Chinese Democracy 23/11/2008

κι εμενα οσοι φιλοι μου το ακουσαν ειπαν οτι εινα απο καλο εως παρα πολυ καλο…
για πλακα αποκορυφωση το this i love…(κατι τετοιο ειχε ακουστει εδω και παρα πολυ καιρο,απ οτι θυμαμαι…)…
αυριο εχω σκοπο να το λιωσω…μεγαλο ξενερωμα που πολλα απο τα τραγουδια τα εχω ακουσει εδω και 2 χρονιο…πιστευω οτι μου κοβει πολυ απο τον ενθουσιασμο μου για τον δισκο…

Οχι τπτ αλλο,απλα τετοια μουσικη,σπανια ακουω πλεον,μονο με παρεα κ αν δλδ…απλα ειπα,να το ακουσω απο περιεργια,μιας και ακουσα κ μεταλικα κ ac dc καινουρια αλμπουμ…και κολλησα τωρα ασχημα…madagascar rulez…

Ολα αυτα τα χρονια πρεπει να ειχα ακουσει 2 ή 3 τραγουδια και αυτα απο demos που ειχαν κυκλοφορησει εδω και χρονια.Μετα αποφασισα οτι δεν θα ξανακουσω κατι αν δεν ειναι ολοκληρωμενο.(Αν εξαιρεσω το live πριν απο 2 χρονια στη Mαλακασα)
Αυτο που ακουω μου αρεσει παρα πολυ ειναι οντως κοντα στα Use Your Illusions και μου φερνει σαν την solo προσπαθεια του Axl.
To album rockαρει ασχημα και δεν νομιζω οτι (ακομα και αν ειναι σολο ή οχι album του Axl) υπαρχει αλλη μπαντα που να παιζει ετσι.
Πολλα τραγουδακια εχουν αυτο το επικο το γλυκοπικρο στοιχειο που μου αρεσει στους Guns οπως ηταν το Civil War.
Θα το λιωσω τον δισκο!!
Y.Γ.1 Ρε παιδια μηπως ειμαστε στις αρχες τις δεκαετιας του 90?
Βγαζουν δισκο οι Metallica, οι Guns ‘n’ Roses, οι ΑC/DC, οι Judas Priest, οι Queen (εστω και με αυτη την συνθεση).
Χαμος γινεται.
Υ.Γ.2 Το mp3 στο αυτοκινητο εχει παρει φωτια!!!
Υ.Γ.3 Το Oh My God το γουσταρω.Δεν κοβω και τις φλεβες μου αλλα αυτη η ψιλο industrial βαβουρα μου αρεσει!

Οι στιχοι για το This I Love ειναι οι μονοι που δεν μπορεσα να βρω. Οποιος δει κατι ας μου πει το link.

Edit: Τους βρηκα, οκ

Ωραίοι στίχοι, κάποια θα έχει καψουρευτεί ο Axl παλι:p

Και το - σε κάνει να σέρνεσαι στο πάτωμα σόλο - είναι όλα τα λεφτά. Ποιός το έχει γράψει, ξέρουμε?

Θα επανέλθω αναλυτικότερα μετά από αρκετές ακροάσεις.

Vocals: Axl Rose
Piano: Axl Rose
Guitars: Robin Finck, Ron Thal
Drums: Brain
Orchestra: Marco Beltrami
Orchestral arrangement: Axl Rose, Marco Beltrami
Synth Orchestra: Axl Rose
Additional synth orchestra: Chris Pitman, Dizy Reed
Keyboards: Axl Rose, Chris Pitman
Bass: Tommy Stinson
Choir and Additional Horn Arrangement: Axl Rose, Suzy Katayama
Sub bass: Chris Pitman
Sub drums: Caram Costanzo, Eric Caudieux
Guitar Solo: Robin Finck
Arrangement: Axl Rose
Additional Arrangements: Chris Pitman
Harp: Patti Hood
Digital Editing: Eric Caudieaux, Caram Costanzo, Axl Rose, Chris Pitman

Written by: “This I Love” was written by Axl Rose.
Written in: “This I Love” was written in or before 1993.

Μέχρι να ετοιμασθει το video …

:):D:p:lol:8O

Δε μου κάνει εντύπωση. Είναι αρκετά κοντά στην Illusion περίοδο.

Φανταζομαι στις συναυλιες τον Αξλ στο πιανο στην μεση της σκηνης και εναν προβολεα πανω του…

Yaughzaaa

Και ένα ασθενοφόρο εκεί κοντα για να μαζέψει ότι θα χει απομείνει μετα

δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα αυτο το sorry εχει μια alice in chains ατμοσφαιρα…πραγματικα κομματαρα…απο τα καλυτερα για φετος…γενικοτερα ο δισκος ακουγεται κλασικος guns και συναμα φρεσκος και μοντερνος…μεχρι και επιροες απο rob zombie ακουω στο shaclers revenge…αλλο ενα πολυ καλο album για φετος λοιπον…

Παιδια,να πω κι εγω κατι?Λοιπον,το δισκο δεν τον ακουσα ,αλλα οπως πολλοι εξ ημων,εχω κι εγω περιεργεια.Εχω ακουσει τα ‘‘Shackler’s Revenge’’ και ‘‘Madagascar’’ μονο.Τωρα αν σας πω οτι επεσα ανασκελα,θα πω ψεμα.Παρ’ολα αυτα ομως,πριν σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη θελω να το ακουσω καλα και ολοκληρο.Ξερω οτι δεν θα πρωτοτυπησω,αλλα θα το ξαναπω.Ανηκω στη γενια που οταν βγηκαν τα '‘Illusions’‘ημουν β γυμνασιου,οποτε στο μυαλο μου και φυσικα στην καρδια μου, Guns N roses ειναι κατι αλλο.Ειναι Slash,ειναι Matt,ειναι Duff κλπ.Γι αυτο κι εδω και καιρο λεω οτι ,εκτος του οτι το ολο σκηνικο κουρασε,θα ηταν προτιμοτερο το εν λογω cd να εβγαινε με αλλη επωνυμια και οχι ως Guns N’ Roses.Θεωρω οτι τα αλλα μελη πηγαν μπροστα,με αποκορυφωση τους Velvet Revolver ,που κατ’εμε εχουν μια GunsNrosesιλα πιο εντονη απ’οτι κατα πασα πιθανοτητα η παρουσα μορφη του σχηματος.Θα το ακουσω ομως γιατι θελω.Ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι δεν υπαρχουν Skid Row χωρις Seb.Bach,οτι δεν υπαρχουν White Lion χωρις Vitto Bratta και τα λοιπα original μελη και φυσικα οτι δεν υπαρχουν Guns N Roses χωρις τα προαναφερθεντα ,κλασσικα πλεον, μελη.

Αυτό ακριβώς και εγώ. Θα περιμένω την ημέρα κυκλοφορίας.

Δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα ειναι καποια σολος που προσπαθουν να θυμισουν λιγο slash,δλδ λες οτι ορισμενα σολο θα μπορουσαν να ηταν του slash.

Ο δισκος ειναι παρα πολυ καλος με μοναδικο μειον για μενα το shackler’s revenge που ακουγεται ως παραφωνια μεσα στα αλλα πολυ καλα κομματια. Ειναι πολυ μπερδεμενο κομματι θα ελεγα και υπερβολικο ως προς το αποτελεσμα που θα ηθελε να φερει μαλλον o Rose.Ολα τα υπολοιπα ειναι κομματαρες τα περισσοτερα, με αποκορυφωμα το THIS I LOVE - τρομερες μελωδιες και ενορχηστρωσεις. Γενικα ολο το αλμπουμ ειναι μια πολυ γερη ματια στο παρελθον, με μια μεγαλη και γενναια δοση του παροντος αλλα και των συγχρωνων ακουσματων χωρις καθολου να χαλαει το ολο αποτελεσμα αλλα και να προσβαλει τη μουσικη κληρονομια τους. Ισα ισα νομιζω πως εκανε το θαυμα του και αξιζε την αναμονη αν και πρεπει να πουμε πως ηταν παρα πολυ μεγαλη. Γενικα ειναι ενα αλμπουμ που προσφερει νοσταλγια (με την καλη εννοια και οχι της παρωχημενης) με φοβερα μελωδικα περασματα, καλη παραγωγη εννοειτε (τι διαολο τοσο χρημα),πολυ καλο μεστο χωρις υπερβολες παιξιμο απο την μπαντα και πολυ ωραιο ρομαντισμο και μελαγχολια - οχι της αυτοκτονιας - (φαινεται στα περισσοτερα κομματια) που πιστευω οτι του ταιριαζει του AXL (ειναι και καψουρακος μαλλον) παροτι η GUNS θεωρουνταν μια μπαντα με πολυ κακα παιδια (λογος να γινεται για να χτιζεται μυθοπλασια και μυστικισμος γυρω απο το ονομα). Και αν οι φημες ειναι αληθινες περι τριλογιας του chinese democrasy…ισως και περισσοτερα αλμπουμς μαλλον θα χορτασουμε αποτελεσμα δουλειας και αναμονης με πολυ θετικα αποτελεσματα. Αμην.

Aν αυτό που άκουσα είναι το κανονικό άλμπουμ…κλάφτα. Για μένα χρυσή μετριότητα. Τόσα χρόνια γι’ αυτό;;;

Ειχα πιστεψει οτι δεν θα το κυκλοφορουσε ποτε ο καινουργιος δισκος των Guns.
Οπως και αν λεγοταν.
Τελικα εκανα λαθος.
Απο την αλλη δεν το βλεπω σαν μια δουλεια που χρειαστηκαν 13 χρονια για να ολοκληρωθει…
Πιο πολυ μου φαινεται οτι χρειαστηκαν ολα αυτα τα χρονια για να ξεκαθαρισει καποια πραγματα γενικοτερης και ειδικοτερης καταστασης ο Axl παρα οτι το παιδευοταν οντως τοσα χρονια.
Το Album μου αρεσει παρα πολυ και υποθετω οσο το ακουω θα μου αρεσει ολο και περισσοτερο.
Αλλα περα απο το Axl δεν ξερω ποιοι αλλοι ειναι ουσιαστικα στην μπαντα (ασχετα αν θα ηθελα τα βασικα μελη να επιστρεψουν) και μου αρεσει να ακουω δεμενες μπαντες.
Και αν δεν εβγαινε κατω απο το ονομα των Guns ‘n’ Roses (που ετσι κι αλλιως εχει τα δικαιωματα του ονοματος ο Rose) δεν θα γινοταν ολος αυτο ο χαμος και η κουβεντα που γινεται τοσα χρονια και ποσο μαλλον τωρα που κυκλοφορει τελικα το Album.
Θελω πολυ να ακουσω και τα υπολοιπα 2 albums αν οντως προκειται για τριλογια!

Για πλακα πηρα σε metropolis & rock city να δω εαν θα το εχουν την Δευτερα. Μου ειπαν οτι ακομα δεν το εχουν παρει και δεν ηταν σιγουροι εαν θα το εχουν:-k

Κανεις αλλος ξερει τιποτα:-k

Παιδιά, 12.49 ευρώ από play.com με Free Delivery.

Χαιρω πολυ:):p:lol: Εδω και πολλα χρονια στο μυαλο μου ειχα στησει το σκηνικο, να ειμαι εξω απο το δισκαδικο πρωι πρωι και να ειμαι απο τους πρωτους για να το παρω… Αλλα με αυτα που μου ειπαν, μαλλον μετανιωσα:wink: