ενταξει τωρα μπερδευεις τις βουρτσες με τις **τσες.ε οχι και να συγκρινεις γκανς με hinder.#-o
μπλα μπλα μπλα
τα ίδια κάθε φορά με τους οπαδούς.
απλά αλλάζει το συγκρότημα.
φίλε άραξε ακόμα δεν έχουμε χαλαρώσει από το Death Magnetic.
ο δίσκος περιέχει όσο αντικειμενικά γίνεται να κρίνει κανείς ΚΑΛΗ μουσική. πολύ καλή μουσική θα έλεγα.
το πως θα κρίνει κάποιος το δίσκο είναι καθαρά θέμα point of view και προσέγγισης.
αν κάποιος προσπαθήσει να βρει όλα αυτά που πρέσωευαν κάποτε οι Guns N Roses, όλα αυτά τα επιμέρους στοιχεία που έδιναν τα μέλη για να δημιουργηθεί κάτι μοναδικό δεν θα το βρει. Οι κιθαρίστες που έχει σήμερα ο Axl και χτησιμοποιεί στο δίσκο πιθανόν να είναι καλύτεροι τεχνικά από το Slash, αλλά η αλήθεια είναι πως το feeling του παιξίματός του απουσιάζει από το δίσκο. Ούτε ο Duff είναι ο καλύτερος μπασίστας, αλλά το attitude και οι χαρακτηριστικές μπασογραμμές απουσιάζουν επίσης. Κατά μια έννοια και κάποια χαρακτηριστικά συνθέσεων του Izzy λείπουν. Ναι, έστω και οριακά, πάνω από όλους αυτούς στεκόταν ο Axl. Αλλά δεν ήταν μόνος.
Οι συνθέσεις είναι δυνατές και δεν ξέρω αν έχει νόημα να σκεφτόμαστε τι παραπάνω θα μπορούσαν να έχουν προσφέρει σε αυτές οι υπόλοιποι guns. Ναι οι συνθέσεις είναι του Axl. Αλλά ρωτάω εγώ. Και το Estranged σύνθεση του Axl δεν είναι. Θα ήταν τόσο μαγικό χωρίς τις κιθαριστικές παρεμβάσεις του Slash?
Από την άλλη υπάρχει η προσέγγιση ότι απλά μιλάμε για το νέο δίσκο ενός μουσικού που λείπει πολλά χρόνια. Πάρα πολλά χρόνια. Και αν έχουμε ν λόγους να διαφωνούμε και να τον κράζουμε, πιθανότατα έχουμε ν+1 να τον αγαπάμε για ότι έχει κάνει. Ανεξάρτητα αν κυκλοφορεί το δίσκο υπό το εμπορικό όνομα των GNR, ο Axl επιστρέφει με μερικά ΠΟΛΥ καλά τραγούδια. Επιστρέφει με μερικά τραγούδια που ενδεχομένως πολλοί δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν.
Επικεντρώνοντας την προσοχή και την ουσία στη μουσική που δίνει ο δίσκος, πιθανότατα σου δίνει το δικαίωμα να το λατρέψεις.
Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει το δικό μου point of view.
Εκφράζοντας μια άποψη που δεν λαμβάνει υπόψιν τον αρχικό ενθουσιασμό τείνω προς τη δεύτερη προσέγγιση. Η παραγωγή δεν ακούγεται κακή αν και πιστεύω πως κάποια τραγούδια σηκώνουν πιο “φορτωμένες ενορχηστρώσεις” και ο ήχος θα μπορούσε να είναι λίγο πιο γεμάτος σε κάποια τραγούδια.
Προσωπική αδυναμία το Street Of Dreams με τα Better, Sorry, Madagascar να ακολουθούν, ενώ και το This I Love φαίνεται πανέμορφο.
Aekenosis, βαριέμαι να ξανατσακωθώ με οπαδούς. Αν θες συνέχισέ το.
Εγώ κρίνω αφού ακούσω.
μαλλον δεν καταλαβες…δεν εκανα καμια συγκριση…απλα ειπα οτι oi hinder ειναι επιρεασμενοι απο guns…και περα απο αυτο ειναι και μια χαρα συγροτημα…αν δεν γουσταρεις προβλημα σου,οχι δικο μου…
ρε outshined χωρις παρεξηγηση…απλα κουβεντα κανουμε…δεν εχω κιολας την διαθεση να υπερασπιστω κανεναν αλλα…τα παιδια προηγουμενως μιλησαν για καλη μουσικη…αυτο περιμενουν απο τους guns και μαλλον αυτο θα παρουν απο τα φαινομενα…βλεπω οτι και εσυ συμφωνεις οτι στο chinese democrasy περιλαμβανεται καλη μουσικη…γιατι αναβεις τα αιματα λοιπον?το post σου ειναι λιγο προκλητικο…δεν νομιζεις?φιλικα
μωρε μια χαρα ειναι οι hinder δεν λεω ομως εσυ πριν συνεκρινες την τοτε επιτυχια των γκανς με αυτην των hinder σημερα πραγμα που δεν εχει καμια σχεση.μιλαμε απλως για αλλα επιπεδα:wink:
Tην Παρασκευη θα το 'χω στα χερια μου.
diracas σε αυτο εχεις δικιο…αλλα δεν υπαρχουν συγροτηματα σημερα που να ειναι τοσο διμοφιλη οσο oi guns στις αρχες των 90’ς…οι hinder ομως γνωριζουν μεγαλη εμπορικη επιτυχια,ιδαιτερα στην αμερικη…
Υπαρχει και ως Download Torrent (και ναι…ειναι το κανονικο). Υπενθυμιση πω για να μπορουμε και εμεις να απολαμβανουμε τα εργα των καλλιτεχνων που αγαπαμε θα πρεπει και να αγοραζουμε και κατι ετσι???
Το downloading θεωρω πως εχει την πρακτικοτητα του ως ενα μεσο για να μπορουμε πραγματι να αναρωτηθουμε εαν μας αρεσει κατι και μετα να παμε να το αγορασουμε κιόλας.Δεν ειμαι υπερ του downloading παρα μονο σε αυτην την περιπτωση.Ακουμε…καλο??παμε και για την αγορα του.Αν δεν μας αρεσει τοτε θεωρω πως δεν χρειαζετε καποιος να μπει σε αυτον τον κοπο.Οσοι πιστοι προσελθετε.Εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο που ακουω και θα γινω αγοραστης αυτου του δισκου που πολυ κοσμος περιμενει.
Τονίζουμε και σε αυτό το thread ότι links για “κατέβασμα” του δίσκου απαγορεύονται στο forum.
Συγγνωμη παιδια δεν το γνωριζα…Τι να πω. Παντως για καλο το εβαλα και οχι για κακο.
Μια φορά που το ακουσα στα γρήγορα πάντως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Αν και δεν το περίμενα να πω την αλήθεια.
ευτυχως που κρινεις αφου ακουσεις.
άμα εισαι βλάκας δε σου φταίω εγώ.
χαχαχα, ξερεις να συζητας εσυ.
με κομμένες φράσεις δεν γίνεται κουβέντα.
υπάρχουν άτομα 2 χρονια και πλέον που ορκιζόντουσαν ότι από μέρα σε μέρα κυκλοφορεί.
κάποια στιγμή σταματάς να ασχολείσαι μέχρι να ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ.
παρακούρασε.
έχεις το βάτραχό σου να ασχολείσαι τώρα, έτσι δεν είναι?
@Tasso
τη γνώμη σου να την ακούσω και να τη σεβαστώ. Όπως έχω ξαναπεί, η γνώμη αυτών που ότι και να ακούγανε θα το αποθεώνανε δε μου λέει τίποτα.
δεν εχεις ιδεα τι θα αποθεωνα και τι οχι. το μονο που ειπα ειναι οτι μου αρεσε το Oh my God και σε επιασε κριση.μαθε να ακους τις αποψεις των αλλων ανθρωπων χωρις να τους χαρακτηριζεις ακομα κι αν σου φαινονται λανθασμενες.εγω ειμαι ο “οπαδος” εσυ εχεις παθει υστερια.
βαρεθηκα.
Μετα απο λιγες ακροασεις μπορω να πω οτι μαρεσει…για μενα ειναι μοντερνο hard rock με πολλα progressive στοιχεια…πολυ καλη η χημεια στα οργανα δεν εχουμε πχ σολο απλα για να λεμε οτι εχουμε σολο…ειναι ολα πολυ σωστα ενορχηστρωμενα…ο δισκος θυμιζει σε φασεις τα use your…albums…με τιποτα ομως την επαναστατικοτητα και σπιρταδα του apetite.δεν ειναι αναμασημα [ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ}ειναι εμπνευσμενο και πανω απο ολα καλη μουσικη…και αυτο ειναι που εχει σημασια…
Εγω με ενα ακουσμα μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα…
Τα μονα μειον ηταν το Rhiad που κ απο την πρωτη φορα που το ακουσα δεν το εδωσα σημασια και επισης στο Catcher in the Rye που το φορτωσαν παραπανισιες κιθαριες και χαλαει λιγο την εισαγωγη και το outro(που ειναι απ’τα δυνατα σημεια του τραγουδιου).
Περιμενουμε…
Ρε πόσο γαμάτο είναι το This I Love? 8O8O8O8O
Καλα,δεν το περιμενα καθολου,ισα ισα ημουν και πολυ αρνητικα προκατειλημενος…ο δισκος μου αρεσει ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ…εχω φαει χοντρο σκαλωμα σχεδον με ολα τα κομματια…