :stuck_out_tongue: :smiley:

Ο συγκεκριμενος δισκος εχει κρατησει οσο τα επεισοδεια της Λαμψης και του Καλημερα Ζωη μαζι…:lol: :lol: :lol:

ΕΛΕΟΣ!!!

Ενημερωτικα για τους ειδημονες.

Η 6η Μαρτιου που ανακοινωθηκε τον Δεκεμβριο ηταν tentative release date. Αν δεν ξερετε τι σημαινει η λεξη TENTATIVE ανοιξτε κανενα λεξικο, καλο κανει κακο δεν κανει.

Το αλμπουμ ειναι στο σταδιο της τελικης μιξης και του mastering. Ο μονος λογος που δεν βγηκε 6 Μαρτιου ηταν γιατι οταν τελειωσαν τα παντα απο το στουντιο οι Guns δεν μπορουσε αυτος που θα εκανε την μιξη, ειχε αλλο project. Το θεμα εχει λυθει και ολα εχουν παρει τον δρομο τους χωρις καμμια περαιτερω καθυστερηση.

Το αλμπουμ θα βγει οσο πιο συντομα γινεται (που σημαινει πολυ πιο συντομα απ’οσο πιστευουν καποιοι “ειδικοι” εδω μεσα).

Μην πιστευετε μαλακιες sites τυπου HMV.

To HMV εχει ανακοινωσει 500 ημερομηνιες μονο τον τελευταιο χρονο για το CD, χωρις να εχει καμμια απολυτως πηγη περαν των διαφορων forums.

Αν εγω βγω αυριο σε μεγαλο GNR φορουμ και πω οτι ο δισκος θα βγει 16 Δεκεμβριου το HMV σε 5 μερες το πολυ θα εχει ανακοινωσει την 16η Δεκεμβριου ως πιθανη ημερομηνια κυκλοφοριας του δισκου. Ασχετα αν πεφτει Κυριακη… Το εχει ξανακανει αλλωστε.

Πίστεψε κανένας ότι θα βγεί 17/9; :-k

Πιστεψε κανεις οτι θα βγει γενικα?