Καλώς ή κακώς αρκετά εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Καποια στιγμη και εγω το ειχα πιστεψει, αλλα μετα αρχιζα να πιστευω για reunion… Τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω…
Δεν μιλησα συγκεκριμενα για το 17/9 ουτε για καποιο συγκεκριμενο ατομο.
Οσον αφορα το reunion καλα θα κανετε να το ξεχασετε.
Αν δεν βγαλει ο κοκκινομαλης το αχτι του, reunion δεν θα δειτε.
Και μην εχετε ολοι σας την λανθασμενη εντυπωση οτι ο Slash ειναι το καλο παιδι και ο Axl το κωλοπαιδι… Οι εγωισμοι και των δυο ειχαν χτυπησει κοκκινο…
Ειναι πολλα που δεν γνωριζει το ευρυ κοινο και για μενα θα επρεπε να βγουν σε καποια φαση προς τα εξω αλλα ολα στην ωρα τους.
Σε αυτό συμφωνώ!
…όσο και αν δεν μου αρέσει!
Αν έχεις παρακολουθήσει τα guns n’ roses related topics, θα έχεις προσέξει ότι με την κάθε ευκαιρία το τονίζω!
Ακόμα και χθές το βράδυ, αυτό έγραφα!
Πάντως, αν ο κόσμος δεν θέλει να πειστεί για το αντίθετο, δεν θα το κάνει, ανεξάρτητα με το τι λες εσύ ή εγώ! #-o
axlgreece αφου ξερεις πραγματα και λεπτομεριες που δεν γνωριζει ο πολυς ο κοσμος, …γιατι δεν βγαινεις
να μας ενημερωσεις για τα καμωματα του slash,του axl κτλ.,οχι τπτ αλλο για να εχουμε κι εμεις μια ολοκληρωμενη αποψη και εικονα.Επισης για το CD, εχεις καμια ενδειξη/πληροφορια για το τι ακριβως να περιμενουμε οσο αφορα το μουσικο σκελος,δλδ απο τα κομματια που εχεις ακουσει σου δημιουργουν την αισθηση οτι θα ειναι ενα αλμπουμ που θα ξεχαστει γρηγορα η ενα αλμπουμ που θα ειναι κατι πολυ καλο και θα μας εκπληξει?:-k :-k #-o
Για το reunion, μπορεις να εξηγησεις με δυο λογια γιατι δεν υπαρχουν ελπιδες να γινει ουτε σε 100 χρονια,
η αν υπαρχουν ελπιδες με ποιες προυποθεσεις θα μπορουσε να γινει αυτο?:?
Και στειλε ενα “μηνυμα” εκει στο …ελληνικο GNR φορουμ να ανεβασουνε και κανενα…review απο τη συναυλια…#-o
Axlgreece…καλώς ήρθες και πάλι!
@ΚΙΜΙ:
Απευθύνεις τις ερωτήσεις σου προς τον axlgreece, αλλά δεν “άντεξα” να μην σχολιάσω κάποιες από αυτές!
Με προκαλείς…
Εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούν παντού στο net πολλά τραγούδια που, λογικά, θα υπάρχουν στον δίσκο:
- Better
- Chinese Democracy
- I.R.S.
- Madagascar
- Riyadh & the Bedouins
- Silkworms
- The Blues
- T.W.A.T.
- Catcher in the rye
Δεν τα έχεις ακούσει; :-k
Αλλά και αρνητική να είναι η απάντησή σου, περιμένεις από κάποιον να σου πει τη γνώμη του, αντί να ψάξεις να τα βρείς, να τα ακούσεις και να κρίνεις ο ίδιος; #-o
Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να θίξω τον axlgreece, αυτό είναι ένα θέμα, που το γνωρίζουν μόνο τα ίδια τα μέλη! Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες, βάσιμες ή μη! (αναλόγως με τις “γνώσεις” και τις “πηγές” του, ο καθένας)
Ο άνθρωπος σου απάντησε και σου εξήγησε (δική σου ήταν η ερώτηση!) με ένα ολόκληρο “κατεβατό” http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3249&page=3 και εσύ ρωτάς πάλι τα ίδια; #-o
Ενημερώνω απλά ότι στο play.com απ’ όπου μπορεί να κάνει κάποιος pre-order το chinese democracy η ημερομηνία μετατέθηκε από 5/3 σε 2/4.
Ένας-δυο μήνες έμειναν, μπροστά στα τόοοσα χρόνια δεν είναι τίποτα.
Όσο για το reunion, μόνο αυτοί οι ίδιοι μπορούν να ξέρουν αν το σκέφτονται ή όχι, πάντως είναι κανόνας ότι οι μεγάλες μπάντες κάνουν reunion κάποια στιγμή…
Με ποιόν συμφωνείς; :blink: #-o
Ναι τώρα που το λές μπορεί και να μπερδεύτηκα λιγάκι…
#-o
με σένα συμφωνώ, ε?
Κοιτα, ειναι τετοια η θεση μου που δεν θα ελεγα ποτε και σε κανεναν πραγματα που μου εχουν εμπιστευτει ανθρωποι που σεβομαι και εκτιμω απο μικρο παιδι. Οτι και να ξερω νομιζω οτι αν πρεπει να μαθευτουν απο καποιον θα πρεπει να μαθευτουν μονο απο τους ιδιους τους Guns και σε καμμια περιπτωση απο τον οποιοδηποτε axlgreece.
Απλα θα πω οτι ο Slash δεν ειναι τοσο αθωος οσο θελουν πολλοι να τον κανουν να φαινεται και ο Axl δεν ειναι τοσο μαλακας και αρχιδι. Ειναι απλα ενας καλομαθημενος star που απ΄την μια μερα στην αλλη εβγαλε ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ (οπως και ολοι οι GNR). Νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι τετοιοι…
Και αν τιθεται θεμα σεβασμου προς τους fans, απο προσωπικη εμπειρια θα πω οτι τον μεγαλυτερο σεβασμο προς τους fans τον εχουν κατα σειρα οι:
Axl
Izzy
Duff
Steven
Slash
Νομιζω απ’αυτα που εχω ακουσει οτι προκειται για μια εξελιξη των Use Your Illusions. Σιγουρα μην περιμενεις να ακουσεις παλιους Guns N’ Roses. Αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη, εχω λατρεψει κομματια οπως τα Better, There Was A Time (TWAT), The Blues, Madagascar. Νομιζω ομως οτι την μεγαλη εκπληξη θα την κανουν αλλα κομματια οπως το This I Love.
Περα απ’ αυτα νομιζω οτι το αλμπουμ εχει ηδη μεινει στην ιστορια. Για αλλους λογους ισως αλλα οπως και να χει, δεν νομιζω ο κοκκινομαλης να το παιδευει τοσα χρονια για να βγαλει μια μαλακια… Ειναι πολυ τελειομανης και σεβεται πολυ τους fans του (ξερω οτι μπορει να ακουγεται αστειο αλλα πιστεψτε με, ισχυει 1000%) για να κυκλοφορησει πατατα. Τουλαχιστον απο τα υπολοιπα πρωην μελη των Guns τους σεβεται πολυ περισσοτερο τους fans του.
Τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ή “to each his own” οπως λενε και στο χωριο μου.
Δεν αποκλειω τιποτα. Απλα θεωρω οτι αν δεν βγαλει πρωτα το αχτι του ο κοκκινομαλης, να τα καταφερει δηλαδη χωρις τον Slash, δεν θα δουμε reunion.
Το γεγονος οτι εχει κατσει να μιλησει με τον Adler, τον Sorum, εβγαλε μια ολοκληρη καλοκαιρινη περιοδεια με τον Izzy λεει πολλα.
Απλα νομιζω οτι οι μονοι που δεν θα εκαναν ποτε reunion για τα λεφτα ειναι ο Axl και ο Izzy. Αν ηθελε ο Axl αυριο τους εκανε ενα νοημα με το ματι και ολοι γυρνουσαν πισω σαν πουτανες…
Η φημη που βγηκε περσι οτι ο Axl ζητησε reunion και αρνηθηκαν οι αλλοι γιατι και καλα ειδαν κατι μικρα γραμματα οι δικηγοροι τους στα συμβολαια που ειχε ετοιμασει ο Axl ειναι μεγαλο ψεμα.
Δεν εγινε ποτε τετοια κινηση απο την πλευρα του Axl. Ειναι πολυ εγωιστης για να κανει κατι τετοιο.
Δεν λεω μεγαλα λογια… αλλα δεν νομιζω οτι οι Velvet Revolver θα κρατησουν για πολυ ακομη… Ειναι θαυμα που κρατησαν και τοσο.
Νομιζω οτι γι’αυτο σου απαντησε ηδη ο Maiden1979.
με όλο το σεβασμό γιατί δεν φαίνεσαι παλικάρι που απλά προκαλείς εντυπώσεις…
Σε εμένα, πιθανόν και σε άλλους, σε μένα ακούγεται κάπως αστείο, να λέει ο οποιοσδήποτε fanboy ότι έχω αποκλειστικές πηγές, ξέρω την αλήθεια, μα δεν τη λεω για να μην εκθέσω! Σιγά τα συμφέροντα που κρύβονται δλδ, να γράψει ο Dan Brown καινούργια υπόθεση με τον Langton να λύσει το μυστήριο…
Γενικά, είμαι κατά της ταύτισης με μια μπάντα. Σιγά μην κάθομαι στη ζυγαριά αν ειναι 3 κιλα μαλάκας ο ένας ή 2 κιλά ο άλλος.
Οι οπαδοί του Axl Rose θα πρέπει να ονομαστούν Illuminati γιατί ξέρουν την αλήθεια που με δόλο (όπως το Βατικανό) ο παγκόσμιος μουσικός τύπος όχι μόνο κρύβει, αλλά συσπυρώνει το ποίμνιο ενάντια του Axl.
Η οποιαδήποτε σύγκριση των κομματιών που έχουν διαρρεύσει με τα Use Your Illusion είναι αστεία.
Εμ τι να πω όταν βλέπω ότι το album έχει γράψει ιστορία και τη διαφορά την κάνουν κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει. Ε ναι, υπάρχουν και ανέκδοτα που έχουν γράψει ιστορία. Τι άλλο θα ακούσουμε…
Εγώ κρίνω την μουσική σε πρώτο λόγο και το πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μου κατά δεύτερο.
Σε καθαρά μουσικά θέματα, εγώ ξέρω ότι ο Slash έχει κυκλοφορήσει 2 δισκάρες με τους Snakepit και μια με τους VR που άσχετα αν άρεσε, ταρακούνησε… και ΚΑΝΕΝΑ από όσα τραγούδια έχουν leakάρει από GNR δεν πλησιάζει κατ’εμε το Falling To Pieces.
+1. Βασικά, γενικά κανένα από όσα έχουν διαρρεύσει δεν πλησιάζει το δίσκο των VR. Πόσο μάλλον των Snakepit…
Credit to axlgreece.
βασικα πλην των ‘better’ και ‘madagascar’ δε μου εκανε τοσο αισθηση καποιο απο τα άλλα κομματια. οντως ο axl το αργει για να βγει καλο. αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα βγει ενας ‘δυνατος’ δισκος. οι μεχρι τωρα εντυπωσεις ειναι μετριες. πλην αυτων των δυο που ανεφερα τα αλλα δε την παλευουν και τοσο.
κακα τα ψεματα, το chinese democrasy θα πουλησει. θα πουλησει τρελα, μονο και μονο λογω του μύθου γυρω απο το ονομα του. ολοι ξερουν οτι δε θα ναι ανταξιο, αλλα ολοι θα το αγορασουν…
πάντως προσωπικα δίνω ενα +1 στον axlgreece σχετικα με αυτα που λέει για τον slash. σιγουρα δε θα ναι ο αγιος της υποθεσης (αν και δε ξερουμε), αλλα απο την εμφανιση των Velvet Revolver στη μαλακασα δε μπορω να πω πως πεθανα κιολας. προσωπικα δε τον ειδα ιδιαιτερα προσιτο στο κοινο, και βασικα αυτος και ο τραγουδιαρης τους (κουνιοταν πιο πολυ κι απο τον Halford στο dvd του Live Vengeance, ελεος!) ηταν αυτοι που δε μου καναν αισθηση. βασικα κυρίως λόγω του τραγουδιστη εχω καιρο να ακουσω τους VR. μου την εσπασε πολυ τοτε. θα τους δωσω μια ευκαιρια ομως αν παω Gods Of Metal…
Στο Rockwave ήταν απαράδεκτοι.
Από video στο Live 8 και στο Rock Am Ring του 2005 ήταν κατπαληκτικοί.
Από live σε κλειστά clubs που έχω δει ήταν ακόμα καλύτεροι.
Ο Weiland είναι ιδιόμορφος, αλλά είναι star ότι και να λέμε. Ίσως στην Ευρώπη λόγω του οι Stone Temple Pilots δεν έκαναν ποτέ τόσο μεγάλη επιτυχία να μην ήταν τόσο αναγνωρίσιμος προ VR αλλά για Αμερική ούτε λόγος.
Α και είπαμε, στο reunion θέλουμε Matt ε…χεχε
re paidia kata ti gnwmi mou einai sxedon sigouro oti ta kalutera tragoudia den exoun diareusei…kai de mou fainetai katholou periergo…gia thumithite prin 2-3 mines me ta tragoudia pou anevasan oi maiden sto site tous…upirxe mia geniki dusforeia…kai omws meta i pleiopsifia tou kosmou enfousiastike me to cd…
ki emena mou fainetai polu duskolo ews apithano o diskos na einai apotuxia(gia na min pw metrios)
Tha poulisei TRELA kai perimenw to epipedo tou na einai apla kalo. Gyrw sto 7-7,5/10 ena pragma. Alla pali tha to parw!
Για το cather in the rye δεν εχω ακουσει καποια γνωμη, εμενα μου αρεσε παντως που το ακουσα…
Απο τα καλα του δισκου θα ειναι αν το βαλουν στο CD.:roll:
Σε αυτό συμμετέχει και ο Brian May